Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1888
06.05.19 09:18

Jeg synes det virker som han prøver å kjøpe seg tid etter de store protestene mot Semb-fotballen han ønsker å spille. 


I stedet for at vi får kort prosess på treneravgangen blir det nå seigpining. Horneland er ikke rett mann og kommer aldri til å bli det. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4959
06.05.19 14:02
FranciscoM: I stedet for at vi får kort prosess på treneravgangen blir det nå seigpining. Horneland er ikke rett mann og kommer aldri til å bli det.

Men han vil ikke bli sagt opp. Han får fortsette ihvertfall ut sommeren. Begynner de å vinne nå, så blir han fredet. Men enig i at han ikke er rett mann. Nok en feilvurdering av styret. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
06.05.19 14:44

Bendtner ut i media og sier at situasjonen er uholdbar. Ikke fått en begrunnelse og heller ikke snakket med Horneland siden før seriestart.


Da ble ikke løsningen å ta opp hansken å fighte seg inn, men å sutre i media. Neppe lenge før Søder melder sin misnøye heller.

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 67138
06.05.19 14:48
Rockets_AA: heller ikke snakket med Horneland siden før seriestart.

Hvordan er det mulig?


Det kan være at de ikke forstår hverandre, men da bør de få inn en tolk.

Dewaz
DewazInnlegg: 25659
06.05.19 14:54

Horneland er virkelig en ræva trener.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
06.05.19 14:55
Rockets_AA: Bendtner ut i media og sier at situasjonen er uholdbar. Ikke fått en begrunnelse og heller ikke snakket med Horneland siden før seriestart. Da ble ikke løsningen å ta opp hansken å fighte seg inn, men å sutre i media. Neppe lenge før Søder melder sin misnøye heller.

Men vet du hva? Jeg forstår Bendtner rimelig godt i denne saken.

Han har fått 60 minutter som spiss hittil i år, og det var i kampen mot Molde , hvor det neppe var noe særlig lett å være spiss.
Dog sto Bendtner for å være ett spillpunkt, og å vri spillet ut på kant i store deler av de 60.

Det har ikke Søderlund klart i noen av de kampene han har startet, som altså er alle untatt Molde, hvor han sslet med en skade, samt igår.

Å gi Søderlund klippekort uansett prestasjon, er ikke spesielt rettferdig mot han som har fått spille 60minutter.

At Horneland tolker det at Søder løper som en tulling uten mål og mening "er i bedre form", foran en som er smartere i bevegelsene og bedre med ball, sier bare alt om hvor feil Horneland er som trener i Rosenborg.

Det samme gjelder for Samuel, som har ett vidresalgspotensiale Horneland virkelig ikke kan få lov til å ødelegge, fordi han ikke løper som en føggelhund.

(Innlegget ble redigert 06.05.19 14:57)

Xavi7
Xavi7Innlegg: 10013
06.05.19 14:57
AxelRudi: At Horneland tolker det at Søder løper som en tulling uten mål og mening, foran en som er smartere i bevegelsene og bedre med ball, sier bare alt om hvor feil Horneland er som trener i Rosenborg.

Tror alle som kan litt om fotball ser at Horneland sin filosofi er gammeldags og primitiv. Kick&run Drillo-style.

Zanick
ZanickInnlegg: 12340
06.05.19 14:58
Rockets_AA: Neppe lenge før Søder melder sin misnøye heller.

Søderlund meldte i VG i går at han ''føler seg sikker på startplass under normale omstendigheter''

Tidligere syns jeg Søderlund virket som en bra mann med mye selvinnsikt og humor, men de siste årene har han gang på gang vist totalt mangel på sådan. Skjønner ikke at Søderlund har nervene til å melde noe sånn etter gårsdagens totalt udugelige innbytte.

Everenga
EverengaInnlegg: 5817
06.05.19 15:00
Art-Vandelay: Det kan være at de ikke forstår hverandre, men da bør de få inn en tolk.

Sykkelkugle!


VAD?


SYKKELKUGLE!!

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 86432
06.05.19 15:03

En må jo spørre seg hva RBK tenkte med denne signeringen. De fleste som har litt vett i knollen forstod jo at dette ikke kom til å gå, og var attpåtil stikk i strid med de kriteriene RBK-styret hadde til en ny RBK-trener. Kunne jo like så gjerne gitt Rini Coolen forlenget tillit som å drive med dette tullet her.

BBQsaus
BBQsausInnlegg: 443
06.05.19 15:03

Da kan vi ihvertfall konkludere med at det neppe blir ro rundt laget denne uka heller. Alltid noe spennende som skjer :-)

Calcitrant_Pila
Calcitrant_PilaInnlegg: 703
06.05.19 15:06
Art-Vandelay: Det kan være at de ikke forstår hverandre, men da bør de få inn en tolk.

"Kamelåså"


Horneland og Bendtner er riktignok ikke to dansker, men blir vel ikke så bra med en araber og en danske heller.. ;-)

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
06.05.19 15:06
AxelRudi: At Horneland tolker det at Søder løper som en tulling uten mål og mening "er i bedre form", foran en som er smartere i bevegelsene og bedre med ball, sier bare alt om hvor feil Horneland er som trener i Rosenborg.

Du tillegger Horneland mange meninger, blant annet at de som løper mest er de som får spille mest uavhengig av prestasjon.


Vi vet ikke hva som foregår på treningsfeltet og en av Hornelands største oppgaver når han fikk jobben var å rydde opp i treningskultur og holdninger. Det er vanskelig å tolke de siste laguttakene i en annen retning enn at det er et ledd i en slik prosess. At du knytter det direkte opp i mot løping virker noe forenklet, det kan ligge masse bak her vi ikke vet om.


Og ja, vi er alle enige i at Søderlund ikke er god nok og at Horneland ikke akkurat har imponert i starten sin. Men det betyr ikke at alt som blir gjort er idotisk eller ikke har en tanke bak.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
06.05.19 15:15

Tove melder ellers at man på de tre første hjemmekampene er en million under budsjett på publikumsinnteker. Blir neppe allverdens til handling i sommer for å si det sånn.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4264
06.05.19 15:16

Man skal være litt forsiktig med å ta det Bendtner sier for god fisk. Han sier han er i form, men om han er det er en annen sak. At han blir vraket for Botheim tilsier enten at Horneland rett og slett ikke liker Bendter eller at Bendter ikke er i så god form som han sier han er. Prestasjonene starter på treningsfeltet.


Når det er sagt så virker det også veldig lite tilfedlig at Botheim fikk starte den samme uken som han gikk ut i media og roste Horneland som trener.


Mye kan tyde på at vi vil forsøke å kvitte oss med Bendtner i sommer. Hvis vi klarer å få noen millioner for han og samtidig spare 3-4 mill i lønnskostnader til høsten er det egentlig bare å slå til. Bendtner har ikke vist noe som tilsvarer den verdien siden 2017. Han kommer uansett ikke til å spille i Rosenborg i 2020 uanvhengig av hvem som er trener.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
06.05.19 15:16
Xavi7: Tror alle som kan litt om fotball ser at Horneland sin filosofi er gammeldags og primitiv. Kick&run Drillo-style.

Dessverre.

Det som verre er, er at Horneland virker helt ute på dypet, og virker å bli tatt på fersken av problemstillinger som oppstår.

At du ikke er på forkant og snakker med spillere som vrakes slik som Bendtner og Samuel har blitt nå, sier meg bare at han er en dårlig leder ute på dypt vann.

"– Har du snakket med de benkede spillerne fra Sarpsborg-kampen ennå?

– Nei, ikke ennå.

– Kommer du til å gjøre det?

– Ja, jeg kommer helt sikkert til å gjøre det. Men det har vært hektisk. Det tar vi i den takten vi tar det i."


Der gikk liksom lyset opp for Horneland. Kanskje det er lurt ja!

Så over til Trondsens skade, hvor Horneland virker noe tatt på senga over kobling 3 kamper på en uke og ny skade på Trondsen.
Trondsen selv er derimot klar på at det ble for mye.

 

"– Du valgte å spille Trondsen tre kamper på en uke – en mann som nettopp er tilbake fra skade. Så ble han skadet til pause. Har du brukt han for hardt etter skadecomebacket?

– Jeg tror ikke det er så farlig med Anders. Vi vant i dag. Da er det mye lettere å bli skadefri. Doktor Horneland spår at dette går bra. Jeg tror han er tilbake på onsdag, sier Horneland.

Trondsen selv er mer usikker på skaden:

– Vi får se i morgen. Jeg regner med at jeg skal ta noen bilder av skaden, så får vise hva de sier. Det er ikke helt som det skal være. Jeg klarte ikke å spille videre. Ti minutt før pause merket jeg at det ikke gikk. Det har nok blitt litt mye i det siste, sier han."

Akkurat.

(Innlegget ble redigert 06.05.19 15:18)

lsklars
lsklarsInnlegg: 98020
06.05.19 15:18

Ser dere har 2.15 i odds mot hos på lørdag. LSK har vel ikke slått dere siden 2007 (?), eller var det 08. Så elendige LSK er om dagen ville jeg satt noen løk på RBK her. 

Elguaje
ElguajeInnlegg: 21573
06.05.19 15:18

(Innlegget ble redigert 06.05.19 15:18)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24130
06.05.19 15:20

Nå har ikke Bendtner spilt stort bedre enn Søderlund det siste året. I fjor var det Bendtner som hadde klippekort uten at det var noen som helst grunn til det. Hvis han viser samme innsats og holdning på trening nå som han gjorde på banen i store deler av forrige sesong er det ikke rart han benkes. Og nei, det handler ikke bare om at han ikke løper som en harahund, men blant annet at han gir opp med en gang han mister ballen, selv om han enkelt kan vinne den tilbake. 


Jeg håper virkelig at Botheim satses på nå fremover, hvertfall til det kommer en annen spiss inn. Bendtner og Søderlund har fått sine muligheter og ingen av de er i nærheten av å ha tatt den. Ikke sikkert Botheim presterer noe bedre, men da får vi hvertfall en spiller som virkelig vil vise seg frem og som garantert vil utvikle seg mye på det. Kanskje er han et klart førstevalg om et år eller to om han får mye spilletid fremover. 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24130
06.05.19 15:21

Deilig at Kåre endelig har fått en annen trenerjobb, da slipper vi kanskje det forferdelige gnålet fra folk på Facebook om å få han tilbake. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
06.05.19 15:30
TomBrady_12: Bendter ikke er i så god form

Det i form begrepet til Horneland vet jeg ikke helt hva som legges i.

Dette da Trondsen gikk rett inn etter å knapt ha trent, og det samme gjelder Botheim som har vært ute lengre med beinbrudd og selv sier han at han er i elendig form.

Snues vel litt etter vinden dette med form.

(Innlegget ble redigert 06.05.19 15:31)

Zanick
ZanickInnlegg: 12340
06.05.19 15:31
Elguaje: Kåre har signert en toårsavtale med Oostende.

Ingen er vel overrasket over at det måtte en liten bunnklubb til for at Kåre skulle få napp i utlandet. Kos deg.

Håper du tar med Erik Hoftun, så kan dere fortsette å floppe i lag.

Hadde egentlig vært veldig ålreit om de hentet et par RBK-spillere også, gjerne Helland og Konradsen.

(Innlegget ble redigert 06.05.19 15:35)

sodajr
sodajrInnlegg: 18474
06.05.19 15:38
Zanick: Håper du tar med Erik Hoftun, så kan dere fortsette å floppe i lag.

Flopp? De skaffet dere 4 seriegull og 3 cupgull!

(Innlegget ble redigert 06.05.19 15:38)

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4264
06.05.19 15:42
AxelRudi: Det i form begrepet til Horneland vet jeg ikke helt hva som legges i. Dette da Trondsen gikk rett inn etter å knapt ha trent, og det samme gjelder Botheim som har vært ute lengre med beinbrudd og selv sier han at han er i elendig form. Snues vel litt etter vinden dette med form.

La meg omformulere da:


Det er ikke sikkert Bendtner presterer godt nok på treningsfeltet, selv om han hevder at han er i form.

Zanick
ZanickInnlegg: 12340
06.05.19 15:45
sodajr: Flopp? De skaffet dere 4 seriegull og 3 cupgull!

Sportslig sett floppet de ikke, men det var først og fremt fordi andre lag om mulig var enda svakere, og ikke at RBK var gode.

Spillemessig sto Kåre for defensiv drittfotball. Så kjedelig og trist som det kan få blitt. Har null tro på at han lyktes i Oostende.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4264
06.05.19 15:51
Zanick: Spillemessig sto Kåre for defensiv drittfotball. Så kjedelig og trist som det kan få blitt.

Hva er det med enkeltes behov for måtte overdrive? Greit nok at Kåre ikke var noen leverandør av sprudlende offensiv fotball de siste 2 årene, men det var virkelig ikke så ille som du med flere skal ha det til.

Kåre har også levert den mest sprudlende angrepsfotballen vi har sett av Rosenborg siden Eggen var trener.

Og det var ikke så kjedelig og trist som det er nå, så det kunne tydelig bli verre enn det var under Kåre.

(Innlegget ble redigert 06.05.19 15:52)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
06.05.19 15:55
TomBrady_12: Det er ikke sikkert Bendtner presterer godt nok på treningsfeltet, selv om han hevder at han er i form.

Jeg tror det er mer sannsynlig at Horneland ikke liker spillertypen.


Det har jo litt med hvilken fotball Horneland vil ha når Valsvik er prioritert inn og Søderlund foretrekkes foran Bendtner. Det skal jages ball og ikke spilles ball.


Horneland sin jobb å få maks ut av troppen og da er vel det store spørsmålet om han forsøker å "trigge" Bendtner her eller om han er så prinsippsta at han ikke vil ha en sånn spillertype med. Bendtner derimot har et potensiale som er skyhøyt over Søder Trefot og Botheim per i dag.


Det samme gjelder forsåvidt Samuel, og jeg synes det er utrolig trist at man ikke kan prøve å utnytte styrkene til spillerstallen, og heller skal endre spillerne til å gjøre det de ikke mestrer.

Er vi skikkelig uheldige er hverken Horneland, Samuel eller Bendtner her i august.
Sistnenvte er kanskje ingen krise, men han er den beste spisse vi har nå, det er jeg ganske sikker på.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7149
06.05.19 15:57
TomBrady_12: Hva er det med enkeltes behov for måtte overdrive? Greit nok at Kåre ikke var noen leverandør av sprudlende offensiv fotball de siste 2 årene, men det var virkelig ikke så ille som du med flere skal ha det til.

Tragisk den evnen til å skal omskrive historien.

Ser begrepet "Kåreelskerne" brukes, det mer riktige uttrykket tror jeg er "KåreHaterne", for det er ikke måte på hvor elendig denne var, som jo tross alt er den mest suksessrike Rosenborg-treneren i historien, etter han sjøl.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4264
06.05.19 15:59
AxelRudi: Det samme gjelder forsåvidt Samuel, og jeg synes det er utrolig trist at man ikke kan prøve å utnytte styrkene til spillerstallen, og heller skal endre spillerne til å gjøre det de ikke mestrer.
Er vi skikkelig uheldige er hverken Horneland, Samuel eller Bendtner her i august.Sistnenvte er kanskje ingen krise, men han er den beste spisse vi har nå, det er jeg ganske sikker på.

At Samuel ikke blir satses på er jo det som er katastrofen her.

At Bendtner blir vraket bryr meg veldig lite - om noe så skal Horneland får ros for at han heller satser litt på Botheim som i det minste kan utvikle seg til å bli en veldig god spiss for Rosenborg. Bendtner er ferdig etter sesongen uansett. Hvorfor skal vi satse på en spiller som ikke har levert på over 12 mnd, og som også drar med seg utenomsportslig grums?

Det er lett å savne Bendtner når man ser Søderlund spille, men så innser man at det ikke var så mye å savne når Bendtner faktisk spiller. Men at det er Søderlund som kom inn for Botheim var kritikkverdig. Helst burde Botheim fortsatt å spille da han ble byttet ut i vår beste periode i kampen. Når han først ble byttet ut burde Bendtner ha tatt over.

(Innlegget ble redigert 06.05.19 16:00)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24130
06.05.19 15:59

Jeg hadde ikke byttet Horneland mot Kåre. Nå ligger vi hvertfall ikke bakpå og tar imot med 11 mann. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg