Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8909
19.05.19 19:57

2 gratismål, Hansen med 3 redninger som skulle vært mål i mot (ett med hodet), Mjøndalen skudd i tverrligger, totalt utspilt siste 15 av førsteomgang og overkjørt mesteparten av andreomgang også.


Tipper styret og co er godt fornøyd med kampen siden det ble 3 poeng! Spent på hva Horneland har å si.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9250
19.05.19 20:29

Vi som ser fotball med objektive briller ser et RBK i større forfall enn noen gang i moderne tid. Flakseseieren i dag bøter ikke på dette faktum. Det handler fortsatt om å unngå nedrykk. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
19.05.19 20:30

Selvfølgelig måtte det bli en griseheldig seier..


Da er det Brann neste helg borte man får sette sin lit til. Kan ikke fatte å begripe at vi har kommet dit at 2 seiere på 9 kamper skal være akseptabelt.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
19.05.19 20:34

Verste som kunne skje selvfølgelig. Vi scorer på en klabb og babb dødball, en keepertabbe (riktignok et ålreit angrep først) og en forsvarstabbe. Vi lar Mjøndalen(!) styre hele kampen på Lerkendal, vi ligger defensivt og tar kontringer, på slutten setter vi inn en midtstopper for en spiss, da kan du like gjerne levere oppsigelsen med en gang. I tillegg har vi tidenes jævligste bytte i pausa.


Brann-kampen ser jeg ingen grunn til å se, vi blir sikkert slaktet, men det er helt greit, det er jo en av de vanskeligste bortekampene i år.


Jeg har sans for folk som kan innse feil de har gjort og rette det opp, jeg har ingenting til overs for folk som gjør feil, nekter å innse det og stikker hodet i sanden. Håper hele styret, sportslig leder og trener er byttet ut med noe kompetent om et år. Noe før det skjer neppe. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7339
19.05.19 20:37

Vi får jo håpe norske sportsdirektør tar lærdom av dette tullet til RBK nå da, trener med en helt annen filosofi enn hva alle spillerne er opplærte/vant med, skaffe en sånn trener til denne spillergruppen er jo helt på trynet. Inkompetanse på høyt nivå, ikke det, jeg lever godt med at RBK er helt på trynet dårlige.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
19.05.19 20:52
Thecokeman: Vi scorer på en klabb og babb dødball, en keepertabbe (riktignok et ålreit angrep først) og en forsvarstabbe.

Det er jo to regelrett bom på ball på 1 og 3 målet av forsvaret til MIF.
En adeccokeeper redder jo den han slipper inn fra Yanni der..

De har en kanonredning fra Hansen, en ball som han ikke aner hvor går som han får i nesa, og og undersiden av tverligger og ned på strek..

Ville vanligvis vært en rimelig klar borteseier. 1-3 kanskje.

Ett styre som er riktig for RBK ville gitt han sparken med 2 seiere på 9 kamper, og en slik prestasjon når man MÅ vinne. Her kan man snakke "utvikling".

Men de gjør nok dessverre ikke det. Så da blir det opp til Bergenserne.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 20:53)

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.05.19 20:57

Når de først vant i dag så skjer det ikke noe før tidligst litt utpå sommern.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
19.05.19 21:06

Det skjer ingenting om vi taper mot Brann. Koteng har jo gjort det klart at det er helt greit å tape (bli rundspilt i) de vanskeligste bortekampene. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
19.05.19 21:10
Thecokeman: Det skjer ingenting om vi taper mot Brann. Koteng har jo gjort det klart at det er helt greit å tape (bli rundspilt i) de vanskeligste bortekampene.

Det må fremdeles være sånn at han ryker uten seier i bergen. Om det skal være akseptabelt å vinne 2 av 10 (!) kamper med fjorårets seriemestere, er beslutningstagerne ute å kjøre og må selv byttes ut.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
19.05.19 21:15

Ja, men det kommer jo ikke til å skje. Vi må nok slite med hele gjengen ut året. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
19.05.19 21:31

Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ha tro på dette prosjektet for den gjengen selv. Hva tror de liksom skal skje?

Plutselig i bergen skal helland se ut som salah, Søder firmino og Yanni Mane, og vi får en midtbane som løper over og ned alle sammen?

De finner jo knapt hverandre med pasninger, og forvaret er vidåpent..

Du må jo ha en eller annen diagnose for å se konturene ,eller ha troen på at det sånn plutselig skal snu når man fortjener å tape mot Mjøndalen hjemme.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 21:33)

qbah
qbahInnlegg: 49458
19.05.19 21:40

«PS: For tredje kamp på rad var Nicklas Bendter vraket til kamp. RBK-trener Eirik Horneland ønsket ikke å utdype vrakingen.

– Jeg vil ikke kommunisere noe om den situasjonen, for det syns jeg er vanskelig. Det er en del interesser man må ivareta. Derfor velger jeg å ikke gjøre det«

(Innlegget ble redigert 19.05.19 21:41)

Batorex
BatorexInnlegg: 1355
19.05.19 21:42

Hvordan er RBKs økonomiske situasjon akkurat nå?


Har de råd til å investere som de gjorde sommeren 2017, med 10+ millionerskjøp ala Adegbenro og Trondsen?

qbah
qbahInnlegg: 49458
19.05.19 21:49

Neppe. Med mindre vi får ekstern hjelp (som har skjedd en(?) gang før).

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
19.05.19 21:57

"Etter kampen ønsket ikke Koteng å la seg intervjue av Adresseavisen. Heller ikke Horneland kunne gjengi hva som ble sagt mellom de to RBK-lederne i akkurat det øyeblikket.


– Nei, jeg husker rett og slett ikke hva Ivar sa. Men jeg husker at han kom og gratulerte meg. Jeg husker klemmen, sier Horneland.

– Jeg tror ikke denne kampen gir meg mer arbeidsro. I Rosenborg må du vinne hver gang. Det er kun gøy å være i Trondheim og Rosenborg når du vinner. Det har vært veldig lite gøy på akkurat på det området så langt, sier han. "No shit Sherlock.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30929
19.05.19 22:25

Skarsem scoret for Ranheim. Vært mye ute av troppen trolig pga skade.

qbah
qbahInnlegg: 49458
19.05.19 22:29

Hadde vel assist forrige kamp også. Har gjort sakene sine bra der. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
19.05.19 22:29

Positivt at Ceide får spille.
Positivt at Heggem debuterer som stopper idag for Ranheim, og storspiller sammen med Skarsem som scorer.
Med Tørset Johnsen, Botheim, Reitan, og Faye Lund så kan vi like gjerne shippe ut en del og satse på kidsa.

Yanni, Østbø, Konradsen, Hovland, Søder, Bendtner, Hedenstad ut, og atse på kidsa med en spennende trener som Cifuentes?
Pluss at man handler en sentral og en stopper.

Det er ett lag jeg kunne støtta iallefall, som hadde fyllt lerkendal, og jeg kan jo ikke si at potensialet til disse er mindre enn den gjengen utpå der nå.

rogerns
rogernsInnlegg: 989
19.05.19 23:34

Rockets_AA å joda , hvem i allverden tror du styrer skuta, i motsetning til tidligere styreformenn klubben har hatt så kjører Koteng sitt eget løp og er stadig i media for å uttale seg om kamper, spillere og tilstand og når man vet at klubben fra før er elendig i mediasamenheng så gårdet fra vondt til verre med Koteng som talsrør. 


Ble jo litt lettet da NFF stakk av med Svendsen, for alle husker vel hans pinlige øyeblikk da Tørum fikk sparken og forlot pressekonferansen mens Svendsen satt igjen blek, fortørnet og handlingslammet

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.05.19 23:44

Jeg tror det er styret som styrer skuta, de har siste ordet når det kommer til spillerkjøp, som de har med alt annet i klubben. Sportslig leder og trener har et budsjett å forholde seg til, så lenge de holder seg innenfor de økonomiske rammene så har de kontroll selv.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
20.05.19 01:36

Angående økonomi, og det at Tove sier vi må spare inn på sport på grunn av publikumssvikten.

Det må da være dyrere å la han fortsette enn å sparke han å få inn en ny trener?!?!

Fortsetter det slik kommer vi til å gå glipp av utallige millioner. Ryker vi med engang i europakvalik og ikke når et gruppespill i EL som vi har muligheter til når vi er i form så blir det mye penger tapt der.
I tillegg risikerer man europacup-plass neste år også om man fortsetter slik. Da går ytterligere penger tapt i tillegg til verdifulle rankingpoeng.

Så har vi også det faktum at det trekkes lite folk på kamper. Fortsetter det slik blir neppe snittet mer enn 12 000. Med en nedgang fra 16 424 fra året før så taper man fort rundt 10 mill i inntekter der.

Vi snakker trolig om å risikere over 40 millioner i inntekter (altså overskudd, etter at utgifter er borte) ved å fortsette i samme spor som nå.

Styret bør virkelig sette seg ned å tenke på hvor mye de vil skakkjøre klubben før innser at de må gjøre de grepene som alle rundt dem ser at må gjøres.

Slik jeg ser det så har de to sjanser igjen på å delvis klare å redde sesongen, enten sparke Horneland i uken som kommer (tvilsomt), eller så må de sparke Horneland etter et eventuelt nederlag i Bergen neste helg.
Gjøres det så vil en ny mann inn (midlertidig eller permanent) få litt tid på å prøve å få ting på stell da man går inn i en 3 ukers periode etter Brann kampen før man spiller mot VIF.
Deretter følger en litt roligere periode frem mot de første (i utgangspunktet) enkle kampene i første runde i CL kval.

Så en ny trener har absolutt tid til å få rettet opp litt før man går løs på den viktigste delen av sesongen, Europa kvalik og andre halvdel av ES sesongen.

Får ikke Horneland sparken i løpet av de neste 10 dagene, så er de eneste håpene til oss fans og klubben det at han på en eller annen måte får ting til å svinge etter hvert, eller at en trener på ekstremt kort tid får skapt ett vinnerlag.
Ingen av de virker spesielt sannsynlige.

For om han sitter etter Brann kampen, så begynner det å bli lite tid pågrunn av få kamper i juni, for ny trener å snu dette både med tanke på Europaplassering i serien, og ikke minst kvallikk-kampene som kommer til EL.
Om det fortsetter slik som nå frem til da, da er trolig alt kjørt for sesongen. Både gull, europa-gruppespill, europaplass neste år..

Og vi har jo ikke så mye penger lenger at vi har råd til å misse på alt dette.

Jeg er faktisk ganske bekymret nå.

Det er greit at vi har 60 mill i cashbeholdning, men om vi må bruke 40 av de for å dekke opp tap på grunn av styrets prestisje og strutseholdning, så er det ikke mye å gå på.

Om styret ikke tar affære, har man virkelig tid til å vente på ett årsmøte i januar? Det er muligens alt for seint.

(Innlegget ble redigert 20.05.19 01:38)

startelver
startelverInnlegg: 62369
20.05.19 07:40

Gratulerer , dere slo det laget som slipper inn flest mål, såvidt. Dette spillet holder ikke mot Brann. 

RBK1984
RBK1984Innlegg: 517
20.05.19 08:43

Usikker på hvem dette er til? Finnes ikke én RBK-fan her som er fornøyd...

HLund
HLundInnlegg: 18479
20.05.19 08:50
AxelRudi: Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ha tro på dette prosjektet for den gjengen selv. Hva tror de liksom skal skje? Plutselig i bergen skal helland se ut som salah, Søder firmino og Yanni Mane, og vi får en midtbane som løper over og ned alle sammen? De finner jo knapt hverandre med pasninger, og forvaret er vidåpent.. Du må jo ha en eller annen diagnose for å se konturene ,eller ha troen på at det sånn plutselig skal snu når man fortjener å tape mot Mjøndalen hjemme.

Dessverre for dere (det beste for dere ville faktisk være å tape den kampen) har vi ikke scoret flere enn 2 mål en eneste gang i år, så dere kan fint finne på å ta med dere poeng fra den kampen.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
20.05.19 08:53

Nei, det kan vi nok ikke. Vi kan ikke forvente å få sånne gavepakker fra Brann som vi fikk fra Mjøndalen. Skal noe skje etter den kampen må vi nok tape 6-0 eller mer. 

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14675
20.05.19 09:04
Thecokeman: Skal noe skje etter den kampen må vi nok tape 6-0 eller mer.

Kan ikke huske at Brann har vært større favoritt mot RBK på 30 år, sier vel det meste.(om vi har vært favoritt i det hele tatt disse årene)


Men hva er det dere forventer skal skje da?


De samme personene som ansatte Horneland, skal etter noen måneder avskilte ham, skjønner dere ikke at dette er helt absurd?


Man kan ikke sparke Horneland uten selv å trekke seg.


Derfor kommer ikke Horneland til å få sparken før ferien i hvert fall. De som enda har tillit til Koteng er nok slike som blir helt satt ut av at noen er milliardær.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
20.05.19 09:08

Selvfølgelig kan de det, det er lov å gjøre feil om man innser det og retter opp. 

TollefTruls
TollefTrulsInnlegg: 5382
20.05.19 10:21

Koteng må nok bla opp av egne midler for å kjøpe noe klasse i sommer. Penger har han nok av. Investorer som har kjøpt spillere er ikke noe nytt i norsk fotball.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
20.05.19 12:09

Ifjor når man sparket Kåre, så skulle man bruke så mytji pæng på lønn til en europeisk topptrener, og man virket relativt godt rustet.

Nå står vi der og skal kutte på sport, det ryktes at vi ikke har råd til å la en Bendtner spille flere kamper..

Hva i alle dager har skjedd i mellom?

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14675
20.05.19 12:14
Thecokeman: Selvfølgelig kan de det, det er lov å gjøre feil om man innser det og retter opp.

Feil blir gjort hele tiden, men du klarer vel å se hvilke enorme feil som er gjort her. At noen fortsatt kan ha tillit til koteng er en gåte. Om Koteng var "Jørgen hattemaker" og ikke "Kong Salomon" hadde han vært sparket ut for lengst. Pengene har makten.

 

Horneland har gjort akkurat det som var forventet av ham.

 

Når man ser på hva man har fått inn blir jo sparkingen av Kåre helt vill. 

(Innlegget ble redigert 20.05.19 12:16)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg