Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Xavi7
Xavi7Innlegg: 9608
21.08.19 23:28

RBK sliter defensivt. Kun Meling som holder nivået. Rekker de å forsterke før returoppgjøret?

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
21.08.19 23:29
Xavi7: RBK sliter defensivt. Kun Meling som holder nivået. Rekker de å forsterke før returoppgjøret?

Det er ikke mulig å registrere noen nå.

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8925
21.08.19 23:37

Dette tapet får stå på Stig Inge sin kappe. Hovland burde vært byttet ut for 6 måneder siden

KjelloO
KjelloOInnlegg: 1875
21.08.19 23:38
Eksberten: Kunne man fått registrert en ny spiller foran playoffen?

Kunne registrert hur mange som helst nye i troppen som man sendte inn dagen etter Maribor-kampen på Lerkendal. Og man kunne ha registrert opptil to spillere så sent som frem til 24 timer før kampstart. Altså kl 21 i gårkveld.

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 8487
21.08.19 23:50
startelver: Er ikke en solid forsvarsrekke dere har, med Hovland i sentrum av begivenhetene.

Jeg håper Horneland trekker lærdom av denne kampen. Spillere som er trege i sine bevegelser faller lett gjennom i møte med slik motstand. 
At Rosenborg skal spille i CL med Hovland,Lundemo og Søderlund på laget, er å be om trøbbel. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37180
22.08.19 00:14

Morsomt at folk skylder på Bjørnebye for dette. Avstanden mellom de som er med i CL og Elitserielag har vokst seg aaalt for stor. Dere får ikke tak i spillere som holder CL nivå med en annen sportsdirektør enn Bjørnebye heller. 

zetta
zettaInnlegg: 13103
22.08.19 00:22
PerryAndre: Jeg håper Horneland trekker lærdom av denne kampen. Spillere som er trege i sine bevegelser faller lett gjennom i møte med slik motstand.

Wow, hvis han trekker denne slutningen må jeg få gratulere dere. En slik erkjennelse sitter laaaaaaangt inne i norsk fotball

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
22.08.19 01:36

I hele første omgang var det kun langballer fra backer mot angrepsspillerne, midtbanen var helt ute av drift. I 2.omgang var det bedre tendenser ei stund, men du verden så lavt tempoet i angrepsfasen ble etter hvert. Spillerne stoppet opp hver gang de fikk ballen.     På tirsdag må en bare satse alt, peise på med offensivt spill og press og få drøssvis med mål.  Hvis/ når Dynamo scorer ett mål, da må RBK score 4, minst.  Får satse på en jubelkveld med masse mål

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25448
22.08.19 01:52

Skal man ha mulighet på Lerkendal til å vinne 2-0 og få ekstraomganger må det defensive være tilnærmet prikkfritt. Det man så i dag var så langt unna prikkfritt som man fikk det. Lundemo kløner det til på straffesituasjonen, de to stopperne begår en junior-feil på et utspill fra deres keeper og situasjonen hvor de skjøt i tverrligger i første omgang var også i kategorien forsvarsmessig Tsjernobyl.

Hvis alt dette tullet elimineres hjemme og spillet er like bra som i andre omgang så går det an å gjøre dette spennende.

(Innlegget ble redigert 22.08.19 01:54)

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
22.08.19 08:09

Hvis Zagreb går inn i kampen på Lerkendal med samme innstilling som i 2. omgangen i går, så har vi en bitteliten sjans. Hvis de går for å punktere kampen tidlig så tror jeg det blir game over i løpet av 1. omgang.


Det som er irriterende med kampen i går er at stort sett alle sjansene til Zagreb kommer etter grove feil fra oss. Og da er det ikke små feil som at vi er litt for slappe i presset ved enkelte anledninger, men vi gir dem rett og slett ballen i farlige situasjoner.


 

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9608
22.08.19 08:09

Adegbendro i egen klasse på dette laget. Det er han RBK må stole på i returen.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
22.08.19 08:13
Thecokeman: Bortsett fra Samuel sitt skudd er det vel egentlig ikke mange klare sjanser vi har? Vi kan likevel fint score 3 hjemme, men Zagreb kommer til å få servert et mål eller to så det hjelper ikke så mye. 
Tror det blir en kjedelig høst, ser ikke helt at vi skal få til noe i EL.

Litt normal overdramatisering i kampens hete?


Samuel skudd var nærmest, men den største sjansen blåste Akintola på utsiden av stangen. Han hadde halve målet å treffe på volley fra 7 meter.


Jeg synes vi viser at vi har mer å komme med i Europa i år enn vi har gjort siden Selnæs var i klubben. Etter 3 runder med habil motstand er dette den første kampen vi ikke var det beste laget. 

Jackern
JackernInnlegg: 4280
22.08.19 08:36

Adegbendro er vår klart farligste spiller. Men i Hornelands system synes jeg han blir alt for isolert helt bredt i banen, og aldri er nærme nok mål til å konstant være en måltrussel. Vi er pt. helt avhengige av at noen er til stede på enden av inleggene eller pasningene hans for å skape målsjanser.

qbah
qbahInnlegg: 49636
22.08.19 08:45
Jackern: Adegbendro er vår klart farligste spiller. Men i Hornelands system synes jeg han blir alt for isolert helt bredt i banen, og aldri er nærme nok mål til å konstant være en måltrussel. Vi er pt. helt avhengige av at noen er til stede på enden av inleggene eller pasningene hans for å skape målsjanser.

Er også avhengig av at back eller indreløper blir med og tilbyr overlap. Sjelden Adegbenro bruker den, men det gir forsvarerne et ekstra moment å passe på og skaper mer rom for Samuel.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41996
22.08.19 08:59
Jackern: Adegbendro er vår klart farligste spiller. Men i Hornelands system synes jeg han blir alt for isolert helt bredt i banen, og aldri er nærme nok mål til å konstant være en måltrussel. Vi er pt. helt avhengige av at noen er til stede på enden av inleggene eller pasningene hans for å skape målsjanser.

Er det fordi at Horneland vil at vingene skal ligge bredt?

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24031
22.08.19 09:18
TomBrady_12: overdramatisering

Kanskje litt overdrivelse, men ikke så mye. Vi er alt for dårlige til å skape sjanser selv om vi eier banespillet. I tillegg slurver vi noe vanvittig i pasningsspillet. De enkleste pasninger ender hos motspiller. Mike er en av de verste her, tror knapt han traff medspiller i går. Generelt er høyresida fryktelig når det gjelder dette, venstresiden er langt, langt tryggere i pasningsspillet. Så har vi jo det defensive, i kamper som det her gir vi alltid vekk mål. Vi deler ut gaver som om det var jul. 


Det kommer selvfølgelig litt an på trekningen i EL, men mot litt bedre motstand så klarer vi ikke å komme til de gode mulighetene og vi kommer til å fortsette å dele ut gaver.


En stopper, sentral og spiss av klasse kan hjelpe, men det vet vi jo at ikke kommer inn. Sentralen mener jeg vi har, men han får jo aldri sjansen over tid. Det blir med en kamp her og der og da er det vanskelig å imponere i den rollen. 

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 8487
22.08.19 09:23

Det vi fikk se av Rosenborg var egentlig som forventet. Vår trener mangler erfaring på klubbplan i Europa. Valg av spillere som er trege i sine bevegelser, får det vanskelig når motstanderne er gode teknisk og har fart. Av erfaring er det Samuel som behersker denne type motstand. Det fikk vi se nytt bevis på i går kveld. 

Jeg har lenge snakket ned Søderlund, Lundemo og Hovland. Ikke ut grunn. Er urealistisk å forvente at Rosenborg kommer til å prestere i Europa med de tre i sentrallinjen. 

Rosenborg må være mer bevisste på hva slags egenskaper de vil ha i laget. Teknikk og fart, i den rekkefølgen. Vi har Samuel så vi vet hvor listen ligger. Blant de unge har vi først og fremst Ceide og Tagseth. Jebali utmerket seg i Europa i fjor med ballkontroll i trange situasjoner. Hvor han skal spille blir ett spørsmål. 


KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41996
22.08.19 09:35
PerryAndre: Det vi fikk se av Rosenborg var egentlig som forventet. Vår trener mangler erfaring på klubbplan i Europa. Valg av spillere som er trege i sine bevegelser, får det vanskelig når motstanderne er gode teknisk og har fart. Av erfaring er det Samuel som behersker denne type motstand. Det fikk vi se nytt bevis på i går kveld. Jeg har lenge snakket ned Søderlund, Lundemo og Hovland. Ikke ut grunn. Er urealistisk å forvente at Rosenborg kommer til å prestere i Europa med de tre i sentrallinjen. Rosenborg må være mer bevisste på hva slags egenskaper de vil ha i laget. Teknikk og fart, i den rekkefølgen. Vi har Samuel så vi vet hvor listen ligger. Blant de unge har vi først og fremst Ceide og Tagseth. Jebali utmerket seg i Europa i fjor med ballkontroll i trange situasjoner. Hvor han skal spille blir ett spørsmål.

Tempo er høyt prioritert av alle gode lag i dagens fotball. Det samme er ofte i stor grad arbeidskapasitet/fysisk evne til å tåle mange kamper med høy intensitet. Endel spillere klarer/evner ikke akkurat dette. Enten er kroppen eller viljen for skral.

I RBK mangler det kanskje midtstoppere og minst en midtbanespiller med god ballbehandling. De tre mest brukte midtstopperne og dagens midtbanespillere holder ikke veldig høyt nivå sammenlignet med internasjonale spillere på denne fronten.

Det bør vel skje en god del utskiftning av kontraktsløse spillere det neste året. EL-spill gir endel penger og gode muligheter til å kjøpe et par gode erstattere til disse, samt gi de nevnte unggutter sjansen.

St14al3x
St14al3xInnlegg: 12120
22.08.19 09:59

Ække rart en taper når en suger så hardt.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
22.08.19 10:14
Jackern: Adegbendro er vår klart farligste spiller. Men i Hornelands system synes jeg han blir alt for isolert helt bredt i banen, og aldri er nærme nok mål til å konstant være en måltrussel. Vi er pt. helt avhengige av at noen er til stede på enden av inleggene eller pasningene hans for å skape målsjanser.

Samuel vil selv ha ball i fot ute på siden. Han er ikke interessert i å true bakrom og han velger aldri å utfordre innover i banen. Jeg er 99 % sikker på at dette er Samuel sine preferanser og ikke noe Horneland har pålagt han.

Jackern
JackernInnlegg: 4280
22.08.19 10:22
TomBrady_12: Samuel vil selv ha ball i fot ute på siden. Han er ikke interessert i å true bakrom og han velger aldri å utfordre innover i banen. Jeg er 99 % sikker på at dette er Samuel sine preferanser og ikke noe Horneland har pålagt han.

Jeg synes han klarte å komme seg i mye farligere posisjoner under Kåre enn han gjør nå. Helt enig i at han foretrekker ball på fot fremfor i rom, men sitter med inntrykk at han evnet å motta ball mer sentralt i banen tidligere enn han gjør nå. Nå synes jeg han så og si slikker krittlinjen nært hjørneflagget nærmest hver gang han mottar ballen.

Jeg tror hovedmomentet er at han mottar ball på fot veldig høyt og bredt i banen. Om han blir involvert litt tidligere i oppspillsfasen (trenger ikke være mer enn 10 meter lavere i banen), gir det han bedre muligheter til å skjære inn og komme til farligheter.

(Innlegget ble redigert 22.08.19 10:23)

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
22.08.19 10:50
Jackern: Jeg synes han klarte å komme seg i mye farligere posisjoner under Kåre enn han gjør nå. Helt enig i at han foretrekker ball på fot fremfor i rom, men sitter med inntrykk at han evnet å motta ball mer sentralt i banen tidligere enn han gjør nå. Nå synes jeg han så og si slikker krittlinjen nært hjørneflagget nærmest hver gang han mottar ballen. Jeg tror hovedmomentet er at han mottar ball på fot veldig høyt og bredt i banen. Om han blir involvert litt tidligere i oppspillsfasen (trenger ikke være mer enn 10 meter lavere i banen), gir det han bedre muligheter til å skjære inn og komme til farligheter.

Tja, jeg vet ikke om han og Akintola har forskjellige oppgaver slik sett, men Akintola er (til tross for at han er mye dårligere) mye mer direkte i stilen sin.


Jeg tror dette har mest med Samuel selv å gjøre, og det er et av de områdene hvor han har et ganske stort utviklingspotensial. Han viste jo i går at han har en brukbar skuddfot. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
22.08.19 16:54

Ozegovic er tydeligvis avsluttet.

Med det tar jeg opp påstanden min fra Mars eller hva det var, Mars Johnsen kommer inn på lån i løpet av neste uke.

Forsvaret gjør man ingenting med..

Det er på tide å slenge ut det jeg har tenkt en stund:

Rosenborg spillerlogistikk ligger i grus. Vi har en sportssjef eller gud vet hva han egentlig er, som ikke evner eller har evnet tidligere, å styrke stallen på de områdene som trengs.
Det er dessverre bevist nok en gang i sommer, og har mest sannsynlig gjort muligheten til CL kvallik mye vanskeligere enn det kunne ha vært.

Det viktigste for å komme igjennom nåløyet til CL er forsvarsspillet, da det ikke hjelper hvor mye man matcher det andre laget om man slipper inn enkle mål. Best i begge boksene som det heter.
Så la oss ta en titt på det forsvaret vi sendte ut i går og alternativene.

Som den eneste høyrebacken finner vi Eggen Hedenstad. Nå har han faktisk overprestert i forhold til forventingene i det siste, men det er vel ingen som kan påstå at han holder nivået til å være førstevalg for ett lag som skal være med i Champions League.
De fleste her inn maste om en oppgradering her før sesongen, så får vi se om man også gjør det etter sesongen er over.
Hvorfor har man ikke en konkurent her for å holde Vegar på tå hev? Man har 7-8 midtbanespillere, og 6 vinger.

Midtstopper, lagets svakeste posisjon p.t, mener jeg.
For å ta Toreg først, så er han ubestridt førstevalg, selv om jeg mener at det dessverre ikke er på det samme nivå som de siste årene. Mannen har ofret seg i alle år, og det spørs om han ikke merker det fysisk. Det går litt tyngre. Han tar ett år til.

Så Even Hovland. Aldri iverden god nok for ett lag som skal spille på ett nivå over norsk eliteserie, og da er både EL, CL og landslaget godt utenfor rekkevidde. Bare det å betale 12 mill for denne spilleren, ETTER at han gikk billig tilbake til Sogndal, er helt katastrofe i mine øyne, og burde vært oppsigelsgrunn alene for en sportsdirektør. Det vitner om total mangel på oversikt i markedet, og evne til å vurdere spillere.

Og når man skal hente en ny stopper kommer man med nok en utenlandsflopp i Valsvik som ikke er god nok til å danke ut Hovland. Det er altså nesten sånn at man ikke tror det.
Det skaper også problemer når det til og med en gang (gud vet når) går opp for Bjørnefam at Hovland ikke holder mål.
For han blir jo sikkert happy når man endelig henter ett førstevalg, liten lønn har han sikkert også, der han sitter som fjerdevalg på tribunen.
Vanligvis vil man kunne sette de feilene igår på kontoen for læring. Vel Hovland/Reg, og Lundemo er snart ferdig med sine karrierer og det er ikke mye utviklingspotensial igjen der.

Meling er vårt beste valg i forsvaret, på venstreback. Men han er nok en gang alene i å være i den posisjonen, og har sikkert spilt for mye allerede.
Er det greit at våre beste spillere i den viktigste lagdelen er slitne når de viktigste kampene kommer? I think not.

Og det var bare forsvaret. Vi har kun en spiss vi vil bruke, som også må spille det meste. Om det ikke funker kan han ikke byttes ut, slik Dinamo gjorde med en annen spillertype med fart da Petkovic hadde tømt seg igår. Vi derimot måtte bare satse på at Søder ikke var sliten.

Ellers er sammensetningen i stallen slik at de spillerne vi vil oppgradere er de som er umulig å få solgt.
Lundemo? Hovland? Hedenstad?

Nei, etter sesongen kommer vi til å selge våre to beste, i Meling og Samuel. Gjennomsnittsalderen vil tikke enda mer mot 30, og vi gleder oss alle til å se hvem Bjørnbye skal erstatte de med.

Valsvik, Hovland og Mars Johnsen om han kommer, er signeringer alles lillebror på 11 år kunne ha gjort med football manager.
Man skulle kunne forvente mer av Rosenborgs sportslige leder.

Ellers har man fremdeles sjansen mot Dinamo, men det krever at man ikke slipper inn ett eneste tullemål. Jeg har dessverre ikke trua på det, selv om håpet alltid er der.
Horneland har jeg kritisert mye, og han har kommet seg veldig.
Nå lider han mest av stallens mangler. Ser han sier han er skuffet over enkelte spillere igår, vel da er det bare å svinge øksa.

(Innlegget ble redigert 22.08.19 17:02)

lumanpauw
lumanpauwInnlegg: 1322
22.08.19 16:57

Registrerer at Bate Borisov ligger under 0-2 mot selveste FK Astana. Kanskje avansementet mot hviterusserne ikke var så imponerende likevel?

flourhouse
flourhouseInnlegg: 37829
22.08.19 16:58
AxelRudi: Ozegovic er tydeligvis avsluttet. Med det tar jeg opp påstanden min fra Mars eller hva det var, Mars Johnsen kommer inn på lån i løpet av neste uke. Forsvaret gjør man ingenting med.. Det er på tide å slenge ut det jeg har tenkt en stund: Rosenborg spillerlogistikk ligger i grus. Vi har en sportssjef eller gud vet hva han egentlig er, som ikke evner eller har evnet tidligere, å styrke stallen på de områdene som trengs.
Det er dessverre bevist nok en gang i sommer, og har mest sannsynlig gjort muligheten til CL kvallik mye vanskeligere enn det kunne ha vært. Det viktigste for å komme igjennom nåløyet til CL er forsvarsspillet, da det ikke hjelper hvor mye man matcher det andre laget om man slipper inn enkle mål. Best i begge boksene som det heter.
Så la oss ta en titt på det forsvaret vi sendte ut i går og alternativene. Som den eneste høyrebacken finner vi Eggen Hedenstad. Nå har han faktisk overprestert i forhold til forventingene i det siste, men det er vel ingen som kan påstå at han holder nivået til å være førstevalg for ett lag som skal være med i Champions League.
De fleste her inn maste om en oppgradering her før sesongen, så får vi se om man også gjør det etter sesongen er over.
Hvorfor har man ikke en konkurent her for å holde Vegar på tå hev? Man har 7-8 midtbanespillere, og 6 vinger. Midtstopper, lagets svakeste posisjon p.t, mener jeg.
For å ta Toreg først, så er han ubestridt førstevalg, selv om jeg mener at det dessverre ikke er på det samme nivå som de siste årene. Mannen har ofret seg i alle år, og det spørs om han ikke merker det fysisk. Det går litt tyngre. Han tar ett år til. Så Even Hovland. Aldri iverden god nok for ett lag som skal spille på ett nivå over norsk eliteserie, og da er både EL, CL og landslaget godt utenfor rekkevidde. Bare det å betale 12 mill for denne spilleren, ETTER at han gikk billig tilbake til Sogndal, er helt katastrofe i mine øyne, og burde vært oppsigelsgrunn alene for en sportdirektør. Det vitner om total mangel på oversikt i markedet, og evne til å vurdere spillere. Og når man skal hente en ny stopper kommer man med nok en utenlandsflopp i Valsvik som ikke er god nok til å danke ut Hovland. Det er altså nesten sånn at man ikke tror det.
Det skaper også problemer når det til og med en gang (gud vet når) går opp for Bjørnefam at Hovland ikke holder mål.
For han blir jo sikkert happy når man endelig henter ett førstevalg, liten lønn har han sikkert også der han sitter som fjerdevalg på tribunen.
Vanligvis vil man kunne sette de feilene igår på kontoen for læring. Vel Hovland/Reg, og Lundemo er snart ferdig med sine karrierer og det er ikke mye utviklingspotensial igjen der. Meling er vårt beste valg i forsvaret, på venstreback. Men han er nok en gang alene i å være i den posisjonen, og har sikkert spilt for mye allerede.
Er det greit at våre beste spillere i den viktigste lagdelen er slitne når de viktigste kampene kommer? I think not. Og det var bare forsvaret. Vi har kun en spiss vi vil bruke, som også må spille det meste. Om det ikke funker kan han ikke byttes ut, slik Dinamo gjorde med en annen spillertype med fart da Petkovic hadde tømt seg igår. Vi derimot måtte bare satse på at Søder ikke var sliten. Ellers er sammensetningen i stallen slik at de spillerne vi vil oppgradere er de som er umulig å få solgt.
Lundemo? Hovland? Hedenstad? Nei, etter sesongen kommer vi til å selge våre to beste, i Meling og Samuel. Gjennomsnittsalderen vil tikke enda mer mot 30, og vi gleder oss alle til å se hvem Bjørnbye skal erstatte de med. Valsvik, Hovland og Mars Johnsen om han kommer, er signeringer alles lillebror på 11 år kunne ha gjort med football manager.
Man skulle kunne forvente mer av Rosenborgs sportslige leder. Ellers har man fremdeles sjansen mot Dinamo, men det krever at man ikke slipper inn ett eneste tullemål. Jeg har dessverre ikke trua på det, selv om håpet alltid er der.
Horneland har jeg kritisert mye, og han har kommet seg veldig.
Nå lider han mest av stallens mangler. Ser han sier han er skuffet over enkelte spillere igår, vel da er det bare å svinge øksa.

Tommel.

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24031
22.08.19 17:19
lumanpauw: Astana

Har vel vært i gruppespill rimelig ofte, også CL. Har vel også gått videre fra EL-gruppespill en gang eller to. Ikke noe dårlig lag det der. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41996
22.08.19 17:43
AxelRudi: Valsvik, Hovland og Mars Johnsen om han kommer, er signeringer alles lillebror på 11 år kunne ha gjort med football manager.
Man skulle kunne forvente mer av Rosenborgs sportslige leder.

Dersom Maars nå skulle komme, blir det proff nummer 5 dere henter hjem i løpet av 4 år. Nesten 6 da Hovland var bare en kort svipptur innom Sogndal før han gikk til RBK. Som du sier; ikke spesielt originalt av Bjørnebye og RBK å hente denne gjengen.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
22.08.19 17:43

Innertier Axel. At Hovland er midtstopper i RBK gjør meg uvell for tiden. Det er som å se Nordtveit på landslaget - man går bare å venter på at han er innvolvert i et baklengsmål.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
22.08.19 22:09


Der fikk vi bekfreftelsen på vanskjøtselen også i Kåres biografi idag:

«Nicklas kunne helt sikkert gjort mer for å komme raskere i kampform, men det karakterdrapet Kåre følte at Rosenborg også utsatte Bendtner for, virket smakløst, unødvendig og feigt. Det handlet om penger også. Skulle Nicklas gå kontraktstiden ut, ville en såkalt sign-off-klausul i kontakten bli utløst og gi ham et ukjent millionbeløp i bonus».

En klausul som slår inn om man ikke har klart å selge han videre? En flopp-bonus altså. Herregud, hva er det man driver med?

Er det ikke greit å kreve grunnleggende - og da mener jeg grunnleggende - økonomisk forståelse fra folk som ansettes som sportslig leder, og med det har ansvar for kjøp og salg? Den forrige kunne ikke forskjellen på brutto og netto, og nåværende lover altså ekstra penger til en spiller dersom han havner på free transfer.

Rart vi blør penger.

De smsene til trenerteamet fra styremedlemmer virker også ganske spesielt for å si det mildt.

(Innlegget ble redigert 22.08.19 22:11)

qbah
qbahInnlegg: 49636
22.08.19 22:53

Jippi, enda mer Kåre-fokus og sure sitater i media. Nok en gang presenterer adressa det mellom årets/tiårets viktigste kamper. 

Klikk for å gå tilbake til toppen