Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
RBK1984
RBK1984Innlegg: 517
29.04.19 14:32

Trolig er han ikke det Hepp.


Er meget vanlig å ha klausuler om hva partene kan omtale og ikke i media i slike forlik. Blir ikke overrasket om Ingebritsen ender opp med en bot.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4099
29.04.19 14:32

Er det ikke litt spesielt med et krisemøte uten klubbens øverste leder?

qbah
qbahInnlegg: 49454
29.04.19 14:32

Noe annet, som er ganske normal kotyme i slike saker som ender med forlik, er jo at det ofte innebærer en klausul på hva man skal si, og hva man ikke skal si i etterkant av avtalen. Spesielt til media. Håper Kåre har tråkket noe jævlig i salaten her, og ender opp med kontraktsbrudd på millionene han sugde ut av klubben i sitt hjerte.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3803
29.04.19 14:47

Kåre hadde tårer i øya å det han sa var helt spot on, han har fått ny jobb å hvis ikke den desidert største klubben tåler kritikk når de spiller den desidert dårligste fotballen i serien tror jeg det kan bli hardt å snu dette. 


Tviler på at han har noe klausul i kontrakten som ble gjort etter rettssaken, da hadde han vel aldri fått en slik rolle i Eurosport. Er vel mer vanlig i England enn i Norge med slike klausuler, er vel nesten i grunnloven at han har ytringsfrihet i slike saker. Han var kanskje nær å trø over streken i går, men det han sa var jo så riktig at det er mulig at RBK ledelsen ikke liker å bli kledd av offentlig for endte gang det siste året. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31508
29.04.19 14:47
qbah: Maalen har fått sving på Ranheim igjen etter en fin seier i går. Nordli eller Rekdal inn nå og Maalen fra neste sesong? Maalen lar nok ikke flytte på seg midt i sesong. Veit da faen jeg. Hva som er best eller mest riktig nå.

Hvis Maalen nå klarer å få fart på Ranheim igjen, etter alle de utskiftningene, da er det et bevis på at systemet hans er så solid at det tåler det meste.


I så fall bør Rbk vurdere sterkt å i det minste legge en plan for å få ham inn på sikt. Problemet er naturligvis om spillerne vil respektere ham, men jeg ser ikke hvorfor han skal få mindre respekt enn Horneland.


Maalen fremstår som om han vet hva han driver med, det får man fort respekt for uansett. Men det er fortsatt et lite men der, hvis han er avhengig av å ha samme spillergruppe mer eller mindre intakt i årevis, så er ikke det nødvendigvis noe som fungerer i Rbk. Går det bra der, så blir det stor gjennomtrekk av spillere.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
29.04.19 14:48
TomBrady_12: Er det ikke litt spesielt med et krisemøte uten klubbens øverste leder?

Som jeg sa, det var ikke noe krisemøte dette. Dagens ledelse må draes ut av brakka sammen med Horneland før det går for gæli.

"TRONDHEIM (VG) Rosenborg-ledelsen uttrykker fortsatt tro på trener Eirik Horneland, til tross for at klubben har opplevd sin verste seriestart noensinne.

– Han har den berømte tilliten, sier Stig Inge Bjørnebye i et intervju med VG på «Brakka» i Trondheim.

Vi gjør stadig vekk evalueringer når vi er i en sånn situasjon, men vi må passe på så vi ikke graver oss ned. Det er følelsesstyrt. Mediene vil ha blod, publikum vil ha seiere, vi skal helst assosieres med Europa-fotball. Akkurat nå er vi ikke der, men vi jobber for å komme dit. Vi har tro på at vi skal få en bra effekt fremover og komme oss ut av en vanskelig situasjon, forteller klubbens sportslige leder.

Bjørnebye avviser at Koteng var på plass for å delta i et krisemøte om situasjonen, men forstår samtidig at Horneland føler seg presset."


Så der har vi det. Bare piss.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 14:57)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31508
29.04.19 14:53
AxelRudi: "TRONDHEIM (VG) Rosenborg-ledelsen uttrykker fortsatt tro på trener Eirik Horneland, til tross for at klubben har opplevd sin verste seriestart noensinne. – Han har den berømte tilliten, sier Stig Inge Bjørnebye i et intervju med VG på «Brakka» i Trondheim.

Da er han vel ferdig i morgen, da.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24995
29.04.19 15:08
AxelRudi: Vi gjør stadig vekk evalueringer når vi er i en sånn situasjon

Skulle gjerne visst hvordan disse evalueringene foregår og hvem som er involvert. Bjørnebye får det som vanlig til å høres veldig profesjonelt ut, men frykter at sannheten er en litt annen.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 15:10)

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10889
29.04.19 15:10
qbah: Noe annet, som er ganske normal kotyme i slike saker som ender med forlik, er jo at det ofte innebærer en klausul på hva man skal si, og hva man ikke skal si i etterkant av avtalen. Spesielt til media. Håper Kåre har tråkket noe jævlig i salaten her, og ender opp med kontraktsbrudd på millionene han sugde ut av klubben i sitt hjerte.

Rett sinnet ditt mot RBKs styre og sportsdirektør. Det er de som har sauset det til for klubben med en rekke bemerkelsesverdig dårlige valg som er utført med horribelt svak gjennomføringesvne.

Ett år etter at treneren som behersket det 4-3-3 spillet som klubben og supporterne ønsker seg er klubben i en dyp sportslig krise det vil ta tid å komme ut av fordi klubben har ansatt en trener som står for en helt annen fotballfilosofi og spillestil enn den dagens spillertropp kjenner og behersker.

Men det er ikke på noen måte Hornelands feil. Det ansvaret ligger på styret/sportslig ledelse som ansatte en trener som ikke passer inn i klubbens etablerte spillestil som dagens tropp er sammensatt og trent til å beherske. Så langt er resultatet at spillerne er forvirret og mangler samhandling på banen. RBK er en skygge av hva de var.

Med tid kommer nok spillerne til å mestre den nye stilen, men da vil RBK spille og fremstå som nok et revvafotballlag som satser på defensiv orientering og kontringer.

Det var flere i denne tråden som i fjor utrykte glede og støtte til Koteng for handlekraften han viste med å sparke Kåre midt i sesongen. Det bør gi en flau smak i munnen når vi ser hva Kotengs handlekraft har ført til.

(Innlegget ble redigert 29.04.19 15:12)

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1294
29.04.19 15:22

Som jeg trodde. SIB føler de har noe på gang og mener fortsatt Horneland var en rett ansettelse. Jeg sender en spydig spådom ut på direkten: Rosenborg kommer ikke til å ta en eneste gruppespillseier igjen med SIB som sportsdirektør. Ja, og jeg går ikke tilbake til Lerkendal før han er borte.

1) Ny sportsdirektør
2) Hjulmand (helst) eller Cifuentes inn

Da så snakker vi.

BiggusD77
BiggusD77Innlegg: 775
29.04.19 15:44
trondhjem: hva Kotengs handlekraft har ført til.

Jeg er overbevist om at en av grunnene til at de fem førstevalgene sa nei før Horneland tok sjansen, gjorde det på grunn av måten KI ble sparket på.


Og det uttalte kravet om suksess i Europa (CL), som er helt urealistisk.

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1294
29.04.19 15:47
BiggusD77: Jeg er overbevist om at en av grunnene til at de fem førstevalgene sa nei før Horneland tok sjansen, gjorde det på grunn av måten KI ble sparket på.

Dette, kombinert med steinalderfotballmentaliteten til SIB og gutta i trenerutvalget, tror jeg skremte vekk de første kandidatene.

startelver
startelverInnlegg: 62280
29.04.19 15:59

Blir nok ikke sparken før sommerpausen. Hvis han ikke greier aa vinne en eneste kamp sliter han.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3803
29.04.19 16:01

Neppe noe fristende å spille under Egons Trondheims store sønn Knotengen heller. 


"Jeg møtte Koteng på restaurant i Trondheim etter den dårlige starten, en av forslagene hans var at vi begynte å ha en hull i muren når motstanderen har frispark sånn at keeperen vår har fritt utsyn"


Klassisk Kåre sitat fra den legendariske rettssaken. 

clavin
clavinInnlegg: 32775
29.04.19 16:16

Horneland har brukt noen år på å forsøke å få FKH over RBK på tabellen. Kan dette være året han endelig lykkes?

Script
ScriptInnlegg: 4100
29.04.19 16:17

Det må i hvert fall Rosenborg ha lært, man kan ikke sparke folk uten å ha en erstatter klar. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
29.04.19 16:41
PapaSmurf: Han gjør det han er betalt for å gjøre

Han får ikke betalt for å kommentere i saker hvor han helt klart er inhabil. Ingen tvil om at KI har litt sinne mot ledelsen i RBK, og han benyttet virkelig muligheten til å rakke ned på dem nå når han fikk muligheten.
Var virkelig RBK Norges klart beste lag for 6 mnd siden?

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4679
29.04.19 16:59

Lumanpauw: "1) Ny sportsdirektør

2) Hjulmand (helst) eller Cifuentes inn

Da så snakker vi."

 

Støtter deg her. Inge André Olsen, Martí Cifuentes og Rubén Herráiz "Rufo" Alcaraz.

Da snakker vi!

(Innlegget ble redigert 29.04.19 17:00)

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9356
29.04.19 17:01
KingAnderson: Ingen tvil om at KI har litt sinne mot ledelsen i RBK, og han benyttet virkelig muligheten til å rakke ned på dem nå når han fikk muligheten.

Kåre er en emosjonell person. Han er lett å "trigge". Han kan si hva han vil. Er han så ukontrollerbar at han må bruke en plattform som "objektiv" kommentator på Discovery til å ta oppgjør med folk han ikke liker fra sin fortid, så peis på.


Det betyr ikke at RBK må bite på agnet. De står seg bedre på å overse slike banaliteter, klipe munnen igjen og prester på banen.


Jeg vil ikke høre mer prat fra brakka-indianerne. Prester først - japp senere. Det gjelder alle fra Koteng ned til ferskeste spiller-rekrutt i akademiet.

Sulfat
SulfatInnlegg: 14523
29.04.19 17:07
lumanpauw: Cifuentes

Er det fordi han er spansk folk har så voldsomt troa på ham?

Desidert sist i Eliteserien i fjor, der han var sjef i Sandefjord brorparten av sesongen. 3 seire på 17 kamper. Greit han gjorde det litt bedre enn totalt ubrukelige Magnus Powell, men det er altså totalt ubrukelige Magnus Powell han sammenlignes med.

2 seiere på 5 kamper i Obos, for et av favorittlagene.

To sesonger på spansk 3.nivå. Begge årene endte det med 15.plass- plassen over nedrykkskvallik.

Stinker ikke RBK-sjef av den CVen. 

Atrapskhi
AtrapskhiInnlegg: 1228
29.04.19 17:09
KingAnderson: Han får ikke betalt for å kommentere i saker hvor han helt klart er inhabil.

Er det ikke nettopp det han gjør? Mener Eurosport gjorde det ganske klart når de ansatte KI at han bl.a skulle ha meninger om Rosenborg?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
29.04.19 17:20
Atrapskhi: Er det ikke nettopp det han gjør? Mener Eurosport gjorde det ganske klart når de ansatte KI at han bl.a skulle ha meninger om Rosenborg?

Bryr meg ikke veldig og det er også godt mulig at KI hadde rett i en del av det han kom med, men problemet hans var at han fremstod som en sutrete person som følte seg urettferdig behandlet og benyttet muligheten til å slå tilbake når den kom.

 

Han har for øvrig også hatt noen små stikkere mot FKH denne sesongen, men det har bare vært artig. Alt i alt så har jeg sansen for fyren, men han tapte seg litt når han kom med den tiraden i går.

Edit: Husk også at Eurosport har gått ut og sagt at de skal snakke med KI om denne saken, og at han ikke burde kommet med disse kommentarene.

 

 

(Innlegget ble redigert 29.04.19 17:24)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38401
29.04.19 17:22

Sulfat: Oh no! You didn’t. 


Olsen - Cifuentes - Rufo


Ringer ingen bjeller?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
29.04.19 17:25
PapaSmurf: Olsen - Cifuentes - Rufo Ringer ingen bjeller?

Ingen bjelleklang for meg, men nå ble jeg nysgjerrig.

qbah
qbahInnlegg: 49454
29.04.19 17:26

Vi var langt fra Norges beste lag det siste året med Kåre, selv om Coolen rodde i land seriegullet på imponerende vis. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
29.04.19 17:26

Ny podcast med Rasmus og Saga, Bardal og Løfaldli, hvor Rasmus mener at spillernes signaler tyder på at Horneland har mista garderoben.

Spillerne blir jo spurt om dette, men det menes at disse kan jo ikke svare "ja"..

Snakker også om at allerede i vinter, så ble spillerne litt tvilsomme, da de fikk beskjed mot ranheim om at vi slo for lite langt, "skal vi spille sånn mot lillebror?"

Sulfat
SulfatInnlegg: 14523
29.04.19 17:30
PapaSmurf: Ringer ingen bjeller?

Men det er ikke bare han objektive som mener Cifuentes er mannen for RBK. Opptil flere RBKere både på VGD og RBKweb, ser jeg.

Det er kanskje der lista ligger nå?

Sulfat
SulfatInnlegg: 14523
29.04.19 17:31

RBK boikotter Discovery. 

For en herlig tid vi lever i.

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9356
29.04.19 17:35

HerreGud, for et sykt feil fokus akkurat nå...

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
29.04.19 17:40
AxelRudi: Vet du hva, jeg blir ikke overasket om den gjengen der er så ute av det, og ikke i takt med virkeligheten, at det møtet handler om hva/hvordan de skal slå tilbake mot Kåre. Vi taper 3-0 mot Molde, treneren har gitt opp, og man skal fokusere på hva Kåre sa på tv.

Altså.. Sjeldent jeg siterer meg selv, men dette er altså ståa i klubben vår.

Klubben ligger sist på tabellen, alle ler av oss, og man serverer dette! Fy faen.

Krisemøte = boikott av Discovery.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg