Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Xavi7

Innlegg: 10811
Xavi7
14.05.19 19:37

Hadde Bendtner fått spille under en Hjulmand eller Cifuentes?

FranciscoM

Innlegg: 2169
FranciscoM
14.05.19 19:45

Definitivt. 

Morten_1996

Innlegg: 3239
Morten_1996
14.05.19 20:01

Krone dette med et pinlig tap på 16. mai, så blir det liv på Brakka, tenker jeg.

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
14.05.19 21:01

"Horneland løser Bendtner problemet på riktig måte", skriver Løfaldi.

Hvilket problem da? Du har en spiller med et år igjen av kontrakten, som du mest sannsynlig vil selge i sommer for å få noe penger igjen.Så setter du han på benken. Og så tribunen. Skal det føre til at andre klubber blir interessert?

I mine øyne har Horneland, evt styret om de har bedt om dette, skapt ett Bendtner-problem. Han kunne brukt han på like linje med Søder fra start av.

Enten ville folk da sett at han ikke var i nærheten, eller så ville han levert og fått opp verdi og skapt interesse for salg.
Det er ikke akkurat markedsføring det de driver med nå, bare uro som skapes.
Man kan nesten mistenke at det er for å få fokus vekk fra andre ting.

"Bendtner fikk mulighet til å bevise form og at han fortjener en plass på laget, både i oppkjøringen og i sesongstarten. Etter å ha spilt fra start i serieåpningen og deretter vært innbytter i flere kamper, er han nå helt ute."

Dette stemmer da ikke.
Bendtner fikk 74 min mot Brann i løpet av oppkjøringens 7 treningskamper.
Han fikk så 69 min mot Glimt i serieåpningen i en snodig amc rolle han neppe har spillt før. Så 11 min som spiss mot Odd, og 6 som ving mot Stabæk. Så startet han mot Molde. Mot godset var det igjen 9 min som innbytter.

Man må gjerne ønske Bendtner bort, men fair sjans er det neppe.
Botheim, ute lenge med beinbrudd, har spillt dobbelt så mye spiss som Bendtnern så langt.

qbah

Innlegg: 50093
qbah
14.05.19 21:09

Hvor er det sagt og hevdet, sånn egentlig? Det med spillergruppa og Coolen. 

Thecokeman

Innlegg: 24306
Thecokeman
14.05.19 21:24

Om jeg ikke husker feil ble det nevnt på en av podcastene til Rasmus & Saga i fjor høst. Mulig adressa skrev om det også. 

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
14.05.19 21:46
Thecokeman: Om jeg ikke husker feil ble det nevnt på en av podcastene til Rasmus & Saga i fjor høst. Mulig adressa skrev om det også.

Begge deler tror jeg.

Coolen tror jeg er best bak teppet.
Fremsto utrolig svak i media, lite myndig, og ganske begrenset taktisk også. Laget ble ydmyket greit i europa. Det var enkeltprestasjonene til Jebali og Hansen som sendte oss til EL og ga oss mesterskapet.

Å sterkt anmode Rini flere ganger om å ta over a-laget som en nødløsning, samtidig som det gjøres klart at han ikke blir ansett som god nok til å ta over på fast basis, slår meg ikke som en god måte å beholde ham i klubben.

Derfor tror jeg ikke han burde være aktuell på hverken kort og lang sikt.

Den potten med kandidater er ikke ikke voldsomt stor, om man ser på de kjente.

Sollied er nevnt, 7 år for seint, og tvilsom livsstil.
Nordlie er slitsom, og meetoo.
Fagermo er Fagermo, og det er nok.
Rekdal er en basfemisk innrømmelse av ståa, som vil savne sidestykke i trøndersk historie.
Maalen snakker for seg selv, men han er nok litt for liten for gruppa.
Cifuentes er spennende, men fremdeles uten resultater og i obos.
Kjetil Knutsen er Rosenborgtrener og 433mann som faen, men bergenser..
Geir Bakke har takket nei, og spiller feil fotball.
Hamren spiller feil fotball..

Mulig jeg har glemt noen, Bosz og Verba virker jo ikke aktuelle nå.

Jeg tror jeg ville gått for Cifuentes eller Knutsen, det sistnevnte har fått til i Bodø er veldig imponerende på kun en sesong. Der spilles det Eggensk.

(Innlegget ble redigert 14.05.19 21:48)

HarryH

Innlegg: 32596
HarryH
14.05.19 22:59

Problemet med Coolen er at han aldri blir ferdig med å prate. Ser for meg at taktikkmøtene varer i timevis. 

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
14.05.19 23:41

Dere kan få Valakari og alle finnene hans, vi legger til Magnus Andersen i en meget spennende pakkedeal. Var forøvrig heltemodig av Sarpsborg å ofre seg med å gi Horneland en seier, slik at han varer enda lengre.

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
15.05.19 00:07
LaLuzdelNorte: Dere kan få Valakari og alle finnene hans,

Sorry, men Valakari er sååå 2018. Eller var det 17?
Uansett, jeg hadde tatt han over Horneland, men det hadde jeg også gjort med Sjaman Durex eller hva han heter, så det sier ikke så mye.

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 00:25
AxelRudi: Sorry, men Valakari er sååå 2018. Eller var det 17?
Uansett, jeg hadde tatt han over Horneland, men det hadde jeg også gjort med Sjaman Durex eller hva han heter, så det sier ikke så mye.

Haha, det gikk fint helt til midten av 2018, og siden har det kun blitt verre og verre. Det skal sies - laget har mistet Ulrik Y. Jenssen, Åsen, Lehne Olsen, Espejord ++ til skader, Ingebrigtsen var borte i fjor osv. Så det er klart, det er vanskelig å spille fin fotball med dårligere spillermateriale, men han har hatt svake signeringer og lite fremgang over lengre tid nå.


Bemerk deg at jeg ikke nevner Bakenga, så elendig og treg ut fra dag en spør du meg. Han tror dog fremdeles at han er en ung Dembele på tempo, men der har du jaggu en som kun lever på tidligere prestasjoner. Husker han bommet gang på gang alene med keeper, i en øvelse hvor han skulle avslutte mot bare keeperen inne i 16. Hadde ikke venstrefot heller...

BigGeorge

Innlegg: 31869
BigGeorge
15.05.19 00:29

Edvard Tagseth trener med Rosenborg foran G 19 EM.

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
15.05.19 00:34
LaLuzdelNorte: Haha, det gikk fint helt til midten av 2018, og siden har det kun blitt verre og verre. Det skal sies - laget har mistet Ulrik Y. Jenssen, Åsen, Lehne Olsen, Espejord ++ til skader, Ingebrigtsen var borte i fjor osv. Så det er klart, det er vanskelig å spille fin fotball med dårligere spillermateriale, men han har hatt svake signeringer og lite fremgang over lengre tid nå.

Ser jo at profilene har forsvunnet en etter en, enten til andre klubber, skader eller bare falt i kvalitet her.

Det som overasker meg er dog etterveksten, der har Bodø lykkes langt bedre, og det til tross for at Tromsø har ekstremt store områder nordover og sogne fra. Kommer sikkert en eller annen Johansen, Jensen, Høgli, Nilsen, Pedersen, Nilsen, Johansen, Hafstad elelr Christensen snart!?

Bakenga burde aldri dratt til Belgia den gangen, det ble hans bane som toppspiller. Treffer han titt og ofte i byen her, blid som faen er han alltid, kanskje det er litt av problemet. På tide å bli sur og få en faen i seg Mush!
Han har vel mistet litt tempo, og det var vel halve spillestilen...

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 01:13
AxelRudi: Treffer han titt og ofte i byen her

Forteller vel det meste. Du får ikke tempo av å drikke like mye alkohol som en gjennomsnittlig 4-5 divisjonsspiller, og ikke gønne på gymmen/fikse kostholdet for å nå en mer optimal fysikk for høyt tempo. Bare å se på bilder fra når han var 18-20 og sammenligne med nå, han er altfor tung, og det er ikke akkurat flust av muskler i den vekta.

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 01:16
AxelRudi: Johansen, Jensen, Høgli, Nilsen, Pedersen, Nilsen, Johansen, Hafstad elelr Christensen snart!?

Ingen Johansen, Jenssen, Høgli, Nilsen, Pedersen, Hafstad eller Christensen som jeg vet iallefall. Christensen er ofte nede på den lokale banen og terper sønnen sin intenst, så der kan det bli noe om 7-8 år? De andre har jeg lite info på... Mistet jo nettopp et av Norges største talenter til United, for småpenger. 1 million for 14 år gamle Isak Hansen-Aarøen, han trente med TIL som 13-åring...

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
15.05.19 01:33
LaLuzdelNorte: Isak Hansen-Aarøen

Stemmer det. Samme som skjedde med Tagseth til Liverpool. Nå har han surra der i noen år, og kommer hjem i sommer.
Det blir ikke så jævlig mye av den gjengen som drar ut.

Yttergård Jensen kom jo også hjem en tur. Du har hatt Hussain, King og Wolf i United også. Bare King det ble noe annet en eliteseriespiller av, og de 2 andre ville nok blitt det uansett om de hadde blitt.

Heldigvis gror det bedre hos oss nå.
Om Tagseth signerer har du han, Tørset Johnsen, Ceide, Skarsem og Heggem som er på lån i Ranheim i år, Botheim, Faye Lund i Mjøndalen, Dahl Reitan i Bodø..
Så har du Skogen på RBK2, og spilleren med det fantastiske navnet Franklin Daddys Boy Nyentue som har virkelig slått gjennom i 2div med 5 mål på 5 kamper hittil.

Daddys Boy må bare bli noe, så man kan kjøpe seg en drakt med det bakpå :)

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 01:40
AxelRudi: Stemmer det. Samme som skjedde med Tagseth til Liverpool. Nå har han surra der i noen år, og kommer hjem i sommer.
Det blir ikke så jævlig mye av den gjengen som drar ut.

Nei nei, men det er ekstra kjipt for Tromsø fotballen, fordi det ikke gror like godt her som i Trøndelag. TUIL har en 16åring som er linket til diverse utenlandske klubber, han har allerede debutert i OBOS. Tounekti, så han er spennende. Ellers har TIL halvbroren hans, Fiabema, som visstnok blir bydd på av en Serie-B klubb.. her gjelder det å ikke selge og få opp noen talenter ASAP. 

 

Ingebrigtsen er forøvrig kun 22, og har vist lovende takter i preseason/sesongstarten, men sliter med småskader og et elendig lag rundt seg. Kan absolutt bli et salgsobjekt med sin teknikk på små flater, gode venstrefot, og rykk med et lavt tyngdepunkt.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 01:41)

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
15.05.19 01:47
LaLuzdelNorte: Ingebrigtsen er forøvrig kun 22

Han har jo vært med en stund? Bra spiller.

Gundersen var da ett talent? Karlstrøm?
Stabell, og Mikkelsen kan da bli noe.
Og Sigurd Grønli? Han er jo verdensklasse på managerspill ;)

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 02:00
AxelRudi: Gundersen var da ett talent? Karlstrøm?
Stabell, og Mikkelsen kan da bli noe.
Og Sigurd Grønli? Han er jo verdensklasse på managerspill ;)

Stabell har jeg sett for lite av, men lovende at han får debut så tidlig selvfølgelig. Har dog vært ute av laget siden.. Gundersen har vært altfor skadeplaget og virker som en begrenset fotballspiller, men han har et stort hjerte og innsats som forsvarsspiller, men ville ikke kalt han et "talent" akkurat. Ikke spesielt temposterk men gir alt i duellene, grei med ball.

 

Karlstrøm får ikke spille nok, men rekkevidden er jo ganske enestående med sine 2.01. Grønli har overaskende nok fått spille minst av alle talentene, og skal mest sannsynlig lånes ut til TUIL i nær fremtid, fordi han spiller jo ingenting. Får stole på at Valakari har rett her, Grønli er ikke spesielt temposterk og relativt liten av vekst, en ganske dårlig kombinasjon. Må nesten se han i TUIL for å vurdere utviklingen...

 

Mikkelsen har jeg ikke fått sett nok, men rapportene tilsier at han er veldig kvikk en mot en og god offensivt, men er jo en ganske veik og liten type, så ikke fysisk klar for Eliteserien i mine øyne.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 02:01)

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 02:02
AxelRudi: Og Sigurd Grønli? Han er jo verdensklasse på managerspill ;)

Ja, den som ga han like god frisparkfot som Lionel Messi må vel kanskje få sparken som speider...

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
15.05.19 02:08
LaLuzdelNorte: Ja, den som ga han like god frisparkfot som Lionel Messi må vel kanskje få sparken som speider...

Best potensiale av samtlige i ligaen, har han også. Så du får håpe DET stemmer iallefall! :)

LaLuzdelNorte

Innlegg: 990
LaLuzdelNorte
15.05.19 02:15
AxelRudi: Best potensiale av samtlige i ligaen, har han også. Så du får håpe DET stemmer iallefall! :)

Tja, tror jeg setter pengene mine på den midterste Kitolano i Odd, siden han alt har en bror på et Premier League lag, og en bror som fast spiller i OBOS i ung alder. Hvem flere er det egentlig i Eliteserien? De beste blir jo hentet ut før de er 16 nå... Kanskje noen på Glimt/Stabæk? Rosenborg har jo det unge lovende og tekniske talentet Søderlund, kan bli noe stort han der.


Grønli har forøvrig en del +/- i sitt potensiale, altså det varierer fra save til save. Han havner minst i Rosenborg/Molde, men kan faktisk bli en bra benksliter der på det verste, mens i andre fyker han til utlandet innen 2 år med relativt koselige stats. 

TomBrady_12

Innlegg: 4342
TomBrady_12
15.05.19 10:22
AxelRudi: Jeg tror jeg ville gått for Cifuentes eller Knutsen, det sistnevnte har fått til i Bodø er veldig imponerende på kun en sesong. Der spilles det Eggensk.

Hvis vi først skal gå for en trener som Knutsen så er nok dette et godt tidspunkt. Så lenge han holder seg til riktig filosofi så vil han med tanke på kaoset som er få tid på seg til å snu skuta. Hvertfall mer tid enn han normalt ville fått når man tar over en regjerende seriemester.

AxelRudi

Innlegg: 7483
AxelRudi
15.05.19 13:26
TomBrady_12: Hvis vi først skal gå for en trener som Knutsen så er nok dette et godt tidspunkt. Så lenge han holder seg til riktig filosofi så vil han med tanke på kaoset som er få tid på seg til å snu skuta. Hvertfall mer tid enn han normalt ville fått når man tar over en regjerende seriemester.

Ja, jeg tror nok også det vil ta kortere tid for han å få inn sin stil i den gjengen som er her, enn det Horneland forsøker på.

I heletatt er det rart at man gikk for Horneland over slike valg, men det skinner vel gjennom at det er Bjørnebye som har fremmet sin venn der.

Ser en bruker på rbkweb har sett på sesongen til Haugesund i fjor, og funnet at de hadde en del marginer med, seg som ga 4plassen, og gjerne burde endt nærmere der de var året før.

Det skrives også en del om Hornelands effektive fotball, hvor da en svarer at Ingen har halvert tilskuersnittet så effektivt noen sinne.. :) Så det koker der inne også.

I tillegg til å bryte tilskuerrekorder kan Horneland skryte av å være den kanskje sterkeste bidragsyteren til at Norges aldersbestemte landslag (g19/g17) har størst fremgang i Europa.

Etter han sa opp jobben som landslagstrener har Norge gått fra 29. til 10.plass på rankingen over g17/g19-lag.

Ellers har jo Godset mista treneren sin, og lukter på Cifuentes, så da spørs det om man blir for seint ute der.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 13:31)

Thecokeman

Innlegg: 24306
Thecokeman
15.05.19 14:01

Skal vi tippe Cifuentes til Godset nå, så får Horneland sparken om to uker og vi har mistet en god kandidat? 

KitWalker_1516

Innlegg: 11587
KitWalker_1516
15.05.19 14:09

Ja. La han gå til Godset. Han har ikke det som skal til for å lede RBK.

Hepp1971

Innlegg: 3204
Hepp1971
15.05.19 14:15

Er RBK ute og fisker etter Branns fremtidige trenerteam? Knutsen og Kalvenes er neste trenerteam inn, den dagen LAN backer ut, så hold skinnvestene unna!

FranciscoM

Innlegg: 2169
FranciscoM
15.05.19 14:19

KitWalker. Cifuentes er en uendelig mye bedre fit for Rosenborg enn det Horneland er. Kan ikke fatte hva du ser i Horneland egentlig. Du vet at du ikke mister medlemskapet ditt om du kritiserer klubben? Verken Horneland eller styret er ufeilbarlige. 

qbah

Innlegg: 50093
qbah
15.05.19 14:19
Thecokeman: Skal vi tippe Cifuentes til Godset nå

Spleiselag på enveisbillett til Drammen, noen? For Horneland altså.

FranciscoM

Innlegg: 2169
FranciscoM
15.05.19 14:22

Tviler på at Godset er like dumme som oss.


Meget spent på hvor Horneland får sin neste jobb når han endelig får fyken. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg