Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 26434
30.04.19 10:52
lsklars: Er Rosenborg for gode til å rykke ned mener dere?

Det skal egentlig ikke være mulig, men det sa vel Brann også.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23921
30.04.19 10:58
lsklars: Er Rosenborg for gode til å rykke ned mener dere?

dobbel

 

 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 10:59)

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23921
30.04.19 10:58
lsklars: Er Rosenborg for gode til å rykke ned mener dere?

Er rimelig sikker på at RBK havner på øvre halvdel. Om de tar medalje er jeg dog ikke sikker på.


At de kan blande seg inn i nedrykksstriden til slutt er det minimal sjanse for. Ikke minst vil de nok hente flere forsterkninger i sommer.


 

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1367
30.04.19 10:58
qbah: Dette er det drøyeste. Sånn type ever.

Jeg nekter å tro at dette er sant. 12 millioner. Det går bare ikke. Fins det en kilde på dette?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42444
30.04.19 11:00
qbah: Dette er det drøyeste. Sånn type ever.

Ikke bare det. Lønningene i klubben er jo også ganske drøye:

https://www.vg.no/sport/i/L07294/nicklas-bendtner-tjente-mer-enn-12-eliteserie-lag

Dette er jo også bare skattbare lønninger. Bruttolønn er vel høyere enn dette.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 11:00)

HarryH
HarryHInnlegg: 32067
30.04.19 11:03

Det virker som økonomien er litt trangere i Rosenborg for tida og det blir eventuelt veldig dyrt å sparke Horneland og få inn en ny trener. Det forundrer meg litt at Koteng ikke bidrar med noen millioner. Er det en prinsippsak? 

Pugachev
PugachevInnlegg: 14987
30.04.19 11:07

Røvbk!

St14al3x
St14al3xInnlegg: 12192
30.04.19 11:23

Denne klubben kjøres i grøfta. Skummelt

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4959
30.04.19 11:43

De har valgt å la Horneland fortsette. Det er ikke til å tro. Så elendigheten vil fortsette. Spent på om de taper mot Rørvik i cupen. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
30.04.19 11:59
Calcitrant_Pila: I all denne elendigheten er det i det minste kjekt å lese at Hestad og Aursnes har forlenget kontraktene sine med Molde FK!

Er du ikke i feil tråd nå?

Laurb
LaurbInnlegg: 1787
30.04.19 12:01
lumanpauw: Jeg nekter å tro at dette er sant. 12 millioner. Det går bare ikke. Fins det en kilde på dette?

https://www.sportsbibelen.com/no/fotball/lokalavis-sa-betalte-rosenborg-hovland/

Riktignok 8 millioner i cash og en ramme på 10-12 millioner. Vil tro ekstrabetingelsene var av type: "RBK vinner ligaen, kvalifiserer til E-cup, vinner cupen" og vi kan vel huke av på alle av de for fjoråret. 

Enda verre er at vi betalte millioner for å låne rafik zeknini. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 12:01)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
30.04.19 12:07


Løfaldi slakter Ledelsen i klubben idag:

"LERKENDAL:

Dagen etter at Rosenborgs situasjon gikk fra å være vanskelig til å regnes som skikkelig krise, ser klubben ut til å ha glemt noen av sine viktigste verdier. Det gjelder begrepene åpenhet, folkelighet, samt humør og engasjement.

Det sittende regimet, og da tenker jeg ikke på trener Eirik Horneland, opplever sin tyngste tid i RBK noen gang. Måten de håndterer den på vil avgjøre om klubben kommer styrket ut. Så langt er jeg ikke imponert.

«Har du på noe tidspunkt vurdert å trekke deg som styreleder i Rosenborg?» spurte NRK-reporter Kari Sørbø i et intervju med Ivar Koteng mandag.

Han rakk å svare «nei» før hun hadde fullført spørsmålet, og så la han til «betimelig så glemte du å nevne alt vi har vunnet da».

Koteng poengterte at Rosenborg vant The Double i fjor.

Sørbø fortsatte å stille det som virker som et betimelig spørsmål: «Som bedriftsleder så vet du at hvis det blir veldig dårlige resultater, så må også styrelederen vurdere om han skal trekke seg?»

Koteng svarte: «No vart det berre baill alt».

Rosenborg er inne i en krisesituasjon. Like naturlig som at vi i pressen lette etter årsaker til den enorme oppturen for noen år siden, er det at vi nå forsøker å finne svarene på hvorfor Rosenborg har kollapset.

Styrelederen så mandag ut til å la seg irritere av spørsmål som er naturlige å stille i en slik situasjon.

Spørsmålet jeg sitter med nå er om det er slik det prates også inne på Brakka og på styrerommet? Handler det om å gå til motangrep og forsvar mer enn å jakte på forbedringspotensial og årsaker til krisen? Blir kritikere sett på som fiender eller noen som kan ha et og annet konstruktivt innspill å komme med?

Hovedtreneren som fikk sparken til tross for fire strake seriegull, er nå engasjert som fotballekspert i Discovery. Søndag driblet han seg fullstendig bort da han gikk til knallhardt angrep på sin tidligere arbeidsgiver Rosenborg. Heldigvis skjønte Discovery-ledelsen at dette aldri skulle ha skjedd, innrømmet feilen og varsler justeringer.

Vi har alle lov til å feile, også Ingebrigtsen og også Rosenborg. Verre blir det om feilen gjentar seg og vi ser mønstre.

Men hvordan agerte Rosenborg? Da en reporter fra Discovery-eide Eurosport mandag var på plass på Lerkendal for å dekke krisen, nektet klubben å la seg intervjue av ham.

Organisasjonsleder Trond Alstad svarte «ingen kommentar» da han ble spurt av VG om RBKs beslutning.

I likhet med Discoverys kommunikasjonsdirektør Espen Skoland undrer jeg meg over hva RBK ønsker å oppnå med det som kan oppfattes som en midlertidig boikott av kanalen. Er det ikke slik at Rosenborg har nok å bruke krefter på, om de ikke skal foreta et grep som fører til ytterligere støy og sannsynlig energilekkasje. Uten intervjunekten ville punktum ha blitt satt med Discoverys innrømmelse av feil. Nå lever saken videre.

Før alt dette skjedde hadde RBK-fansens banner med teksten «handling» blitt fraktet fra Aker stadion og hengt opp utenfor Brakka. Tove Moe Dyrhaug synes ikke det er greit at banneret ble hengt opp, men svarer «ingen kommentar» på spørsmålet om hva som ikke er greit med det.

Det å svare «ingen kommentar», det å omtale betimelige spørsmål som «berre baill», og det å nekte enkeltmedier svar er en pussig strategi i den situasjonen Rosenborg nå er i. Og det rimer dårlig med de tidligere nevnte verdiene.

Det kan minne om en «vi vet best»-holdning. Det er langt unna den nysgjerrigheten og ydmykheten som preger de aller beste innen idrett.

Jeg har tidligere i vår konkludert med at hele Rosenborg-organisasjonen ble forført av sin suksess, at de sovnet i timen, og at det er årsaken til nedturen RBK nå opplever.

Dersom inntrykket jeg fikk dagen etter Molde-kampen stemmer, kan noe av svaret på hvorfor søvnen inntok RBK-organisasjonen ligge der.

For det er ikke merkelig å slappe av hvis du mener at du selv vet best."


Der har vi det, svart på hvitt. Koteng & Co har rett, vi andre er bare idioter som ikke forstår.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 12:08)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 40048
30.04.19 13:32

En ting er sikkert, Løfaldli hadde ikke fått jobbe i Romsdals Budstikke.

 

Der har man dobbelt sett silkehansker på. 

 

Dere bør være glade for at dere har en avis som tar kampen og som stiller de krav som er betimelige. 

For jeg skal love dere det at det legger en ekstra bør på supporterskuldrene når lokalavisa kommer med intetsigende pjatt om kokka på stadion sin nye bok og utlendinger som kommer på besøk kun for å møte Ole Gunnar i de periodene det underpresteres med bravur.  For det er det sportssidene våre stort sett inneholdt i de mørkeste periodene. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 13:34)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 32611
30.04.19 13:44
PapaSmurf: For jeg skal love dere det at det legger en ekstra bør på supporterskuldrene når lokalavisa kommer med intetsigende pjatt om kokka på stadion sin nye bok og utlendinger som kommer på besøk kun for å møte Ole Gunnar i de periodene det underpresteres med bravur. For det er det sportssidene våre stort sett inneholdt i de mørkeste periodene.

Skrev de om utlendinger på besøk hos Ole Gunnar i 06? Det var litt merkelig, ja.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 13:45)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 40048
30.04.19 15:12
Tjaaah: Skrev de om utlendinger på besøk hos Ole Gunnar i 06? Det var litt merkelig, ja.

Funny guy

Kaizen
KaizenInnlegg: 821
30.04.19 15:46

Minner om at Molde i 2013 sto med 2 poeng etter 7 serierunder. Dette etter to strake seriegull. Så dere har fortsatt litt å gå på...
Molde endte forøvrig med 6 plass det året, men vant Cupen.


Tjaaah
TjaaahInnlegg: 32611
30.04.19 16:47
PapaSmurf: Funny guy

Det er ikke meg hvis det ikke er ekstremt flåsete.

Sulfat
SulfatInnlegg: 15078
30.04.19 17:02
lumanpauw: Cifuentes er veldig fersk og til fordel bør få mer kjøtt på beina i Sandefjord først. Alternativet?

Syns feks Svein Maalens 12 seire med bittelille Ranheim var langt-langt mer imponerende enn Cifuentes 3 seire.

At han er lokal, 433-mann, har fortid i RBK, og spiller Eggenfotball, burde også tale til hans fordel. Men klart Svein Maalen klinger på langt nært så sexy som Martí Cifuentes.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27669
30.04.19 17:53
Thecokeman: 12 mill for Hovland

Ja, men Manchester United hadde jo hatt følere ute etter ham tidligere i karrieren hans. Da måtte han jo være knallgod. 

Hovland er fryktelig langt unna å være RBK-nivå. For meg er hans største lyte (altså langt fra hans eneste) å være primitiv. En stopper etter rosenborgsk filosofi skal være i stand til å bevege seg framover i banen, og gjerne forbi et pressledd, med ballen i beina. Hovland ser ut som om han helst ønsker at alle andre skal ta seg av slike oppgaver, og han virker direkte ukomfortabel under press. Pasningsfeilene florerer. Hvor mange av dem hadde han bare nå sist mot Molde? 

Slik Even Hovland framstår nå er han kanskje Rosenborgs verste spiller, med tanke på hvor framtredende stopperrollen er i det som skal være et defensivt fundament. Erstatt ham med hvem det måtte være. Det kan knappest gå verre. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 17:53)

HarryH
HarryHInnlegg: 32067
30.04.19 17:58

Hovland markerte seg som en førsteklasses ryddegutt i Sogndals forsvarsfemmer da han var ung og etterspurt av Manchester United.


Noen Franz Beckenbauer har han aldri vært. 

Zanick
ZanickInnlegg: 12340
30.04.19 18:07

Joacim Jonsson hardt ut mot Bjørnebye i VG. Der steg han 10 hakk i mine øyne!

Hadde for øvrig glatt tatt Jonsson over Bjørnebye. Men det gjelder alle Norges forballfolk, unntatt Erik Hoftun! Skulle ikke vært mulig å ha to så udugelige sportssirektører back to back.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 18:09)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 40048
30.04.19 18:09

Bjørnebye lyver så det renner av han i det intervjuet. 

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1367
30.04.19 18:50
Sulfat: Syns feks Svein Maalens 12 seire med bittelille Ranheim var langt-langt mer imponerende enn Cifuentes 3 seire. At han er lokal, 433-mann, har fortid i RBK, og spiller Eggenfotball, burde også tale til hans fordel. Men klart Svein Maalen klinger på langt nært så sexy som Martí Cifuentes.

Maalens 12 seire er imponerende, og stilen hans fungerer utmerket godt i norsk fotball. Internasjonalt og på sikt er jeg derimot ganske sikker på at en Cituenfes-esque fotball ville ført Rosenborg nærmere den 3. og 4. høyeste hyllen i Europa, som jo er det realistiske for Rosenborg å sikte seg inn på nå.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 16710
30.04.19 18:55

Hmm Søderlund , hvorfor har du ikke trent hardt nok. Lat  blassert, mett. fornøyd ???

Zanick
ZanickInnlegg: 12340
30.04.19 19:03
Sulfat: Syns feks Svein Maalens 12 seire med bittelille Ranheim var langt-langt mer imponerende enn Cifuentes 3 seire. At han er lokal, 433-mann, har fortid i RBK, og spiller Eggenfotball, burde også tale til hans fordel. Men klart Svein Maalen klinger på langt nært så sexy som Martí Cifuentes.

Hvorfor er du så opptatt av å diskreditere Cifuentes, fremfor å se bak resultatene og hva slags forutsetninger han hadde?

1-2-9 før Cifuentes.

 3-9-6 med Cifuentes.

Oppnådde rekke med kun ett tap på 9 kamper, med laget som var soleklart nederst da han overtok. Vii alle husker også hvor mange seiere/poeng Sandefjord rotet bort helt på tampen av kamper.

Cifuentes fremstår ekstremt spennende i intervjuer, i den grad man kan dømme fra det. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 19:05)

Sulfat
SulfatInnlegg: 15078
30.04.19 20:02
Zanick: Hvorfor er du så opptatt av å diskreditere Cifuentes, fremfor å se bak resultatene og hva slags forutsetninger han hadde? 1-2-9 før Cifuentes.  3-9-6 med Cifuentes.

Jeg syns ikke 3-9-6 er imponerende. At Sandefjord gjorde det bedre enn under Magnus Powell skulle virkelig bare mangle. Bohinen tok 11 seire med Sandefjord sesongen før.

Hvorfor folk mener Cifuentes er av RBK-kaliber med en seiersprosent på 16% i Eliteserien er vel heller spørsmålet.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 20:05)

Sulfat
SulfatInnlegg: 15078
30.04.19 20:04
Zanick: Cifuentes fremstår ekstremt spennende i intervjuer, i den grad man kan dømme fra det.

Jeg dømmer helst utifra resultat. 

Sulfat
SulfatInnlegg: 15078
30.04.19 20:06
Zanick: Hadde for øvrig glatt tatt Jonsson over Bjørnebye. Men det gjelder alle Norges forballfolk, unntatt Erik Hoftun!

TKK?

Zanick
ZanickInnlegg: 12340
30.04.19 20:24
Sulfat: Jeg syns ikke 3-9-6 er imponerende. At Sandefjord gjorde det bedre enn under Magnus Powell skulle virkelig bare mangle. Bohinen tok 11 seire med Sandefjord sesongen før.

Du kan da ikke sammenligne Cifuentes, som tok over et totalt akterutseilt lag som tapte omtrent alt av kamper, med statistikken til Bohinen som hadde vært i Sandefjord i mange år! Dette blir for dumt.
Da er det bedre å nevne at Bohinen kun tok 16 poeng i 2015-sesongen, etter å trent Sandefjord også i hele 2014.

Faktum er at Cifuentes gjorde en meget imponerende jobb i Sandefjord i fjor. Gjør det han til en klar kandidat for RBK? Nei. Men han er langt mer spennende og interessant enn Fagermoer, Hornelander og Rekdaler, og dessverre er det på den hylla Bjørnebye har kompetanse til å hente trenere på.

 Skulle vi hentet ny trener fra norsk fotball i dag, så hadde Cifuentes og Maalen vært klart høyest på min ønskeliste.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 20:28)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24130
30.04.19 20:55

Det mest imponerende var at han fikk et lag som så helt totalt hjelpeløse ut til å spille flott fotball på fryktelig kort tid. Det er heller ingen tvil om at Sandefjord var uheldige og ut fra spill og sjanser hadde fortjent noe mer poeng i fjor høst.


Hadde Rosenborg klart å se utenfor norsk fotball hadde han sikkert ikke vært den beste kandidaten, men når vi vet at det ikke skjer så er han sammen med Maalen den klart mest spennende. Selv har jeg troa på at Nordlie kunne gjort en solid jobb også, men det blir vel kanskje på kortere sikt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg