Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
JohnTiger67
JohnTiger67Innlegg: 2956
29.11.19 11:15
AxelRudi: 9958 solgte billetter.

9775 :-(

qbah
qbahInnlegg: 49636
29.11.19 11:17
AxelRudi: Hva i alle dager har skjedd med Andre Hansen under Horneland? Det er jo direkte kapitulasjon oppi hodet hans. Sist var det bra vi ikke klarte europa så vi fikk trent hele uker( for å bli så gode at vi kom oss til europa?) og nå dette her.

Har tenkt dette rundt Hansen i stort sett hele år egentlig. Virker veldi resignert og null tro på opplegget. Men likevel svarer han diplomatisk og det samme i hvert intervju (han er jo oppegående nok til å ikke ta en Åsen, men likevel..).


Han som en av våre mest erfarne og i ledergruppa har skuffet meg i år egentlig. For han viser det veldig tydelig i kampene at han gir faen. Spesielt med kroppspråket. Men skjønner han jo litt også. Er kjipt å være den eneste som skal piske lagkameratene og prøve å få skuta på rett kjøl. En gang må slike folk resignere også.

Laurb
LaurbInnlegg: 1782
29.11.19 11:32

Jeg skjønner André Hansen utrolig godt. Han har i mange sesonger vært blant våre beste. Kom til et Rosenborg i fritt fall og vært med på oppbyggingen som gjorde oss til eliteseriens beste lag flere år på rad. Samtidig sleit vi fortsatt i europa men man så at det var noe å bygge videre på og man hadde et og annet øyeblikk som mot Ajax. Til tross for at han har vært så stabilt god later interessen fra utlandet å utebli. Det blir stadig mer uro i klubben og plutselig sitter man med en trener som spiller lite utviklingende fotball, man taper flere kamper enn aldri før, samtidig som folk som viser misnøye umiddelbart blir henvist til benken.


 


Det må være ekstremt demotiverende etter så mange år. 

ASEN
ASENInnlegg: 2742
29.11.19 11:55

Det som har skjedd med RBK siste året er vanskelig å forstå. Da tenker jeg ikke på at de ble seriemester ifjor, på tross av mye dårlig spill, og kan ta bronse Iår, det i seg selv er jo bra.


Og Horneland kan lang ifra gis all skyld. Allerede ifjor var veldig mange supportere og sponsorer skeptisk til ledelsen av klubben, og da spesielt hvordan Koteng fremstod i media, selv om mange benektet det.


Men siste året har vært trenersparking, ikke så spesielt det, men alt som har skjedd siden er en såpeopera. Rettssak, spillere som ikke vet hvordan klubben vil de skal spille, spiller som bruker media for å vise sin misnøye, ledere som ikke forstår sine spillere og supportere, trener som kan virke som har liten gjennomslagskraft i spillergruppa, Bentner rettssak og tribunesitter med mange millioner i lønn, og en klubb som setter negativ rekord i Europa uten seier og mer til.                                                              Og publikum uteblir fra Lerkendal i dramatisk nedgang.


Litt imponert over Horneland, som står oppreist, selv om det blir mye gjentakelser på sine forklaringer, ikke alle hadde klart det. 
Men resten , med styreleder i spissen sier så mye rart til media at de kan umulig ha kontroll over hva de har sagt og sier.


De jeg snakker med i Trondheim sier de har sluttet å gå på kamper til RBK, og det startet  FØR  Horneland ble ansatt. De sier de har null tillit til ledelsen av klubben og har resignert.


Blir spennende å se hva som skjer i løpet av vinteren før neste sesong. For noe må skje, for Norges største klubb har ikke råd til at dette fortsetter slik det er nå, selv om vi som støtter andre klubber kanskje ikke har imot det heller. 


 


 


 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
29.11.19 12:47

Hehe.

 

Maars sier enten rett ut at dette laget ikke har noen leder og foreslår ganske enkelt demokrati blant spillerne, eller at halve laget vi spille fotball selv om treneren ber de slå langt.

Som jo sier at han har mistet halve garderoben. 

 

«På VGs spørsmål om hva spillerne og klubben trenger for å begynne å vinne fotballkamper, svarer 28-åringen:

Ehh, et godt spørsmål. Min mening, og jeg er hverken trener eller leder, er at vi må samles i en stor gruppe og sørge for at vi vet hva vi skal gjøre, i neste kamp og for neste sesong. Vi må vite hvilken retning vi skal gå i. Det er for sprikende det vi gjør.»

(Innlegget ble redigert 29.11.19 12:50)

HarryH
HarryHInnlegg: 31730
29.11.19 12:52

Maars tar til orde for taktikkmøter? 

qbah
qbahInnlegg: 49636
29.11.19 13:07
HarryH: Maars tar til orde for taktikkmøter?

Vil det foregå på norsk eller engelsk? Et av de mest spennende spørsmålene inn i mot neste sesong.

HarryH
HarryHInnlegg: 31730
29.11.19 13:11

Og vil Horneland bruke taktikktavle eller synes han det blir for høyteknologisk og jålete? Horneland er old school. Det skal han ha. 

qbah
qbahInnlegg: 49636
29.11.19 13:34

Det sies at Horneland foretrekker taktikkmøtene presentert på den gode gamle overheadprosjektoren. Siden han nå er IKT-ansvarlig på brakka også er det knyttet stor spenning til om denne vil fungere som tiltenkt.

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8925
29.11.19 14:40
AxelRudi: – Når Horneland nå strever så tungt med å få gode svar fra spillerne, er det nærliggende å spørre om han har «mistet garderoben». Har han det? – Jeg skjønner at spørsmålet stilles. Når man ser på totalen har vi langt i fra vært gode nok. Og det må vi bare erkjenne også. Vi har vært langt unna der vi ønsker. Men dersom man prøver å være konstruktiv og til en viss grad også positiv, og se på elementene som fungerte i sommer - så tror jeg det er fult mulig å få det til å fungere over en hel sesong, sier Hansen»

Hvor mye skal det legges i at han faktisk ikke svarer direkte på spørsmålet? Hadde det vært så vanskelig for han å politisk si "nei, det har han ikke" for så å komme med oppsummeringen sin

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25458
29.11.19 14:44
qbah: Det sies at Horneland foretrekker taktikkmøtene presentert på den gode gamle overheadprosjektoren.

Synes Horneland er sjokkerende high-tec her. Hva er galt med det gode gamle flippoverstativet og svart-tusj?

HarryH
HarryHInnlegg: 31730
29.11.19 15:44
qbah: overheadprosjektoren

Herlig. Den hadde jeg nesten glemt!

HarryH
HarryHInnlegg: 31730
29.11.19 15:45
qbah: Siden han nå er IKT-ansvarlig på brakka

Kan vel legge til at det offisielle navnet på stillingen er endret til "EDB-ansvarlig".

(Innlegget ble redigert 29.11.19 15:46)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
29.11.19 15:57
HarryH: Kan vel legge til at det offisielle navnet på stillingen er endret til "EDB-ansvarlig".

Sies at den den ansvarlige for Informasjons og Kommunikasjonsteknologi har fått en utfordring da det viser seg at taktikk og spilleplan ikke lar seg kommunisere gjennom laguttakk.

Kanskje kunne den EDB ansvarlige delen bidratt med bruk av pc her, men dette vanskeliggjøres av hvordan denne forespørselen skal kommuniseres internt i "organisasjonen" og at man ikke eier pc, eller vet hvordan en brukes.

wile_e
wile_eInnlegg: 1462
29.11.19 16:56

Kjernen burde investere i en flanellograf til Horneland.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
29.11.19 18:24

Sitter å venter på en sånn adressa sak hvor de skal ha spurt Horneland om det samme spørsmålet han ikke klarte å svarte på igår.. De fikk jo spm om å komme tilbake imorgen.

Fikk bekrefta at den kom av saga etter treninga i 12 tia idag.. Men det drøyer..

Kan de ha fått en deadline å slippe noe saftig på?

(Innlegget ble redigert 29.11.19 18:25)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
29.11.19 18:50
AxelRudi: Sitter å venter på en sånn adressa sak hvor de skal ha spurt Horneland om det samme spørsmålet han ikke klarte å svarte på igår.. De fikk jo spm om å komme tilbake imorgen.

" Jeg prøvde å få reflektert litt underveis. Men det er vanskelig å få reflektert veldig om dagen. Vi spiller mange kamper, og vi er litt tynne i bemanningen. Det er mange oppgaver å ta seg av, og legger til:

– Det har gått i ett siden jeg sto opp i dag, og jeg har vært opptatt med andre ting. Det er et betimelig spørsmål, det er det. Også tror jeg det er fornuftig å få spilt kampen på søndag først, slik at vi klarer å bevare roen inn mot den. Det er en viktig kamp for oss. Så tror jeg det er viktig når den kampen er spilt å gjøre de riktige analysene og de riktige evalueringene.

– Jeg er dønn ærlig både med meg selv om dem rundt meg på min rolle oppi dette. Hvordan vi har gjort det i år og hvordan vi skal ta Rosenborg videre. Jeg tror det er viktig for Rosenborg mot 2020 å få vist muskler. Vi må komme opp med en tydelig plan for hvordan vi allerede neste år skal ta tilbake hegemoniet i Norsk fotball. Derfor er det viktig at vi får analysert og evaluert hvor vi står og hvordan vi skal komme oss dit, sier Horneland til Adresseavisen.

– Du sier du har mange oppgaver å ta deg av for tiden. Har du fått for mye ansvar etter at Bjørnebye gikk av?

– Nei, men jeg føler ikke at det er et spørsmål som jeg burde bruke tiden min til å reflektere rundt nå. Vi må leverer fra kamp til kamp, og om jeg skal gå og tenke på de tingene nå, så blir ikke det riktig bruk av energi og tid. Men som sagt, når vi på søndag er ferdig med Eliteserien og får senket skuldrene litt, så skal vi gjøre de rette analysene og evalueringene, så får vi ta det derfra.

– Jeg spør deg rett ut: Hvor lenge kan dette fortsette?

– Det er et vanskelig spørsmål som krever en dypere analyse enn å bare slenge det ut på en pressekonferanse. Det kreves også en annen tilnærming til det spørsmålet enn det jeg kan svare til deg her og nå, svarer han.

– Har du vurdert din stilling som RBK-trener?

– Jeg jobber som bare det for å løfte Rosenborg, slik at vi kan ta tilbake hegemoniet i norsk fotball. Jeg jobber for å skape et RBK som engasjerer supporterne, også har jeg sagt hele veien at jeg aldri kommer til å stå i veien for Rosenborg. Den dagen noen bestemmer seg for at jeg står i veien for RBK og klubbens utvikling, så skjer det som skjer.

– Har du fryktet at du kan få sparken de siste ukene?

– Jeg frykter ingenting. Jeg er fryktløs i forhold til det. Jeg er ansvarsbevisst i forhold til jobben min og det som følger med den. Også bruker jeg all min kraft til å få dette til. Som sagt, dersom noen finner ut at jeg ikke er rett man til dette, så ordner vi det.

– Så det er ikke noe alternativ for deg å trekke seg?

– Nei, personligheter med karakter trekker seg ikke ut sånn. Vi har en vinnermentalitet og en mentalitet til å få ting til. Så kan det godt være at når vi gjør våre analyser og evalueringer at noen andre mener dette er det andre som må ta videre, og da skjer det. Inntil noen eventuelt skulle fortelle meg det, så går jeg på med krum nakke og kommer til å gjøre det som skal til for å stille sterkt i 2020."


Enn at det er mulig å bruke så mange ord på å si ingenting. Noen som ble klok av dette?

(Innlegget ble redigert 29.11.19 18:51)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 32250
29.11.19 19:12
AxelRudi: – Du sier du har mange oppgaver å ta deg av for tiden. Har du fått for mye ansvar etter at Bjørnebye gikk av? – Nei, men jeg føler ikke at det er et spørsmål som jeg burde bruke tiden min til å reflektere rundt nå.

Ikke rart det er litt vanskelig for Horneland, hvis han trenger mye tid for å reflektere over dette.

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1790
29.11.19 19:15

Kan man egentlig kalle et intervju for "pressekonferanse"? 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
29.11.19 19:18
AxelRudi: Også tror jeg det er fornuftig å få spilt kampen på søndag først, slik at vi klarer å bevare roen inn mot den.

Hva skal han unngå å si nå for å bevare roen?

FranciscoM
FranciscoMInnlegg: 1790
29.11.19 19:21

"Jeg har forlenget kontrakten" 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
29.11.19 19:30
FranciscoM: "Jeg har forlenget kontrakten"

Haha! Må ikke skremme en stakkar slik på en fredagskveld mann! De kan prøve seg...

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22555
30.11.19 08:06
AxelRudi: – Så det er ikke noe alternativ for deg å trekke seg? – Nei, personligheter med karakter trekker seg ikke ut sånn.

Sååå...


Personligheter med karakter har sviktende hukommelse?


 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
30.11.19 11:45

Trakk han seg hos dere?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22555
30.11.19 12:58
AxelRudi: Trakk han seg hos dere?

Han prøvde, i hvert fall.

Olsok
OlsokInnlegg: 351
30.11.19 22:01

Han «trakk» vel seg da han ble landslagstrener? Var vel bare assistenttrener da, men var det ikke noen tumulter da og? Brøyt vel en kontrakt da og? 

Olsok
OlsokInnlegg: 351
30.11.19 22:02

For U18/19 landslaget

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6836
30.11.19 22:03

Han har vel nevnt i de tre siste intervju at han har karakter nå. Min erfaring tilsier at hvis noen fremhever en egenskap ofte er det gjerne tidvis noe man ønsker å ha, og da mangler.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25458
30.11.19 22:12

"I'm not a quitter", som det heter på engelsk. Kommer gjerne fra folk som har knivbladet på adamseplet ja. 

qbah
qbahInnlegg: 49636
30.11.19 22:17

A quitter never wins and a winner never quits. 

Klikk for å gå tilbake til toppen