Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25402
17.04.19 13:25
AxelRudi: Hva skjedde egentlig? Hvorfor stanset den positive utviklingen? Hvorfor er Rosenborg, som sportslig og økonomisk var i en egen klasse, i ferd med å bli hentet inn igjen av norske konkurrenter?
Og hvordan står det egentlig til med etterlevelsen av verdisettet?" Løfaldli treffer spikeren på hodet for en gans skyld

Han forklarer at Koteng og Kåre Ingebriktsen hadde fått alt på stell i 2017 og så stiller han en del spørsmål om hva som skjedde fra da til nå - altså en ganske kort tidsperiode. 

Selv om han selv stiller spørsmål uten å gi noe svar, så slår det meg som kanskje for enkelt at alt var perfekt i 2017 og nå er helt Tsjernobyl.

Kanskje man må revurdere litt hvor man sto i 2017? For å rase sammen så fort må det jo ha vært noe sårbart i byggverket. 

Jeg tror både Koteng og Kåre har hatt mangler som ikke var synlige når ting gikk bra, men at begge mangler noe vesentlig i sine roller. Koteng - en fyr som kan gjøre det bra med det økonomiske, men som ikke egentlig vet hvordan han skal drifte en stor fotballklubb. Og Kåre - en fyr som kan skape entusiasme en periode, men som mangler den seige stayer-evnen og det som kreves for å gradvis fornye et lag. 

Kanskje ble man litt blendet av de to i 2017 og at nedturen på sett og vis var dømt til å komme etterhvert?

(Innlegget ble redigert 17.04.19 13:28)

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8921
17.04.19 13:38
Sulfat: Du var jo veldig happy med å bli kvitt mannen som hadde 100% uttelling på seriegull, og vant 2 av 3 cupgull.

Noe som jeg fortsatt synes er en helt korrekt avgjørelse. Det handler ikke først og fremst om pokaler og seriegull, det handler om å bli underholdt, og det vi fikk servert i 2018 var mildt sagt tragisk, her snakker vi et par dommeravgjørelser fra å ryke ut i kvalikk mot Valur. Kåre gikk fra å spille flott fotball i 2016 til å skulle finne opp hjulet på nytt, og en fysisk form som var Tufte IL verdig til slutt.


Kall meg dum og bortskjemt, men jeg tar heller et 4-5 tap i 4-3-3 enn en 1-0 seier i trist 4-4-2 hvor man poler ball fra keeper og kjemper om andreball.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6770
17.04.19 13:41
Folkflesk: Kanskje man må revurdere litt hvor man sto i 2017? For å rase sammen så fort må det jo ha vært noe sårbart i byggverket.

Vet ikke om du har lest alt, men:

"Vi må tilbake til avslutningen av 2016-sesongen. Med klassisk 4-3-3 og gjenkjennbart spillemønster som Lerkendal-publikummet elsket, hadde Rosenborg vunnet «The Double» for andre år på rad. Det var i Kåre Ingebrigtsens andre hele år som hovedtrener. Han hadde i løpet av denne perioden fått gløden tilbake i laget. Interessen rundt klubben økte kraftig. Klubben styrte mot et overskudd på 45 millioner kroner.

 

På dette tidspunktet kom klubblegenden Bent Skammelsrud med en advarsel. Han ba RBK være forsiktige med å kjøpe såkalte «stjernespillere». Skammelsrud viste til klubbens aller beste periode rett før årtusenskiftet, da Nils Arne Eggen hentet John Carew:

 

- Da John Carew kom til RBK i 1998 var han en strålende spiller og en fin fyr. Men han var stjerne, hadde sine egne ideer, og det stemte ikke alltid overens med samhandlingsmønsteret til laget. Han var ikke oppdratt til å tenke slik, og i en spillergruppe som har jobbet sammen over tid, kan det spise energi fra resten. I dag har RBK en veldig innarbeidet og god trenings- og garderobekultur, som jeg tror Kåre setter veldig høyt, sa Skammelsrud.

 

Klubbledelsen tenkte ikke helt på samme måte. Et eller annet skjedde i Rosenborg disse månedene etter at 2016-sesongen var ferdig. RBK skal sikte høyt og være ambisiøse, men spørsmålet er om noe av ydmykheten og den selvkritiske holdningen forsvant underveis i oppturen.

 

Det er verdt å huske at alt ikke var perfekt i 2016 heller. I Europa sviktet Rosenborg denne høsten. Først glapp Champions League-håpet mot Apoel fra Kypros. Deretter glapp muligheten til spill i Europa League mot Austria Wien. Dette var en realitetssjekk på hvor nivået egentlig lå.

 

I et intervju med Adresseavisen på denne tiden sa styreleder Ivar Koteng at RBK bør kjøpe spillere som er rene forsterkninger i en startellever. Ambisjonen var gruppespill i Europa i 2017. Han fortalte samtidig at antall møter i styret hadde blitt redusert kraftig.

 

- Det er en konsekvens av at ting går bra, og at vi ikke har det samme behovet, var Kotengs begrunnelse.

 

I et intervju med Aftenposten nylig uttalte Koteng at internasjonal fotball har gått ifra Rosenborg, «fordi vi har slappet av». Denne «slappe av»-fasen ble sannsynligvis innledet før jul i 2016.

 

Hvorvidt klubben har våknet vet vi ennå ikke.

Har valgkomitéen vært offensive nok når de år etter år ikke har foreslått en eneste utskifting i styret? Og hva med årsmøtet, som har banket forslagene gjennom? Og hva med styremedlemmene selv? Er det nødvendigvis slik at styret skal redusere møtevirksomheten fordi klubben lykkes godt? Er det slik organisasjonen blir holdt på tå hev og utvikler seg til å bli en klubb å regne med i Europa?

 

Suksessen ser ut til å ha gitt RBK-organisasjonen en metthetsfølelse. Den er sikkert god der og da, men innenfor toppidretten er den ødeleggende. Ingen snakket høyt om det, sannsynligvis var det ingen som merket det på kroppen. Følelsen av å ha lyktes, av å ha gjenreist klubben etter knallhardt arbeid over flere år, var nok både behagelig og føltes fortjent.

 

På dette tidspunktet manglet en leder som konstant tråkket spillere, trenere og resten av de ansatte så hardt på tærne at det ville være umulig å slå seg til ro med behagelighets-følelsen, følelsen av at dette var «godt nok». Nils Arne Eggen hadde denne rollen i klubben i over ti år før årtusenskiftet. Han ble aldri mett. Koteng er den i dagens RBK som minner mest om Eggen. Utad har han virket som en garantist for at Rosenborg ikke igjen skulle havne i denne situasjonen. Til og med Koteng ser på et tidspunkt ut til å ha blitt søvnig av suksessen.

Det skulle ta langt tid før de negative effektene ble synlige. Optimismen i og rundt Rosenborg fortsatte etter 2016-sesongen. Klubben hadde 65 millioner kroner på bok.

I oppturen frem mot Ajax-bragden hadde lokalt utviklede spillere vært sentrale. Blant dem med flest kamper i 2016-sesongen var Fredrik Midtsjø, Jonas Svensson og Pål André Helland.

 

Dagens RBK-lag preges av aldrende spillere på rundt 30 år. Er disse sultne nok, eller er de fornøyde bare med å være en del av Rosenborg? Det finnes få lokale unggutter. RBK har ikke lyktes godt nok med å hente riktige typer inn til klubben.

 

Under Ingebrigtsen nådde RBK et så høyt nivå at de kunne utkjempe Ajax ved hjelp av samhandling, et fastlagt spillemønster og fysisk godt trente spillere. Temmelig likt Eggens oppskrift tjue år tidligere. Med Bendtner-kjøpet viste klubben en ny måte å tenke på. En rekke store navn fra utlandet ble koblet til Rosenborg. Pedro Chirivella, Renato Sanches og Steven Caulker. Ingen av dem havnet riktig nok på Lerkendal, men initiativene forteller om tankesettet.

Det minner om de store vyene klubben hadde før den forrige krisen. Den ujålete og jordnære tankegangen som hadde gjort RBK til noe spesielt og gitt klubben suksess, var ikke lenger like tydelig."

Enda er det en tredjedel igjen, den er veldig lang.
Men jeg tror nok man har feilet i spillerlogistikken, på grunn av feil retning i styre og stell. Man har ikke erstattet Selnæs, Svensson, og Midtsjø. Og man har forsøkt å erstatte de på feil måte.
Med kjøp av lik kvalitet.
Man sikter for høyt rett og slett, samme som med treneren.

Bjørnebye sa det jo siste dag i vinduet, " vi finner ingen som er bedre enn de vi har". Det vitner om en helt latterlig overtro på egne evner og selvtillitt. Vi er best.

 

Klart, når ett lag i toppen av nederland henter Midtsjø, så kan ikke vi finne en like god spiller til 1/4 del av prisen.. Som vil hit. Da er også denne på vei ut, når vi får opp øya og han er "god nok". Det er for seint.
Vi kan finne en på hylla under, som kan utvikle seg over kanskje en sesong, noen vil kanskje slå til med en gang, mens andre trenger ett halvår.
Men disse er ikke "gode nok" for oss. Vi finner de ikke. Vi vurderer de ikke. Men har de spiltl i tysk 2 div, da er de på blokka.

Med samme vurderingsevne er det jo ikke rart at trenerjakten ble som den ble og gikk som den gikk.. De vi anser som gode nok, vil jo ikke hit.

(Innlegget ble redigert 17.04.19 13:41)

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1429
17.04.19 14:14

Total mangel på tålmodighet og urealistiske sportslige krav har blitt og er Rosenborgs største felle.


Å leve fra hånd til munn med dyre lønninger for å please en gjeng gubber som har Eggen-æraen i minnet er ikke bærekraftig. Det fører heller ikke til stor utvikling av hverken spillere eller organisasjon.


Fotballen har utviklet seg enormt siden Rosenborg var fast inventar i Champions League og å engang tro på at det skal skje igjen er nærmest på grensa til naiv dumskap. Rosenborg har en fortid å være stolt av men det er på høy tid at både klubben, deres medlemmer og supportere stikker fingeren i jorda.


Molde og tildels Sarpsborg driver klubbene sine på fundamenter som gir en trygg fremtid der utvikling av unge spillere er et stort fokus. Det skaper som kjent gode økonomiske utsikter for fremtiden og til å gi en sunn utvikling. Ulempen er at prestasjoner vil variere år for år og at gyldne generasjoner plutselig forsvinner om man virkelig slår til ett år. Molde hadde en sånn sesong i 2014 da de vant the double og som fulgte opp med det beste norske europeiske eventyr i moderne tid. Nå har Molde igjen vært tålmodige og bygget opp et nytt godt lag men det har også tatt 3 år før vi faktisk har kunnet hatt realistiske tanker om Gull. Ja, Molde har kjøpt en del spillere i vinter men det var også fordi Hålandsalget genererte trygt handlingsrom.


Så spørsmålet er vel egentlig hvordan vei Rosenborg vil gå i årene som kommer og hva som er akseptert i Trøndelag. Egne lokale spillere som utvikles eller en miks av overbetalte utenlandske/nasjonale spillere som kommer på grunn av pengene.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4152
17.04.19 14:17

Spot on av Løfaldli.

 

(Innlegget ble redigert 17.04.19 14:18)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25402
17.04.19 15:36
AxelRudi: Med Bendtner-kjøpet viste klubben en ny måte å tenke på. En rekke store navn fra utlandet ble koblet til Rosenborg. Pedro Chirivella, Renato Sanches og Steven Caulker. Ingen av dem havnet riktig nok på Lerkendal, men initiativene forteller om tankesettet.

Her er det i alle fall noe vesentlig. Hvem man kjøper og satser på sier gjerne noe mer om tankesettet og mentaliteten i klubben. Det er jo her Ajax er så fordømt gode. Riktignok får de i stor grad frem sine egne talenter, men de fyller samtidig på med spillere utenifra som passer perfekt til deres spillemønster. De kan ikke konkurrere med Real Madrid og Manchester City på dyre kjøp, men er realistiske og gjør ting på sin måte.

Det er vel dette som er den innarbeidete klubbkulturen man snakker om. Det får man ikke ved å si: "De ska itj stå på pæng" og prøve å svi av 30 millioner på en avdanket Premier League-spiller.

(Innlegget ble redigert 17.04.19 15:41)

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
17.04.19 18:27
Havrebukken: overbetalte utenlandske/nasjonale spillere som kommer på grunn av pengene.

Hva skal vi med selvransakelse når vi har en klovn fra Molde til å bæsje i teltet? 2 seire på 4 kamper så er det på tide å belære oss trøndere i sportslig utvikling, bærekraft og innkjøpspolitikk? Agnaldo, Nattestad, Karlsson, Tele, Ssewankambo, Amang, Peiponen, Ekpe, Johnson og Gudjohnsen - lokalt utvikla, eller elendige, utenlandske bomkjøp?  


"Nå har Molde nok en gang vært tålmodige og bygget opp et nytt godt lag". Du mener, foruten de 5 spillerne de i år har kjøpt til første 11'ern? Eier du ikke skam i livet?

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6987
17.04.19 21:43

Hvordan ligger Adegbenro an? Det har vært veldig stille rundt han i år.

Arshavin_93
Arshavin_93Innlegg: 30053
17.04.19 21:53

Veldig gode innlegg i denne tråden i det siste. Veldige gode poeng og. Før stod jeg hardnakket på at det var riktig å sparke Kåre. Han kunne ikke ta klubben lengre, og spillet på matta ble mer tafatt. Husker han sa at det ble trent på mer forsvar før 2016, med tanke på Europa. Det følte jeg var første feilsteg. Den gode offensive fotballen fra 2015 forsvant pga. dette og en sammensetning av salg av henholdsvis Selnæs, Svensson og Midtsjø med tiden. Da forsvant også den trønderske identiteten.

 

Men det som drepte engasjementet mitt var Kåres uttalelser før fjorårssesongen om at det ikke var viktig å komme til CL, for RBK ville blitt hakkemat i gruppespillet uansett. Sannsynligvis hadde de nok rett i det, men det jeg ser er mangelen på å tro at alt er mulig. Det er kjedelig å holde med et lag som tror at det ikke kan bli større enn det vi opplevde i fjor. Spillestillen var tafatt og dårlig, og de fløt på at de var i utgangspunktet bedre enn alle andre. Det satses heller ikke på trønderske unggutter fra akademiet. Reitan ble lånt ut til Bodø/Glimt og håper med det på en god utvikling som gjør han til førstelagsmateriale for fremtiden, men ellers er det skralt. Kåre begynte å framstå som arrogant og sur i pressen også, han ble med årene mer og mer vanskelig å like. Sommeren 2018-utgaven av Kåre var en fjern kopi av den kåre jeg så fire år tidligere.

 

Men hva med prosjekt Horneland? Det er tidlig enda, men alle ser jo hvilken vei dette går. Det er fullstendig rot. Det som skuffer meg mest er at på forrige ukes treninger ble det trent på intens, kjapt spill langs bakken men når kampdag kom så måtte alt skrotes fordi gressmatta ikke tillater det. At Nadderud ser ut som en kornåker i april er ikke noe newsflash. Spillerne fremstår som mette og bærer preg av høy alder. Reginiussen og Jensen er på siste vers. Hedenstad og Hovland kan skrotes, og ta med Søder og. Bendtner kan leke kjendis et annet sted. Eneste positive er Helland som spiller med ny gnist, så får vi se hvor lenge helsen hans tillater det. Engasjementet rundt klubben er dødt og identiteten har forsvunnet. 

 

Det gikk i feil retning under Kåre, og det sporer fullstendig av under Horneland. Når kommer Rini Coolen inn igjen? I slutten av mai, spår jeg.

(Innlegget ble redigert 17.04.19 21:54)

Havrebukken
HavrebukkenInnlegg: 1429
17.04.19 23:27

Haha, Duncan Edwards ville snudd seg i grava om han var klar over hvilken tulling som misbrukte hans alias 60 år etter hans død...


Er det normalt å bæsje inne i teltet i trøndelag?


Forøvrig imponerende hvor oppdatert du er på Moldes overgangshistorikk de siste årene!

zetta
zettaInnlegg: 13079
17.04.19 23:37
Folkflesk: Han forklarer at Koteng og Kåre Ingebriktsen hadde fått alt på stell i 2017 og så stiller han en del spørsmål om hva som skjedde fra da til nå - altså en ganske kort tidsperiode.

Kåre I startet høsten 2014 med et intenst samarbeid med N A Eggen, var på treningsfeltet hele tiden og brukte Eggens treningsmetoder. 


 Så, i 2016-17 sluttet han med dette, trakk seg bort fra feltet og overlot det til diverse utlendinger. 


 Det er vel ingen tvil om hva som gikk galt?

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31133
17.04.19 23:50

At Rosenborg har mange litt over the top spillere er vanskelig å bortforklare. Et under må til om Horneland klarer å få laget inn i CL eller EL i år. Under Eggen kjøpte Rosenborg kvalitet og var villig til å betale for det. Den gang var det ekstra dyrt siden Rosenborg måtte betale overpris for å få tak i norske spillere. En forsterkning av stallen er ikke til å unngå. Det er bare å bla opp !

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
18.04.19 00:15
Havrebukken: Haha, Duncan Edwards ville snudd seg i grava om han var klar over hvilken tulling som misbrukte hans alias 60 år etter hans død...
Er det normalt å bæsje inne i teltet i trøndelag?
Forøvrig imponerende hvor oppdatert du er på Moldes overgangshistorikk de siste årene!

Ja, det var vel for mye forlangt at du adresserte mine spørsmål isteden for å svine til tråden. 


Er Agnaldo, Nattestad, Karlsson, Tele, Ssewankambo, Amang, Peiponen, Ekpe, Johnsson, Gudjohnsen resultater av Moldes geniale utviklingsprogram for lokale talenter?


Har Molde vært tålmodige og bygget opp et nytt lag, når de før årets sesongstart kjøper 5 spillere til første 11érn?


Eller prater du bare piss, slik du vanligvis gjør i alle andre lags klubbtråd her på vgd?


 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6770
18.04.19 01:07

Horneland har snappet opp kritikken mot spillerlogistikk, og reflekterer lyset vekk fra seg selv og mot alder og generasjonsskifte..

Javell, Eirik. Dette er nok ett poeng, men når Kåre og Coolen førte den samme gjengen til topps for 6-10 måneder siden, faller det i gjennom, og overskygger ikke det største problemet akkurat nå.

Som er at du har fått fjorårets beste lag til å se om som årets verste.

Forøvrig spesielt å komme å kritisere styret som ansatte deg, og sportsdirektøren din, som sammen er ansvarlige for dette, samt avskrive spillergruppa slik.
Ikke at det er feil, men hvor lurt er det?
Men du er vel øverste sportslige leder, så det går vel fint..

(Innlegget ble redigert 18.04.19 01:14)

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 11387
18.04.19 03:37
AxelRudi: Men du er vel øverste sportslige leder, så det går vel fint..

Da har man vel ikke noe stillingsvern, så da kan i morra, halv fir, komme når som helst ...

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9553
18.04.19 09:14
Paddvart: Hvordan ligger Adegbenro an?

Han er fotballspiller og ikke en som passer i 4-4-2 og lange baller opp på Hornelands gullkalv, Søderlund.


Alt med Horneland faller jo på plass når man tenker på at han var G19-landslagstrener i 2017. Den gang NFFs fastspikrede Drillofotball sitter i Horneland den dag i dag.

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6987
18.04.19 10:28

Så han er ikke skada, me  får ikke spille fordi han ikke passer i 4-4-2? Høres rart ut. Han må jo være mange hakk bedre enn de Lanlay.

HarryH
HarryHInnlegg: 31685
18.04.19 10:54

Vi kan vel regne med at Rosenborg kjører over et haltende Strømsgodset? Kanskje det vil roe gemyttene litt i stiftsstaden.

Script
ScriptInnlegg: 4115
18.04.19 11:26

Selv om han har rett, er det uklokt av Horneland å kritisere klubben, økonomoien, og fremfor alt, spillerne, at de er for gamle. Horneland rår over landets beste spillergruppe, og han skal være sjeleglad at han har rutinerte folk som Hansen, Reginussen og Jensen, som har vært ute en vinterdag før. Horneland har et formidaeblt, pedagogisk problem, der den tradisjonelle spillestilen skal skiftes ut med en helt annen. Hvordan foretar man en slik endring? Opplagt har Horneland gjennomført alt for mye på alt for kort tid. Det er som han tror at systemet hans mislykkes fullstendig, hvis det ikke gjennomføres perfekt. Man dette er uriktig og urealistisk. Han må bygge læringsprosessen mye mer trinnvis opp, formasjonsendringen til 4-4-2 virker grunnleggende.  Og skylder han på spillerne for misforståelser, risikerer  han å ta humøret og spillegleden fra gruppa. Han må ha tro på spillernes ferdigheter, selv om ikke systemet fungerer perfekt.

(Innlegget ble redigert 18.04.19 11:31)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24013
18.04.19 11:41

Adegbenro er skadet og det har vel gått rykter om at det ikke går spesielt bra. Håpløst at man ikke får høre noe fra klubben. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4721
18.04.19 12:50

Adegbenro blir nok lenge ute. Og det kommer ingen fakta om når han kan være tilbake. Helt håpløst. Har han hatt benbrudd? Uansett så trenger vi han på laget. Så må vi bli kvitt noen spillere som er for dårlig. Oppryddingen kan starte. 

(Innlegget ble redigert 18.04.19 12:51)

qbah
qbahInnlegg: 49577
18.04.19 15:43

Kom til å tenke på Adegbenro i dag. Hva skjer der? Jeg har ikke hørt noen rykter om han. Men merket han ikke har vært i kamptroppen. Uansett da så har vel Adegbenro vært kritisk til spillesystemet til Horneland fra dag en. Så en frisk Adegbenro vil ikke utgjøre særlig forskjell uansett slik vi spiller. Han bør ha ball i beina og ikke langs luften. 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31133
18.04.19 16:02

Adegbenro og Bendtner passer ikke inn hos Horneland. Hjelp !

Skal vi gjette Coolen igjen må inn i et vikariat utpå forsommeren ?

(Innlegget ble redigert 18.04.19 16:03)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25402
18.04.19 16:08

Hvis Coolen skulle overta igjen så bør det være en soleklar forutsetning at han først gir fra seg ansvaret når en trener man er 110% sikker på som permanent løsning er klar.

Horneland bør få noen kamper til for å prøve å snu trenden, men Coolen bør allerede begynne å gjøre seg klar. Så ham på Bakklandet forleden dag, så var nesten fristende å si "Get ready!".

(Innlegget ble redigert 18.04.19 16:09)

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9553
18.04.19 16:27

Må jo være noen av blod-fansen som ser noen treninger? Er ganske lett å se om spillerne trives, har glød og tro på det de driver med. Dersom Horne allerede har mista garderoben så er det jo natta.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6770
18.04.19 16:28

Når vi spiller uavgjort mot godset på mandag, og taper med minst 2 mål i molde uka etter - Hva tenker dere da ?

5 kamper, og sisteplass med 2 poeng.


Nok er nok?

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24013
18.04.19 16:50

Godset hjemme slår vi, hvis ikke er det bare å gi opp. 


Men nok har vel vært nok en stund for meg allerede. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
18.04.19 17:17
AxelRudi: Når vi spiller uavgjort mot godset på mandag, og taper med minst 2 mål i molde uka etter - Hva tenker dere da ? 5 kamper, og sisteplass med 2 poeng. Nok er nok?

Det nye teamet skal vel få tid, uansett hva som skjer. Forventer at Koteng & co holder seg til den lovnaden, så får vi rett og slett bare se om Rosenborg kan fungere med en mer direkte og "primitiv" spillestil etter hvert.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25402
18.04.19 17:23
AxelRudi: Når vi spiller uavgjort mot godset på mandag, og taper med minst 2 mål i molde uka etter - Hva tenker dere da ?

Det bør helt klart bli 3 poeng mot Godset, og i Molde kampen vil jeg se an prestasjonen litt ekstra. Et knepent tap med spillemessig fremgang er ikke noe jeg vil bli hysterisk over.

Men poengtap mot Godset og klart tap + svakt spill mot Molde er totalt uaksepabelt.

Da er det nok for meg iallefall (håper det ikke blir en slags mellomting).

(Innlegget ble redigert 18.04.19 17:26)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4721
18.04.19 18:19
AxelRudi: Nok er nok?

Da er det nok. Tipper de blir rundspilt av Molde. Og tar kanskje et poeng mot godset. Da blir vi nederst på tabellen. Det virker som et mareritt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen