Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
AxelRudi

Innlegg: 7453
AxelRudi
29.04.19 11:04
TomBrady_12: Min konklusjon: Bort med Koteng og SIB. La erstatterene håndtere trenersintuasjonen.

Iallefall når man ser dette:


"Fem kamper uten seier: Slik svarer Koteng etter Molde-smellen Søndag kveld dro styreleder Ivar Koteng hjem fra Molde. Mandag våknet han til en trener som hadde uttalt at han var usikker på egen framtid.

Situasjonen for Eirik (Horneland) er ikke noe annerledes enn før kampen sier han til Adressa.

 

Det sier Koteng tydelig til Adresseavisen morgenen etter 0-3-tapet i Rosenes By.

 

Og fortsetter:

 

- Jeg opplever en kamp der jeg synes vi fram til 0-3 spiller på vårt beste så langt i år. Når de scorer på alt, gjør det noe med positiviteten og selvtilliten i laget. Samtidig er det denne enkeltkampen, Molde borte, man med størst sannsynlighet taper av alle enkeltkamper i løpet av en sesong. Og jeg synes vi var mer overspilt her i fjor, da vi ble seriemestere.


Roer situasjonen

Styreleder Koteng er imidlertid tydelig på én ting:

 

- Situasjonen for Eirik er ikke noe annerledes enn før kampen. Som jeg sa i stad: Dette er den enkeltkampen det er størst sannsynlighet for å tape gjennom hele sesongen."

Fy faen, jeg blir helt matt.

Spillerne tror ikke på dette, treneren som har skiftet ut alt han ble ansatt på tror ikke på det selv, men styret og bbjørnebye tror på de så de får redda rævva si litt til.

 

Vi har en sjanse nå til å si at dette ikke funka, få inn en eks spiller eller en kjent trener som historikk i klubben som kjører 433 og kan få inn ny giv.

Men den tar man altså ikke, istedet skal men holde liket levende å lenge det går, noe som kun vil sørge for at vi er enda lenger bak og sesongen enda mer i fare..

Jeg har ikke ord.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 11:05)

lsklars

Innlegg: 100514
lsklars
29.04.19 11:07

Et ønske fra LSK er at dere fortsatt har Horneland som trener 11. mai. På forhånd takk. 

Artaxerxes

Innlegg: 70510
Artaxerxes
29.04.19 11:10
sexxes: Man kan da virkelig ikke finne på å sparke treneren etter bare fem kamper. Med tanke på ansettelsen må det vel være et stort nederlag for noen, og også med tanke på forrige trener som måtte gå.

Tja, Rini Coolen er jo fortsatt i klubben, og han styrte jo trygt inn til seriegull og cupgull med stort sett samme mannskap...

Artaxerxes

Innlegg: 70510
Artaxerxes
29.04.19 11:14
Kurtkanon2: Jeg ønsker meg Sollied inn

Jeg vet ikke om Sollied lenger er rett mann. Han fikk tross alt sparken i Lokeren nå i januar etter mindre enn tre måneder i klubben, og det er ti år siden sist han vant en tittel.

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24342
oddvar_kjempebra
29.04.19 11:15

Teitur er vel ledig på markedet?

Artaxerxes

Innlegg: 70510
Artaxerxes
29.04.19 11:19
ObjektivtSett: Om Bjørnebye ryker, tror jeg Inge André Olsens navn står øverst på blokka til Koteng. Om han greier å lokke trollmannen fra Søgne opp til Trondheim, vil det være den beste investeringen siden Nils Arne Eggen ble ansatt i klubben.
Thecokeman

Innlegg: 24266
Thecokeman
29.04.19 11:26

Akkurat nå er vi på full fart ned i Obos (ja, det er tidlig, men vi er absolutt ikke for gode til å rykke ned slik vi holder på nå), vi skaper knapt sjanser i åpent spill og det er alarmerende, spesielt når forsvaret i tillegg er helt håpløst. Vi har ikke tid til å vente på både ny sportslig leder og styreleder før vi gjør noe med trenersituasjonen, med mindre det skulle snu totalt i løpet av svært kort tid. Hva tyder på at det skal skje? Horneland selv har jo omtrent gitt opp, det er enkelt å høre.


Det er jo selvfølgelig dumt å bytte trener rett før de to andre eventuelt, men har vi noe valg om situasjonen er lik om to uker? Neppe. 

AxelRudi

Innlegg: 7453
AxelRudi
29.04.19 11:31
Artaxerxes: Jeg vet ikke om Sollied lenger er rett mann. Han fikk tross alt sparken i Lokeren nå i januar etter mindre enn tre måneder i klubben, og det er ti år siden sist han vant en tittel.

Det viktigste er vel kanskje at Horneland er feil mann.

Akkurat nå illustrerer han og er ett symbol på alt som er feil i klubben:

Vi har en trener som er ansatt som 10valg, med vedtak i en spillestil og en formasjon han nå har måttet innse ikke passer laget. Hans kompetanse er spillt ut over linja.
Skal han fortsette med noe han ikke har prøvd som trener før?

Han hadde neppe en real sjanse, som tiende-valg, med rettsaker og en treedjedel av suporterne sure for at Kåre ble sparket.

Man trenger allerede en ny giv, noe man kan samle seg bak både spillere og trenere. Jeg tror ikke det er Coolen, og rambo er vel oppbrukt siden han er i teamet..

Om det skal være en tidligere spiller, så er det vel ikke så mange som er trenere? Overaskende få.

Man er vel nesten der at det lukter Tom Nordlie. Han er slitsom. Jada. Men slitsom er ikke det dummeste du kan være som fotballtrener. Nils Arne Eggen var slitsom.

Og det er i mangel på alternativer. Andre må være en eks-spiller..

Eller Sollied da. Hareide er jo opptatt. Rekdal spiller jo ikke 433..

(Innlegget ble redigert 29.04.19 11:39)

St14al3x

Innlegg: 12287
St14al3x
29.04.19 11:35
Thecokeman: men vi er absolutt ikke for gode til å rykke ned slik vi holder på nå

Jo. Det er mer eller mindre umulig. Men med nåværende ledelse, trenerteam, div. daukjøtt hva gjelder spillere og andre uønskede omstendigheter ser jeg for meg en tilsvarende Chelsea 2015-2016-sesong.

Qrt40

Innlegg: 961
Qrt40
29.04.19 11:40

Vegard Skogheim har jo flyttet fra Jessheim til Trondheim. Han har jo stått for den mest underholdende fotballen de 2 siste årene. 

AxelRudi

Innlegg: 7453
AxelRudi
29.04.19 11:50

Det er jo noe apatisk over Koteng og Bjørnebye. Hva venter de på?

Tror de at dette liksom skal løse seg av seg selv, bare Horneland får fem kamper til? Hva taler for det?

Var det ikke denne som var så handlekraftig? Det spørs om det helst var når det passer, mot folk han ikke liker.

Helt absurd.

Hepp1971

Innlegg: 3186
Hepp1971
29.04.19 12:02

Det blir vel sluttpakke på både Horneland og SIB, om RBK går til det skrittet, har klubben råd til det?

Artaxerxes

Innlegg: 70510
Artaxerxes
29.04.19 12:07
AxelRudi: Eller Sollied da.

I tillegg til at Sollied ikke har vist at han er god nok på lang tid, så kommer jo i tillegg en del gamle rykter om hans livsførsel, og det faktum at han vel aldri har vist noen interesse ved tidligere anledninger der han har blitt tilbudt jobben, så jeg tror ikke han vil være et spesielt godt valg.

Sulfat

Innlegg: 15562
Sulfat
29.04.19 12:09

Hadde jeg vært sjef i RBK, hadde jeg prøvd å skaffet Tom Nordlie som vikar, mens man sonderte terrenget etter en permanent erstatter.


Pondus nok til å vekke en mett spillergruppe, 433-mann, god på snuoperasjoner, og som vikar får han ikke tid til å slite ut omgivelsene.

Men han dropper nok ikke Skeid-jobben for noen mnd i RBK.

Artaxerxes

Innlegg: 70510
Artaxerxes
29.04.19 12:12
Sulfat: Men han dropper nok ikke Skeid-jobben for noen mnd i RBK.

Nei, da vil han nok helst ha en kontrakt med mulighet for to års forlengelse dersom han lykkes med snuoperasjonen.

Thecokeman

Innlegg: 24266
Thecokeman
29.04.19 12:27

Hadde ikke sagt nei til Nordlie jeg slik situasjonen er nå, dyktig fyr. Han har vel vært i Skeid i 3 sesonger nå, kanskje har han endret seg noe? 

Havrebukken

Innlegg: 1624
Havrebukken
29.04.19 12:33

Kåres rant i gårsdagens studiosending ble kanskje litt for personlig ladd mot Koteng men det er nok en del sannhet i det han sier... Måtte le litt når Kåre sa at Koteng var blitt ny fysisk trener i Rosenborg.. Spesielt når det er så lett synlig at Koteng ikke tar sin egen helsesituasjon veldig alvorlig.

Rosenborg har nå to valg.

1. Gi Horneland tid og mulighet til å bytte ut store deler av stallen som ikke passer hans filosofi.


2. Strekke hendene i været å innse at Horneland var feil mann og finnen som har en grunnfilosofi som er likere det man ønsker å se fra Rosenborg.


At Horneland bukket under for presset for å gjeninnføre 4-3-3 har gjort at han har sparket bein på sinegne prinsipper og sin egen filosofi. At han i første omgang innførte noe annet enn 4-3-3 med den spillergruppa han har hatt til rådighet sier litt om hans fotballforståelse. I intervjuer etter kamp virker han kun resignert og totalt handlingslammet. Null passion, null ærgjerrighet, null karisma. Rettere sagt, ikke holdninger en Rosenborgtrener verdig.


Veldig få hadde forventninger til prosjektet hannes og enda færre har tro på det som skjer fremover. Rart å si det, men jeg tror Kåre ville vært det beste alternativet for å faktisk snudd denne situasjonen. Spillergruppa var klare på deres mening da Kåre fikk sparken så lojaliteten er det ingenting å si på. Heller ikke fotballen han fikk Rosenborg til å utføre i flere perioder.

MensenErnst

Innlegg: 5575
MensenErnst
29.04.19 12:36

Vil bare understreke at jeg ikke er her for å strø salt i såret (selv om det sikkert kan oppleves slik). Som MFK-fan ser jeg lite Rosenborg-kamper, men det jeg så i går var det dårligste RBK-laget jeg noensinne har sett.

Når da folk i klubben deres sier at dette er årsbeste så lurer jeg virkelig på hva som har blitt prestert. Jeg så et Rosenborg som hadde null og niks å komme med fremover på banen og som heller ikke endret atferd eller spillermønster selv om en plutselig fikk flere mål i fleisen. Det eneste en gjorde var å slå lange baller inn mot Bendtner på bakerste, men de tok Forren og Bjørnbakk seg av.

RBK lå jo midt på egen halvdel hele kampen, null guts, null vilje og null plan. Tror verken Horneland er en ræva trener eller spillerene deres plutselig er kjempedårlige så hva som har skjedd med dette prosjektet aner jeg virkelig ikke.

Tør påstå at dere er det dårligste laget Molde har spilt mot i serien så langt. Det er ganske heftig.

KitWalker_1516

Innlegg: 11578
KitWalker_1516
29.04.19 12:40

Bergdølmo?


Kan han være et hovedtreneremne?


Kjenner RBK ut og inn, samt at han også kjenner kulturen til den klubben RBK ønsker å sammenligne seg med, Ajax.

AxelRudi

Innlegg: 7453
AxelRudi
29.04.19 12:41
Artaxerxes: I tillegg til at Sollied ikke har vist at han er god nok på lang tid, så kommer jo i tillegg en del gamle rykter om hans livsførsel, og det faktum at han vel aldri har vist noen interesse ved tidligere anledninger der han har blitt tilbudt jobben, så jeg tror ikke han vil være et spesielt godt valg.

Nei jeg tror heller ikke det. Men sånn som det står nå er jo ikke alternativene mange.

 

Nordlie og Bergdølmo kunne fått oppdraget for min del.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 12:42)

Korgutt

Innlegg: 17021
Korgutt
29.04.19 12:43

Og da har Rosenborg vært i kontakt med Discovery om uttalelsene til Kåre Ingebrigtsen i går. Kåre skal få klar beskjed om å justere seg.


https://www.vg.no/sport/fotball/i/Opg5eA/rbk-ledelsen-kontaktet-tv-sjefer-etter-ingebrigtsen-uttalelser?utm_source=vgfront&utm_content=row-1&utm_term=df-86-db1efff0%3Adf-86-v6724f32


 

AxelRudi

Innlegg: 7453
AxelRudi
29.04.19 12:45
Korgutt: Og da har Rosenborg vært i kontakt med Discovery om uttalelsene til Kåre Ingebrigtsen i går. Kåre skal få klar beskjed om å justere seg.

Trond Alstad selvfølglelig. Det var nok på sin plass her, selv om det var mye fornuft i det Kåre sa.

Bjørnebye har også fått det med seg, han så vi jo plutselig tok ansvar igår, noen timer etterpå i media. Så han vet at det går an altså..

 

Men Trond Alstad vil jeg også ha vekk. Rosenborgs Erik Flågan.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 12:46)

PapaSmurf

Innlegg: 41305
PapaSmurf
29.04.19 12:47
MensenErnst: men det jeg så i går var det dårligste RBK-laget jeg noensinne har sett.

De ble jo mer rundtspilt i 2018, men det var mye fordi MFK kun greide å putte ett mål på de 1000 sjansene sine. I går fikk Molde 3 mål og tok foten av gassen.

Jeg har jo sett RBK mye opp gjennom årene. Og den aller største forskjellen på RBK som er vanskelige å møte og det vi fikk se i går er følgende: Tempo. Og et tøft kollektivt press.

Vi har vært vant til at når RBK får tak i ballen så er det et helvetes tempo i lengderetningen. Av mange.

Men nå er det null fremdrift når de får tak i ballen. Og de presser en og en. Da er det lett å forsvare seg og lett å angripe.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 12:47)

ASEN

Innlegg: 2924
ASEN
29.04.19 12:48
Korgutt: Og da har Rosenborg vært i kontakt med Discovery om uttalelsene til Kåre Ingebrigtsen i går. Kåre skal få klar beskjed om å justere seg.

Faktisk enig med RBK ledelsen her.


K.I bør ikke gå ut med slike kommentarer mot en klubb der han for kort tid siden var i en rettsak.


Han har lov å mene det, men misbruker sin rolle i studio til Eurosport med å kommentere personer på denne måten.


 


 

TomBrady_12

Innlegg: 4336
TomBrady_12
29.04.19 13:00

Andre Bergdølmo har hvertfall alle de riktige tankene om hvordan ting bør se ut. Så er spørsmålet hvilken kompetanse han eventuelt har for å kunne hjelpe klubben dit.


Hva har egentlig Bergdølmo gjort de siste 10 årene?

Tjaaah

Innlegg: 33500
Tjaaah
29.04.19 13:07
ASEN: Han har lov å mene det, men misbruker sin rolle i studio til Eurosport med å kommentere personer på denne måten.

Ja, det var helt krise. Vanvittig at det går an å være så barnslig på jobb. Kåre beviste vel greit at å sparke ham ikke nødvendigvis er verdens verste avgjørelse.

HarryH

Innlegg: 32484
HarryH
29.04.19 13:16

Det var mye som skulle ut.

masterpool

Innlegg: 18981
masterpool
29.04.19 13:16

Hvorfor i all verden skal ikke en betalt ekspert i et fotballstudio, få lov til å si sin mening om en klubb han kjenner godt? Da bør man heller hente eksperter som ikke kjenner til Norsk fotball, om man utelukkende ønsker kommentarer på hver pasning.


Hele poenget er vel å ha eksperter som kjenner ligaen og klubbene!


Jeg ser ikke helt hva Kåre Ingebrigtsen sa feil heller. Det diskuteres jo trenere over en lav sko hele året, og spillerkjøp/salg også. Mye av dette, om ikke alt, er jo ledelsen sitt ansvar i hovedsak. Så jeg skjønner ikke, og ser ikke problemet med å stille ledelsen til ansvar. Hvis man f.eks ansetter og sparker tre trenere iløpet av en sesong, kan man da kritisere ledelsen, eller er de fritatt?


Karlsen i Start har da fått kritikk for sine valg, både for spillerkjøp og valg av trenere. I Stabæk har man rost ledelsen for god jobb, og det samme kan jo sies om ODD.


RBK har gått fra seriegull og cupgull, til jumbo i eliteserien på 5 måneder. De har vel såvidt meg bekjent, ikke mistet en viktig spiller! I samme tidsrom så brukte ledelsen veldig lang tid på å løse trenerkabalen, noe de har jobbet med siden Juni måned ifjor. At denne treneren ikke var klar etter Cupfinalen, er jo det glade amatørskap. Den mest ressurssterke klubben i Norge, finner ikke en trener på et halvt år?


I tillegg så kommer man så seint igang med spillerkjøp, at man løper rundt og kaster inn bud på spillere på siste dag av overgangsvinduet, som de i tillegg feiler på.


Hva er det å IKKE kritisere ledelsen for?  

PapaSmurf

Innlegg: 41305
PapaSmurf
29.04.19 13:17

Nå er klubbledelsen i møte. Spent på hva de kommer frem til.


Lar de Horneland sitte?


Må han gå, og vil de selv trekke seg i samme slengen? Eller skal de "være sitt ansvar bevisst" og sitte og tviholde på posisjoner?


 

PapaSmurf

Innlegg: 41305
PapaSmurf
29.04.19 13:18

Jeg støtter Kåre.


Krenkelseshysteriet lever. Å han sa noe dumt om noen. Buhu.


Han gjør det han er betalt for å gjøre, å si sannheten om ståa. Om noen mener sannheten svir eller at han skal holde kjeft siden han er for tett knyttet til RBK så tar de feil.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg