Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
trondhjem
trondhjemInnlegg: 10883
25.04.19 11:44
Thecokeman: Jeg har vel skrevet det en million ganger, blant annet som svar til deg, at en trener får tid om han står for artig og angrepsvillig fotball.

Det har du. Problemet er at jeg kan ikke huske at du har vært fornøyd med noen trener etter at Nils Arne Eggen ga seg. Jeg kan ikke huske annet enn at du har støttet sparkingen av hver bidige trener som måtte gå ufrivillig fra klubben - og det begynner å bli mange av dem. 

Nils Arne Eggen/Bjørn Hansen var et unikum. Vi kommer høyst sannsynlig aldri til å få et slikt trenerpar en gang til i norsk fotball. Lista du legger for hva som er artig angrepsvillig fotball ligger derfor høyere enn hva noen trener som er villig til å lede et lag i norsk fotball kan hoppe.

Programerklæringen din blir dermed tomme ord. I praksis står du klar med øksa og krever trenerens hode i sesong etter sesong etter sesong.

(Innlegget ble redigert 25.04.19 11:49)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23906
25.04.19 11:56

Jeg var strålende fornøyd med Kåre frem til han endret tankegangen totalt. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6654
25.04.19 12:03

Jeg er litt enig med deg Trondhjem når det gjelder utålmodighet, men den lista ble på en måte satt når man tok det valget med Kåre.

Det vil for meg være helt opp ned om man nå skal gi Horneland tid uten hverken sportslig utvikling( angerpsfotball i system) ELLER sportslige resultater..

Jeg føler at Horneland må gå utenom denne tålmodighetsdiskusjonen, og jeg er såpass tålmodig at jeg godt kunne latt Kåre fortsette ifjor med håp om at han gjennomførte ett genrasjonsskifte.
Jeg er for å la Hjulmand, jaggu også Bodø treneren, til og med Maalen få tre år på å spille inn ett offensivt system i 433 med ungdommelig kraft og pågangsmot..
Om vi hadde prøvd oss å på en skikkelig klikk klakk, med trekanter, vingspill, overlap osv og alikavel stått med 2 poeng etter 5 kamper. så ja ok.

Da vet vi at sluttresultatet er verdt å vente på.

Men 442, som nå har blitt til en 433 hvor ballen går over midten, og vi skal pressgjenvinne ball etter hodedueller, noe ingen av våre spillere mestrer ? Nei.
Horneland har jo sagt dette var fokus.
Det er det vi får om han lykkes, det tror jeg king anderson, som kjenner han best er enig i?
Ser du for deg at Horneland vil spille angrepsfotball i 433 som gjør oss fornøyde?
Er ikke det litt motsatt av det han står for?
Skal vi ha en trener som må forandre identiten sin for å passe inn?

Har vi ikke bare da valgt feil, og bør erkjenne det fort som f, istedet for å la det bli verre?

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19555
25.04.19 12:04

«Når vi spiller helt feil fotball er seriegull et krav. Hadde vi spilt artig og angrepsvillig fotball hadde man kunne godtatt noe annet.»


Dette er så motstridende og beskrivende for den bortskjemte supporter i Trondheim at en blir helt målløs... Litt i samme gate som «vi tapte 0-5, men vi spilte fin angrepsfotball så jeg er fornøyd!». 


Og ang krav så gikk vel Koteng ut med rett før sesongen at Horneland plutselig ikke hadde noe krav å forholde seg til. Dette styret til RBK begynner mer og mer å minne om et vinglende supperåd...

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10883
25.04.19 12:21
AxelRudi: Jeg er litt enig med deg Trondhjem når det gjelder utålmodighet, men den lista ble på en måte satt når man tok det valget med Kåre.
Det vil for meg være helt opp ned om man nå skal gi Horneland tid uten hverken sportslig utvikling( angerpsfotball i system) ELLER sportslige resultater..
Jeg føler at Horneland må gå utenom denne tålmodighetsdiskusjonen, og jeg er såpass tålmodig at jeg godt kunne latt Kåre fortsette ifjor med håp om at han gjennomførte ett genrasjonsskifte.

Jeg tenker ganske likt som deg.

Min kritikk av årets nedtur retter seg mot styre/sportslig ledelse som ansatte en trener som står for annen fotballfilosofi og spillestil enn den klassiske RBK-stilen. Da må man regne med at det tar tid "å omstille" troppen og få den til å fungere i det nye spilleregimet.

For meg blir det galt å kreve Hornelands avgang av flere grunner:

Den ene er at RBK har gjort det valget å endre spillestil. Da må klubben stå ved det valget og la de nye trenerne få nok tid og ro til å gjennomføre endringen.

Den andre er at det er slett ikke sikkert det er så dumt å endre fotballfilosofien til den mer fysiske "attitydpregede" fotballen som Horneland står for. Det er langt flere enn meg som over år har irritert seg over at RBK-spillerne alt for lett lar seg vippe av pinnen med kontant fysisk fotball. RBKs spillerstall trenger å øve opp den dimensjonen i spillet.  

I tillegg har klubben valgt å øke treningsdosene til spillerne for å øke lagets løpskapasitet. Slikt fører ofte til en midlertidig formsvikt og tar mer enn 2-3 måneder å gjennomføre. Det er alt for tidlig å felle en dom over prosjekt Horneland.

(Innlegget ble redigert 25.04.19 12:22)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6654
25.04.19 12:43
trondhjem: Den ene er at RBK har gjort det valget å endre spillestil. Da må klubben stå ved det valget og la de nye trenerne få nok tid og ro til å gjennomføre endringen.

Jeg tenker at det er feil spillestil for Rosenborg og de spillerne vi har.
Og da vil det jo ikke lykkes, med mindre man tenker veldig langsiktig, og har tenkt å skifte ut 50% av stallen ..

Blir ikke dette dobbeltfeil? Selv om du gjør en feilvurdering, så er det jo lurt å korrigere den fortest mulig, og å la det fortsette vil bare være å gjøre enda en feil.

Jeg er ikke engang sikker på at klubben har valgt å endre stil, det spørs om bare ikke Horneland var den øverste på lista som sa ja. Vi vet jo at Geir Bakke kunne vært her istedet om han ville, så spørsmålet er om man bare tok den man fikk tak i til slutt, og at stil da kom i bakre rekke.

Det virker helt hodeløst.

Attityd kan man ha i teknisk fotball også, bare se på Ajax. De gir seg ikke.

(Innlegget ble redigert 25.04.19 12:44)

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11493
25.04.19 18:59
Thecokeman: Jeg var strålende fornøyd med Kåre frem til han endret tankegangen totalt.

Du vår aldri strålende fornøyd med KI. Er bare å lese innleggene dine det. Du har helt siden Eggen krevd alle trenernes hode på et fat og gnålt om middelmådige Deila som ny trener.


En mer negativ "supporter" enn deg skal vi jammen meg lete lenge etter ...

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23906
25.04.19 19:08

Så var sjefstrollet på plass også ja. Fyren som aldri har argumentert for en eneste påstand han slenger ut. Har prøvd å svare deg saklig før, gidder ikke gå i den fella igjen. 

Dewaz
DewazInnlegg: 25071
25.04.19 19:11
Thecokeman: Fyren som aldri har argumentert for en eneste påstand han slenger ut

Helt utrolig at mod ikke har gitt den figuren der en pause.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9184
25.04.19 21:24

Det er noe med tyngdelovgivningen i norsk fotball som tilsier at RBK faktsik slår Molde i neste runde. Når de nå har forlatt Hornelands foretrukne spillesystem og gått tilbake til sitt kjente så går det fort veien. Spent på oddsen. Kan bli noen kroner dette.

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11493
25.04.19 22:42

Dere har godt av å få igjen når dere selv er ute å maltrakterer tastaturet. 


 

startelver
startelverInnlegg: 62229
26.04.19 18:43

Solskjær er vel snart ledig, kanskje han vil prøve noe annet enn Molde. 

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11440
26.04.19 19:26

Noen som fikk med seg gårsdagens podcast med Horneland? Nok en gang sier han mye som jeg liker å høre, men det hjelper lite hvis det dårlige spillet fortsetter. 


Bare for å ta et par ting av det han sa: 


- Han undervurderte hvor viktig 4-3-3 var for Rosenborg og angret på at han ikke brukte den formasjonen fra starten av. Han mener også at den passer bedre til de midtbanespillerne vi har, men litt av årsaken til at han gikk for 4-2-3-1/4-4-1-1 var at Trondsen var skadet. 


- Han mener at han har vært for feig når det gjelder å bruke yngre spillere. 


- Han legger lista høyt for seg selv og mener at han ikke vil få veldig god tid til å snu dette, selv om han har tro på at det vil snu. 


- På spørsmål om når han mener man kan kalle situasjonen en krise, sier han at det allerede er krise. 

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1747
26.04.19 19:29

Han har vel sagt de rette tingene hele veien, uten at resultatet har stått i stil med uttalelsene.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6654
26.04.19 20:02
trøndergutten: men litt av årsaken til at han gikk for 4-2-3-1/4-4-1-1 var at Trondsen var skadet.

Hørte også dette, han sier jo mye fint.

Det jeg tenker er at siden han mener kun trondsen kan spille sentral, hva gjør han når denne blir skadet igjen, og han ikke kan skifte formasjon?

Det er jo veldig selvmotsigende, og det kan jo ikke være sånn at vi skal være så avhengige av en spiller. Da burde vi hentet ett alternativ til der, som folk vel har mast om siden Selnæs dro..

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11440
26.04.19 20:33
AxelRudi: Det jeg tenker er at siden han mener kun trondsen kan spille sentral, hva gjør han når denne blir skadet igjen, og han ikke kan skifte formasjon?

Godt spørsmål. Han nevnte Meling som et alternativ, men det finnes jo ingen optimale backup på venstreback. Lundemo er jo også et alternativ, men han er jo også skadeplaget. J

startelver
startelverInnlegg: 62229
27.04.19 11:33

RBK får 5 i odds av bookmakerne , Molde 1.66.  

Dette er jo et oppgjør fullt av prestisje, og alt kan skje, er fristende å spille på RBK med den oddsen. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6654
27.04.19 14:41
startelver: Dette er jo et oppgjør fullt av prestisje, og alt kan skje, er fristende å spille på RBK med den oddsen.

Jeg har satt penger på borteseier. Vet ikke helt hvordan den kommer, om det er marginer eller bare tyngdekraften som snur i vår retning, men jeg tror på seier.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4089
28.04.19 07:23

Pengene er satt på at Molde vinner med 2 eller mere.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22164
28.04.19 11:42

Tror nesten jeg må sette noe penger på Rosenborg i dag. Veldig fristende odds.


Nå er det ikke positivt for dere hvis jeg setter penger på RBK da, men jeg kan jo slumpe til å treffe på en oddsbong innimellom jeg og..

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6654
28.04.19 11:52

Idag, Horneland, stiller du med Bendtner og Samuel fra start, hvis ikke kan du pakke kofferten.

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4606
28.04.19 19:51
KingAnderson: Nå er det ikke positivt for dere hvis jeg setter penger på RBK da, men jeg kan jo slumpe til å treffe på en oddsbong innimellom jeg og..

Tror du vinner på det. Det har skjedd under før. Håper RBK knuser Molde. 

hrrreminius
hrrreminiusInnlegg: 8771
28.04.19 19:52

Da fikk Rosenborg den tvilsomme æren av å være det siste laget uten seier i Eliteserien 2019. Når skjedde dette sist?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22164
28.04.19 20:48
JOlsen: Tror du vinner på det. Det har skjedd under før. Håper RBK knuser Molde.

Vinner ikke på det heller, gitt. Har en "alt går til helvete"-søndag, så da skal det selvfølgelig ikke bli noen kroner på oddsen heller.


Det at ex-treneren vår sitter og vrir seg i psykisk smerte er en ørliten trøst, men søndagen totalt sett ligger fortsatt på en solid ener på skalaen.


 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4606
28.04.19 20:48

Det blir OBOS ligaen neste år! 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6654
28.04.19 20:49

Nå må dette prosjektet ta slutt!
Horneland bør innse dette selv og gå av, hvis ikke må han få oppsigelse.
Han har mislyktes med ALT.
God defensiv, stor løpskraft, direkte i bakrom, masse trafikk i motstanders felt, et knallhardt press...ingen ting av dette er på plass.

Så møter vi opp i Molde i kamp fem, sist i tippeligaen og viser ikke innsats engang!?!?!

Det er pinlig og flaut å se på! Dette er ikke klubben verdig. Jævla klovner!

Styret bør gå av eller kastes, og bjørnebye kan gies til start en drøm.

(Innlegget ble redigert 28.04.19 20:50)

lbeb
lbebInnlegg: 2057
28.04.19 20:49

Ivsr Koteng her dritet seg fullstendig ut

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45569
28.04.19 20:50

For en trener Koteng har ansatt. 

jbnixx
jbnixxInnlegg: 459
28.04.19 20:54

Det er så svakt. Jeg har ikke ord.


Nå kan hele gjengen tape 5-0 og faktisk innse at de ikke duger, så får de gjort noe med det!

Elvebakken
ElvebakkenInnlegg: 757
28.04.19 21:01

Å rasere en vinnerkultur på så kort tid er nesten ikke til å tro. Det som vises i dag er en konsekvens av mange horrible feilvalg. Greit at slike valg blir straffet hardt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg