Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Xavi7
Xavi7Innlegg: 9201
24.05.19 21:41

Minner om at utskjelte Søder scorte i forrige match. Og han har en god track record. Gi mannen en break. Det er han RBK må stole på i 2019.

qbah
qbahInnlegg: 49454
24.05.19 22:06

Synd, men sant. Det er slik ståa er blitt. Dessverre. 

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1750
24.05.19 23:05

Vi "må" ikke satse på ham. Vi har fortsatt tippeligaens beste spiss på tribunen. 

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1750
24.05.19 23:07

Selv med scoring var Søder regelrett elendig forrige match. Og det skulle bare mangle at han putta på sjansen han fikk servert på sølvfat av Mjøndalen. 

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11441
24.05.19 23:15

Hvis Bendtner ikke skal spille mer, er det bedre å satse på Botheim enn Søderlund. Ikke fordi Botheim har prestert bedre, men fordi Søderlund bør være ferdig i Rosenborg, mens Botheim kan være fremtiden. Det burde nesten vært en selvfølgelighet. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
25.05.19 02:42

For fucks sake folkens, den jobben søder gjør kunne vi alle gjort etter 6 uker med hard trening, det er faen ikke all verden som skal til for å løpe rundt og jage slik at du er kjørt når ballen kommer fremover.

Det verste er at han jaggu ikke vinner de duellene der han liksom skal være oppspillspunkt en gang. Det hadde faktisk vært bedre med Valsvik på topp(!), han hadde i det minste vunnet de. For treig til å havne i offside er han å. :D

Enig med Trøndergutten, Botheim må spille. Etter han kan vil like gjerne prøve Samuel eller Daddys boy. Søder er gift i mine øyne.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
25.05.19 02:46
FranciscoM: Selv med scoring var Søder regelrett elendig forrige match. Og det skulle bare mangle at han putta på sjansen han fikk servert på sølvfat av Mjøndalen.

Det verste er at han tilsto i intervju etter kampen at han "bare fikk av ett skudd, og at det heldigvis gikk mellom beina på keeper".

Rein tur altså! :p

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
25.05.19 02:55

Ellers kan dere se Skullerud videoslakte "gjennvinninga" til Horneland her.

Snakk om flause.

Har han egentlig levert på noe av det han snakket om?


Han har gått bort fra sin egen stil, sin egen formasjon.
Presspillet er blitt dårligere enn før.
Han har gått over til spillernes/fjoårårest 433 og spillestil, men klarer å gjennomføre det DÅRLIGERE enn Kåre og Coolen da han driver å endrer på lag og posisjon HELE jævla tia.

Uansett hva klubben prøver å surre fokus vekk med Bendtner og lekasjer osv, Så må vi klare å holde øye på ballen:

Det er slik at de to største problemene og negative innslagene i dagens lag er Bendtner og Horneland; begge ansatt etter Bjørnebyes ønske.

På kort sikt må disse vekk, vi kan fjerne styret også, men det er på lengre sikt.

(Innlegget ble redigert 25.05.19 02:55)

qbah
qbahInnlegg: 49454
25.05.19 12:18

Spot on av Skullerud den der, og noe jeg har lsæagt merke til og sagt mange ganger. Utrolig at det vi skal være best på, ddt Horneland baserer hele sin filosofi på, er det vi er dårligst på. Hatten av. 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9356
25.05.19 13:25

Jeg ble RBK-fan på slutten av 80-tallet av den enkle grunn at jeg elsket Eggens offensive kontrings- og samhandlingsfotball. Jeg ble Liverpool-fan under storhetstiden på 80-tallet av samme grunn, feiende flott, offensiv fotball.


Det er faktisk slik at jeg teller på fingrene om jeg gidder å bruke X antall timer av denne sommeren og høsten på å se Ozon-fotballen til Horneland. Og det har svært lite med kortsiktige resultater å gjøre. Lange pælminger opp i ingenmannsland og zero samhandling.....Ugh. Hvis jeg likte dinosaurstilen til LSK ville jeg blitt en LSK-supporter (grøss), ikke omfavnet angrepsfilosofien til NAE.


Vi snakker om et grasat stilbrudd her. Hvis styret og SIB backer denne modifiserte Drillo-ikke-fotballen, er pokker ta meg klubben kuppet innad.


Dette er verre enn jeg kunne forestilt meg. Blir bare mer og mer overbevist om at det trengs en utrensking her. Både i spillerstall og i gemakkene...

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
25.05.19 14:05
Kurtkanon2: Det er faktisk slik at jeg teller på fingrene om jeg gidder å bruke X antall timer av denne sommeren og høsten på å se Ozon-fotballen til Horneland.

Jeg har tenkt det samme faktisk. Akkurat nå føles det som om at det står veldig mye på Brann-kampen.

Med seier der og fortsatt Horneland tillit, så føler jeg at det er greit å ta en pause. Når det kommer til stykket og kampdag, så drar jeg sikkert uansett.
Men det er begrensa hvor mye jeg orker å tråle nettet sulten etter RBKnytt når alt er piss og faenskap, og det lille positive som kommer er en slags misforstått skryt av Horneland fordi at han "står rak i motvind" (hva annet skal han liksom gjøre?), og klarer å legge ned toalettsetet selv før han skal drite! (Wow!)
Det og snikskryt ved lekasjer fra klubben da.

Ironisk nok er jeg kanskje mest aktiv her inne når det går dårligst, men det hadde vært greit å se klubben ha en viss forståelse for supporterne og ta det på alvor.
Jeg tviler ikke ett sekund på at styret går der oppe og gir blanke faen. Men jeg veit ikke.
Jeg er jo medlem i klubben, så det kan godt hende jeg blir forbanna og jeg setter igang en protokoll for å få 1/3del med på kaste styret i sommer i rent raseri.

Det er i mine øyne tjenesteforsømmelse å fortsette med dette fordi:

*Horneland må få tid.
*Vi sparket Kåre nylig, så da kan vi ikke sparke Horne nå.
* Spillerne har tapt seg.
*Det er jo ikke hans feil, det er Bjørnebyes!
*Det er masse råttent i RBK

De to første er uvensentlige da alt som kommer til å skje om han lykkes og vinner 15kamper på rad er en fotball som ingen liker, og man ser kun fordi vi vinner. Da kunne man jo beholdt Kåre. Målet kan ikke være status quo når du har tatt ett sånt grep, uansett  hvor riktig det var.
Spillerne vant serien og cupen med en alt for snill og tafatt Coolen i høst, så SÅ dårlige er de altså ikke, selv om man leter med lykt etter årsaker.
De to siste er nok riktig, men Horneland har selv mislykkes så totalt at det ikke spiller noen videre rolle. Han må unasett bort, og da må han vekk før sommerpausen med tanke på Europa og ny trener.
S

/Rant slutt.

(Innlegget ble redigert 25.05.19 14:10)

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
25.05.19 14:10

Bra innlegg Kurt, er ganske så enig


Jeg mener det er midtbanen som er verst på RBK, den mangler rett og slett. Trioen Lundemo, Konradsen og Trondsen er ikke i stand til å samspille og holde på ballen, de gjemmer seg bort og lar motstander ha ballen. Jensen er god nok hvis han har med seg offensivt tenkende spillere. 


Det mest irriterende for tida er at det er så dårlig påsjekking langt oppe på banen. Før i tida, i storhetstida, så mistet RBK også stadig ballen i angrepsfasen, men det glemte en fort da laget gjenerobret ballen kvikt høyt oppe og fortsatte angrepet. Når RBK mister ballen nå for tida så ser en spillerne bare gir opp og prioriterer å løpe uten ball tilbake til rundt 16 meteren der de stiller opp 2 rekker (8 spillere) for å forsvare seg. De vestlandske trenerne kan neppe ha studert særlig hvordan RBK spilte da de var på sitt beste


Under Mjøndalen-kampen satt jeg i sofaen og kauket  "mot et sånt middelmådig eliteserielag på hjemmebane må det da for pokker kunne etableres et konstant press mot motstanders mål, på deres banehalvdel. Det er noe galt når det spilles på egen banehalvdel. Tror sannelig Hornland mulig her legger opp til et spill som er tilpasset et skikkelig bunnlag, ikke et lag som skal vinne serien (?)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4607
25.05.19 14:45

Jeg har vært supporter siden midten av 60-tallet. Og er det fremdeles. Har hatt mange store øyeblikk på Lerkendal, det har vært mange gledesstunder, og noen tap har svidd skikkelig. Tenker på hvor god de var under Eggen, og nå er de så dårlige. Det er bare trist å tenke på. Men håper det blir bedre snart og at RBK igjen blir et topplag. 

DuncanE
DuncanEInnlegg: 852
25.05.19 15:01
AxelRudi: Jeg er jo medlem i klubben, så det kan godt hende jeg blir forbanna og jeg setter igang en protokoll for å få 1/3del med på kaste styret i sommer i rent raseri. Det er i mine øyne tjenesteforsømmelse å fortsette med dette fordi: *Horneland må få tid.
*Vi sparket Kåre nylig, så da kan vi ikke sparke Horne nå.
* Spillerne har tapt seg.
*Det er jo ikke hans feil, det er Bjørnebyes!
*Det er masse råttent i RBK
De to første er uvensentlige da alt som kommer til å skje om han lykkes og vinner 15kamper på rad er en fotball som ingen liker, og man ser kun fordi vi vinner. Da kunne man jo beholdt Kåre. Målet kan ikke være status quo når du har tatt ett sånt grep, uansett  hvor riktig det var.
Spillerne vant serien og cupen med en alt for snill og tafatt Coolen i høst, så SÅ dårlige er de altså ikke, selv om man leter med lykt etter årsaker.
De to siste er nok riktig, men Horneland har selv mislykkes så totalt at det ikke spiller noen videre rolle. Han må unasett bort, og da må han vekk før sommerpausen med tanke på Europa og ny trener.
S /Rant slutt.

Synes du skal bruke din utvilsomme makt til å kaste styret. Snedig du ikke har gjennomført dette før, men i stedet bruker timesvis her inne på å klage og syte.


RBK brukte jo et halvår på å komme opp med Horneland. Så jeg er sikker på at topptrenerne i Europa ligger langflate etter jobben om Horneland får sparken. Men vi kan jo alltids hente opp Coolen igjen...

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1750
25.05.19 15:33

@AxelRudi 


Det fikk jeg ikke med meg, men tanken slo meg umiddelbart etter scoringen. Enten det eller at Søder bommet på ballen.


Den mannen har fått ekstremt mye spilletid og cash ut av det lille talentet sitt. Og tenk at han fikk seg et utenlandsopphold i Ligue 1. Vi er heldige for at St. Etienne ikke anmeldte oss for svindel, hadde vært fullt fortjent. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
25.05.19 15:36
DuncanE: Synes du skal bruke din utvilsomme makt til å kaste styret. Snedig du ikke har gjennomført dette før, men i stedet bruker timesvis her inne på å klage og syte.

Hehe, imotsetning til deg som klager over hva folk skriver om klubben mener du? Det er jo det innleggene dine handler om.
Rakke ned på folk her inne som har en mening som Rosenborg som ikke passer din.

Nivå.

Hva gjør du egentlig på ett debattforum, om du ikke tåler at folk mener noe annet enn deg? Har du ett behov for å "irettesette folk"?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
25.05.19 15:40
AxelRudi: Jeg er jo medlem i klubben, så det kan godt hende jeg blir forbanna og jeg setter igang en protokoll for å få 1/3del med på kaste styret i sommer

Kjør på. Hvis dere ikke er fornøyd med styret så bør dere gjøre en innsats for å endre på ting.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
25.05.19 15:44
KingAnderson: Kjør på. Hvis dere ikke er fornøyd med styret så bør dere gjøre en innsats for å endre på ting.

Det er ingen enkel sak å gjøre det, og det ble jo sagt litt i frustrasjon. Man må ha med seg 1/3del av klubbens medlemmer, og der er man nok ikke enda.

Men om det er slik at man skal tviholde på noen som leder oss inn i en nedrykkskamp, så kan man jo lære av Brann "hvor lurt det var å gi det tid".
De rykket ned før de rydda opp, det er fint om vi kan rydde opp uten å gjøre det.
I bete fall koster det oss masse penger om vi misser kval til Europa, og EL-gruppespill.

(Innlegget ble redigert 25.05.19 15:46)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
25.05.19 15:47
AxelRudi: Det er ingen enkel sak å gjøre det, og det ble jo sagt litt i frustrasjon. Man må ha med seg 1/3del av klubbens medlemmer, og der er man nok ikke enda.

Bare det å starte en aksjon og få en god del medlemmer til å skrive under vil jo være et ganske sterkt signal til klubben og dens ledelse.


 

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9201
25.05.19 18:44

Dagbladet skriver at Bendtner har mistet gleden med fotball og at han trolig legger opp. Bare å gratulere RBK med å ha ødelagt karrieren til den gudbenådede danske fotballspilleren.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24995
25.05.19 18:57
Xavi7: Dagbladet skriver at Bendtner har mistet gleden med fotball og at han trolig legger opp. Bare å gratulere RBK med å ha ødelagt karrieren til den gudbenådede danske fotballspilleren.

Regner med at du er ironisk nå. Bendtner hadde vel ikke vist noe på årevis da han kom til Lerkendal. Så leverte han en brukbar sesong, og så var det slutt. Hadde ikke mer i seg enn denne sesongen tydeligvis og absolutt ikke de rette holdningene.

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11514
25.05.19 18:57
AxelRudi: Jeg er jo medlem i klubben, så det kan godt hende jeg blir forbanna og jeg setter igang en protokoll for å få 1/3del med på kaste styret i sommer i rent raseri.

Hvorfor i hellvette gjør du ikke det da?

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11514
25.05.19 18:58
KingAnderson: Bare det å starte en aksjon og få en god del medlemmer til å skrive under vil jo være et ganske sterkt signal til klubben og dens ledelse.

Tviler på at han får med seg mange ...

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
25.05.19 19:55
KitWalker_1516: Tviler på at han får med seg mange ...

Jeg vet ikke hvordan stemningen er i Trøndelag, men hvis man skal dømme ut fra hva som blir skrevet her på VGd og det som står i aviser så bør det vel være en del som kan tenke seg en forandring?

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11441
25.05.19 22:56
Xavi7: Dagbladet skriver at Bendtner har mistet gleden med fotball og at han trolig legger opp. Bare å gratulere RBK med å ha ødelagt karrieren til den gudbenådede danske fotballspilleren.

At klubben har gjort en slett jobb er jeg helt enig i, men mener du virkelig at Bendtner ikke har noe skyld i dette selv? 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
26.05.19 11:51

Samuel er med til Bergen så jeg på værnes, så da spørs det om Doktor Horneland har mirakuløst kurert lysken hans over natta.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4099
26.05.19 12:34

At Rosenborg får 4 i odds borte mot Brann sier det meste. Man kan legge til at oddsen føles lav, så har man beskrevet situasjonen i klubben.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
26.05.19 12:59

Botheim og Tørset er ute av tropp, da Trondsen, Konradsen, og Akintola gikk rett inn igjen etter skade..

Så kun en spiss med, og fem vinger.. Ceide, Samuel, Pål, Akintola og Yanni.
Gleden av å se Søder i 90 min da.
Fem forsvarere, fem på midten, fem vinger og en spiss. Ok.

 

Vi må våge å være gode, slår Eirik Horneland fast overfor rbkweb.no.

(Innlegget ble redigert 26.05.19 13:05)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
26.05.19 13:06

Håpløst, burde droppa Akintola/Helland for Botheim.


Håper også vi får inn en trener som ser at Tørset er mye bedre enn Konradsen. Utrolig at sistnevnte får så mye spilletid, starter sikkert igjen i dag. 

Nøkkelknipe
NøkkelknipeInnlegg: 2364
26.05.19 13:06

Samuel kan gjerne testes som spiss. Blir helt sikkert masse kontringsrom å løpe i da Brann kommer til å styre det meste av spillet utpå gressmatta. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg