Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
hoemb
hoembInnlegg: 4183
04.05.19 11:53
Solvgutt1: Bare en tanke. Kanskje feil, men jeg er ganske sikker på at det ikke er en styrke for RBK med en styreleder som ikke kan noen ting om fotball, samt en gjeng syvende fedre i huset som ikke har vært involvert i klubbdrift på over ti år, som skal hause opp forventningene og legge så konkrete føringer for sportslig ledelse.

Å ha en styreleder som ikke kan noe om fotball trenger ikke være noen ulempe så lenge vedkommende er veldig dyktig på økonomi og har god kontroll på denne og gjerne også en god forhandler. Men, har man ikke nok peiling på fotball, bør vedkommende holde seg unna sportslige vurderinger og kun legge føringer i form av budsjett og rammer.


Det å ha en gjeng med syvende fedre, KAN være vel så ødeleggende, så lenge de som sitter med beslutningsmyndighet ikke er sterke nok både faglig og til å stå i mot press "utenfra". Dette betyr jo ikke at man ikke skal ta i mot råde, men man må klare å ha en rød tråd i arbeidet, og da kan man ikke la seg styre av andre i ett og alt.


Slik jeg ser det har RBK mye jobb foran seg, både denne sesongen og i årene som kommer. De har en relativt "gammel stall", hvor en veldig stor del av 11`trengs å byttes innen noen få år. I tillegg er noen av de yngre, blant annet Trondsen fort aktuell for større klubber dersom han får kontroll på skader og kommer seg i toppform igjen. Og ut fra hva som har skjedd de siste årene kan man spørre seg om Koteng, Moe Dyrhaug og Bjørneby bla er de rette til å gjennomføre denne jobben?

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4607
04.05.19 12:45

Stusselig hvis det blir tap for Sarpsborg. Da kan alt skje, og de sitter igjen med bare to poeng. Hvilke grep må gjøres da? Ser at Horneland er fredet. Det er spillerne som må gå i seg selv å erkjenne at de ikke yter max og at de må være når kampen begynner. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 12:46
Stormoen33: Jo, men det er tankegangen om at det skal være dagsordenen som ikke er like grei for oss som holder med andre lag. Og den holdningen er ganske arrogant fra RBK sin side.

Ser ikke noe feil med dette. Vil tro FCK, Ajax, Celtic, osv har det samme. Det er også de skyhøye kravene her oppe som holder oss i den posisjonen.

Skjønnner at det oppleves sånn, men det er nok umulig å forandre.
Vi forventer og vinne, men vi håper også på at vi må heve oss mest mulig for å gjøre det.
Man vil jo bli best mulig. Sånn sett i lengden: Om man glipper ett år, eller to, så gjør ikke det noe så lenge man tar steget og blir gode nok til å vinne året etter.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 12:52
JOlsen: Ser at Horneland er fredet.

Han er absolutt ikke fredet.

Nå har det blitt sånn at Horneland bortimot er guilty by assosiacion som det heter, han er symbolet på hele  prosessen som gikk skeis, og det er noke umulig bortimot for han å overvinne den negativiteten og skepsisen som følger med.

Om så han vinner de 15 neste kampene på marginer er jo ikke det nok, når forgjengeren ble sparket på grunn av manglende utvikling.

Vel Horneland står for enda dårligere utvikling. Først i 4411, før han etter 3 mnd forsto at stallen passet best for 433, så har vi øvd på det 3 uker.. Han har ikke gjort seg selv noen tjenester med å ikke kreve høyreback, back upp på venstreback, ny sentral osv.
Hvis han i tillegg var med å hente Valsvik så tja.

Han snakker mye pent, men det skjer liksom ikke noe med det.
Tap for Sarp imorgen, så tipper jeg han er vekk uten seier mot LSK. Da har vi vikar Rambo på 16 mai, og Horneland fikk aldri møte sitt eget Haugesund.
Det står vel kanskje skrevet?
Da blir det 21000 på 16mai, og det er den beste sjansen klubben har til å snu publikum.

qbah
qbahInnlegg: 49453
04.05.19 12:59

Anbefaler alle, både RBK-supportere og andre å se videoklippet på Kjernen og RBKweb sine Facebooksider nå fra dagens trening. Der har du støtte der. Kreds! 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
04.05.19 13:02

Flott tiltak av Kjernen!

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
04.05.19 13:08
qbah: Anbefaler alle, både RBK-supportere og andre å se videoklippet på Kjernen og RBKweb sine Facebooksider nå fra dagens trening. Der har du støtte der. Kreds!

Hadde du lagt med link så hadde kanskje jeg og noen andre tatt seg bryet med å se den. Når man selv må søke opp..... njei :)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 13:09
KingAnderson: Hadde du lagt med link så hadde kanskje jeg og noen andre tatt seg bryet med å se den. Når man selv må søke opp..... njei :)

(Innlegget ble redigert 04.05.19 13:11)

Oslo1913
Oslo1913Innlegg: 5137
04.05.19 13:11

Er ikke problemet til Rosenborg nå, at hvis Horneland får fyken, må også Bjørnebye og Koteng ++ gå? Jeg mener, Kåre fikk sparken, og man brukte en evighet på å få til denne løsningen. Vil de innrømme nederlag, eller tviholde på egen jobb/verv, selv om det ikke er til klubbens beste? Sånn jeg ser det, er dette ganske låst, også hvis 08 vinner eller spiller uavgjort i morgen. 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 13:20
Oslo1913: Er ikke problemet til Rosenborg nå, at hvis Horneland får fyken, må også Bjørnebye og Koteng ++ gå? Jeg mener, Kåre fikk sparken, og man brukte en evighet på å få til denne løsningen. Vil de innrømme nederlag, eller tviholde på egen jobb/verv, selv om det ikke er til klubbens beste? Sånn jeg ser det, er dette ganske låst, også hvis 08 vinner eller spiller uavgjort i morgen.

Uten seier på de to neste håper jeg og tror jeg man tar tak før 16mai på grunn av tilskuerprotesten. Det er solgt 9226 billette mot Sarp, og det meste er sesongkort. Når man vil ha 17k i i snitt er ikke dette holdbart særlig lenge, og de har som skrevet over en sjanse til reboot på 16mai. Om Horneland er borte da, så møter nok 21k opp for å støtte klubben og spillerne. Da har de vist at de kan innrømme feil.
.
Om styret vil bli dratt ut av klubben tviler jeg på, så det beste er å skifte trener nå, skifte ut Bjørnebye, så må styret gå på et ekstrordinært årsmøte i vinter, hvis de ikke velger å gjøre det selv.

(Innlegget ble redigert 04.05.19 13:21)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4607
04.05.19 13:21
AxelRudi: Han snakker mye pent, men det skjer liksom ikke noe med det.
Tap for Sarp imorgen, så tipper jeg han er vekk uten seier mot LSK. Da har vi vikar Rambo på 16 mai, og Horneland fikk aldri møte sitt eget Haugesund.
Det står vel kanskje skrevet?
Da blir det 21000 på 16mai, og det er den beste sjansen klubben har til å snu publikum.

Jeg håper for Guds skyld at du får rett. Jeg synes Bjørneby sa at Horneland var fredet. Men det blir vel gjort noe med tap på Søndag. Og nå er også Meling ute. Hvem skal ta plassen hans? 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 13:27
JOlsen: Jeg håper for Guds skyld at du får rett. Jeg synes Bjørneby sa at Horneland var fredet. Men det blir vel gjort noe med tap på Søndag. Og nå er også Meling ute. Hvem skal ta plassen hans?

Det er medlemsmøte med Koteng og Co på mandag. Så tap mot Særp vil gjøre presset ganske stort slik jeg ser det, selv om han nok også får Lsk kampen på eg vil jeg tro.

De må jo si han er fredet, hvis ikke er han jo ferdig på dagen.Meling skulle kanskje trene idag, og er muligens klar alikavel. Vi får se. Hvis ikke blir det nok Valsvik eller Yanni.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31508
04.05.19 13:37
keizersoze: Det er jo fordi RBK driter seg ut, mens det er forventet at Molde skal ligge ca der de er. Moro lesning og mange klikk selger.

Dette er selvsagt årsaken, noe Tellefsen egentlig vet også. Men han er vel frustrert, som du sier.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 14:02

Man får visst en del av den evalueringen som ble holdt hemmelig på medlemsmøtet mandag sier Koteng.

"Koteng bekrefter også at en del av evalueringen omhandler etterlevelsen av klubbens verdier.

– Den handler om mye, blant annet dét.

Han vil ikke svare på om medlemmene blir presentert denne delen av rapporten på mandag, og viser til at det er et medlemsmøte.

Styrelederen har det ikke helt klart hva som skal tas opp på møtet foruten rapporten, men forteller at det åpnes for spørsmål og svar.

– Vi snakker om sport, klubbdrift og aktuelle ting. Blant annet at kjernen er og støtter oss med 200 supportere på dagens trening."

 

Nå håper jeg ikke der der skal brukes av styret som at de fortsatt har tillitt.. Det er mulig det er 200 der på trening, men det mangler 8000 på lerkendal.

(Innlegget ble redigert 04.05.19 14:03)

JaMannen
JaMannenInnlegg: 5
04.05.19 14:15
AxelRudi: Meling skulle kanskje trene idag, og er muligens klar alikavel.

Karmaen slo altså ikke inn likevel. Skulle hatt minimum 3 kampers karantene for sin motbydelige stempling. RBK ligger nede tross den sedvanlige dommerhjelpen. Spesielt. 

JaMannen
JaMannenInnlegg: 5
04.05.19 14:18
AxelRudi: Latsekk! :) Video.

Så det er altså pyro arbeidsledighetstrygden går til ser jeg? Kunne heller vært på leting etter jobb i stedet for å skape seg på denne måten på formiddagen. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4607
04.05.19 14:31
JaMannen: Karmaen slo altså ikke inn likevel. Skulle hatt minimum 3 kampers karantene for sin motbydelige stempling. RBK ligger nede tross den sedvanlige dommerhjelpen. Spesielt.

Han skulle aldri hatt noen karantene. Toppen et gult kort. Såpass må tåles. Håper Meling er klar igjen. Trenger han nå. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 14:37
JOlsen: Han skulle aldri hatt noen karantene. Toppen et gult kort. Såpass må tåles. Håper Meling er klar igjen. Trenger han nå.

- Det ser ut som om det kan gå fortere enn vi først antok, røper klubblege Reidar Due til rbkweb.no.

- Birger har blitt vurdert på ny i dag tidlig. Vi tar en avgjørelse i løpet av dagen på om han er klar til å spille i morgen.

I går ble det sagt ankelskaden, som han pådro seg i Molde, satte ham ute av spill mot Sarpsborg.

- Han har blitt vurdert av ortopeder og det har blitt tatt MR, som viser at han har strukket leddbånd. Det går mye bedre enn hva vi først antok, forteller Due.

Også Marius Lundemo trente tilsynelatende som normalt og er høyaktuell for troppen igjen etter å ha vært ute i lengre tid med lårstrekk.

- Marius ser ut til å være klar. Det tas en avgjørelse etter treninga i dag, men det ser lovende ut, uttaler Due.

David Akintola er derimot ute i én måned etter å ha fått samme skade i 1. omgang i Rørvik.

- Det er en hamstringskade, som medfører at han er ute en periode, bekrefter Due.

Gjermund Åsen er tredjemann som sliter med lårstrekk. Han trente fortsatt delvis alternativt i dag og mister den fjerde kampen på rad.

- Det er likevel veldig nære, påpeker legen.

Også Besim Serbecic glimret med sitt fravær på grunn av ryggplager.

- Det går veldig bra, så han er foråpentligvis tilbake om ei uke eller to uker, opplyser Due.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38399
04.05.19 14:42

JOlsen: Det var tøffe ord fra den sarteste sjelen på VGD. 


Syter og roper om mobbing så snart det er noe, men mener andre bør tåle en støyt.


Skulle ønske noen sparka deg så hardt i leggen en dag så skulle vi hørt om du hadde tatt det som en mann.  

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24975
04.05.19 14:46
JOlsen: Ser at Horneland er fredet.

"Frede - næh, de gjør vi me dyr" (hentet fra "the famous quotes by Koteng").

(Innlegget ble redigert 04.05.19 14:47)

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
04.05.19 14:46

Og der fikk Helland den vante kjenningen i låret ja og står over mot Sarpsborg...

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24975
04.05.19 14:47
Rockets_AA: Og der fikk Helland den vante kjenningen i låret ja og står over mot Sarpsborg...

Bra, den eneste måten å få ham ut av startelleveren på. 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
04.05.19 14:50

Jaja, Ceide var visst vår beste mot Rørvik. Ikke rare motstanden selvfølgelig, men han viste lovende takter i mesterfinalen i fjor også. Ikke sikkert det er så dumt om han får noen sjanser. Men nok en gang ryker altså vingene ut, en etter en. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
04.05.19 14:52
Rockets_AA: Og der fikk Helland den vante kjenningen i låret ja og står over mot Sarpsborg...

Tynt med vinger og backer..

Hansen
Hedenstad Hovland Reg Valsvik

Mike Trondsen Konradsen

Yanni Lord Samuel

Østbø, Lundemo,Tørset, Ceide, Søder, Denic, Meling.

Hvis ikke Meling og Valsvik bytter da. Selv hadde jeg tatt ut Konradsen for Tørset, og startet Valsvik over Hovland.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
04.05.19 14:52

Blir vel Adegbenro og de Lanlay på hver sin kant tenker jeg. Håper Ceide kan få seg noen minutter også.

lok1
lok1Innlegg: 5976
04.05.19 17:29

Hvordan er det i RBK, kan medlemmene stemme i mot styrets sammensetning på årsmøte? Slik som i Brann?

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9198
04.05.19 18:14
PapaSmurf: Du sier bystørrelsen burde styre hvem som burde ligge i toppen. Tja...

Jeg mener det er underlig at de store byene sliter med å ha lag som er stabilt i toppen. Er vel ikke helt uvanlig at det skjer i andre land. RBK i særklasse. Brann ok. De to andre ikke i nærheten.

qbah
qbahInnlegg: 49453
04.05.19 19:17

Pål André Helland hviles mot Sarpsborg 08 på grunn av en kjenning i låret. Birger Meling kjemper mot klokka for å bli klar, mens David Akintola er ute én måned.


Heldigvis er vi godt forspent på vingplass! 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4607
04.05.19 21:09
PapaSmurf: Syter og roper om mobbing så snart det er noe, men mener andre bør tåle en støyt.

Det er vel ingen her inne som syter verre en deg. Du tåler ingen ting og går til personangrep for alt. Ufattelig at du ikke er sparket ut. Du tåler ikke andre sine meninger. Liker du ikke at jeg holder med RBK? Som Molde supporter burde du være glad. Lær deg å tåle kritikk. Hva var det forresten du mente som var galt nå? Det er jo bare en debatt om rbk. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg