Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
thewaterfall

Innlegg: 3779
thewaterfall
17.05.19 00:55
Morten_1996: Hvis han sparkes – hva er da planen?

Men et mer seriøst svar: Spørsmålet er godt, og jeg håper svaret er større endringer i hele klubben. Først ut er nok å finne ut hvem skal ta over ansvaret i første omgang. Så blir det å finne ut hvor lenge skal vikaren sitte og skal vikar 1 (f.eks. Henriksen) sitte ut sesongen eller frem til ny permanent trener er på plass. Eller skal Henriksen sitte frem til en ny vikar er på plass som igjen skal sitte ut sesongen (f.eks. Sollied).


Hvis Henriksen skal sitte ut sesongen eller frem til ny permanent trener, så blir det vel å finne ut hvem skal lede og være involvert i den prosessen. Så blir det å finne ut når de skal starte og helst når de skal være i mål. Så tar arbeidsgruppa å sette opp sin tidslinje innenfor den tidsfristen de i utgangspunktet har fått tildelt.


I tillegg håper jeg at klubben tar en skikkelig gjennomgang av hele organisasjonen, i tillegg til den rapporten med evaluering av 2018, for å finne ut hva har gått galt og hva må gjøres for å snu dette. Mest sannsynlig vil jeg tro Bjørnebye også er ferdig i klubben hvis Horneland blir sparket, men jeg tror som sagt han sitter enten ut sesongen eller frem til en erstatter er på plass.


Er Bjørnebye ferdig er selvsagt han ikke med i jakten på ny trener, og da må klubben bestemme seg om de skal kjøre to prosesser samtidig eller hvilken som skal prioriteres. Å velge hvilken som skal prioriteres kan være vanskelig, hvis sportslig leder skal ha ansvaret for langsiktig strategi sportslig sett så bør kanskje han ha et ord med i laget når det kommer til treneransettelse.


Samtidig kan det å utsette trenerprosessen og samtidig ønsker å gjøre den grundig, så gir vi oss selv dårligere tid til å finne riktig trener gitt et naturlig ønske om at det bør skje en ansettelse i rimelig tid før sesongoppkjøringen til 2020-sesongen starter.


Det eneste jeg vet sikkert, er at jeg ikke sitter på en fasit her.

Solvgutt1

Innlegg: 19421
Solvgutt1
17.05.19 00:59

Kan noen redegjøre for hvor godt Kotengs forsøk på å løfte RBK egentlig har vært? For jeg mener det har vært mye snakk om dette hele tiden. Foran hver sesong, i hvert vindu. Det har vært store navn knyttet til RBK, både på spiller- og trenerfronten. Men man har stort sett endt opp med Eliteserie-profiler for store summer, og floppen Bendtner.


Mitt inntrykk er at det viktigste grepet Koteng har gjort for å løfte RBK var å ansette Ingenbrigtsen, ironisk nok. Er det noe annet han har lyktes med? Jeg ser han har en stor stjerne blant enkelte, trønderne virker delt. Men forutenom pompøst prat, hva grunnes egentlig denne troen på Koteng i?


Jeg håper jo at RBK tar den lette løsningen, sparker Horneland og tror de har løst problemet. For det virker å være et langt mer dyptsittende problem. Den vinnerkulturen som Eggen bygget opp virker å være helt borte og erstattet med arroganse og stormannsgalskap. 

Xavi7

Innlegg: 10678
Xavi7
17.05.19 01:01

Er det riktig å kalle Bendtner en flopp?

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 01:22

"Omtrent klokken 23.45, knapt fire timer etter tapet for Haugesund, kom styrelederen ut av Brakka etter et møte hvor hele klubbledelsen var samlet.

– Et langt møte?

– Nei, det er ikke et langt møte. Det er mye frustrasjon og fliring og alt mulig rart. Det var ikke et møte i den forstand.

– Ikke et møte i den forstand?

– Nei. Vi snakkes etter en kamp. Ikke noe mer enn det, sier styrelederen.

Mens Adresseavisen fikk en kort kommentar fra styreleder Koteng, snek trener Horneland seg ut sammen med makker Emberland ut bakveien. RBK-treneren vinket og gliste til Adresseavisens reporter da de kjørte forbi. "

Er det vanlig å ha med treneren på ett møte der jobben hans diskutere da ? Stygt redd dette ikke var ett slikt møte.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 01:22)

keizersoze

Innlegg: 16842
keizersoze
17.05.19 01:38
AxelRudi: Er det vanlig å ha med treneren på ett møte der jobben hans diskutere da ? Stygt redd dette ikke var ett slikt møte.

Hehe. Går vel en stund før malingen er tørr foran det hjørnet dere er malt inn i.

thewaterfall

Innlegg: 3779
thewaterfall
17.05.19 01:41
Solvgutt1: Mitt inntrykk er at det viktigste grepet Koteng har gjort for å løfte RBK var å ansette Ingenbrigtsen, ironisk nok. Er det noe annet han har lyktes med? Jeg ser han har en stor stjerne blant enkelte, trønderne virker delt. Men forutenom pompøst prat, hva grunnes egentlig denne troen på Koteng i?

Han lyktes med å redde klubben fra konkurs, satt på spissen. Når han kom inn som styreleder så var det vel nesten ikke penger igjen i kassa. Klubben hadde satset under Hamrén og mislyktes med å kvalifisere til CL. Likviditeten var vel så og si borte, og gjelden var vel også av betydelig størrelse mener jeg å huske. Salg av hotelltomta var med å berget klubben, men også den oppryddingsprossesen som ble satt i gang av styret under ledelse av Ivar Koteng og som ble ledet av Tove Moe Dyrhaug.


Et av grepene Ivar Koteng gjorde var jo å sparke daværende daglig leder Hroar Stjernen fordi han mente han ikke leverte gode nok resultater blant annet økonomisk sammenlignet med hva han selv mente trengtes for å få klubben på riktig vei.


I tillegg er det ikke slik at Kåre alene skal ha all æren for oppturen, på samme måte som at hverken Kåre, Bjørnebye, Horneland eller Koteng alene skal ha all skyld for nedturen. Under Koteng sin periode som styreleder skled klubben mer og mer mot røttene og de verdiene som vi supportere verdsetter. Det var selvkritikk og ydmykhet, det var mer åpenhet og mindre arroganse sammenlignet med forrige regime.


Men på samme måte som at klubben fikk suksess igjen ved å finne mer tilbake til seg selv, så klarte man tydeligvis ikke å håndtere den godt nok denne gangen heller. Man klarte ikke å lære nok av hvorfor det gikk galt med de som de erstattet. Kåre skulle finne opp kruttet på nytt, og styret bestemte seg for å ha færre møter siden det gikk så bra. De lurte seg selv til å tro at de visste best og at suksessen kom av seg selv så lenge de ikke gjorde noe feil.


Hele klubben gjennomgikk en slags holdningsendring, både på og utenfor banen hvor det kan virke som fokuset ble på å gjøre minst mulig feil i stedet for mest mulig riktig. Til slutt sovnet alle som skulle vært på vakt og tå hev.


Dessuten var det du mener var det viktigste grepet ren flaks. Kåre ble ansatt som vikar fordi han hadde ringt å sagt at han var interessert når han hørte at Perry skulle få sparken (men før perry faktisk fikk sparken). Kåre skulle komme inn med et smil om munnen, godt humør og implementere litt av rosenborg sin fotball i spillergruppa. Ingen visste på det tidspunktet at det kom til å bli 3 seriegull og to cupgull. Det var vel få andre enn Kåre selv som trodde han hadde mulighet til å få jobben permanent, og han visste han måtte jobbe steinhardt den høsten skulle han i det hele tatt være med i vurderingen.


Etterhvert ble også Kåre, i likhet med resten av klubben, for komfortabel. Og rykter, jeg understreker rykter, sier visstnok at Kåre etterhvert som suksessen kom tilbragte mer og mer tid på kontoret og mindre på feltet. Som også kan være en medvirkende årsak til at spillet ble dårligere og dårligere. Men det er allikevel på Kåre sin kappe.


Uansett, grunnen til at han har en stor stjerne er at han var med på redde klubben. Han var med på å bringe oss tilbake i toppen og gi oss ny suksess. Og han har vist seg som en handlekraftig styreleder som ofte har tatt gode grep. Sleng på at han en periode hadde såpass fornuftige tanker om norsk fotball at man nesten kunne vurdert han som kandidat til presidentrollen i NFF for å røske opp der, så blir man populær hos mange.


Samtidig som at han tar mye plass på godt og vondt, og fronter styret og klubben når det er kritikk å få som gjør at mange tror han styrer klubben som enehersker.

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 02:01
thewaterfall: Dessuten var det du mener var det viktigste grepet ren flaks. Kåre ble ansatt som vikar fordi han hadde ringt å sagt at han var interessert når han hørte at Perry skulle få sparken (men før perry faktisk fikk sparken). Kåre skulle komme inn med et smil om munnen, godt humør og implementere litt av rosenborg sin fotball i spillergruppa

Jeg ser hva du mener, men at det beste og eneste valget de har truffet med er rein tur, sier ganske mye for min del, om at vi har feil beslutningstagere for slikt i styret.

Spesielt er valget av horneland ekstremt kristisk, da 90% av trøndelag rynket på nesen av en kynisk og nøktern 442trener med drillosstil som arvtager etter den mest joviale humørsprederen som finnes bandt trenerne.
Det er så sinnsykt vondfot å komme opp med noe sånt, og ikke se motsetningene, og ikke klare å forstå hvordan noe så totalt motsatt ville være helt ukjent for spillerne, for å ikke snakke om at stallen ikke passer han i heletatt.

Akkurat den avgjørelsen er sinnsyk. Det finnes ikke ett logisk punkt for den, og det finnes 100 imot.

Iheletatt kan det bare tolkes på en måte, og det er at man tror man er lurer og smartere enn alle andre.

Det er greit om Koteng ikke har noe med dette å gjøre, men det er hans jobb som styreleder å sørge for at den rette kompetansen finnes i styret. Det kan den umulig gjøre, da 90% av folk her inne ville tatt bedre valg.

På den måten blir han ansvarlig uansett. Og med rettssakene og alt det styret har man koster klubben ekstremt mye penger.

Om Kåre hadde slitt løp, og ikke kunne ta oss lenger, så gjelder også det samme for Koteng, samme hvor god jobb han har gjort.

Stormoen33*MOD*

Innlegg: 14397
Stormoen33*MOD*
17.05.19 02:06
Arshavin_93: Denne storhetstiden har helt klart gjort klubben altfor høy på seg selv, både fra styre og enkelte supportere. 90-tallet er over for lengst og norsk fotball har begrensninger nå.

Dette er så klokkereint spot on at det savner sidestykke!

Sulfat

Innlegg: 15562
Sulfat
17.05.19 02:07
AxelRudi: 442trener med drillosstil

Blir litt fornærmet når alle setter likhetstegn mellom Drillo og det Horneland driver med. Ser få likhetstrekk. Drillos kontringshissige 451 lå mye nærmere Eggens 433, enn hva det ligger det Horneland driver med.

 

Slutt å bruk "drillostil" som et skjellsord. Vi spilte mye fin fotball, scoret mye mål, og og fikk fantastiske resultater med "Drillostil".

(Og Drillo var veldig lite borti 442..)

(Innlegget ble redigert 17.05.19 02:08)

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 02:10
Sulfat: Blir litt fornærmet når alle setter likhetstegn mellom Drillo og det Horneland driver med. Ser få likhetstrekk. Drillos kontringshissige 451 lå mye nærmere Eggens 433, enn hva det ligger det Horneland driver med.

Horneland mener selv det er dette han står for, så det må du ta med han evt.

Han er jo semb-disippel gjennom NFF.

Han har snakket mye om dette, men vi har ikke sett noe som har lignet.

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 02:12

Bjørnebye forsvant forresten midt i kampen da det ble sunget om hans avgang fra ØØ...

Sulfat

Innlegg: 15562
Sulfat
17.05.19 02:14
AxelRudi: Horneland mener selv det er dette han står for, så det må du ta med han evt.

Da begynner jeg å kalle det Eggen-stil: 


Du bruker mange klassiske Nils Arne Eggen-ord …


– Men det Nils Arne står for mener jeg fortsatt er moderne. Men også Drillo, Nils Johan Semb og Ståle Solbakken. De har mange av de samme grunnprinsippene, men er gjort på litt ulike måter, så jeg er veldig inspirert av alle de fire trenerne der.

Stormoen33*MOD*

Innlegg: 14397
Stormoen33*MOD*
17.05.19 02:20
AxelRudi: Bjørnebye

(Innlegget ble redigert 17.05.19 02:23)

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 02:24

Vi får se om Horneland går i borgertoget imorgen.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 02:25)

keizersoze

Innlegg: 16842
keizersoze
17.05.19 02:27
AxelRudi: Vi får se om Horneland går i borgertoget imorgen.

Har han noe valg?

Tjaaah

Innlegg: 33495
Tjaaah
17.05.19 02:45
malacay3: Noen må røske opp i sakene.

Er det lov å si?

keizersoze

Innlegg: 16842
keizersoze
17.05.19 02:49
Tjaaah: Er det lov å si?

Er det ikke en ganske frigjort verdensdel vi lever i da?

Tjaaah

Innlegg: 33495
Tjaaah
17.05.19 02:52
keizersoze: Er det ikke en ganske frigjort verdensdel vi lever i da?

Joda, folk får røske i så mange saker de bare vil.

keizersoze

Innlegg: 16842
keizersoze
17.05.19 03:03
Tjaaah: Joda, folk får røske i så mange saker de bare vil.

Jaja. Du gikk på limpinnen. Hint:   #metoo


Men rett skal være rett. Mange saker blir røsket opp i, men på helt andre måter.

KingAnderson

Innlegg: 22667
KingAnderson
17.05.19 10:32

Gratulerer med dagen alle sammen :) 

F.R.O.G

Innlegg: 14440
F.R.O.G
17.05.19 10:32
FrannyLee: Dette må vel alle se er ett blindspor. Fotballen utvikler seg år for år og i akselrenende fart.
De som ikke har evner til å fornye seg å ligge i forkant av utviklinga men tviholder på gammel formula å knyter seg til masten med det er bound til å gå ned med mann og mus.

Der tar du feil :) Det finnes ikke en måte å spille fotball på uansett! 4-4-3 eller 4-4-2 satt opp med rette spillere, et gjennomtrent lag, og samspilte kan slå akkurat samme lag som Barca kan med samme kvalitet i spillerstallen. Det er fakta. Eggen sin fotball var heller ikke ferdig utviklet, når den satt som et skudd var den drepende effektivt. Utviklingen der går jo i å få den til å fungere stabilt gjennom hele kamper og hele sesonger. Forbedrer man teknikken hos spillerne vil den også bli enda mer effektiv.


Mye av utviklingen i fotball går ikke bare på spillemåte, det å være god teknisk betyr ikke at man må trille 1000000 pasninger før man skal avslutte et angrep. Fotballspillerne er nå blitt toppidrettsutøvere! Det er jo der den største utviklingen ligger.


Et Barca uten hard jobbing og ekstremt mye løping vil aldri føre frem uansett hvor mye ball de triller.

martinlucu

Innlegg: 750
martinlucu
17.05.19 10:41

Kunne ikke vært mer enig frog. Lfc,ajax og barca uten sammenligning forøvrig spiller alle med ekstrem samhandling i sitt høye press. De få gangene denne samhandlingen glipper blir også de straffet hardt på det nivået. Tør påstå at rbk med sitt ukoordinerte presspill er det laget i norsk fotball som oftest kommer i undertall på kontringer imot.

F.R.O.G

Innlegg: 14440
F.R.O.G
17.05.19 11:12
martinlucu: Kunne ikke vært mer enig frog. Lfc,ajax og barca uten sammenligning forøvrig spiller alle med ekstrem samhandling i sitt høye press. De få gangene denne samhandlingen glipper blir også de straffet hardt på det nivået. Tør påstå at rbk med sitt ukoordinerte presspill er det laget i norsk fotball som oftest kommer i undertall på kontringer imot.

Helt klart, det krever et enormt godt trent lag! De må løpe veldig mye hele tiden. Presspill uten koordinasjon betyr nederlag. En og en som løper seg tom uten å oppnå noe som helst. Hele laget gjør det sammen, og alle vet hvordan og når det skal gjøres. Som du sier glipper det? Da ligger veien ofte åpen mot mål. Barca glapp, kom aldri i gang med spillet sitt i semifinalen i CL borte. Ble knust og ydmyket. Presspill fungerer også dårligere om motstander klarer å komme gjennom førstelinjen og kan spille direkte på spillere som beveger seg fremover sammen uten ball.

FrannyLee

Innlegg: 19054
FrannyLee
17.05.19 11:13
F.R.O.G: Der tar du feil :) Det finnes ikke en måte å spille fotball på uansett! 4-4-3 eller 4-4-2 satt opp med rette spillere, et gjennomtrent lag, og samspilte kan slå akkurat samme lag som Barca kan med samme kvalitet i spillerstallen. Det er fakta. Eggen sin fotball var heller ikke ferdig utviklet, når den satt som et skudd var den drepende effektivt. Utviklingen der går jo i å få den til å fungere stabilt gjennom hele kamper og hele sesonger. Forbedrer man teknikken hos spillerne vil den også bli enda mer effektiv. Mye av utviklingen i fotball går ikke bare på spillemåte, det å være god teknisk betyr ikke at man må trille 1000000 pasninger før man skal avslutte et angrep. Fotballspillerne er nå blitt toppidrettsutøvere! Det er jo der den største utviklingen ligger. Et Barca uten hard jobbing og ekstremt mye løping vil aldri føre frem uansett hvor mye ball de triller.

Hundre prosent enig i dette og jeg modererte meg noe i ett annet innlegg eller ga tommel til han første som svarte meg der som tegn på enighet.

 

Det handler jo basically om å beholde det beste i den spillerstilen som en vet fungerer og forbedre den og skrote det som snur pila den andre veien. Hele tida ligge litt i forkant på de som skal prøve å rive deg ned fra tronen om du vil i Rosenborgs tilfelle.

 

Og det høres jo rimelig enkelt og greit ut i teorien på papiret og på treningsfeltet men er ofte mye vanskeligere å få implementert i hele spillergruppa som selv ofte har andre ideer fra andre sammenhenger og lag de kommer fra. Og da ofte de "beste" spillerne som ofte ønsker å gjøre ting på "sin" måte.

Og til det siste der så er det selvsagt hele nøkkelen og det som helt klart har imponert meg mest med Barca. Veldig tro og veldisiplinert uten ball over hele linja og der ligger den viktigste "nøkkelen" til vedvarende suksess og det sier igrunn seg selv i dagens marginale fotball. Gode til glimrende spillere men med hundre prosent fokus.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 11:20)

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 12:18

Limer inn ett innlegg fra Rbkweb jeg synes summerer opp.

"Jeg har vært på en god del 16. maikamper oppigjennom, og vært med på risen fra den tiden det var en garantert hjemmeseier med skikkelig fyr i teltet og en gjeng spillere som betraktet det som årets høydepunkt, gjennom en periode der bare synet av russ sendte spillerne inn i et kollektivt angstanfall med påfølgende (poeng)tap, og tilbake til noen trygge hjemmeseiere igjen, men dagens kamp er den soleklart verste av de.

Jeg har ikke engang lyst til å rette flammekasteren mot spillerne, for ønsket om å prestere, om å få det til å flyte og å vinne den kampen, det ligger tjukt utapå de fleste.


Noen ser riktignok konstant ut som de har vært nede i rohypnol-boksen, men folk takler vel stress litt forskjellig og. Men de får ikke sjansen til det, gjennom noe som i beste fall er et makkverk av en taktisk inngang, og som forverres for hvert eneste grep som gjøres.


Og det er absolutt ingen rød tråd i det som skjer, ingen gjenkjennelse, ingen følelse av 'ja, dette så vi jo så vidt mot Sarpsborg og Lillestrøm at de ønsket å gjøre', bare en endeløst monoton trilling av ball på fot, intenst forutsigbart og latterlig tannløst. Halvhjertede initiativ i rom som aldri blir brukt. Fire touch på hver spiller. To svake involveringer for hver sterke. Ingen som helst sammenheng mellom rolle og ferdigheter, eller mellom prestasjon og tillit.

Og tillit er nettopp en del av poenget her.


Fins det en eneste spiller som har fått en og samme rolle, ett sett av oppgaver, å jobbe med gjennom forsesongen?


Spillere er back, de er ving, de er sentral midtbane ig indreløper etter tur. De er indreløper, sittende midtbane, så ving, så en eller annen underlig på sparket-løsning. De er høyrekant, nei, venstre, nei, høyre. Offensiv midtbane? Nei prøv defensiv. Eller et sted i midten.Kant? Spiss. Kant? Nei, ha deg i fryseboksen og hut deg ut, nå må vi ha glød.


Man kan selvfølgelig si at gode spillere kler alle roller, men i en tøff omstillingsprosess på vei mot norsk høkkertfotball(tm) hadde det muligens vært ok ledelse å gi folk et lite mentalt fotfeste å stå på iblant.

Og etter at alt er over, og alle forsøk fisler ut i totalt NULL ordentlige målsjanser på Lerkendal mot motstanderens fem (effektive Haugesund meg i ræva), så kan lille, tykke Christian Grindheim, målscorer med hodet på dødball, stå og ytre en viss undring over at Rosenborg ikke får det til, for 'Hornelands fotball er jo ikke komplisert, det er bare å løpe og krige nok'. Utropstegn utropstegn sjokkert emoji.


Det er hele spillestilen, sum total, beskrevet av fjorårets kaptein, til en mann som ble ansatt for å lede Norges største, og på tidspunktet beste, klubb, en klubb der stallen gjennom flere år var spec-et til å dominere kamper gjennom eget spill snarere enn å være med på knokkeljagingen til resten av ligaen.


Overraskende nok taper de mot lag og spillere som har øvd på å pole ballen opp og stå etter hele karrieren. Og denne grunnleggende innsikten må nødvendigvis styrets faglige alibi, trenerutvalget, med Stig Inge Bjørnebye i spissen, ha vært klare over på forhånd - jeg mener, Grindheim, for eksempel, var jo kun en telefonsamtale unna, og ville nok gjerne ha delt dette synet - og likevel velger de altså ikke bare å ansette mannen, men til og med betale millioner og gå på nok et omdømmetap for å signere.


Fasiten er en elendig leder med en totalt mismatchende filosofi, og uten noe i nærheten av erfaringen til å kompensere for de manglene han kommer med, og den skylden ligger på de som garanterte for sin mann i treneransettelsen. De fleste er innvalgte, men en er fast ansatt i klubben for å være hovedkilden til fotballfaglig kompetanse på dette området.

Dersom det finnes et organ i klubben som har beslutningsmakt til å fjerne Bjørnebye, så bør det gjøres umiddelbart, før han rekker å legge seg borti prosessen med å fjerne og erstatte Horneland, for den må i gang nå, og den må ikke Bjørnebye få være innenfor en mils avstand fra.

Angående kampen holder det vel egentlig å si at vi som vanlig kom ut uten noen særlig plan for hvordan vi skulle skape noe, utover en tydelig plan om å 'skyte mere', noe som kun gav uendelig pluss fem enkle blokkeringer siden de alltid kom på tredje og fjerde touch. Så ble vi kontret på med tømt midtbane og lav fart i hele bakre ledd.


Ethvert tilløp til regelmessig ubalanse skapt kveles effektivt av lagets egen trener, som tydeligvis fant det for godt å sende et signal til gruppa om at det ikke er gjennom pasningsspill eller sånn fancy dobling man skaper sjanser i Rosenborg. Maktspill altså, midt i 16. maikampen, på 0-1. Javel, god natt og god pakking i morgen.
Du rekker fint kveldsflyet til Haugesund via Oslo hvis du dropper borgertoget."

startelver

Innlegg: 67536
startelver
17.05.19 13:02

Er det Solskjær-effekten som har rammet Horneland?  

Fasit etter 8 kamper er 4 tap, 3 uavgjort og 1 seier. I mine papirer betyr det nest siste plass på tabellen og nedrykk til OBOS. 

Kanskje man bør fjerne alle kokkene som styrer denne klubben? Fjerne Bjørnebye som ikke har bidratt med noenting.  Koteng må selvsagt fjerne seg og la klubben bli styrt av en leder og noen få trofaste folk som brenner for RBK.  

Feilen er kanskje ikke Horneland direkte, men hele tankeprosesseon bak ansettelsen og måten man vil spille på. 

TomBrady_12

Innlegg: 4336
TomBrady_12
17.05.19 13:22

Feilen er ansettelsen av Horneland. Han er den han er. Funker kanskje for lag som jar mentaliteten til en underdog, men ikke for et lag som i 30 år har hatt som mentalitet at kamper skal domineres og vinnes.

AxelRudi

Innlegg: 7449
AxelRudi
17.05.19 13:38
TomBrady_12: Feilen er ansettelsen av Horneland. Han er den han er. Funker kanskje for lag som jar mentaliteten til en underdog, men ikke for et lag som i 30 år har hatt som mentalitet at kamper skal domineres og vinnes.

Og den er ganske graverende, når man vet hvor spillegruppen sto etter sparkingen av forrige trener.

De fant den mest motsatte personligheten, med den minst spennende cvn og dertil autoritet, som står for den spillestilen og formasjonen som ligger lengst mulig unna ikke bare klubbens verdier, men også det spillerne har spilt de siste 5 åra.

 

Det er nesten ikke til å tro. Litt som om man er i utakt med virkeligheten.

Jeg har ikke tillit til de som tar slike valg, å bomme med en trener kan skje, men dette er jo tjenesteforsømmelse eller hva man skal kalle det.

Skal de som tok dette valget virkelig få muligheten til å bomme på nytt?

(Innlegget ble redigert 17.05.19 13:39)

PeterCroucdh

Innlegg: 5857
PeterCroucdh
17.05.19 14:08

Jeg trodde det var meningen at rosenborg skulle se ut som liverpool under  Jürgen Klopp. Var det ikke det Bjørnebye så får seg at han skulle "Kloppifisere" Rosenborg. "Den neste Klopp i Skandinavia"


https://www.vg.no/sport/fotball/i/xRomnn/172-dager-paa-leting-slik-ble-horneland-rbk-trener


Litt som gjenstår der..

KingAnderson

Innlegg: 22667
KingAnderson
17.05.19 14:26

Aaaaaaaarghhhhhhhhhhh.


Gi fyren sparken nå da. Skadefryden herjer i kroppen, men jeg klarer ikke å slippe den løs før fadesen er komplett.


(Eller.. Komplett blir den jo først hvis dere gir ham sparken, og etterfølgeren vinner så og si alt av kamper da.)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg