Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
09.04.19 14:14

Ser Koteng er ute å sier at vi må være tålmodige, og står ved 3 års planen sin.

Hvis du virkelig mener att dette skal fortsette ut denne sesongen, så endrer jeg meningen min angående deg, Ivar. Da må du også stikke. Det kan ikke bli ett prestisjeprosjekt for deg dette, klubben må komme først.

Folk får mene hva de vil om Kåre, men at han bygdde opp en kultur på Lerkendal, som hadde vært borte i mange mange år, er ubestridelig.
Publikum flokket til kamp, de var stolte av å se Rosenborg være Rosenborg igjen. Selvtillitten til spillernne var stor.
Profiler som Bendtner kom og skapte ekstase og hysteri.
Den kvelden ha ble signert kommer jeg aldri til å glemme. Det var sjokk og vantro.
Interessen rundt klubben var enorm, danskene kom for å vise fotball.

Nå er det noe resignert over det hele, og det virker revet vekk det meste. Det ble ingen storfisk. Ikke en gang en mellomfisk. Det blei ei "mort" fra haugesund.
Ingen hadde vel helt trua fra første sekund. Neppe spillerne heller. Og tilskuerne kommer ikke, så de har også mistet trua.
442 og langpasninger fungerer ikke her, selv når det fungerer.
Koteng skjønte ikke helt hva han faktisk gjorde, han fjernet trønderen Kåre med hockeysveis fra Bajazzo, og satte inn Drillo.

Sånn sett vet jeg ikke helt hva vi venter på?

Selv om Horneland lykkes helt, man vinner serien med kun 9 innsluppne mål på en sesong, og scorer 2 i snitt i hver kamp, så er jo ikke det noe folk flokker til Lerkendal for å se.
Bortskjemt, ja kanskje, men identiteten til Rosenborg er å styre spillet, og bølge frem i angrep i jakt på ett mål til, ledermålet, eller utligningen for å skal snu kampen.
Ikke løpe mer uten ball, gjenvinning og lange pasninger for å unngå risiko! Rosenborg ER risiko!

Det ser ikke ut til at Horneland har trua selv, Han vet ikke hvorfor ting ikke fungerer. Og selvtillitten til spillerne er borte.
Noen ganger ser du bare med en gang, at dette funker ikke.
Jeg tror dette er en av de, og det er jo også situasjonen Horneland har havnet i når Koteng skulle vente så lenge. 8 måneder! Det er helt sjukt det. Klubber bytter trenere ofte, de finner en på ei ukes tid og så går livet videre. 8 måneder!

Nå har vi scoret ett mål, på en keepertabbe på ett langskudd. vi har skapt 2 målsjanser på 2 kamper.
Men mener du at dette skal foregå i flere sesonger, Ivar, så er de game over for deg også. Da står du igjen på lerkendal, sammen med de hardeste i Kjernen. Rundt 6-7000. Og fortvilte meg.

(Innlegget ble redigert 09.04.19 14:15)

lsklars
lsklarsInnlegg: 94485
09.04.19 14:25
AxelRudi: Ser Koteng er ute å sier at vi må være tålmodige, og står ved 3 års planen sin.

Selvsagt må han si det, noe annet ville vært helt absurd etter to runder. Men alt til sin tid, og hvis resultatene uteblir og publikum snur ryggen til er det over og ut før sommeren. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4099
09.04.19 14:27
AxelRudi: Ser Koteng er ute å sier at vi må være tålmodige, og står ved 3 års planen sin. Hvis du virkelig mener att dette skal fortsette ut denne sesongen, så endrer jeg meningen min angående deg, Ivar. Da må du også stikke. Det kan ikke bli ett prestisjeprosjekt for deg dette, klubben må komme først.

3-års planen ryker nok for hvis det ikke blir bedring skal du se. Jeg er gjerne kritisk til Koteng når han fortjener kritikk, men nå er det hans jobb å stå bak treneren.


Horneland skal selvfølgelig få tid. Han har trent laget i 2 kamper. Men han holder ikke ut sesongen hvis ting ikke endrer seg, det skjønner nok både Horneland og Koteng også. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
09.04.19 14:27

Jeg tror faktisk sjansen er stor for at Horneland går selv hvis han merker at dette får han ikke til. Han virker som den typen.

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1295
09.04.19 14:29

Jeg føler meg mer og mer sikker på at Koteng så i misunnelse bort til Sarpsborg i fjor og innså at møkkafotball er det eneste som kan gi noe i Europa. Dette er jeg veldig uenig i. Jeg mener Östersunds Europa-sesong i 17-18 er et kroneksempel på hvordan skandinaviske klubber burde drives. Nøye scouting av spillere som passer inn i en stil hvor kampene skal føres.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
09.04.19 14:35

Jeg tror ikke Koteng reflekterte så mye over akkurat det. Styret satte bort oppgaven til å finne ny trener til en egen gruppe ledet av Bjørnebye, hvor Dyrhaug, Alstad, Heggem, Winsnes osv også var med.

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10900
09.04.19 14:44
AxelRudi: Hvis du virkelig mener att dette skal fortsette ut denne sesongen, så endrer jeg meningen min angående deg, Ivar. Da må du også stikke. Det kan ikke bli ett prestisjeprosjekt for deg dette, klubben må komme først.

Akkurat her holder jeg med Koteng. RBK må tåle litt motgang uten at helvete skal bryte løs med sparking av trenere og innkjøp av nye spillere.


Det tar tid å bygge gode lag. Hvis RBK-styret tror at Horneland er rett mann for jobben må de la ham få ro og tid til å gjøre det som trengs selv om det i mellomtiden betyr en del sportslig krøll.


Vi må for all del ikke havne tilbake i den samme sumpa vi var i før Kåre og Erik kom, men en ny trener og nytt spilleopplegg omtrent hvert eneste år. Det var ødeleggende for klubben det.

HLund
HLundInnlegg: 18479
09.04.19 14:48
lumanpauw: Jeg føler meg mer og mer sikker på at Koteng så i misunnelse bort til Sarpsborg i fjor og innså at møkkafotball er det eneste som kan gi noe i Europa.

Jeg tror ikke du kan ha sett for nøye på Sarpsborg-kampene i Europaligaen i fjor hvis du mener de spilte møkkafotball.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
09.04.19 14:50
TomBrady_12: 3-års planen ryker nok for hvis det ikke blir bedring skal du se. Jeg er gjerne kritisk til Koteng når han fortjener kritikk, men nå er det hans jobb å stå bak treneren.

Ja, det jeg mener er at han må gjerne si dette nå, men han ikke prøve å gjennomføre det.

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1295
09.04.19 15:27
HLund: Jeg tror ikke du kan ha sett for nøye på Sarpsborg-kampene i Europaligaen i fjor hvis du mener de spilte møkkafotball.

Jeg så gruppespillskampene, og det angrer jeg på. Grusomt.

St14al3x
St14al3xInnlegg: 12114
09.04.19 15:33
lumanpauw: Jeg føler meg mer og mer sikker på at Koteng så i misunnelse bort til Sarpsborg i fjor og innså at møkkafotball er det eneste som kan gi noe i Europa. Dette er jeg veldig uenig i. Jeg mener Östersunds Europa-sesong i 17-18 er et kroneksempel på hvordan skandinaviske klubber burde drives. Nøye scouting av spillere som passer inn i en stil hvor kampene skal føres.

RBK har tradisjonelt spilt langt mer møkkafotball enn S08 gjorde i fjor.

St14al3x
St14al3xInnlegg: 12114
09.04.19 15:39
PapaSmurf: Jeg ville i allefall ikke avskrevet dem etter to serierunder.

Det ville jeg ha gjort.


 


Er det noe denne gjengen ikke kan, er det å ansette dugelige folk. Det være seg trenerstillingen eller i staben forøvrig.


 


Å bli seriemester er ikke nok, her er man Mester i driftssvikt og elendighet generelt.


 


Kvoteng, Kåteng, Roteng, osv. Denne klubben er ikke mye til klubb lenger.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22180
09.04.19 15:56
Rockets_AA: Jeg tror faktisk sjansen er stor for at Horneland går selv hvis han merker at dette får han ikke til. Han virker som den typen.

Hvilken type er det?
Ser ikke på det som utenkelig at han trekker seg, men da er det fordi han selv ikke orker mer, ikke fordi han tenker på klubbens beste. Og han vil garantert forhandle seg frem til en sluttavtale før så skjer.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
09.04.19 15:58
KingAnderson: Hvilken type er det?
Ser ikke på det som utenkelig at han trekker seg, men da er det fordi han selv ikke orker mer, ikke fordi han tenker på klubbens beste. Og han vil garantert forhandle seg frem til en sluttavtale før så skjer.

Han fremstår som en type som er ekstremt direkte og ærlig på egne og lagets prestasjoner. Han også ser om han ikke lykkes proskektet sitt og da tror jeg han finne på å si takk for seg. Med en allerede ferdigforhandlet avtale selvsagt.

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4613
09.04.19 16:01
ObjektivtSett: Når han er i form er han Eliteseriens beste spiss.

Og når kommer han i form? 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9356
09.04.19 16:21
JOlsen: Og når kommer han i form?

Ikke hold pusten.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22180
09.04.19 16:25
Rockets_AA: Han fremstår som en type som er ekstremt direkte og ærlig på egne og lagets prestasjoner. Han også ser om han ikke lykkes proskektet sitt og da tror jeg han finne på å si takk for seg. Med en allerede ferdigforhandlet avtale selvsagt.

Som jeg skrev tidligere så er jeg ikke uenig i at han kan finne på å gi seg hvis ting blir for tøft for ham i Trondheim.
Men jeg ville vært meget forsiktig med å klistre en merkelapp med ærlig på ham. Ja, han har som regel en ganske realistisk fremstilling av eget lags innsats, men i det store og hele er han en som ikke har problemer med å dolke andre i ryggen hvis han mener det kan være bra for ham personlig.
Kan minne litt om Harvey Dent i Batman, egentlig :) En god side som de fleste respekterer og liker, og en meget dårlig side som mange ikke vet om.

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1418
09.04.19 16:29

Snake?

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4099
09.04.19 16:34

Det er hvertfall liten tvil om at Horneland har klart å terge på seg KingAnderson skikkelig.

Dewaz
DewazInnlegg: 25104
09.04.19 17:04

Tror RBK har godt av en mellomsesong. Få rensket ut de mette spillerne, og aller viktigst av alt - Bjørnebye.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4681
09.04.19 17:12

Ledelsen i RBK har en del å lære av trollmannen fra Søgne.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22180
09.04.19 17:22
TomBrady_12: Det er hvertfall liten tvil om at Horneland har klart å terge på seg KingAnderson skikkelig.

For ordens skyld: Jeg har ingen problemer med at han forlot klubben.Strengt tatt er jeg glad for at han forsvant. Jeg hadde heller ikke hatt problemer med det hvis han hadde latt kontrakten gå ut og for så å gå gratis til dere eller en annen klubb.

lbruse
lbruseInnlegg: 3416
09.04.19 17:41
May25: I motsetning til andre steder i landet sliter vi med at talentene blir for gode for norsk serie.

Et gjennomgående trekk i hodet på dei aller fleste trøndere vel ?


(dog, enkelte ser ut til å nærme seg jordas overflate !) 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
09.04.19 17:53

Nå så jeg som sagt ikke kampen mot Odd, men om det var like mye langballer opp i banen for å prøve å gjenvinne ballen der som det var i Bodø så er ikke dette prosjektet noe å gi tid. Man kan gi et prosjekt tid om man prøver på det riktige, men om man går strake veien i motsatt retning er det bare å kutte med en gang. Den fotballen blir aldri akseptert her uansett resultater.

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1751
09.04.19 18:07

Hadde vi bare sett ut som Drillos anno 97/98. Nå fremstår RBK mer som Semb i '01.

Eivinder
EivinderInnlegg: 1580
09.04.19 18:49

Koteng Arena! Den mannen har f meg ingen sperrer i livet.

HarryH
HarryHInnlegg: 31376
09.04.19 18:55

Virker som en frigjort type ja. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22180
09.04.19 19:20
Eivinder: Koteng Arena! Den mannen har f meg ingen sperrer i livet.

Beskjedenhet er en dyd, er det ikke så?


Fint gjort av Koteng å hjelpe kvinnefotballen i byen da. Men han kunne kanskje valgt et annet navn på stadion.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25038
09.04.19 19:27

Horneland sa vel etter kampen i går at han kunne ha revet ned en vegg. Så hvis det skulle skjære seg med fotballen så kan jo Koteng få bruk for ham til andre jobber.

Dewaz
DewazInnlegg: 25104
09.04.19 19:28

Koteng er navn på firmaet hans.

Kanskje kan dere lage en tråd for RBK/dommedagsprofetiene? Kjedelig å lese det samme oppgulpet om og om igjen i en klubbtråd. Ingenting av det dere skriver er nyheter for noen som følger RBK.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg