Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TexMurphy
TexMurphyInnlegg: 3240
18.11.19 19:50

Spillerstallen er ikke et resultat av kontinuitet for kontinuitetens skyld, men et resultat av en gedigen forsømmelse av arbeidsoppgaver hos SD.


Kåre fungerte fint i 2 år, Hadde han fortsatt i samme stil, hadde ingen brukt han som argument på at ansettelsen av han var feil. Det var tidspunktet for sparkingen som var feil, og ikke selve ansettelsen. Men suksessen som kom umiddelbart med Kåre, kan man ikke klandre styret for å ikke gi han muligheten til å fortsette. Men om noe, så burde de selvsagt ha sparket Kåre på en ryddigere måte - og før sesongen startet istedet for midt i kvalifiseringen til Europa.


Man kan ikke kvitte seg med alle på toppen når det går dårlig, det kommer til å bety at vi aldri kommer oss ut av denne sirkelen vi har rotet oss inn i. Prosessen må begynne nå (som den har gjort ved å fjerne SD og et par fra styret, samt at mette spillere sannsynligvis ikke får forlenget kontrakten).


Bjørnebye ble fjernet av Koteng (og sannynsligvis et par andre fra styret), med 1.5 år igjen av kontrakten så hadde han ikk blitt sittende "på oppsigelse". Det er heller ingen god grunn til at han ikke skulle vente til sesongen er over. Han fikk rett og slett muligheten til å ta regien selv, og valgte denne måten. All ære til de som står bak dette, denne typen handlekraft vil jeg gjerne beholde til vi er på beina igjen.


Koteng forsvinner alltids fra styret, han stiller neppe til valg neste gang. Bratseth tror jeg ønsker å bli sittende. Ærlig talt kjenner jeg til for lite om hvilke meningsforskjeller Bratseth, Winsnes, Heggem og Benum besitter til å uttale meg om hvem av de vi hadde vært best tjent med at blir med videre - men jeg håper at vi ikke har hatt et styre for alle de 4 sportslige alibiene har hatt samme mening og bare klappet hverandre på skulderen de siste årene. Og det tror jeg ikke heller.


Vi har forøvrig ikke satset over evne de siste 3 årene, såvidt jeg vet så har vi satset uten å ha tapt penger. Vi har ikke oppnådd ønsket sportslig vekst, men det er noe helt annet enn å satse over evne.


Men hvis du har ment i ettertid at det hadde vært riktig å fortsette med Kåre, så skjønner jeg godt at vi har ulikt syn på endel ting om hvordan klubben skal løftes ut fra det uføret vi er i nå.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4766
18.11.19 19:54

Hva med Erik Hoftun som ny SD? Alt gikk jo på skinner sist han var i RBK.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
18.11.19 20:25

Nå er det såvidt jeg vet ingen som mener ansettelsen av Kåre var feil. Den var tiltenkt som ett kortsiktig engasjement mens man fant en annen, og dermed er det jo rein tur.
De vurderte ham åpenbart ikke som en god nok kandidat på lang sikt, og hadde han brukt like lang tid som Horneland på å få suksess ville han jo ikke fått jobben.

Det jeg vil frem til er at styret har bommet på Perry, Kåre traff de med uten at det var tilsiktet, og nå ser Horneland ut til å mislykkes.
Da har man bommet på to hovedtrenere, og ved tur rett og slett truffet på en.
I tillegg har man latt en sporslig leder holde på for lenge.
Jeg ser ikke på det som handlekraftig å gjøre noe alle ser og mener burde vært gjort før.

Jeg forventer faktisk at ett styre er såpass tett på at de ser signalene før klubbens supportere.
Når kjernen krevde Bjørnebyes avgang i juni, mener jeg han burde vært borte tidligere, f eks i desember.
Det skjedde ikke.
De har bommet på 2 av 3 ledere, og latt en sitte for lenge.
Er det godt nok?
Hva tilsier at disse har det som trengs for å ta beslutninger om veien videre?

Du skriver at man ikke kan kvitte seg med alle, fordi man da ikke kommer seg ut av sirkelen. Men kan jo like gjerne argumentere for det motsatte?

Å la flere av disse fortsette, som er farget av tidligere beslutninger og feilvalg er jo iallefall å fortsette sirkelen.
Det må være en kultur i RBK som fører til at man ender opp der man er, og den starter selvsagt på toppen.

La oss si Koteng og Bratseth blir igjen mens resten er nye, tror du dette er ett "nytt styre med ny kurs" eller der det det samme med noen utskiftninger?
Jeg er klar på at det vil bli det første, det er ikke lett å argumentere for en annen retning mot disse to, som har sin historie, sin prestisje og sitt løp.

Disse er i tillegg der "fra før" og vil da ta betydelig mer plass en nyankomne styremedlemmer.
Jeg ser ikke på det som like stor krise om f eks kun Marit Colin og Synnøve Farstad fortsetter, men den tid man ikke kan vite hvem som fronter hva ser jeg det som hensiktsmessig at alle går.

Jeg er usikker på hva som vil skje, men jeg håper iallefall Koteng og Bratseth takker for seg.

Kjappfot1917
Kjappfot1917Innlegg: 11071
18.11.19 20:56
Biff_Byford: Strengt tatt en av de beste spillerne som har spilt i RBK. EVER. Men det betyr jo ikke han har peiling da (eller har de rette kontaktene). Men synes det er rart at hvor lite godwill de gamle heltene har Trondheim. Er det noen som har en høy stjerne blant fansen deres av 90 talls generasjonen ? Klar over at en ikke skal leve på gamle meritter for all tid, men rart hvor mye negativt kritikk de får. Ingebriktsen, Hoftun, Bjørneby, Heggem, Brathset for å nevne noen, herregud vi snakker om noen av Norges beste spiller den gang Norge var fryktet og RBK herjet på TV 3 på en slik måte at vi som ikke likte RBK, likte de likevel annenhver tirsdag hver høst på 90 tallet. Nå har de blitt pariah i egen klubb fordi dere taper (eller spiller uavgjort) litt for mange kamper. Vet ikke om det er dere fansen eller Koteng/styre som er verst. Men "dere" klarte da å sparke 3 trenere (inkl Hoftun) samme året som dere vant "the double". For dere vant ikke pent nok ?    Er klar over at "ekte" fans skal klage på laget sitt, at dette er deres privilegium, og at dette ikke er bare gjelder RBK fansen. Men synes vel egentlig at det er litt trist at gamle helter blir så uglesett. Ikke at jeg er noen fan av Bjørneby, men RBK vant vel serien flere ganger enn de ikke vant med Bjørneby i denne rollen. Greit nok, dårlig jobb siste året muligens, men glemmes da de gode årene ?   Som sagt, skriver dette litt fra utsiden, for heier på MFK og ønsker ikke at RBK skal være så god dere var frem til i fjor, men synes det er trist for norsk fotball at gamle helter blir behandlet slik (så fremt de ikke har gjort noe kriminelt).

Må vel skille mellom spiller - og lederrollene de du nevner har fyllt. Nå skal det være nevnt at jeg ikke helt forstår den massive kritikken Bratseth har fått hverken som SD eller styremedlem. Heggem har vært relativt anonym og har vel mest fått kritikk nettopp for dét. Kåre transformerte fra å være en svært godt likt trener alle fort fikk store forventninger til, til en som opptrådte surt og med liten evne til inkludering og endring når ting snudde og pila pekte nedover.
Kong Erik vil for alltid stå som en av de virkelig store RBK'erne som spiller. Som SD og ass.trener er det grunn lite å si annet enn at han selv valgte å ikke fortsette. Såvidt jeg husker fikk han tilbud om å fortsette i en annen stilling når KI fikk sparken

SIB er i mitt syn knapt i topp 5 av venstrebacker vi har hatt de siste 20 årene (Dorsin, Meling, Andre Bergdølmo og Stensaas iallfall foran). Han startet svært positivt som SD men jobben som er utført de siste to årene står til stryk minus dessverre. Som innkjøpsansvarlig ha han sviktet fundamentalt og står som kanskje den fremste eksponenten for det uføret ledelsen har kjørt oss inn i


Som jeg sa innledningsvis tror jeg de fleste skiller mellom spiller og lederrollen de enkelte har hatt. Selv SkammelsGud ville fått pepper dersom han hadde påvirket klubben så til de grader negativt som SIB har gjort

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
19.11.19 18:42
ObjektivtSett: Hva med Erik Hoftun som ny SD? Alt gikk jo på skinner sist han var i RBK

Nei, han er en kvalmsekk.  Husker hvor bedritent han behandlet Nils Arne  da han endelig fikk litt bestemmelsesrett i RBK

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
19.11.19 22:57

I en av disse podcastene idag, snakkes det om at Horneland egentlig synes klubben (om jobben) egentlig er for stor for ham, og derfor er i ferd med å skalere den ned til en håndterbar størrelse.

Derfor ryker speiderne, derfor skal troppen ned til 18+2, og derfor vil kanskje Coolen få sportslig leder jobben i tillegg til den som akademisjef.

Det høres jo ikke ulogisk ut.

Dette med 18+2 spillere er forøvrig helt tullete. Det holder aldri i verden når man skal spille på 3fronter.

Han har sagt 2 keepere, 3 backer, 3stopper, samt dobbelt opp fremst og på midten, altså 6 hver.

Det jeg heller ikke forstår er hvordan han skal få til dette, og samtidig få inn sine egne spillere. Han klager jo på at denne gruppa har for liten sultindeks.

La oss ta en titt på januarvinduet, som jo er det siste vinduet han får om det ryker åt skogen i april, når serien starter.

-Keperne er greit. Østbø stikker og Faye drar.

-Backer. Her har han Hedenstad, Meling og Reitan kommer hjem. Meling må selges, så vi henter en venstreback. Men alikavel betyr jo det at om vb blir skadet i en kamp Hedenstad er sjuk, så må trondsen ned på venstreback.. Om han er her da.

-Stoppere: Der har man jo Toreg, Hovland og Valsvik. Så ingen ny ballspillende stopper med fart her. Man her vel ikke engang plass til Heggem.

-Midtbanen. Her har man Lundemo, Trondsen, Mike, Kon, Åsen, samt talentene Tørset og Tagseth. Her må en vekk bare for å komme i null, og skal han hente drømmespilleren sin i Zachariassen må 2 vekk. I tillegg skal han jo satse på de to unge.

-Angrep: Helland, Levi, Søder, Botheim, Samuel og Ceide. Har allerede 6, når de to på lån drar.
Skal nye inn må noen selges.

Summert må han altså selge Hovland eller Valsvik for å få inn ny stopper.
Han får bare en back om Meling drar.
Skal han ha inn en midtbanespiller må han kvitte seg med to.
På topp må Søder ut for å få en spiss, og Helland for å få en kant.

Hvor lett er det å få solgt disse? Hovland? Helland?
Søder ryktes riktignok til tyrkia.

Men så sier han jo at Helland skal være her neste år. Hovland har han klokketro på.

Jeg skjønner ikke hvordan han skal få kutta troppen til 20 mann, mens han samtidig skal få inn sultne spillere før han er ferdig.

Spår en erstatter for Meling, og en spiss inn for søder, og thats it.

(Innlegget ble redigert 19.11.19 22:59)

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
20.11.19 08:31

Ser Tottenham brukte under 24 timer på å ansette ny trener. Så det er faktisk mulig å ha en plan.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39000
20.11.19 08:38
TomBrady_12: Ser Tottenham brukte under 24 timer på å ansette ny trener. Så det er faktisk mulig å ha en plan.

Du tror ikke Mourinho har vært klar i forkant?

Forøvrig er det å bytte ut Poch med Jose som å bytte ut Kåre med Horneland.

 

(Innlegget ble redigert 20.11.19 08:40)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25446
20.11.19 08:39

En dårlig plan i dette tilfellet. Skjønner ikke hva de holder på med. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
20.11.19 08:45
PapaSmurf: Du tror ikke Mourinho har vært klar i forkant? Forøvrig er det å bytte ut Poch med Jose som å bytte ut Kåre med Horneland.

Jo, jeg tror Mourinho var klar i forkant, og jeg tar ikke stilling til valget som ble tatt.


Poenget var at da Kåre fikk sparken hadde ikke ledelsen i Rosenborg gjort noen research overhode for hva som var veien videre. De kunne jo ikke snakke med noen andre mens Kåre var trener. I Rosenborg har vi etterhvert en ganske solid historie med midlertidige ansettelser i påvente av permanente løsninger, noe som er en uting. Når man ikke vet hva man kan få inn risikerer man å ende opp med en dårligere løsning, noe som er tilfellet med Horneland.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9608
20.11.19 08:53
PapaSmurf: Forøvrig er det å bytte ut Poch med Jose som å bytte ut Kåre med Horneland.

Dette er en god sammenligning. To utdaderte trenere. Begge mangler fullstendig sjarme og evne til å kommunisere med spillere. Det er julaften i alle andre norske og engelsek klubber nå.

(Innlegget ble redigert 20.11.19 08:54)

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70206
20.11.19 09:09
Xavi7: Dette er en god sammenligning. To utdaderte trenere. Begge mangler fullstendig sjarme og evne til å kommunisere med spillere. Det er julaften i alle andre norske og engelsek klubber nå.

Det kan likevel hende at Mourinho kommer til å greie det Tottenham aldri klarer: å vinne et trofé. 


Spurs har vunnet 1 tittel i dette århundret, Ligacupen i 2008. Mourinho har hentet hjem 25 trofeer i den samme perioden. Han vant tross alt tre trofeer selv med Manchester United.


Horneland har derimot ingen trofeer i skapet å vise til.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25446
20.11.19 09:14

Å vinne Community Shield tilsvarer å vinne den kampen mot Molde som NFF avlyste før sesongstart. 

(Innlegget ble redigert 20.11.19 09:15)

trondhjem
trondhjemInnlegg: 10950
20.11.19 09:26
AxelRudi: Når kjernen krevde Bjørnebyes avgang i juni, mener jeg han burde vært borte tidligere

Å la kravstore supportere som vil ha umiddelbar og uavbrutt suksess få bestemme lederkabalen i klubben er raskeste vei til 5. divisjon.


 

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70206
20.11.19 09:31
Folkflesk: Å vinne Community Shield tilsvarer å vinne den kampen mot Molde som NFF avlyste før sesongstart.

OK, trekk fra dem da. Mourinho har likevel hentet hjem 20 trofeer i dette århundret. Trekker du fra Ligacupen også, så har Mourinho likevel vunnet 16 trofeer, mens Tottenham ikke har vunnet noe som helst siden 1991. Trekker du fra hjemlig cup så har Mourinho likevel 12 trofeer, mens Tottenham ikke har vunnet noe siden 1984. Hvis du ikke synes Europaligaen/UEFA-cupen/cupvinnercupen er noe å skryte av heller, så har Mourinho fremdeles 10 trofeer, mens Tottenham ikke har vunnet noe siden 1961. Da har heller ikke Manchester United vunnet noe siden 2013.


Horneland har fortsatt ikke vunnet noe.


 

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
20.11.19 12:23
Artaxerxes: Horneland har fortsatt ikke vunnet noe.

Han kommer nok heller aldri til å vinne noe. Hornland er nok god til trene et lag som har som 1.prioritet å ikke rykke ned. Han legger opp til en type fotball som er alt for lite sjanseskapende til at et lag kan vinne nesten alle sine kamper, noe som trengs for å vinne serien. Hans gjerrige fotball gir en seier av til og sikker plass midt på tabellen. RBK skal ikke være der og da blir Horneland-fotball helt feil


 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
caliblue
caliblueInnlegg: 14206
20.11.19 12:29
AxelRudi: Dette med 18+2 spillere er forøvrig helt tullete. Det holder aldri i verden når man skal spille på 3fronter. Han har sagt 2 keepere, 3 backer, 3stopper, samt dobbelt opp fremst og på midten, altså 6 hver.

Forretnings- og utviklingsmessig gir det mening.

Skal Rosenborg som utgangspunkt ha dobbel dekning på alle plasser, så kan de like gjerne legge ned akademiet.

Det begrenser seg hvor mange det er effektivt å ha på treningsfeltet. Smertegrensen går på rundt 20 utespillere. Og for utvikling bør det inkludere et par unggutter som ikke er en del av A-stallen.

Man stoler ikke på ungguttene fordi man ikke har tradisjon for å bruke de. Eller for å la de trene med A-laget.

Har man f.eks. en 25-åring som fjerdevalg på stopperplass, vil mangelen på spilletid gjerne gjøre han til en gradvis svakere spiller. Samtidig som markedsverdien stuper.

Har man baller nok til å heller dyrke frem en junior, vil denne spilleren utvikle seg og modnes mye raskere gjennom trening med A-laget enn om han spiller juniorfotball og for RBK2.

Rosenborg spiller heller ikke nok kamper til å holde en stor tropp i kampform. En Trondsen med masse kamper i beina vil sannsynligvis være et bedre alternativ som venstre back enn en reserve som ikke har spilt kamper på flere måneder.

Det er jo tankegangen til Klopp i Liverpool. De har selvfølgelig penger til å ha mer enn en venstreback i troppen, men han vet at en match fit Milner er å foretrekke foran en rusten backreserve.

Utviklingen går mot at det er færre og færre spesialister i moderne fotball. Spillere har godt av å prøve seg i ulike posisjoner og gode spillere har sjelden noe problem med det.

Mehh
MehhInnlegg: 463
20.11.19 14:01
MarcoMauritz: Er dette sant?

Hahah! Lurer på hvor mange som tror på den?

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15210
20.11.19 14:17
Mehh: Hahah! Lurer på hvor mange som tror på den?

Hehe. Dere fikk jo Bendtner.. Kanskje noen.....

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
20.11.19 14:34

En slanking av spillerstallen er ikke nødvendigvis så dumt slik jeg ser det. Vi trenger ikke å ha så mange spillere som vi har, men da er det ekstremt viktig at vi har de riktige spillerne i troppen. Vi kan f.eks. ikke ha en spiller som Valsvik som reserveløsning på venstreback, for da er oppbyggingen av stallen feil. Eller bytte posisjon på 5 spillere hvis Hedenstad blir suspendert.


Nå synes jeg 18 spillere blir litt tynt, men jeg har tatt utgangspunkt i 21 stk, som jeg mener bør gi god nok dekning(ikke heng dere opp i navnene, for kvaliteten på spillerne blir et annet tema).


Hansen  (2. keeper)


Hedenstad - Reginiussen - Hovland - Meling (Reitan, Valsvik, midtstopper)


Jensen - Lundemo - Konradsen (Åsen, Trondsen, Tagseth)


Levi - Søder - Samuel (Helland, Botheim, Ceide)


Sammenlignet med dagens stall:


Inn: Reitan, Levi


Ut: Maars, Akintola, De Lanlay, Denic, Johnsen

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24031
20.11.19 14:47

Levi må jeg innrømme at jeg ikke skjønner hva vi skal med. Fattigmanns Helland. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4159
20.11.19 14:53
Thecokeman: Levi må jeg innrømme at jeg ikke skjønner hva vi skal med. Fattigmanns Helland.

Nei, det må både trimmes ned og byttes ut.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25446
20.11.19 15:34
Artaxerxes: Horneland har fortsatt ikke vunnet noe.

Du mener bortsett fra våre hjerter?

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
20.11.19 15:58

Noen på rbkweb har funnet Hornelands sesongevaluering.

HarryH
HarryHInnlegg: 31725
20.11.19 17:34
AxelRudi: Noen på rbkweb har funnet Hornelands sesongevaluering.

Disse "Der Untergang"-greiene begynner å bli litt utslitt. Men denne er kanskje den beste jeg har sett. Lo hardt og lenge.

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70206
20.11.19 17:52
caliblue: Forretnings- og utviklingsmessig gir det mening. Skal Rosenborg som utgangspunkt ha dobbel dekning på alle plasser, så kan de like gjerne legge ned akademiet. Det begrenser seg hvor mange det er effektivt å ha på treningsfeltet. Smertegrensen går på rundt 20 utespillere. Og for utvikling bør det inkludere et par unggutter som ikke er en del av A-stallen.

Jo, jo, men hvis man bare har 18 utespillere blir det vanskelig å fylle opp benken hvis man har 4-5 spillere ute med kortvarige og langvarige skader, og det har vi jo som regel gjennom hele sesongen...

caliblue
caliblueInnlegg: 14206
20.11.19 18:14

Å fylle opp benken blir ikke noe problem. Unggutter lærer av å være med og rundt førstelaget, mens etablerte spillere bare blir dårligere av benkesliting.

For Rosenborg er belastning klart størst på sensommeren og på høsten. Det er da skadene kommer og behovet for rotasjon melder seg.

Men gir det mening å signere spillere i januar fordi man kanskje trenger de i september? Hadde det ikke da vært bedre å la han spille førstelagsfotball i en annen klubb frem til sommeren og hente han da? Om unggutten man har satset på gjennom våren fortsatt ikke er klar.

Rosenborg spiller ikke nok kamper til å kunne matche en stor stall.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
20.11.19 18:30
caliblue: Det er jo tankegangen til Klopp i Liverpool. De har selvfølgelig penger til å ha mer enn en venstreback i troppen, men han vet at en match fit Milner er å foretrekke foran en rusten backreserve. Utviklingen går mot at det er færre og færre spesialister i moderne fotball. Spillere har godt av å prøve seg i ulike posisjoner og gode spillere har sjelden noe problem med det.

21/22 er helt klart noe annet enn 18.

En sammenligning med liverpool blir for meg litt bom, da disse gjerne er komplette spillere med små svakheter, om noen.

Hos oss derimot må man gjerne velge mellom ferdigheter, da de som er mer komplette forlater oss veldig fort.

Eksempelet er jo Valsvik som må vikariere på back og mangler fart til det, noe som er den første ferdigheten man kanskje bør ha i en slik rolle.

Trondsen er en meget god erstatter på back faktisk, han har spilt der iltt tidligere, men han er skadeutsatt og er en av de som må dra om vi skal ha 18 utespillere. Det samme gjelder Helland, Yanni, Lundemo, og andre skadeutsatte jeg evt glemmer i farta. Da må man fokusere på spillere som er sjeldent skadet, og det kan man jo aldri vite 100% sikkert.

Dessuten driver Horneland og øker treningsmengden voldsomt, og de som kjenner til slikt sier at dette må gjøres gradvis, hvis ikke oppstår belastningsskader.
Formen vår i starten av sesongen, mens man fikk en topp når man slapp opp mot europa, tyder på at man ikke klarte å kontrollere stigningen i stor nok grad.
Jeg regner med Horneland fort kan gjøre det samme fra start i år også, da prosjektet hans virker å stå nærmest på fysikk, og han tolker toppen i europakval som bekreftelse for sin metode.

Da spørs det hvordan troppen responderer på enda ett hakk opp, og kommer skadene da, så kan vi bare miste to stoppere før Konradsen eller Lundemo må inn der, eller to backer før Mike eller hvem veit må spille høyreback.

Det gir mer mening for meg og ha 2-3 mann til, bortimot dobbel dekning, men da med flere unge som får bedre treningshverdag og muligheten til å sloss seg inn på laget:

Hedenstad, Reitan, Meling, J.Kitolano.
ToReg, Hovland, Hanche Olsen, Heggem
Mike, Berg, Åsen, Tørset, Tagseth, Skarsem
Helland, Hauge, Ny spiss, Botheim, Samuel, Ceide.

Her er spillerstallen satt opp slik at de som ikke spiller fast i en tiltenkt første11 er under 23år, men det er ikke noe vits i å se på navn.
Poenget er at alderen er senket, og de fleste skadeutsatte er borte. De vil nok ha en annen lønn en tidligere hvor vi har hatt en Søder, Helland, Åsen og Valsvik på benken.

Vi må iallefall ungå å ha så få spillere at de kan forsvare de der posisjonsbyttene Smerud driver på med på u21.

(Innlegget ble redigert 20.11.19 18:32)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6832
20.11.19 19:46

I styrekabalen ønsker Vara Fredrik Winsnes å fortsette, enten som Vara eller gå inn i styret.

"Var en av arkitektene bak ansettelsen av Horneland – nå vil Fredrik Winsnes fortsette.
– Nei, dette er ikke prestisjeprosjekt for å forsvare noe. Det er mer helthetlig enn som så. Det svinger litt, både resultatmessig og i oponionen, men det har det alltid gjort. Vi må bare prøve å være oss, og få folk med på det. Jeg ønsker at klubben skal gjøre det bra og utvikle seg, samtidig som vi holder stø kurs på identitet og verdier. Det er viktig å holde en kurs, og det er det man prøver på i et styre, sier han. "


Ellers ett leserbrev i adressa idag:


"Det er nå viktig at valgkomiteen i RBK kommer opp med gode alternativer til styreleder og de andre i styret som til valg på nyåret. Det er på tide å få renset opp ikke bare i spillerstallen, men også på styrekontoret. Uttalelsen til Helland var befriende, og er støttet av Adressa og mange av de tidligere RBK-spillerne. Den har nok støtte blant mange supportere. Styreleder og styret bør nå stå svakt etter og ha endret RBK-kulturen fra en åpenhetskultur til en fryktkultur.

Vi har gått på Lerkendal siden 1960-tallet, og har aldri før nå, vurdert å slutte med det. Ikke på grunn av prestasjonene på banen, men på grunn av styret og styreleder. Det som skjer nå er veldig trist. En utvikling fra en kultur som vi var stolte av til en vi overhodet ikke identifiserer oss selv eller RBK med. "

Storliløkken er vel en forfatter, mens Jacobsen er professor i Psykologi og stress ved NTNU.

(Innlegget ble redigert 20.11.19 19:53)

Klikk for å gå tilbake til toppen