Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
16.05.19 23:53
Thecokeman: Utrolig at ingenting har skjedd i kveld. Jeg melder meg offisielt inn i styret ut-klubben, at de ikke gjør noe nå er håpløst. Det går an å strekke hendene i været og si at vi ansatte feil mann før vi står med beina plantet i Obos.

Som jeg har sagt mange ganger nå, så frykter jeg at de ikke gjør noe som helst. De vet hva som følger av det om Horneland sparkes, de vil bli stilt til ansvar selv for avgjørelsene det siste året.

Men nå er man faktisk der at selv med seier mot Mjøndalen tangerer man JJs sesongåpning som er den verste i moderne tid, med 9 poeng på 9 kamper.

Så han burde være borte uansett om man roter inn noen døballer da. Alikavel er det en viss fare for at vi skulle vinne, og da har han jo i følge styret plutselig kjøpt seg mer tid...

Og det må for all del ikke skje..

Om de skal ta en avgjørelse nå må den vel komme imorgen kveld, eller tidlig lørdag? Siden det er kamp igjen søndag?

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30931
16.05.19 23:55

Rosenborg bør vurdere å engasjere en Sjaman.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9252
16.05.19 23:56

Det er vel innlysende selv for den siste idioten at gammeldagse Horneland var en feilansettelse nå. Den mannen bør revurdere sin trenergjerning. Sverger til metoder fra forrige århundre og vel så det. Om andre må gå...mulig. Men han må bort i morgen dersom RBK ikke skal rykke ned. Ingen lag er for gode til å ikke rykke ned.

(Innlegget ble redigert 16.05.19 23:57)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
16.05.19 23:59
Xavi7: Det er vel innlysende selv for den siste idioten at gammeldagse Horneland var en feilansettelse nå. Den mannen bør revurdere sin trenergjerning. Sverger til metoder fra forrige århundre og vel så det. Om andre må gå...mulig. Men han må bort i morgen dersom RBK ikke skal rykke ned. Ingen lag er for gode til å ikke rykke ned.

Så Grindheim uttalte seg overasket over at vi sliter sånn med å få til Hornelands spillestil, da det jo handler om "å krige og kjempe, og det er jo ikke en komplisert stil".

Der har du det fra kapteinen til ekstrenerens klubb altså.

Det er alt han står for.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 00:05)

qbah
qbahInnlegg: 49458
17.05.19 00:07

Krisemøte på Brakka etter kampslutt. Alle må gå. De bør ikke møte opp til tog i morra noen av de. 

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9252
17.05.19 00:07

Beklager å si dette men i år handler det om å ikke rykke ned for RBK.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
17.05.19 00:07

Det de gjorde forrige sommer var helt riktig, det de har gjort etter det står dessverre til stryk. 

Andajs
AndajsInnlegg: 3305
17.05.19 00:12

Hvem skal RBK ansette for å få sving på sakene?

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
17.05.19 00:13

Noe måtte skjedd i kveld, nå sitter han garantert til etter Mjøndalen. Med seier der fortsetter han etter det også.


Han får ikke sparken på nasjonaldagen og ikke dagen før ny kamp. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
17.05.19 00:18

"Lenge etter at skuffende supportere hadde forlatt Lerkendal, var lysene på inne på Tove Moe Dyrhaugs hjørnekontor på Brakka. Adresseavisen vet at alle i klubbens ledelse var der. Styreleder Ivar Koteng, sportslig leder Stig Inge Bjørnebye, organisasjonsleder Trond Alstad, styremedlem Vegard Heggem - og trenerduoen Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland.


Kvart på elleve kom også styremedlem Rune Bratseth til Brakka."


Hvis jeg skulle beskrevet hvordan jeg tipper et møte hvor Horneland får sparken ser ut, så ville det sett omtrent slikt ut. Dette er over. 

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
17.05.19 00:20
Rockets_AA: Hvis jeg skulle beskrevet hvordan jeg tipper et møte hvor Horneland får sparken ser ut, så ville det sett omtrent slikt ut. Dette er over.

Plot twist – Koteng og Bjørnebye går.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3605
17.05.19 00:22

Sitter inne med litt frustrasjon fortsatt og tenkte jeg skulle rette dette i et innlegg med mine tanker rundt hva Rosenborg bør se etter i en trener hvis vi skal ha mulighet til å lykkes med ambisjonen som styret uttalte i forbindelse med sparkingen av Kåre. Mange her inne kan le så mye de vil og si at vi har mistet bakkekontakten osv. men jeg mener det er realistisk å utvikle Rosenborg til en klubb som er en gjenganger i gruppespill i Europa og i skikkelig gode år faktisk kan ta seg videre fra et gruppespill også. CL er urealistisk, og blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år. Men så lenge vi er i kvalifiseringen så er det en liten sjanse.


Skal vi i det hele tatt lykkes i å komme opp på et slikt nivå må det selvsagt mer til enn bare riktig trener, det må også bygges en kultur og en organisasjon som er i stand til å gjøre en god nok jobb. Vi har ikke så mye penger hvis vi sammenligner oss med mange andre europeiske klubber, så vi må jobbe smartere og hele tiden være på utkikk etter uforløst potensiale.


Jeg har nevnt at jeg vil ha en trener som passer inn i det jeg ser på som rosenborg-måten å spille på. Offensiv fotball og helst langs bakken. Jeg har selvsagt et sterkt forhold til 4-3-3 som mange andre trøndere, men jeg skjønner også at det ikke kan være et 'must' i jakten på nye trenere. Formasjon er mindre viktig, det er spillemåte og hvilke spillertyper treneren foretrekker som virkelig har betydning i forhold til den røde tråden som bør være gjenkjennelig til tross for trenerbytter, men også hos Akademiet.


Jeg mener klubben tenkte riktig da de jaktet Kasper Hjulmand i høst. Han var dessverre ikke interessert da han ønsker seg en trenerjobb mer på kontinentet. Jeg mener jo selvsagt at hadde vi hadd en kultur og organisasjon som var på det nivået den bør være burde det ikke vært umulig å overtalt Hjulmand til å ta jobben.


Jeg tror klubben bør se etter trenere som har vist at de er gode nok til å kjempe i toppen i ligaer som er på nivå med de skandinaviske, men samtidig ikke har lykkes i litt større ligaer. Hjulmand hadde suksess i danmark, men fikk sparken ca halvveis i sesongen for Mainz.


Skal vi ha mulighet til å konkurrere om slike trenere må vi selvsagt innse at det kan koste litt i lønnskostnader, men jeg mener vi bør heller ta oss litt god råd der enn hos spillerne. Jeg tror det er mulig å finne flere gode trenere hvis vi ser oss rundt om i Belgia, Nederland, Østerrike, Tsjekkia osv. Trenere som har gjort det bra i slike ligaer, men som av ulike grunner ikke har lyktes i større klubber.


Vi bør helst snappe de opp mens de er arbeidsledige, for jeg tror ikke vi per dags dato er i en posisjon til å stjele trenerne til toppklubbene. Alternativt kan vi lete i ligaer som kanskje ligger bak oss på rankingen, og hvor vi selv for trenere i toppklubber kan virke som et steg opp.


Jeg har ikke oversikten, men jeg mener det ikke er en vågal påstand å si at det finnes mange gode trenere rundt om i europa som både passer inn i forhold til filosofi, mine "krav" i forhold til cv og som er villig til å si ja til Rosenborg.


Selvsagt forventer jeg en enda bedre utformet kravspesifikasjon av de som skal ha ansvaret, men jeg tror jeg er inne på noe i forhold til hvor man bør starte.


Drømmen hadde vært en ny NAE, fotballgeni uten like og ikke minst så lojal som man kan få det. Men siden det faktisk er urealistisk, så bør vi være i stand til å hele tiden finne en ny trener som kan bygge videre på jobben til den forrige uten at det må skje voldsomme endringer.


Per dags dato er vi ikke der, men jeg tror egentlig ikke at vi er så himla langt unna eller. Det handler om å treffe de riktige grepene på riktig tidspunkt.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30931
17.05.19 00:23
Rockets_AA: Kvart på elleve kom også styremedlem Rune Bratseth til Brakka."

Et ukristelig tidspunkt for en troende mann.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10827
17.05.19 00:24
BigGeorge: Rosenborg bør vurdere å engasjere en Sjaman.

En ekte samesjaman som kan ganne motstandere, eller en sjarlatan som forfører en lettlurt person som jeg ikke vet er prinsesse lenger?

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
17.05.19 00:24
AxelRudi: Det er bare å få inn en midlertidig trener som kjenner klubben og røttene. En slags Kåre.

En som ser ut som Kåre, tenker som Kåre, handler som Kåre, smiler som Kåre, høres ut som Kåre, og går som Kåre – bare ikke Kåre. 

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3605
17.05.19 00:26
Morten_1996: Plot twist – Koteng og Bjørnebye går.

Koteng går nok ikke på dagen. Enten tar han ikke gjenvalg, eller så sitter han frem til neste årsmøte. Nå er det mulig at de sammenfaller neste år, jeg tror ikke Koteng var på valg i år.


Men Bjørnebye kan det hende trekker seg, men igjen ser jeg for meg at man blir enige om at han sitter ut sesongen eller frem til en erstatter er på plass.


Men dette lukter krisemøte lang vei i alle fall. Skal vi spå at Trond Henriksen er kampleder på søndag? Tror ikke de henter fram Rini Coolen igjen.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
17.05.19 00:27

Regner med man holder hodet kaldt på Brakka og gir ham litt mer tid. Hvis RBK, mot formodning, tar poeng hjemme mot Mjøndalen, så er det bare å la det dure videre. Hvis ikke, begynner nok Horneland å ligge svett an. 

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 10827
17.05.19 00:28
Rockets_AA: Dette er over.

Det er full tillit til Horneland i styret.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3605
17.05.19 00:29
Morten_1996: En som ser ut som Kåre, tenker som Kåre, handler som Kåre, smiler som Kåre, høres ut som Kåre, og går som Kåre –

Altså Trond Kåre Sollied? Neida, jeg tuller bare. Han heter Trond Johan Sollied (i følge engelsk wikipedia).

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
17.05.19 00:29

Never mind,
jeg ble lurt av en venn

(Innlegget ble redigert 17.05.19 00:35)

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9252
17.05.19 00:31

Det er helt åpenbart for alle, inkl Horneland selv, at dette var en feilansettelse. RBK har aldri hatt en verre trener i moderne tid.  Det er over nå. Og hold Horneland langt unna aldersbestemte landslag! 

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9252
17.05.19 00:31

Dobbelpost

(Innlegget ble redigert 17.05.19 00:32)

Bakkus
BakkusInnlegg: 4324
17.05.19 00:31

2007 ringte, Morten. De vil ha tilbake sitt meme.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30931
17.05.19 00:33
Morten_1996: Adressa: Horneland ferdig

Kutt ut å poste falske meldinger. ikke moro.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
17.05.19 00:36

Beklager, en venn lurte meg. Overse siste

Arshavin_93
Arshavin_93Innlegg: 30053
17.05.19 00:40

Vi ser ikke Horneland i borgertoget i morgen.


Tror de dropper nyheten om sparkingen lørdag morgen. Skaper jo mer furore før Mjøndalen men dette er så krise som det går an å få det. Noe må gjøres.


Bare å glemme Europa for i år. Har ikke noe der å gjøre uansett. Skal det bli trofeer i år, så bør det heller satses på cup og en eventuell mesterfinale. Denne storhetstiden har helt klart gjort klubben altfor høy på seg selv, både fra styre og enkelte supportere. 90-tallet er over for lengst og norsk fotball har begrensninger nå.


Vil se mere unge talenter på banen framover. Begynn på nytt med nye krefter. Trønderske krefter.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
17.05.19 00:41

Hvis han sparkes – hva er da planen?

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3605
17.05.19 00:45
Morten_1996: Hvis han sparkes – hva er da planen?

Å vinne fotballkamper igjen, forhåpentligvis.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14574
17.05.19 00:45
AxelRudi: slik er det i alle klubber vi liker å sammenlikne oss med.

Ja et var det da. Hvilke klubber liker dere å sammenligne dere med egentlig.Dere slo jo Ajax..de? Eller som Eggen sa, de skal dem ha spanjolan, dem prøvd..de? 


Dere kan like å sammenligne dere med hvem som helst, og håpe på nivået. Men sannheten er bunn av eliten i Norge, og uansett langt unna cl-semifinale.

malacay3
malacay3Innlegg: 20477
17.05.19 00:52

Den mest sannsynlige løsningen her er vel at Horneland "trekker seg frivillig" men har en avtale hvor han har krav på lønn i en viss periode.


Som FFK-supporter og ikke akkurat på samme nivå (selv om vi også slo trøndere i dag) synes jeg det som skjer er kjipt å se på. 


Det er dere som skal være flaggskipet. Som skal dra 17000-18000 per kamp. Og det er jævla enkelt å miste et godt rykte, men det tar utrolig lang tid å få det tilbake.


FFK har ventet på at ting skal gå seg til. Og endt opp i PostNord. Det kommer neppe til å skje Rosenborg, men å tro at ting går seg til er naivt. Noen må røske opp i sakene.


Malacay

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg