Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19862
26.07.18 00:16

Kan ikke dere moldensere nyte deres hjemvendte sønn og være fornøyde med det på en slik dag? Det er så mange Molde og Brann-supportere som skal fortelles oss at vi ikke skjønner vårt eget beste her inne nå at det begynner å bli helt parodisk.

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3671
26.07.18 00:18

Må da være lov å debattere selv om man ikke er enig med deg Rockets?

Er vel mange trøndere som er forbauset også. Hva de forskjellige sier her inne kan du være både uenig eller enig i, men ikke gå til steget å prøve å tie folk.

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3671
26.07.18 00:20

Forøvrig er jeg helt overbevist om at Rosenborg ikke kommer seg videre før Eggen er ute av bildet. All ære til det han har gjort, men han blir litt i samme sjanger som Drillo nå, utdatert.

qbah
qbahInnlegg: 46948
26.07.18 00:20

Så er det også verdt å merke seg, at i tillegg til de to nevnte franske ungguttene har de også en annen fransk unggutt som nå er ute med skade (Dembélé) som er verdt det samme som de to der, minst. Bare for vise styrkeforholdet.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 22554
26.07.18 00:20

Om du ikke ser at kritikken fra Eggen er spot on så stakkars deg. Ja, jeg legger meg på ditt nivå bevisst nå. 

zetta
zettaInnlegg: 10491
26.07.18 00:25
supergunners10: Forøvrig er jeg helt overbevist om at Rosenborg ikke kommer seg videre før Eggen er ute av bildet. All ære til det han har gjort, men han blir litt i samme sjanger som Drillo nå, utdatert.

Det blir jo rart å si når Kåre var på sitt desidert beste i 2015 når han samarbeidet TETT med Eggen

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3671
26.07.18 00:27

Mulig, men ingen vet det for sikkert. At Eggen sin filosofi kan brukes er nok ikke utenkelig, men den er ikke utviklet, på samme måte som Drillo sin stil. 

Blir litt «alt var bedre før, gjør det samme nå» greie. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1232
26.07.18 00:28

Det sa jeg aldri noe om TheCokeman.

Jeg er bare forundret over retorikken da den virker unødvendig og veldig lite konstruktiv. Om han vil få det beste ut av spillere hjelper det ikke med slik offentlig slakting i media når spillerne er veldig slagne etter et tap.

Hverken Bendtner eller Helland kommer til å akseptere noe slikt og Eggen ødelegger heller sitt gamle renommé med å bli husket som en tulling på sine eldre dager.

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3671
26.07.18 00:32

Det han sier om Helland er jo helt korrekt. Som jeg skrev i kamptråden så er Helland skyldig i to første målene fordi han ikke kommer inn å tetter rommet mellom seg og resten av midtbanen.

Det Bendtner sier om at tidene endrer seg er korrekt, men han kan ikke si at Eggen tar feil om at den som mister ballen er viktigste forsvarsspiller. Det endrer seg ikke. 

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1629
26.07.18 00:32
Havrebukken: Det sa jeg aldri noe om TheCokeman. Jeg er bare forundret over retorikken da den virker unødvendig og veldig lite konstruktiv. Om han vil få det beste ut av spillere hjelper det ikke med slik offentlig slakting i media når spillerne er veldig slagne etter et tap. Hverken Bendtner eller Helland kommer til å akseptere noe slikt og Eggen ødelegger heller sitt gamle renommé med å bli husket som en tulling på sine eldre dager.

Du har sagt nok dumt nå bukken, ta med deg pikk pakket og kom deg dit du hører til

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1232
26.07.18 00:35

Rockets. Jeg ønsker ikke å være en sånn som «gleder meg» over at Rosenborg taper en fotballkamp.

Jeg prøver bare å nøste opp i hvorfor Eggen på død og liv skal være malen til Rosenborg. Hvorfor alt han sier er riktig og hvorfor ingen her inne tørr å være kritisk til klubbens virke nå om dagen.

Koteng er ferdig snakka. Den siste ukes støy, kaos og minnemarkering kuliminerte i kveldens tafatte innsats.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 22554
26.07.18 00:35

Nei vel, jeg ser noe annet:

"Registrerer at syvende far i huset er ute å sprer elendig og unødvendig kritikk til Bendtner og Helland."

Alt han har sagt i dag er spot on, du får gjerne forklare og argumentere for hvorfor du mener han tar feil. For øvrig er dine utfall mot Eggen's konstruktivitet noe rare (i beste fall) da du opptrår på en mye verre måte i dine siste innlegg her i tråden. 

Dewaz
DewazInnlegg: 23959
26.07.18 00:39
Havrebukken: Men all den tid alle trøndere forguder denne utdaterte nissen vil han forbli «untouchable».

Eggen er ingen nisse. Men det er derimot du. En simpel medgangsupporter. 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1232
26.07.18 00:40

Okay... Da får jeg ta kvelden dickie... Til minne om Kåre legger jeg ved en tekst til ettertanke..

Det kan itj værra sant
Den beste tida skull’ jo komma no
Vi hadd fortsatt mytji mer te go’
Æ va itj forberedt på det herre... 

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1232
26.07.18 00:44

Dewaz da... Hvorfor så sint?

Er fotball virkelig så viktig for deg at det går utover ditt ve og vel?

Da burde du heller vurdert noe som ikke vippet deg så enkelt av pinnen. 

Men jeg tar hintet...

Eggen er og forblir det gamle spøkelset på Brakka som for all tid vil hjemsøke Rosenborg. All den underholdning det bringer med seg tar jeg en ekstra pinne før kvelden er omme.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1232
26.07.18 00:48

TheCokeman.

Beklager om du føler at jeg ble litt for brå.

Jeg skal herved gi meg selv karantene fra deres klubbtråd i dagene som kommer og ta en pause fra VGD sålenge Dewaz ikke anklager meg for å være en medgangssupporter den dagen jeg returnerer.

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1629
26.07.18 01:07

Det gikk som en fryktet, RBK er ikke friskmeldt. Her så en et RBK-lag som ikke klarer å få tak i ballen, de bare smålunter rundt og ser på at motstander spiller ball, pinlig! Vi satt her og så en kamp hvor RBK ikke spilte noe fotballspill i det hele tatt (målet i  starten var greit men) Mulig spillerne er dårlig fysisk trent ja, de klarer ikke henge med løpene til skottene. Som i tidligere kamper, RBK mangler midtbane. FisseMikke er blitt slapp, treg og ukonsentrert. Denne Anders Trondsen må være av de største bomkjøpene RBK har gjort. Trondsen, helt ubrukelig, roter seg alltid inn i problemer, er alt for treg med ball, virker keitete og i ubalanse med ball. Ikke akkurat noe Midtsjø-driv over denne karen nei. Trondsen hadde også inndirekte selvmål i dag (siste til Celtic) De på midten er også omtrent alltid feilvendt. Første som skjer når de mottar ball er å kikke bakover for å sjekke om de har dekning der. I dag sa vi det høyt:  RBK får endelig tak i ballen på midten, da blir det garantert tilbakespill til keeper innen 3-4 trekk. Det stemte nesten hver gang.    Den overbetalte Bendter kan fort bli RBK sin undergang da han liksom skal sette standarden for de andre. Resultatet har blitt at hele laget har blitt tregt både i føtter og ballbehandling. Hvorfor kan ikke en RBK spiller fortsette å løpe når han mottar ball. Trenger da ikke å stoppe opp før en viderebefordrer pasningen. Bendtner bruker mest energi under kampene på å holde frekvensen på kjakene i forhold til den digre tyggisklysa han alltid har i munnen. I dag så jeg en sjelden ballerobring i midtsirkelen, det var åpninger og muligheter, men hvor var spiss Bendtner? Helt borte. Han kom vaggende fra sidelinja etter at angrepsforsøket da hadde feilet. Antakelig hadde han vært på sidelinja for å få påfyll av en ny tyggis. Bendtner drar opp på midtbanen når det er lite som skjer der framme, men da blir han oftest for sein tilbake når RBK angriper. At han i tillegg løper som en skadeskutt elg, gjør ham enda svakere.   Den jeg vil gi skryt er keeper Hansen, som vanlig, uten ham hadde dette blitt styggt. Husk Hansen har 20 spillere som spiller mot sitt mål fordi RBK-spillerne spiller mye oftere mot ham og målet han står i, enn målet til motstanderen

(Innlegget ble redigert 26.07.18 01:14)

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8709
26.07.18 01:39

Andre Hansen sier laget var sliten etter 30 minutter....og her spiller vi mot et lag ute av sesong...

supergunners10
supergunners10Innlegg: 3671
26.07.18 01:42

Spesielt at keeperen sier det.

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9177
26.07.18 02:40
AxelRudi: Mye av det Eggen sier er vel og bra, men det spørs vel om han hadde vært enig i den samme kritikken og beslutningen mot seg selv da han lå ti poeng bak lyn sommeren 2002. Spillet den sesongen, frem til da, var dårligere enn årets RBK. Han hadde blitt sparka på like vilkår.

Jeg har tidligere skrevet om akkurat den problemstillingen du her skisserer, og det er en VESENTLIG forskjell.

Ikke på noe tidspunkt under Eggen falt det meg inn at han IKKE kom til å snu utviklingen til noe positivt.

Han hadde absolutt tillit på det området.

For å si det forsiktig, så inngir ikke KI og skjeivgliset den samme tillit.

Der har du forskjellen.

Eggen var en fotballens urkraft. De andre to nevnte er oppkomlinger i sammenligning.

(Innlegget ble redigert 26.07.18 02:40)

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9177
26.07.18 02:43
caliblue: Skremmende. Rosenborg henger ikke med i hele tatt når Celtic skrur opp tempoet etter pause. Og det på en tid av året når Rosenborg skal ha en kjempefordel når det gjelder fitness.

Det er mye av utviklingen av dette RBK-laget som har vært skremmende over ganske lang tid nå.

Jeg er derfor mer og mer komfortabel med at vi har kvittet oss med hovedårsaken.

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9177
26.07.18 02:47
hrrreminius: Dere kommer selvsagt i likhet med Brann-fansen

Jeg tror du bare først som sist kan slutte å sammenligne Norges desidert mest oppegående supportergruppering og klubb med oppkomlinger som Brann. På noe som helst nivå. Det blir bare for teit.

Bare fordi en Volkswagen også er i stand til å kjøre på en vei, gjør den ikke nødvendigvis sammenlignbar med en Lamborghini.

 

Annoyed_Conservative
Annoyed_ConservativeInnlegg: 903
26.07.18 03:09
Kurtkanon2: Bare fordi en Volkswagen også er i stand til å kjøre på en vei, gjør den ikke nødvendigvis sammenlignbar med en Lamborghini.

En riktigere analogi ville vel vært å ta utgangspunkt i bilmerker på R og da innsett at det er uhyre vanskelig å skulle kunne kamuflere en utrangert Renault 4 som en Rolls Royce.

Selv om man arrogant nok har tiltrodd seg selv å være innehaver av det sistnevnte kjøretøyet, blir landingen grusom hard når man til slutt makter å innse at det er Renaulten med dets rustede dempere og understell man ruller rundt i der oppe i utkantsprovinsen.

Kanskje bør de mest ihuga snart forstå at for de fleste fotballklubber og fotballfans i Europa er RBK å regne med i samme klasse som Valur, HJK eller FC Drita. Totalt ukjente, lite attraktive og som man bør kjøre over som en dampveivals. Kanskje det er det siste kjøretøyet Koteng burde anskaffet?

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9177
26.07.18 03:26
Annoyed_Conservative: Kanskje bør de mest ihuga snart forstå at for de fleste fotballklubber og fotballfans i Europa er RBK å regne med i samme klasse som Valur, HJK eller FC Drita. Totalt ukjente, lite attraktive og som man bør kjøre over som en dampveivals. Kanskje det er det siste kjøretøyet Koteng burde anskaffet?

Jeg er sikker på at de klubbene anser RBK slik, ja. Noen av dem har fått seg noen voldsomme overraskelser med årene. Men i det store og det hele, ja.

Og hva tror du de da tenker om resten av de norske klubbene? 

Finnes det partikkelfysikk som kan forklare hvor små de anser resten? Mindre enn atomer? Mindre enn kvarker?

=)

Annoyed_Conservative
Annoyed_ConservativeInnlegg: 903
26.07.18 03:51
Kurtkanon2: Og hva tror du de da tenker om resten av de norske klubbene?

Mer eller mindre det samme som om RBK, ubetydelige støv. Men det må jo smerte at Molde FK er ranket bedre enn RBK av UEFA. Dere "gruser" imidlertid HJK.

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9177
26.07.18 06:23
Annoyed_Conservative: Men det må jo smerte at Molde FK er ranket bedre enn RBK av UEFA.

Helt grusomt. Du kan tro vi ligger søvnløse. Men vi fordriver tiden nattestid med å pusse noen og tyve seriemesterpokaler. Tre av dem tatt de siste tre årene.

Atrapskhi
AtrapskhiInnlegg: 931
26.07.18 06:48
Rockets_AA: Sånt rent bortsett fra at de fleste her inne som følger Rosenborg støtter klubben i å kvitte seg med treneren?

Kan ikke huske det var en slik unison enighet om at Kåre måtte gå umiddelbart for la oss si en fjorten dager siden?

Xavi7
Xavi7Innlegg: 3392
26.07.18 07:18

Det ble som forventet mot Celtic. 

Annoyed_Conservative
Annoyed_ConservativeInnlegg: 903
26.07.18 07:52
Kurtkanon2: Tre av dem tatt de siste tre årene.

Og det med en trener som ikke holder mål. Fantastisk.

Med en ny trener som holder mål blir det sikkert seks seriemesterpokaler de neste tre årene. For progresjonens del.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2989
26.07.18 09:18
Kurtkanon2: Brann

At denne klubben blir nevnt i denne tråden titt og ofte nå av RBK supporterne inne får jeg bare ta som ett godt tegn, i likhet med at MFK supportere gjør det samme når de blir nevnt.

Er jo en voldsom nedrakking av Brann (og Molde) her inne nå. Smerter det virkelig så mye at vi fortsatt er foran dere selv om vi har vært rævva i 2 måneder hvis man ser bort fra kampen på Lerkendal? Forstår det ikke, for jeg tror fortsatt at RBK vinner ligaen med 5-6 poeng, eller jeg trodde hvertfall det fram til styret i RBK laget Cirkus Arnardo vol. Trønderlag.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg