Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
20.12.19 16:35

"RBKs valgkomité har bestemt seg: Disse er ønsket i det nye Rosenborg-styret
Slik Adresseavisen skrev onsdag, innstilles Ståle Gjersvold (54) til styreleder av Rosenborgs valgkomité.
Karen Espelund, Svein Tore Samdal og Frode Halvorsen er også nye navn sammenliknet med 2019-styret.

Det ble kjent gjennom en pressemelding sendt av leder for valgkomiteen, Stig Westerhus, fredag.

– De nye kandidatene har alle lang erfaring og høy kompetanse på ulike egenskaper som vi har leta etter. Styret som helhet er et godt team, som utfyller hverandre, og som til sammen vil utgjøre et slagkraftig styre godt rustet til å ta den strategiske ledelsen i arbeidet med klubbens muligheter og utfordringer framover, står det i pressemeldingen fra valgkomiteen.
Av dem som er på valg får Fredrik Winsnes fornyet tillit. Han rykker opp fra varaplass til å bli ordinært medlem.

Komiteen ønsker imidlertid å skifte ut Synnøve Farstad, som har sittet i fire år, med mangeårig NFF-generalsekretær Karen Espelund. Hun har også fortid fra UEFA-styret, og jobber i dag som fylkesdirektør for kultur og folkehelse i Trøndelag Fylkeskommune.
Tidligere i høst signaliserte både Bård Benum og Vegard Heggem overfor Adresseavisen at de ikke ville være tilgjengelig for valgkomiteen med tanke på gjenvalg.

I deres posisjoner har komiteen innstilt mangeårig elitetrener i langrenn og nå sjef i BN bank, Svein Tore Samdal.
Frode Halvorsen er adjukt med opprykk med fordypning i realfag og mastergrad i strategi og forretningsutvikling fra NTNU. Han har tidligere blant annet etablert Pstereo."

Ekstremt kompetanseløft må jeg si.

Styret vil da evt se slik ut:

Ståle Gjersvold som styreleder: Leder trønderenergi. Master i Teknologiledelse.

Leif Inge Nordhammer nestleder: Tidligere konsernsjef i Salmar.

Bratseth og Winsnes som sportslig alibier.

Marit Collin fortsetter også. Toppsjef for Katega.

Karen Espelund: 300kamper som spiller for Ørn. Generalsekretær i NFF i 10 år, styremedlem og visepresident i 11 år før det.
Satt i diverse komitéer i Uefa og Fifa, og var første kvinne i styret til Uefa hvor hun satt fem år.

Svein Tore Samdal: Adm Dir. i BN bank, før det KosernDirektør SMN. Landslagssjef langrenn i 5år. Personlig trener for Bjørgen.

Frode Halvorsen vara: Adjukt med opprykk med fordypning i realfag og mastergrad i strategi og forretningsutvikling fra NTNU.  Etablert Pstereo.

Om jeg skulle klage på noe her må det såfall være at jeg ville ha skifta ut Bratseth og Winsnes..

(Innlegget ble redigert 20.12.19 16:42)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 26493
20.12.19 16:43

Bratseth burde gjort som en god førstestyrmann og gått ned med sin kaptein. Istedenfor så surmulet han litt og ble sittende. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
20.12.19 16:54

Du skal se han kommer med benkeforslag på Koteng på årsmøtet...
Så lenge det er Finn Hellandsjø som holder på, så er jeg ikke sånn voldsomt bekymret, han legger stort sett inn noe drastisk hver gang det er valg, og taper.
Sist foreslo han vel Morten Loktu som styreleder i ett benkeforslag, som det viste seg så ikke ønsket jobben..

Men om Bratseth skal gjøre det med støtte i Eggen, så kan det bli en kamp. Problemet her er at de nødvendigvis ikke er imot selve endringen, de er bare misfornøyd med at noen andre prøver å ta tak for å gjøre den. De redd for å miste kontroll.
Spesielt Bratseth, som også var hvorfor han ringte VG og gikk ut der, noe som er taktløst før valgkomiteen har gitt endelig svar på hvem de har innstilt.

Det er ikke VG som avgjør dette, det er årsmøtet. Valgkamp taes der, ikke i media.

qbah
qbahInnlegg: 49887
20.12.19 22:44

"Hva er ditt juleønske for RBK?


– At vi får en bra sesong, både på og utenfor banen. At 2020 blir et bra år. Og det tror jeg veldig på. Selv om det er mye støy utad, så er det mange positive ting som har skjedd de to siste månedene. Det er mye hardt arbeid igjen, men på salg ligger vi foran fjoråret på samme tid. Jeg merker at det er en ny bølge med entusiasme på gang, sier hun."


 


Solgt mer sesongkort enn i fjor på samme tid ja. Regner med det er en hinsides økning, på grunn av all optimismen. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
20.12.19 23:03

Haha! Hun er god til å selge da! :)

Angående styreleder går diskusjonene i sosial media nå på hvem som er mest, eller minst, samlende av Gjersvold og Koteng.

Lykke til med den.

(Innlegget ble redigert 20.12.19 23:09)

caliblue
caliblueInnlegg: 14359
21.12.19 09:59
AxelRudi: Angående styreleder går diskusjonene i sosial media nå på hvem som er mest, eller minst, samlende av Gjersvold og Koteng.

Etter at Gjersvold har frontet utbyggingen av vindkraft som har rasert uberørt trøndersk natur for at sveitsiske og tyske pensjonsfond skal vokse inn i himmelen, så er det ikke sikkert han er bare samlende heller.

Det har vært protester både her og der de senere årene. Hadde Trønderenergi gjort med Bymarka hva de gjør andre steder, hadde ikke Gjersvold blitt vurdert som styreleder for Rosenborg.

Så utgjør sikkert folk bosatt i Trondheim et klart flertall på årsmøtet til Rosenborg, men når Rosenborg fyller Lerkendal er de i mindretall på tribunene.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
21.12.19 15:33

Nei det var det jeg siktet til, vet godt hvem han er da jeg har besteforeldre der ute det har vært verst.


Men så klarer jeg liksom ikke bli sinna på han som gjør jobben sin og sørger for å ivareta interessene til de han jobber for heller. Det er jo noen andre der ute som har ansvaret for at han havnet der man er idag.

qbah
qbahInnlegg: 49887
21.12.19 19:46

Dumt å blande politikk med administrative oppgaver hos en direktør i et slikt selskap. Uansett hva jeg mener om vindmøllene så er det feil fyr å bli forbanna på. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
21.12.19 23:23

"- Vi har en veldig sterk tropp, som vi skal ta ut mer av. Men vi skal ha noen nye fjes inn for å skape litt ny dynamikk, slår Eirik Horneland fast overfor rbkweb.no.

- Vi ønsker at mye skal være i orden til 9. januar, at vi har alt på plass, sånn at vi kan forberede oss godt og ta tilbake hegemoniet i norsk fotball.

Treneren vil på sikt forsøke å redusere A-stallen til to keepere og 18 utespillere, fordelt på seks i hvert ledd, men han erkjenner at ønsket ikke blir oppfylt over natta med mange spillere på kontrakt i 2020.

- Det kan ta tid å komme inn i en ønsket tropp. Det blir ikke sånn 1. januar, for å si det sånn. Det er langt i fra. Vi har forpliktelser, påpeker Horneland.

- Men vi må ha noe å arbeide etter. Vi må ha ei målsetting over tid om å bygge en struktur der dem som vi har i troppen reelt sett er med og konkurrerer. At du ikke må sette igjen fem mann hjemme når du drar på kamp, for det gir litt dårlig dynamikk i garderoben.

- På treningsfeltet må du få nok repetisjon på dem som skal være en del av det. Du kan ikke være for mange, for da får du for lite repetisjon og for lite læring.

- Rosenborg har alltid hatt ei veldig sterk treningsgruppe, samtidig som at det har vært muligheter for hospitanter i egen klubb å komme opp og trene med A-laget. Det har vært litt lukket nå, fordi vi har hatt så mange i A-troppen, noe som har sperret for hospitering.

- Vi ønsker å ta tilbake tankesettet som har vært i Rosenborg over tid og bygge en tropp som sammenfaller med historien og samtidig ivaretar at fotballen har forandret seg."


18 + 2 blir det iallefall ikke enda, og da spørs det vel om det blir i heletatt.

HarryH
HarryHInnlegg: 32091
21.12.19 23:31

En tropp som sammenfaller med historien? Er det Bjørnebye som er tekstforfatter? 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
21.12.19 23:59

Den øverste sportslige lederen har dessverre vist seg bortimot like tåkete. Sad!

(Innlegget ble redigert 22.12.19 00:00)

caliblue
caliblueInnlegg: 14359
22.12.19 11:29
qbah: Dumt å blande politikk med administrative oppgaver hos en direktør i et slikt selskap. Uansett hva jeg mener om vindmøllene så er det feil fyr å bli forbanna på.

Det er jeg enig i. Jeg skjønte bare ikke det at han skulle være så mye mer samlende enn Koteng. Det er ikke Koteng som sitter på kontoret og sender politet etter folk som bryr seg mer om Trøndelag enn sveitsiske pensjonsfond.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4265
22.12.19 12:42

Hvis jeg skulle bygge et hus jeg hadde fått godkjenning for å bygge, men noen i protest hadde slått leir på tomten for å hindre utbyggingen, så hadde jeg ringt politiet. Det hadde du også gjort.

Det er noe med å skille sak fra person. Hvis det er 13 stk på frøya som ikke klarer det, så overlever klubben.

 

(Innlegget ble redigert 22.12.19 12:43)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
22.12.19 19:07

Det lyser i stille grender:

"Gratis i sommer: Her er Ciljans julehilsen til RBK-fansen:

Nå vil Per Ciljan Skjelbred ha noe konkret på bordet fra Rosenborg.

– Jeg ønsker at Rosenborg skal vise at de vil ha meg, og komme med et tilbud som vi kan snakke om, sier Skjelbred til Adresseavisen.

– Tror du at det kan skje i januar?

– Det håper jeg.

– Tror du vi i løpet av januar vet hva fotballfremtiden din er?

– Det er umulig å si i fotballverdenen, men at vi vet mer enn i dag, håper, ønsker og tror jeg.

– Dette er den første reelle muligheten siden jeg dro til Tyskland, der jeg kan si at det absolutt er en stor mulighet for at det kan skje, sier han.

– Men det må klaffe for begge parter, og vi må bli enige om hvordan ting skal være. Det er en stor mulighet for at vi kan ta det videre.

Men det er lite trolig at det skjer før kontrakten med Hertha går ut til sommeren."

Ciljan hjem i sommer, bare å begynne å bli kvitt midtbanespillere!

(Innlegget ble redigert 22.12.19 19:09)

Zanick
ZanickInnlegg: 12376
22.12.19 19:30
AxelRudi: Men det er lite trolig at det skjer før kontrakten med Hertha går ut til sommeren."

33 år da. Bør være på edruelig lønn isåfall.

Konradsen og Lundemo må ut.

qbah
qbahInnlegg: 49887
22.12.19 19:48

Dette klarer Dorsin uten problemer. Men det må være innenfor rimelighetens grenser. En gamling med høy lønn ut, Jensen og en gamling inn, Ciljan? Da forventer jeg Lundemo eller Konradsen ut for å rydde plass til Zachariassen fra før. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
22.12.19 20:00

Tviler på Ciljan krever spesielt mye, vil nok ha jobb Salmar når ferdig. Tjent 20 mill i året i Hertha i 8 ses, så det går nok greit. Handler vel mer om å føle seg ønsket, vet jo at de ikke er så flinke på det der.

Denic forsvinner.
Konradsen ryktes til BG. Zach erstatter.
Lundemo blir til sommers da kontrakten går ut og Ciljan kommer inn.


Noe sånt.

HarryH
HarryHInnlegg: 32091
22.12.19 20:15

Ciljan har jo allerede begynt å argumentere offentlig for hvorfor han bør få høy lønn. 

Zanick
ZanickInnlegg: 12376
22.12.19 20:49
AxelRudi: Tjent 20 mill i året i Hertha i 8 ses, så det går nok greit.

https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/70PLXV/ciljans-nye-hertha-avtale-er-verdt-120-millioner

Ganske syke tall ja. Om han virkelig vil til RBK, så bør ikke 1, 3 eller 5 mill i året spille så stor rolle, med den formuen han har opparbeidet seg. Vi husker MGP spilte på luselønn i RBK, og trolig enda mindre i Tromsø.

Skjelbred spiller anker i Hertha om dagen. Bør være en KRAFTIG forbedring fra Lundemo i den rollen. Trondsen kan konkurrere med Zach og Jensen om indreløper.

Ryktes Konradsen til Bodø/Glimt altså? Litt overraskende.

(Innlegget ble redigert 22.12.19 20:51)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
22.12.19 21:00
Zanick: Skjelbred spiller anker i Hertha om dagen. Bør være en KRAFTIG forbedring fra Lundemo i den rollen. Trondsen kan konkurrere med Zach og Jensen om indreløper. Ryktes Konradsen til Bodø/Glimt altså? Litt overraskende.

Ekstrem oppgradering er ordet. Fra Lavvo til Villa med 12 soverom.

Fra Skoda Vacum 67modell til spiller ny Mclaren F1.

Dere skjønner tegninga.

Teknikk pg spillesforståelsen har neppe blitt dårligere, også defensive evner nå. Og forflytningsevnen da.

Det er to nyheter jeg har hørt nylig om neste sesong, det ene er at Kon ønsker seg hjem for å avslutte i Bodø. Så spørs det om man blir enige.

Det andre er at Coolen har fått gjennomslag for u13. Og der kan det vel bli litt bråk. Selv synes jeg det må til.

(Innlegget ble redigert 22.12.19 21:01)

Xavi7
Xavi7Innlegg: 10021
22.12.19 21:07

Hvor gammel er Skjelbred? 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 38941
22.12.19 21:08
Xavi7: Hvor gammel er Skjelbred?

32.

Dewaz
DewazInnlegg: 25677
22.12.19 21:12
AxelRudi: Konradsen ryktes til BG.

Spanderer kake på hele VGD her i Trondheim om Konradsen ryker

Zanick
ZanickInnlegg: 12376
22.12.19 21:19

Tettey kommer sikkert med lignende flørt snart. Skal RBK hente de to bør mange av dagens gamlinger forsvinne. Søderlund, Hovland, Konradsen definitivt. Kanskje Helland og Jensen. Reginiussen legger opp etter neste sesong.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 10021
22.12.19 21:25

Ville tenkt meg om før jeg hentet en aldrende Skjelbred etter en lang proffkarriere, og som skal surfe inn noen gode år. Rbk trenger friskt blod

Nightwish
NightwishInnlegg: 5295
22.12.19 21:27

Hva skal vi tro om den nye nettavisen Nidaros som kommer snart? Ekstremt kritiske artikler om Rosenborg? Arne Reginiussen er ansvarlig redaktør. Ja, broren til Tore og Mads.

(Innlegget ble redigert 22.12.19 21:27)

Zanick
ZanickInnlegg: 12376
22.12.19 21:30
Xavi7: og som skal surfe inn noen gode år.

Men hvorfor skulle PCS ''surfe'' inn noen år? Han har hatt en suksessfull karriere i Bundesliga og tjent seg søkkrik. Han kan legge opp med god samvittighet nå.

Skal han til RBK så må han være topp motivert. Det vet Skjelbred og det vet Dorsin.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7179
22.12.19 21:31
Xavi7: Ville tenkt meg om før jeg hentet en aldrende Skjelbred etter en lang proffkarriere, og som skal surfe inn noen gode år. Rbk trenger friskt blod

Vanligvis ville jeg vært enig med deg, men dette er Ciljan. Prinsen og halve kongeriket.

Tilskuertallet i første kamp han er tilbake i Trondheim er 21000 - selv om Horneland er trener.

Dessuten skal han bare spille noen sesonger, og han har ekstremt mye erfaring nå som klubben kan utnytte.

Klubben trenger flere samlende personer fremover, og Ciljan er nok en av de.

Etter å ha spillt noen år, går han nok inn som trener i Salmar, for å utvikle unge trøndere. Hvem har bedre forutsetninger for å gjøre det enn han?

qbah
qbahInnlegg: 49887
22.12.19 21:32

Hva tilsier at han er RBK-kritisk?


Konradsen til BG allerede nå overrasker meg om skjer. Om 2-3 år kanskje. Hadde blitt mindre overrasket om han hadde hoppet på et middels utenlandseventyr nå. 

qbah
qbahInnlegg: 49887
22.12.19 21:33

Ciljan inn vil styrke både garderoben med sin respekt og erfaring i tillegg til at det gir økt billettsalg. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg