Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4079
01.04.19 09:36

Jeg avsto fra å skrive mine meninger i går siden det haglet med kritikk som jeg mistenker ble skrevet i affekt.

Vi har en ny trener og det så ikke bra ut. Men vi var vel alle forberedt på at ting kan ta litt tid, jeg snyes derfor det blir vel mye krisemaksimering her inne.

Når det er sagt så er det noen ting jeg tar med meg fra kampen, som jeg håper Horneland også ser.

1. Bendtner og Søderlund har ikke funket sammen under de to foregående trenerne, og det er veldig lite som tyder på at det kommer til å endre seg. Horneland må ta et valg her.

2. Det har ikke fungert å bruke spillere ute av posisjon under de to foregående trenerne, og det er veldig lite som tyder på at det kommer til å endre seg. Ikke bruk Bendtner som 10'er og ikke bruk Åsen som defensiv midtbanespiller.

Ellers var det merkverdig å se hvordan Glimt lykkes med å gjøre akkurat det Horneland har sagt at vi skal gjøre. De presset kollektivt og angrep med mange mann når de vant ballen. Dette skapte stor ubalanse i vårt forsvar. Jeg tror ikke dette er overførtbart til Rosenborg siden vi stort sett aldri møter lag som gir så mye rom som vi ga i går, men Horneland skal få tid til å motbevise dette, eller å gjøre nødvendige tiltak for å endre på strategien.

Jeg kommer til å følge med på Patrick Berg når han kommer tilbake fra skade. Han har mye av ferdighetene vi har lett etter i jakten på et anker i 4-3-3. Nå har forsåvidt Horneland gått bort fra denne formasjonen, men den kommer nok tilbake. Så gjenstår det å se om Berg er god nok.

En siste ting: Trøste meg så dårlig pasningskvalitet det var i går.

(Innlegget ble redigert 01.04.19 09:37)

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10873
01.04.19 10:37
TomBrady_12: Jeg avsto fra å skrive mine meninger i går siden det haglet med kritikk som jeg mistenker ble skrevet i affekt.
Vi har en ny trener og det så ikke bra ut. Men vi var vel alle forberedt på at ting kan ta litt tid, jeg snyes derfor det blir vel mye krisemaksimering her inne.

Jeg er litt urolig i år fordi den dårlige organiseringen og fraværet av koordinasjon i angrepsspillet vi så mot Bodø-Glimt i går har vært gjennomgangsmelodien i årets treningskamper.

Dette var ikke et arbeidsuhell men et er resultat av Hornelands system er langt unna å sette seg i laget. Det ser ut til at spillerne ikke har forstått hva de skal gjøre og er milevis unna den samhandling som RBK på sitt beste er kjent for. Spillerne virker forvirret og usikker på hva de skal gjøre ute på banen.

Det som gjør meg mest bekymret er at RBK skaper nesten ikke sjanser lengre. I går ble det en fattig målsjanse. Det er et virkelig krisetall for en klubb kjent for sprudlende angrepsfotball.  

Jeg bruker vanligvis å imøtegå rop på ny trener når ting butter imot, RBK har byttet trenere alt for ofte, men årets problemer er så store at jeg stiller et spørsmålstegn ved om Horneland var det rette valget. Han har mye å bevise de kommende månedene.

(Innlegget ble redigert 01.04.19 10:40)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22142
01.04.19 11:20
keizersoze: Det er vel verst for trønderne at vi snakker om HFK her i tråden. De får leve med det a eller å. Men Maakeberget? Var det flere måker der før? Eller et berg før?

Tror kanskje det er mer spiselig for trønderne at vi har en diskusjon om FKH enn om det hadde vært om SBK..

St14al3x
St14al3xInnlegg: 12098
01.04.19 11:29

Rbk er så gode, follens. Rørende bare å tenke på det.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14420
01.04.19 11:33
KingAnderson: Tror kanskje det er mer spiselig for trønderne at vi har en diskusjon om FKH enn om det hadde vært om SBK..

Sorry for den mixupen av bokstaver fra min side. Du kunne jo vært skikkelig hevngjerrig og byttet første bokstaven med en R.


Ellers så tror jeg ikke vi ser så mange trøndere her før de atter begynner å vinne kamper og å spille godfotfotball. Horneland har gjort resten av Norge trønderfri:)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22142
01.04.19 11:46
Xavi7: En ærlig trener. Liker Horneland som type.

Slutt med det. Hele situasjonen i vinter burde da si dere noe om hvilken type dere har fått inn som trener.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22142
01.04.19 11:52
F.R.O.G: Det er sikkert Varg Vikenes :)

Er ikke det han fyren som bor på landsbygda i Frankrike og advarer Frankrike mot å ta inn utlendinger?

 

I så tilfelle ikke den skarpeste kniven i skuffen.

(Innlegget ble redigert 01.04.19 12:01)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22142
01.04.19 12:07

Hahahahaha. Nå sprekker jeg snart av latter :D


Horneland ferdig i RBK. Slutter på dagen å greier. Skal dere få Kåre tilbake nå, bare for å gjøre farsen helt komplett?

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4079
01.04.19 12:46
trondhjem: Jeg er litt urolig i år fordi den dårlige organiseringen og fraværet av koordinasjon i angrepsspillet vi så mot Bodø-Glimt i går har vært gjennomgangsmelodien i årets treningskamper.

Ja, varsellampene lyser i alle retninger. 

pes
pesInnlegg: 272
01.04.19 12:49
KingAnderson: Hahahahaha. Nå sprekker jeg snart av latter :DHorneland ferdig i RBK. Slutter på dagen å greier. Skal dere få Kåre tilbake nå, bare for å gjøre farsen helt komplett?

De er kanskje utålmodige der oppe, men det finnes grenser også...


Prøv igjen ;)


 

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3592
01.04.19 13:13

Jeg så xmegafonmannen på twitter komme med et gammelt, men passende sitat fra Odd Iversen:


"Snakke som en gud, spælle som ei fett"


For øyeblikket meget passende beskrivelse av Horneland. Han har snakket bra for seg siden han ble presentert som ny trener, men det har ikke sett allverden ut i praksis.


For all del, vi må gi han litt tid. Men det hjelper ikke å tape hvis spillet ikke sitter, for da er det til slutt ingen som støtter ham. Kåre hadde i det minste resultatene som gjorde at mange støttet (og fortsatt støtter) han. Så lenge vi henger med i toppen og ikke driter oss ut i kvaliken tror jeg nok Horneland sitter trygt, men mislykkes denne ansettelsen også tror jeg det bør gjøres noen grep til neste gang ny trener skal inn. 


Perry var en katastrofal avgjørelse, Kåre var egentlig veldig flaks. Kom inn som vikar på kort varsel, uten noen særlig bred prosess i forkant og nå Horneland altså.


Jeg mener uansett at sparkingen var riktig, det er i så fall jobben med å finne ny trener som har vært for dårlig.

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8902
01.04.19 13:15

Åpnet Adressa nå nettopp og blir møtt med følgende overskrift:

"Overgangsvinduet stenger i natt: - I utgangspunktet skjer det ingenting"

 Usikker på om dette er en aprilspøk eller ikke.

(Innlegget ble redigert 01.04.19 13:15)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23905
01.04.19 13:19

Vinduet står til stryk i så fall. 

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14420
01.04.19 13:27
Thecokeman: Vinduet står til stryk i så fall.

Har dere ikke stort sett det dere trenger da?  Bortsett fra gjerne en trener som passer til hva dere vil få til på banen...

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4588
01.04.19 13:38
tyvenbjarne: "Overgangsvinduet stenger i natt: - I utgangspunktet skjer det ingenting"

Det blir ingen forsterkninger og vi må slite med Lundemo og De LanLay. Det lover godt. Et lag som er fullstendig ribbet for selvtilitt. Skremmende å se et så svakt lag. 

qbah
qbahInnlegg: 49442
01.04.19 14:10
TomBrady_12: Ellers var det merkverdig å se hvordan Glimt lykkes med å gjøre akkurat det Horneland har sagt at vi skal gjøre. De presset kollektivt og angrep med mange mann når de vant ballen.

Det er nettopp dette som irriterer meg og gjør meg veldig bekymret. At det vi, visstnok, har trent på og skal være gode på er det vi kanskje var minst gode på i går. Ikke bra.


Ellers skriver du også klokelig at ting ble skrevet i affekt i går kveld etter kampslutt fra enkelte her inne. Det gjelder meg også i stor grad. Jeg er fortsatt skeptisk til prosjekt Horneland, men jeg gir ikke opp klubben og Eliteserien av den grunn. 

ASEN
ASENInnlegg: 2649
01.04.19 14:17

Er det panikk på .Rbk brakka etter en kamp? Prøver å hente inn spillere iflg Vg. Da konmer det sikkert inn en spiller før midnatt, hvis Koteng sier ja til å bruke penger..

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14420
01.04.19 14:25
ASEN: Er det panikk på .Rbk brakka etter en kamp? Prøver å hente inn spillere iflg Vg. Da konmer det sikkert inn en spiller før midnatt, hvis Koteng sier ja til å bruke penger..

Begge skal imidlertid har blitt «for dyre» for trønderne, får VG opplyst.


Har Koteng brukt opprbk-pengesekken, og er for gniten til å bruke sin egen?

Villans20
Villans20Innlegg: 7597
01.04.19 14:29
ASEN: Er det panikk på .Rbk brakka etter en kamp? Prøver å hente inn spillere iflg Vg. Da konmer det sikkert inn en spiller før midnatt, hvis Koteng sier ja til å bruke penger..

Langpasninger i bakrom. Defensiv organisering. Satse på konrringer og dødballer.


Jeg er kun er utenforstående. Men for meg høres dette ut som en dårlig fit. Rosenborg skal dominere kamper og spille langs bakken med rask og hurtig angrepsspill. 


Horneland virker som en utrolig dårlig fit for klubben

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41553
01.04.19 14:31
keizersoze: Begge skal imidlertid har blitt «for dyre» for trønderne, får VG opplyst. Har Koteng brukt opprbk-pengesekken, og er for gniten til å bruke sin egen?

Har ikke RBK lenger noe speiderapparat. Bortsett fra Denic og Serberic er det jo omtrent ingen spillere i troppen som sannsynligvis har blitt kartlagt av et speiderapparat. Dersom man kun skal hente spillere som treneren/sportslige ledelse kjenner godt fra før, begrenser man seg ganske kratig på transfermarkedet.

Borealis88
Borealis88Innlegg: 2180
01.04.19 14:39

RBK og Molde bruker vel som regel bare å hente de beste fra andre klubber i Norge. Enkel oppskrift når man har ingrediensene

Korgutt
KorguttInnlegg: 15096
01.04.19 14:41

Tommy Skjerven skal dømme Rosenborg- Odd på mandag.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6648
01.04.19 14:43

Skape relasjoner sier treneren vår. Okei, du får starte med å sette folk i posisjonene de er sterkest på da. Og holde de der over 2 kamper. Helst lengre også.

Det betyr:

-Åsen, enten i en 3er i 433, eller fremst på midtbanen. Poengkongen er ikke defensiv midtbane, der har han ikke spilt på 7år.
-Helland og Akintola er høyrevinger. De sloss om å starte her, spiller en dårlig skifter man. Det samme med Samuel og Yanni på venstre side.
-Bendtner og Søderlund sloss om en spissplass. Ikke venstreving eller 10er. Den som blir benket får sutre seg til gokk, så tar vi opp Botheim.

Dette betyr, at om du ikke er fornøyd med Lundemo og Mike som sittende midtbanespillere, så går du til styret og kjøper en med pasningsfot og forflyttningsevne. Sier de nei, så ringer du VG. Så får du en alikavel. Så selger du Lundemo eller Konradsen.
Du setter ikke inn en spiss, back eller kant.


Og Bjørnebye: Få ut fingern, eller stikk av. Det du har gjort i år 

-Låne en ving, slik at vår beste poengplukker de 4 siste åra må skifte plass.
-Kjøpe ett fjerdevalg som stopper, for så å skal leie ut 3djevalget som er bedre.
-Åsen er ok, men ikke om han blir brukt feil.
-Låne ut reserven får på back, som var med å slo oss igår. Slik at vi har ingen selv.

(Innlegget ble redigert 01.04.19 14:47)

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14420
01.04.19 14:46
KongOlav2: Har ikke RBK lenger noe speiderapparat. Bortsett fra Denic og Serberic er det jo omtrent ingen spillere i troppen som sannsynligvis har blitt kartlagt av et speiderapparat. Dersom man kun skal hente spillere som treneren/sportslige ledelse kjenner godt fra før, begrenser man seg ganske kratig på transfermarkedet.

Det var jo ganske oppsiktsvekkende da Bendtner ble hentet. Så noen er vel på utkikk. Men når det forsøkes å hentes i de svakere klubbene i Norge, så kan en jo begynne å lure. Og det i tillegg er for dyrt. Sesongen kan vise seg å bli mer spennende enn de fleste trøndere liker.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38316
01.04.19 14:47
Borealis88: RBK og Molde bruker vel som regel bare å hente de beste fra andre klubber i Norge. Enkel oppskrift når man har ingrediensene

Nå har ikke Molde vært så voldsomme på dette området.


Men du kan vel komme med en liste?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41553
01.04.19 14:50
keizersoze: Det var jo ganske oppsiktsvekkende da Bendtner ble hentet. Så noen er vel på utkikk. Men når det forsøkes å hentes i de svakere klubbene i Norge, så kan en jo begynne å lure. Og det i tillegg er for dyrt. Sesongen kan vise seg å bli mer spennende enn de fleste trøndere liker.

Man trengte jo ikke akkurat et speiderapparat for å kjenne til Bendtner heller. Og det kan være lurt å hente endel spillere fra de svakere klubbene i Norge. Problemet er jo at nesten alle kommer herfra, alternativt er norske proffer som har mislykkes i utlandet. Jeg klarer ikke helt å se at det skal være godt nok til å være bærebjelker i et lag som ønsker å vinne serien hvert år, samt prestere i Europa.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14420
01.04.19 14:56
KongOlav2: Man trengte jo ikke akkurat et speiderapparat for å kjenne til Bendtner heller. Og det kan være lurt å hente endel spillere fra de svakere klubbene i Norge. Problemet er jo at nesten alle kommer herfra, alternativt er norske proffer som har mislykkes i utlandet. Jeg klarer ikke helt å se at det skal være godt nok til å være bærebjelker i et lag som ønsker å vinne serien hvert år, samt prestere i Europa.

Joda ser den Brann feks har jo hentet litt fra både Molde og en trønderklubb. Og i lavere divisjoner i Sverige. Så gode spillere fins jo i andre klubber enn Barcelona og Real Madrid. Trikset er vel å få de til å funke som et lag. Der virker det som Horneland er på slitingen. Selv om han nok har de beste spillerne på papiret. 


Kan jo bli morsomt å se RBK i europakvalik om de ikke greier bedre samspill enn nå.


 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6648
01.04.19 14:57
PapaSmurf: Men du kan vel komme med en liste?

Moi, Gabrielsen, Knudtzon, Ulland, Ohi, Bjørnbak, Haraldseid, Gulbrandsen er de jeg kommer på i farta. Men det er vel ikke no å bry seg om, er vanlig for de største klubbene og hente fra de andre i alle land.

Jeg vil kanskje påstå det skjer mindre i Norge enn ellers, da det er for liten avstand i størrelse på klubbene i hierarkiet, og mange dermed går utenlands før de burde. Min mening.

Westham og Southampton nekter ikke å selge til City og United.
Men Sarp og Godset nektet å selge til RBK :)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41553
01.04.19 14:59
keizersoze: Joda ser den Brann feks har jo hentet litt fra både Molde og en trønderklubb. Og i lavere divisjoner i Sverige. Så gode spillere fins jo i andre klubber enn Barcelona og Real Madrid. Trikset er vel å få de til å funke som et lag. Der virker det som Horneland er på slitingen. Selv om han nok har de beste spillerne på papiret.

Jepp, men RBK har vel større ambisjoner enn Brann og MFK. Både resultatmessig og ikke minst når det kommer til spillestil.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14420
01.04.19 15:05
KongOlav2: Jepp, men RBK har vel større ambisjoner enn Brann og MFK. Både resultatmessig og ikke minst når det kommer til spillestil.

Ambisjonene er der jo selvsagt. Men er evnen til å utføre det folket vil, der ute på banen? 


Dere var misfornøyd ifjor. Dere ser faktisk verre ut i år.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg