Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
HarryH
HarryHInnlegg: 28318
28.06.18 22:20
JackNapier: «besøker» ikke andre klubbtråder i tide og utide

Dette kan jeg avkrefte. Det er da Rosenborg-tilhengere innom Molde-tråden rett som det er. Og hva er galt med det?

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 22:23
HarryH: Dette kan jeg avkrefte. Det er da Rosenborg-tilhengere innom Molde-tråden rett som det er. Og hva er galt med det?

Her er det beinhardt miljø, er du Crips eller Bloods?

Siden jeg heier på Brann, så må vel jeg være Bloods. Molde er jo blå, så da beklager jeg Harry, men her blir det fort en drive by.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4362
28.06.18 22:23

Vel, jeg befinner meg aldri der. Hva skulle jeg gjøre der? Heier ikke på Molde jeg.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 22:30
JackNapier: Vel, jeg befinner meg aldri der. Hva skulle jeg gjøre der? Heier ikke på Molde jeg.

Fotball hadde ikke vært det samme uten motstandere. Hvis du oppriktig skjønner så lite av det, så tror jeg du blir overrasket over hvor mange Rbk-supportere som gladelig innrømmer at de er opptatt av Molde.

Når man ønsker at en klubb skal drite seg ut, så innebærer det ofte å være opptatt av den. Å støtte en klubb handler veldig ofte også om å mislike klubbens motstandere og rivaler.

Hvis dette virkelig er noe jeg må forklare for deg, så er du ikke mye i kontakt med resten av fotballverden. Jeg tror faktisk ikke på at du har null forståelse for dette.

(Innlegget ble redigert 28.06.18 22:30)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 22:33
Tjaaah: I år har det vært spilt 14 runder. 14 runder x 16/2 = 112. 112 kamper altså. Det har i følge altomfotball.no vært 652 407 tilskuere på kampene. 652 407/112 = 5825.0625 Det er høyere gjennomsnitt enn man noensinne så på 90-tallet. Det selv med Aafk og Viking nede. Skal du anklage deg selv for løgn nå? Eller skal du heller begynne å oppføre deg som en person?

Hrmpfff. 

Du etterlever ikke dine kumpaners forhold til statistikk og reelle tall altså? 

Kan da ikke komme her med fakta og reelle tall og påstå at dette er den rene sannhet? 

 

Nåvel, en kan kanskje si at det er slik akkurat nå, men interessen svinger med langt flere variabler enn dette ene at et lag dominerer. 
En kan jo undres litt på hvordan dette er mulig. (uten at man skal trekke alle paralleller hit hjem) 

Har ellers sterk tvil om at årets snitt ender på det tallet du presenterer Kunne jo vært moro å sett publikumstallene på samme punkt på sesongen, sånn for sammenligningens skyld. 

 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 22:38
RickiBK: Hrmpfff. Du etterlever ikke dine kumpaners forhold til statistikk og reelle tall altså? Kan da ikke komme her med fakta og reelle tall og påstå at dette er den rene sannhet? Nåvel, en kan kanskje si at det er slik akkurat nå, men interessen svinger med langt flere variabler enn dette ene at et lag dominerer.
En kan jo undres litt på hvordan dette er mulig. (uten at man skal trekke alle paralleller hit hjem) Har ellers sterk tvil om at årets snitt ender på det tallet du presenterer Kunne jo vært moro å sett publikumstallene på samme punkt på sesongen, sånn for sammenligningens skyld.

Nei, men som sagt blir snittet lavere av flere lag. Poenget var å bevise at dominans av et lag ikke er veldig bra for tilskuertallene.

Selvsagt er det ikke bare det som spiller inn, men jeg tror det er bedre om flere enn ett lag klarer å være gode over tid. Desverre så har vi jo bare ett lag som klarer det i Norge.

Jeg tror også at snittet faller litt utover sesongen, siden noen lag sitter igjen uten noe å spille for. Vet ikke helt hvordan det er med publikumsvennlige kamper heller. Hvilke som har blitt spilt, og hvilke som er igjen. 16. mai er vel alltid den beste runden.

Tidenes minste interesse tror jeg vi trygt kan slå fast at det ikke er. Men den uttalelsen var neppe et forsøk på diskusjon heller.

(Innlegget ble redigert 28.06.18 22:39)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 22:43
Tjaaah: Poenget var å bevise at dominans av et lag ikke er veldig bra for tilskuertallene. Selvsagt er det ikke bare det som spiller inn, men jeg tror det er bedre om flere enn ett lag klarer å være gode over tid. Desverre så har vi jo bare ett lag som klarer det i Norge.

Nåh. 

Er ikke så sikker på det. 

Det eneste som har holdt nede snittet i Skottland, har vært fraværet av Rangers der i en del sesonger. 

Celtic har hatt total dominans der borte i så mange sesonger, mens tilskuertallene slett ikke har falt som denne berømte stenen. 

Men du, gled deg litt i det minste da. At så mange faktisk er interessert i Branns vei mot nytt seriegull. 
Hva slags interesse bør ikke bety all verden, da det kun blir av ren akademisk interesse. (Får jeg ordet interesse inn flere ganger nå tro, uten at folk mister interessen? ) 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4362
28.06.18 22:45

Tro hva du vil, jeg bryr meg ikke om Molde. Gleder meg selvfølgelig i uken opp til kamp mot dem, men kunne ikke falle meg inn å diskutere dem i Molde-tråden. Kjenner allerede nå hvor lei jeg er av å forklare dette for deg. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 22:49
RickiBK: Nåh. Er ikke så sikker på det. Det eneste som har holdt nede snittet i Skottland, har vært fraværet av Rangers der i en del sesonger. Celtic har hatt total dominans der borte i så mange sesonger, mens tilskuertallene slett ikke har falt som denne berømte stenen. Men du, gled deg litt i det minste da. At så mange faktisk er interessert i Branns vei mot nytt seriegull.
Hva slags interesse bør ikke bety all verden, da det kun blir av ren akademisk interesse. (Får jeg ordet interesse inn flere ganger nå tro, uten at folk mister interessen? )

Her i Norge ser det imidlertid ut som om det har noe å si, mener jeg. Men jeg har selvsagt ikke noe svar vi kan sette to streker under her.

Jeg er rimelig sikker på at det hadde vært bedre for alle parter, om to-tre lag til kunne hevet seg, sånn at Rbk fikk reell konkurranse hvert år, og kanskje bedre vilkår for alle i europakvalik.

Haha. Jeg er som LAN, tenker kun på neste kamp.

Jeg er interessert i å lese mer om din interesse.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 22:52
JackNapier: Tro hva du vil, jeg bryr meg ikke om Molde. Gleder meg selvfølgelig i uken opp til kamp mot dem, men kunne ikke falle meg inn å diskutere dem i Molde-tråden. Kjenner allerede nå hvor lei jeg er av å forklare dette for deg.

Her misforstår du. Jeg har ikke sagt noe om hva jeg tror du mener om andre klubber.

Men du burde alikevel se at din mangel på interesse for andre klubber, ikke er noe som gjelder alle dine medsupportere. Det er det jeg ikke tror deg på.

Jeg tror du gjorde noe som er veldig vanlig, nemlig å late som om man er litt dummere enn det man er, for å si noe som folk ofte hisser seg opp over. Som at de er for interesserte i andre klubber. Dette fikk jeg mer eller mindre bekreftet av at du valgte å uttale deg på vegne av alle Rbk-supportere her inne. Sånt er selvsagt bare tull.

(Innlegget ble redigert 28.06.18 22:52)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 22:53
Tjaaah: Men jeg har selvsagt ikke noe svar vi kan sette to streker under her.

Det har ingen av oss. 

For hadde det vært så enkelt, så kunne vi vel fastslått at det på et tidspunkt fantes mer enn 350000 rundt om i Norge, som hadde RBK som sitt lag.

Og det til overmål på bekostning av disse tradisjonelle favorittlagene til Nordmenn: Liverpool, Manchester, Everton, Tottenham og slike. 

Visse tallmateriale skulle man tro bygger opp om akkurat dette, men det er og blir umulig å lage den koblingen, selv om man kan lese de tallene svart på hvitt. (pun intended)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 22:54
RickiBK: Visse tallmateriale skulle man tro bygger opp om akkurat dette, men det er og blir umulig å lage den koblingen, selv om man kan lese de tallene svart på hvitt. (pun intended)

Det er jo fullt mulig å lage koblingen, men det er selvsagt like mulig for deg å være uenig i min konklusjon.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 22:55
Tjaaah: Det er jo fullt mulig å lage koblingen, men det er selvsagt like mulig for deg å være uenig i min konklusjon.

Nåh, det protesterer jeg på. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
28.06.18 23:25
RickiBK: Nåh, det protesterer jeg på.

Jeg katolikker på det, så da står vi rimelig fast.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 23:26
Tjaaah: Jeg katolikker på det, så da står vi rimelig fast.

Slenger på en sharia.

 

Ingen diskriminering her vet du. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4362
28.06.18 23:27

Nå har du kalt meg dum fire ganger på to sider.

Er det alt du har og fare med?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22631
28.06.18 23:33

JackNapier: er du trønder? Eller er du en østlending som holder med RBK fordi de var så gode før?

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 23:37
InDeilawetrust: Eller er du en østlending som holder med RBK fordi de var så gode før?

Dere er nok flere enn du tror. 

Men jeg tror ikke dere er mindreverdige av den grunn. 

 

Se bare supporterklubbene til Liverpool, Manchester og slike. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4362
28.06.18 23:50

Jeg er Osloboer med trønderblod. Min avdøde bestefar var fra Trøndelag og vokste selvfølgelig opp som Rosenborgsupporter, og har tatt meg med på mange kamper fra jeg var liten gutt. Et av mine beste minner var 6-0 på Åråsen.

Hva skulle det uansett ha å si?

HarryH
HarryHInnlegg: 28318
28.06.18 23:53
Tjaaah: Her er det beinhardt miljø, er du Crips eller Bloods?
Siden jeg heier på Brann, så må vel jeg være Bloods. Molde er jo blå, så da beklager jeg Harry, men her blir det fort en drive by.

Måtte Google meg opp, men nå skjønner jeg hva du mener ja.

HarryH
HarryHInnlegg: 28318
28.06.18 23:55
JackNapier: Tro hva du vil, jeg bryr meg ikke om Molde. Gleder meg selvfølgelig i uken opp til kamp mot dem, men kunne ikke falle meg inn å diskutere dem i Molde-tråden.

Det er greit nok, men ikke alle Rosenborg-tilhengere er som deg. Det er der du bommer. 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
28.06.18 23:59
HarryH: Det er greit nok, men ikke alle Rosenborg-tilhengere er som deg. Det er der du bommer.

Er nok av oss som får kjeft for at vi tråkker inn i tråden til Molde ja ;)

HarryH
HarryHInnlegg: 28318
29.06.18 01:03

Noen kameratslige slag og spark må man selvsagt regne med. 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
29.06.18 01:04
HarryH: Noen kameratslige slag og spark må man selvsagt regne med.

Pøh. Hårsåre og grinete som dere er så tåler dere jo ingenting ;)

HarryH
HarryHInnlegg: 28318
29.06.18 01:25

Ikke en dritt. 

Molde- og Rosenborg-tilhengerne er i det hele tatt mer like enn vi tror. 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 25813
29.06.18 01:27
HarryH: Molde- og Rosenborg-tilhengerne er i det hele tatt mer like enn vi tror

I følge rettsmedisinsk institutt er det forbausende få forskjeller.

 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 25813
29.06.18 01:30
RickiBK: Men jeg tror ikke dere er mindreverdi

Mulig trøndere bør betale merverdi avgift i disse sammenhenger.

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
29.06.18 01:31
BigGeorge: I følge rettsmedisinsk institutt er det forbausende få forskjeller.

Någ. 

Langt større lesjoner, flere brudd og ualminnelig mange flere kvestelser på disse fra Romsdalen har nå jeg hørt ;)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
29.06.18 01:32
BigGeorge: Mulig trøndere bør betale merverdi avgift i disse sammenhenger.

Ingen betaler merverdi enn oss. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25909
29.06.18 01:36
HarryH: Måtte Google meg opp, men nå skjønner jeg hva du mener ja.

Haha. Dette var store greier en gang på slutten av 90-tallet, eller noe i den dur.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg