Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Larvan
LarvanInnlegg: 26
23.06.19 21:08

Norsk fotball generelt, vel? Jeg burde snart lære...

(Innlegget ble redigert 23.06.19 21:09)

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1751
23.06.19 21:12

Det skjer ikke.


Om ikke styret sier seg fornøyde med 2-3000 tilskuere på kamp og en og annen seier mot et drittlag i dårlig form selvfølgelig. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
23.06.19 23:57

I dag hadde vi marginene ikke med, da vinner vi ikke. Slik kunne det også gått mot brann, mjøndalen, lillestrøm også, men da gikk det vår vei.

Sånn er det, vi er ett drittlag under Horneland. Neste kamp kanskje vi får stolpe inn, og så er han så flink fordi han "har stått i det".

Selv så jeg ikke engang kampen.

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
24.06.19 00:20

Rbk litt tilbake i sovemodus igjen. Veldig trist å se slikt dårlig fotballspill,  RBK er ikke kvitt Bendtner-syken enda.. Stadig ser en spiller motta ballen, dempe tregt (likner en 6.divisjonsspiller), gjør en 2-3 balltouch liksom for å få kontroll på ballen samtidig som en stopper mer og mer opp. Endelig kommer pasningen, spilleren er ofte da kommet i gåmodus, og fortsetter slik etter at pasning er levert. Ingen interesse for å følge opp sin egen pasning.


Dette er graut å sitte å se på. Er selvsagt frivillig å se på men en feinschmecker vil sitte å se likevel i håp om at det kan komme noe som er verdt å huske fra kampen (har sett mange kamper i år og i fjor hvor en sitter igjen med null utbytte)


Ranheim har spillere som går langt ovenpå RBK-spillere. I tillegg er dette bruker de for det aller meste trøndere. Skjønner ikke hvorfor RBK stadig henter inn dårlige utlendinger og dvaske spillere fra andre deler av landet. Det er trønderne som har de beste genene for idrett i Norge.


Se til damelandslaget, der har RBK-spillerne noe å lære. Angrepsspillere som skytere fart diagonalt uten ball for eksempel . Hun der Reiten i første kamp, med stort tempo på beina mottar hun ballen, bare gir den et touch slik at den forandrer retning, hun vrir seg om lynhurtig og løper etter ballen rett mot mål. Hun centrer altså en løpeball til seg selv. Slikt ser en Messi og & gjøre til stadighet, men ser aldri sånt og liknende på RBK

Zanick
ZanickInnlegg: 11657
24.06.19 00:36

Ventelig tap her. RBK var riktignok det beste laget, men det er ikke rart at man ikke omplasserer sjanser i mål når man spiller med ligaens dårligste spiss, Søderlund.

Wadji røk, er det noen andre fra ES vi kan hente til ei grei penge? Høiland, Kastrati, Karadas? Alt er bedre enn Søderlund.

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
24.06.19 00:45
Zanick: er det noen andre fra ES vi kan hente til ei grei penge?

Nei


Det virker som RBK har bestemt seg for å tilbringe sesongen på den nedre del av tabellen, og da bør en heller hente i og trene opp, spillere fra rekrutteringslag og lovende talenter fra andre trønderske lag

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1751
24.06.19 01:00

Like greit av vi har Søderlund der til å skyte Horneland ut av trenerstolen. Går forhåpentligvis raskere slik. 

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 85109
24.06.19 01:23
Zanick: Wadji røk, er det noen andre fra ES vi kan hente til ei grei penge?
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 12:59)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
24.06.19 01:49

Man får vel si hva man vil om Kåre, men selv han så begrenset det har kommet frem i ettetid at han var, fikk mer ut av denne troppen enn Horneland.

Ikke bare litt heller, jævlig mye mer.
Alt av spilleglede er jo sugd ut av de, det her hverken humør eller selvtillit i en spiller på banen. Helland har angst og tror han holder 5 div nivå, og da spiller han også som det, det gjelder vel stort sett samtlige.


De løper kanskje mer, men de tror de er dårlige fotballspillere enn for 7 mnd siden, samtlige i stallen.

Det er ikke noe rop for å få tilbake Kåre, men at det har blitt så kollosalt mye VERRE, med en styret ikke fant god nok, det bør jo være ett signal om hvor i fullstendig forpult helvestes feil retning vi er på vei i. Dønn nedover.
Det tok bare noen kamper når Kåre kom inn før trenden snudde og humøret og energien kom.

Horneland derimot stresser rundt, og virker å ha sugd ut alt av energi og positivitet, og erstattet det med angst, og det gjør bare en leder som føler oppgaven er for stor for han og at han er på feil sted.

Nightwish
NightwishInnlegg: 4544
24.06.19 06:16
jensgraph: Rbk litt tilbake i sovemodus igjen. Veldig trist å se slikt dårlig fotballspill, RBK er ikke kvitt Bendtner-syken enda..

Du och jag, Bendtner. Dansken er ferdig i klubben og har null skyld i dagens situasjon. Selv Bendnter med fotlenke ville ha scoret flere mål enn helten din Søderlund. Ikke er jeg imponert over ham som oppspillspunkt heller. Rosenborg sine problemer er sammensatte og treneren står for en filosofi jeg ikke liker.


Troppen er og rett og slett for svak, men jeg kan gå god for innkjøpene av Meling, Adegbenro og Akintola. Særlig sistnevnte har jeg tro på gjør en god høstsesong.

Laurb
LaurbInnlegg: 1775
24.06.19 08:45

Vet ikke om det siste der var ironi men Akintola er vel her kun på lån fram til sommern?

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
24.06.19 09:24

Er vel ut sesongen. Ble vel meldt at Midtjylland kunne hente han tilbake i sommer, men det ble aldri bekreftet av noen av klubbene. Agenten hans sa vel også at vi har opsjon på kjøp, dog uten at en sum er fastsatt, så den er vel i bunn og grunn verdiløs... 

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8910
24.06.19 12:22

– Viser denne kampen at RBK er nødt til å hente en spiss i sommer? 

– Nei, slik tenker jeg ikke. Jeg tenker at det er masse som er uforløst hos dem som allerede er her, så jeg tror vi skal klare å få det til med dem som er her.


Gud hjelp oss.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31524
24.06.19 12:27
tyvenbjarne: – Viser denne kampen at RBK er nødt til å hente en spiss i sommer? – Nei, slik tenker jeg ikke. Jeg tenker at det er masse som er uforløst hos dem som allerede er her, så jeg tror vi skal klare å få det til med dem som er her. Gud hjelp oss.

De har vel vært tydelige på at de skal spare penger?


Ikke sikkert han har anledning til å si noe annet da. Jeg regner forøvrig med at det var Horneland som sa det der?

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
24.06.19 14:24
Nightwish: Selv Bendnter med fotlenke ville ha scoret flere mål enn helten din Søderlund.

:-) søderlund er da ikke helten min, han må ha fått noe mentalt problem med fotballspillet sitt. Med Bendtner-syken mente jeg at hans lite beveglighet og latskap har gradvis smittet over på resten av spillerne. Og dette er tydeligvis vanskelig å bli kvitt

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
24.06.19 14:28
tyvenbjarne: Viser denne kampen at RBK er nødt til å hente en spiss i sommer?

Først og fremst er det midtbanen som mangler. Skulle hatt spillere der som kan spille sammen, holde på ball uten å centre til keeper. Slik det er nå så mistes ballen etter maks 2 pasninger. All tidsbruken av tversover-backspill med keeper innvolvert, teller ikke med

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
24.06.19 16:38

Ingen av spillerne presterer opp mot noe i nærhet av hva de kan. Ikke en gang nær det de presterte under Kåre, som var nok til å vinne serien greit uten å imponere.

Har da spillerne blitt så dårlige i løpet av 6 mnd? Neppe.
Bodæblimt scorte 1/3 av målene vi har hittil i går i gårsdagens kamp, og det var mer angepsspill hos de glade amatører i Ranheim siste 20 min enn vi har vist hele sesongen.
Viktig å holde tunga på rett sted her, klart vi kan forsterke troppen, men vi har en tropp som bør greit kunne være det beste laget i norge.

Men nå er selvtillitten, humøret og gleden borte, og jeg tror ikke spillerne har sånn kjemptro på prosjektet, eller tillitt til at det kal snu og bli noe særlig bedre.
Fakta er bare at horneland har gjort spilerne dårligere enn de er og ikke virker å ha noe spesiel mønster offensivt.

Så her går vi da og venter på at Horneland skal ha fått nok tid til at Koteng finner det greit å fjerne han.

Imens vinner vi en kamp og taper den neste da alt bare går på hvem som har marginene med seg, mens apatien brer seg i trøndelag og det blir færre og færre som ser kampen fra lerkendal og på tv.

Sånn går no dagan. Heldigvis er det sommer.

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4613
24.06.19 16:44

Så opplegget til Horneland er dødfødt? Har ikke fått til noen ting så langt. Spillerne virker veldig utilpass og innsatsen er så som så. Gløden ved å spille fotball virker fraværende. Å tape for Tromsø viser bare hvor elendig de er akkurat nå. Spillere som Søderlund må få noe annet å gjøre. Treffer ikke på noe. Lurer på hvor mange som kommer på Lerkendal neste gang.... 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
24.06.19 17:58

Sånn for ordens skyld så var ikke prestasjonene noe bedre i fjor vår, men alt gikk stort sett vår vei. Det som går stang ut i år gikk stang inn i fjor. Om noe har vi faktisk vært spillemessig bedre de siste tre kampene enn vi var under Kåre i fjor. Problemet er at fotballen er helt feil, noe det også var i fjor, faktisk hakket verre da. Nå sender vi jo faktisk folk frem de gangene vi kontrer.

 

Dette er selvfølgelig ikke noe forsvar av Horneland, for det han leverer er håpløst, men det var faktisk minst like ille spillemessig (tro det eller ei, enda kjipere fotball) i fjor selv om resultatene var en god del bedre. 

(Innlegget ble redigert 24.06.19 17:59)

qbah
qbahInnlegg: 49458
24.06.19 19:00

Men Kåre spilte jo artig angrepsfotball i 4-3-3 hele tiden?


Hilsen skylappforeningen. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4099
24.06.19 19:48

Det var ikke på langt nær så ille under Kåre som det er nå, uten at det sier veldig mye om hvordan det sto til for et år siden. Det var dårlig da, det er helt forferdelig nå.

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19572
24.06.19 22:33

Skylappforeningen er vel de som sitter å argumenterer med «hainn Kåre ifjor va itj bra» enda. Har aldri sett RBK dårligere spillemessig og mer ulikt sitt ideal enn denne sesongen...og for min del gjelder det tilbake til 80-tallet. 

qbah
qbahInnlegg: 49458
24.06.19 22:41

Denne sesongen har aldri vært, eller kommer til å bli Rosenborgsk. Denne sesongen må bare ses bort i fra og slettes fra historiebøkene. Kan dermed ikke tas med i noe som helst sammenligningsgrunnlag. Det blir epler og bananer. Da Horneland ble ansatt statuerte klubben et eksempel på at vi ikke er Rosenborg lengre, og inntil videre. 

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19572
24.06.19 22:44

Ja, men HVORFOR? Alt er jo stikk i strid med hva de sa for et år siden. 

zetta
zettaInnlegg: 12873
24.06.19 22:52
qbah: Denne sesongen har aldri vært, eller kommer til å bli Rosenborgsk. Denne sesongen må bare ses bort i fra og slettes fra historiebøkene.

Man registrerer at fotballedernes inkompetanse endelig har nådd RBK også. Se på VIF, Godset osv


 Når ledernes inkompetanse faktisk overgår den stakkars jevne supporters, da må man lure på hva som egentlig foregår. 

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1295
25.06.19 02:38
Anelka2: Ja, men HVORFOR? Alt er jo stikk i strid med hva de sa for et år siden.

SIB så Sarpsborg i Europa 2018. SIB ble imponert. SIB tror den eneste måten for norske lag å gjøre det bra i Europa er å spille sarpsborgsk. SIB henter en gammel kompis fra dagene på trenerkurs hos NFF. SIB er inkompetent. Derfor.

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19572
25.06.19 06:37

«SIB er inkompetent.«


Han lever ikke helt opp til sin egen frase «totalt mangel på inkompetanse» nei.

qbah
qbahInnlegg: 49458
26.06.19 00:47

Akintola ønsker å bli i RBK? 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 23924
26.06.19 07:09

Ja:


 


Han tror det kan skje mye i løpet av kort tid, og at det vil være kontakt mellom partene allerede denne uken.


 


– De må diskutere sum og alle disse tingene, men jeg ønsker å bli her. Det er en så fantastisk klubb, med så fantastiske folk og fans. Jeg elsker å være her.

qbah
qbahInnlegg: 49458
26.06.19 08:08

Ja takk. Akintola på permanent basis og Helland ut. Da er det gjort noe riktig i sommer. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg