Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4101
02.05.19 21:19

Tipper Helland kan få seg bedre jobber enn å sitte med telefonsalg.

qbah
qbahInnlegg: 49459
02.05.19 23:09

Det kan han nok helt sikkert. Men meg bekjent har han verken særlig til utdanning eller karakterer på skolen å skimte med. En ordentlig playstation-fotballspiller. Ikke at dette er noe å diskutere men. Nevnte markedsavdelingen som en spøk. 

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10900
02.05.19 23:34
qbah: Men meg bekjent har han verken særlig til utdanning eller karakterer på skolen å skimte med

Vebjørn Rodal fikk jo etterhvert jobb i Telenor Mobil, da kan sikkert Pål Andre Helland få jobb på Rema 1000?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41640
03.05.19 09:43

Lurer på hvordan ledelsen i RBK ser på dette med utskifninger i stallen fremover. Synes ikke det er tvil om at det burde vært gjort mer enn det som faktisk har skjedd det siste året.

https://www.transfermarkt.com/rosenborg-bk/kader/verein/195/saison_id/2018/plus/1

Mange av spillerne i dagens stall i RBK som er aldrende og/eller på nedadgående karrierekurve som sitter på lange kontrakter. Bendtner riktignok etter årets sesong, mens Hedenstad, Søderlund og Helland ut 2020 og Jensen og Konradsen så lenge som ut 2021. Burde det være satset på salg av flere av disse før kontraktsslutt for å få inn friske krefter og spillere som presterer mer i stil med de lønningene de får?

(Innlegget ble redigert 03.05.19 09:51)

Dewaz
DewazInnlegg: 25124
03.05.19 10:41
AxelRudi: Dette er jo sprøyt, nå hadde ikke Pål noen god sesong i fjor, men poengsnittet hans i 2017 f eks var like godt som  o fantastiske Håland for Molde ifjor f eks, og ikke langt unna Boli som alle vil ha. Bare Eikrem og Ohi leverte høyere snitt i fjor enn Påls 2017 sesong. Han lider (i år som ifjor) som alle av at resten av laget ikke klarer å skape ubalanse i motstanderen og må ofte utfordre en mot en for å forsøke å skape noe selv. Enten det eller slå innlegg mot den ene vi har hatt i boksen. Så kan man spørre seg hvor mye skadene har tatt på, men at han skal bli med videre i en Rosenborg stall er udiskutabelt for min del.
Dessuten er han lokal, bryr seg om klubben, og skal selvsagt være i Rosenborg

Og middelmådige Milan Jevtovic hadde omtrent samme poengsnitt som Helland i 2017. Hva er poenget ditt? "I toppen" av en poengrangering er ikke nødvendigvis særlig bra om man spiller på ligaens beste lag, og får spille uansett form og innsats. Min påstand er at RBK har hatt underpresterende kantspillere helt siden Mikkelsen sin 2015-sesong. Helland er den største synderen.

Hellands 14 målpoeng i 2017 (hvor 8 er assist, sannsynligvis en del hjørnespark) kan ikke direkte sammenlignes med Håland sin 2018-sesong. Omtrent like mange spilte minutter, men Håland har flere målpoeng og en overvekt på mål (12) - som er hans fremste oppgave på banen. Han skal ikke primært spille andre til målsjanser, og gir naturligvis færre assist. Det er uansett en ubrukelig diskusjon, i all den tid de spilte for to forskjellige lag i to forskjellige sesonger. 

Og nå som vi har lekt at statistikk er alt som betyr noe i fotball: Helland er først og fremst ødeleggende for spillet vårt. Han er ganske fotballsmart, men ikke i stand til å gjennomføre stort av det han prøver på. Ikke nok sprut i beina til å komme seg forbi en eneste back i ligaen siden 2016. Oftere og oftere uvenn med ball. Lager enormt mange frispark på egen banehalvdel. Bakrom på høyrekant er for vår del ikke interessant, i all den tid han har toppfart som en koala i motvind. Skuddforsøkene hans er på Mike-nivå.

Skal han bli med videre i RBK er det til sterkt redusert lønn og en utfordrerposisjon. I alle fall i en ideell verden. At han er lokal bør ikke ha noe å si - den dagen RBK bruker spillere kun på bakgrunn av fødested er dagen jeg slutter å følge klubben. Han kunne vært født i midtsirkelen på Lerkendal for min del, god nok er han uansett ikke.

(Innlegget ble redigert 03.05.19 10:43)

qbah
qbahInnlegg: 49459
03.05.19 11:21
Dewaz: Skal han bli med videre i RBK er det til sterkt redusert lønn og en utfordrerposisjon. I alle fall i en ideell verden. At han er lokal bør ikke ha noe å si - den dagen RBK bruker spillere kun på bakgrunn av fødested er dagen jeg slutter å følge klubben. Han kunne vært født i midtsirkelen på Lerkendal for min del, god nok er han uansett ikke

Dette. Synd, men dette er den brutale sannhet pdd.

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70140
03.05.19 11:47
Dewaz: At han er lokal bør ikke ha noe å si - den dagen RBK bruker spillere kun på bakgrunn av fødested er dagen jeg slutter å følge klubben.

Da må du ha i bakhodet at tilskuersnittet på Lerkendal blir påvirket av at det er en del lokale gutter på laget. Hvis verken treneren, assistenttreneren, spillerne på banen eller spillerne på benken er trøndere eller har lang tilknytning til Trøndelag, så vil det redusere entusiasmen blant en god del av publikum.

En annen sak er jo at Rosenborg faktisk må klare å finne en høyreving som er bedre enn Helland før det er aktuelt å hive ham på dør. 

(Innlegget ble redigert 03.05.19 11:48)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4614
03.05.19 11:58
Artaxerxes: En annen sak er jo at Rosenborg faktisk må klare å finne en høyreving som er bedre enn Helland før det er aktuelt å hive ham på dør.

Han har ikke utrettet noen ting denne sesongen. Han må byttes ut. Finn en annen høyreving. Men han er ikke alene om å spille elendig. 


Tap nå til helgen er sannsynlig, og RBK fortsetter som før. For det vil snu en vakker dag. Hovland må også være en som kan byttes ut. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6667
03.05.19 12:21
Dewaz: Og middelmådige Milan Jevtovic hadde omtrent samme poengsnitt som Helland i 2017.

Hvor får du dette fra? Jeg får ganske stor forskjell i snitt på disse to.

Helland og Åsen er de eneste trønderne vi har. Det er lurt at vi tar litt ekstra godt vare på disse to. Vi burde hatt fler.

Det er kanskje ikke viktig for deg, men for guttunger rundt omkring i trøndelag, som drømmer om å få det til i Rosenborg, de ser imot Pål. For mange tilskuere er det også viktig med trøndere..

Ser ikke bort fra at han hadde hatt godt av en tur på benken, men vi bør absolutt ikke kvitte oss med han. Han har ikke noe særlig toppfart, men det har han vel heller aldri hatt. Hans forse er å skaffe seg det lille tidelet han trenger med finter, for å slå innlegg/komme til skudd.

Han får mindre hjelp av Hedenstad enn Svensson, og Mike er heller ikke så mye med som før. Det er nok sammenhengende årsaker.
Jeg tror det snur for Helland. Men det spørs om vi må skifte trener enda en gang først.

I år har han i tillegg sett veldig tung ut i beina, spørsmålet er om treningen til Horneland kombinert med manglende grunnlag de siste åra på grunn av skadene er årsaken.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41640
03.05.19 12:25
AxelRudi: Hvor får du dette fra? Jeg får ganske stor forskjell i snitt på disse to. Helland og Åsen er de eneste trønderne vi har. Det er lurt at vi tar litt ekstra godt vare på disse to. Vi burde hatt fler. Det er kanskje ikke viktig for deg, men for guttunger rundt omkring i trøndelag, som drømmer om å få det til i Rosenborg, de ser imot Pål. For mange tilskuere er det også viktig med trøndere..

RBK burde være veldig på hugget om Edvard Tagseth faktisk kan være villig til å flytte tilbake til Trøndelag til sommeren.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6667
03.05.19 13:43
KongOlav2: RBK burde være veldig på hugget om Edvard Tagseth faktisk kan være villig til å flytte tilbake til Trøndelag til sommeren.

Det burde man, så spørs det hvor attraktiv man er da. Fremstår ikke akkurat som noe mønsterbruk for unge spillere som vil slå igjennom..

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6667
03.05.19 13:58
KongOlav2: Bendtner riktignok etter årets sesong, mens Hedenstad, Søderlund og Helland ut 2020 og Jensen og Konradsen så lenge som ut 2021. Burde det være satset på salg av flere av disse før kontraktsslutt for å få inn friske krefter og spillere som presterer mer i stil med de lønningene de får?
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 13:00)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38464
03.05.19 14:02

Er det noe i ryktene om at det er ganske så trange tider på Brakka? Jeg orker ikke kikke i regnskapstallene. 

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70140
03.05.19 15:13
PapaSmurf: Er det noe i ryktene om at det er ganske så trange tider på Brakka? Jeg orker ikke kikke i regnskapstallene.

Det vet sikkert Fishstick.
I motsetning til Molde må jo Rosenborg basere seg på penger vi har tjent selv...

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10900
03.05.19 15:18
PapaSmurf: Er det noe i ryktene om at det er ganske så trange tider på Brakka?

Det vil ikke forundre meg med tanke på den handlekraftige men akk så plumpe og uvørne styreformann klubben har. Måten han håndterte det siste trenesrskifet har kostet RBK mange millioner i "skadeserstatning" til både forhenværende trenerpar og til Haugesund.


Jeg synes det er pussig at medlemmene i RBK forholder så rolig til dette.

Zanick
ZanickInnlegg: 11688
03.05.19 15:31

Meling ute i flere kamper

 

Valsvik på venstreback fremover da. Trekk deg din idiot, Bjørnebye.

(Innlegget ble redigert 03.05.19 15:31)

lsklars
lsklarsInnlegg: 94665
03.05.19 15:32
Zanick: Meling ute i flere kamper

Kanskje hans far, Brynjar, kan steppe inn som forsvarer. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
03.05.19 15:32
PapaSmurf: Er det noe i ryktene om at det er ganske så trange tider på Brakka? Jeg orker ikke kikke i regnskapstallene.

Vi går i planlagt minus ja.


Horneland sa på en podcast for et par dager siden at klubben kommer til å bruke mindre penger fremover. Dette har også vært signaler fra både styret og administrasjon tidligere. Men om tidene er trange er vel en definisjonssak. Vi kommer fortsatt til å den sterkeste økonomien i serien med ganske god margin.

Zanick
ZanickInnlegg: 11688
03.05.19 15:33

Brynjar er jo en legendarisk god forsvarer, imotsetning tll Rosenborgs forsvar!

j-oelander
j-oelanderInnlegg: 56
03.05.19 15:37

I motsetning til Molde må jo Rosenborg basere seg på penger vi har tjent selv..


 


Så RBK har ikke sponsorer de altså?

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6667
03.05.19 15:40
Zanick: Meling ute i flere kamper

Knall.... Heldigvis så ble det jo gjort en fantastisk jobb med spillerlogistikk i vinter så dette burde jo ikke være noe problem..

Ikke bare solgte vi de to backupene i vinter, men vi mistet også venstrebacken på juniorlaget. Hadde vært greit å hatt han i hvert fall. Men han hadde sikkert ikke fått spilt allikevel da det selvfølgelig er bedre med en stopper på back.

Det begynner jo å nærme seg komedie dette, det gjør jo det.

HLund
HLundInnlegg: 18539
03.05.19 15:41
AxelRudi: Knall.... Heldigvis så ble det jo gjort en fantastisk jobb med spillerlogistikk i vinter så dette burde jo ikke være noe problem..

Om det er noen trøst, burde han vel vært ute i 3 kamper nå om dommer hadde gjort jobben sin sist.

Zanick
ZanickInnlegg: 11688
03.05.19 15:42

Hvordan tror dere 3.Bundesligas dårligste midtstopper klarer seg på venstreback? Blir gøy!

HarryH
HarryHInnlegg: 31407
03.05.19 15:46
Artaxerxes: I motsetning til Molde må jo Rosenborg basere seg på penger vi har tjent selv...

Hvorfor det egentlig?

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6667
03.05.19 15:50
HLund: Om det er noen trøst, burde han vel vært ute i 3 kamper nå om dommer hadde gjort jobben sin sist.

Absolutt ett poeng.

Man får tenke at dette får frem det vanstyret vi har best mulig.

Selge tre venstrebacker, hente en tredje stopper man ikke trenger for millioner, som ender opp med å spille venstreback, da man finner ut at høyrevingen man skulle bruke der naturlig nok ikke innehar defensive egenskaper nok til å klare å følge mann, selv i 1 runde cupen mot Rørvik fra fjerde div.
Mangler bare en skade på Hedenstad også nå :)

Synd vi ikke har flere Valsviker!

Valsvik-Valsvik Valsvik-Valsvik  bakerst mot LSK!

(Innlegget ble redigert 03.05.19 15:51)

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1753
03.05.19 16:00

Vi har da en Valsvik i Hovland. Hovland - Hovland - Valsvik - Valsvik lukter det svidd av. Rygging mot eget mål i verdensklasse. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4614
03.05.19 16:03
AxelRudi: Bendtner og Yanni forsvinner nok etter sesongen. Ser ingen grunn til å fornye med de når Botheim og Ceide /Johnsen kan gå rett inn.

Bare la resten også gå, utenom Hansen. Hvorfor forsvinner De Lanlay? Det må være fordi han ikke er god nok. Det er nok et bomkjøp. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
03.05.19 16:07
Zanick: Meling ute i flere kamper Valsvik på venstreback fremover da. Trekk deg din idiot, Bjørnebye.

Skjønner ikke at dere ikke retter en del fokus mot det medisinske appratet deres heller. Hva i alle dager driver man med der oppe? Det er jo nesten mer normalt å være skadet, enn å være frisk.

HarryH
HarryHInnlegg: 31407
03.05.19 16:10

Schwabe er jo kjent som en trollmann med tigerbalsamen. Tror nok de har bra kompetanse der. Problemet er kanskje mer at spillerne begynner å bli så gamle at det blir mer og mer krevende å stable dem på beina etter kampene.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
03.05.19 16:12
HarryH: Schwabe er jo kjent som en trollmann med tigerbalsamen. Tror nok de har bra kompetanse der. Problemet er kanskje mer at spillerne begynner å bli så gamle at det blir mer og mer krevende å stable dem på beina etter kampene.

Vet at Schwabe har et bra rykte, men noe er galt når de har så ekstremt mange skader som de har hatt i over et år nå. Hvis det ikke er vanvittige tilfeldigheter, så trener man enten feil, eller får helt feil råd fra medisinsk apparat. Uansett så burde det gå an å klare bedre.


Vi hadde lignende tilstander i Brann for en del år siden, ble merkelig nok bedre når de byttet ut legene.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg