Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ørjan klar for Rosenborg

NYTT TEMA
trapattoni
trapattoniInnlegg: 10585
12.08.99 16:51
Utklipp fra Glimt's uoffisielle hjemmeside:

"Ørjan Berg er klar for Rosenborg. Dette bekreftes av administrerende direktør Tarjei Eck Hansen i Glimt i ettermiddag. Ørjan skriver en ny treårskontrakt med Glimt, men leies ut til trønderne inntil de blir slått ut av årets Mesterliga. Deretter returnerer han til Bodø og forblir Glimt-spiller til kontrakten går ut i 2002. Det vil si at han er klar igjen for Glimt til neste seong, uansett hvordan det går med Rosenborg ute i Europa.

Eck Hansen vil foreløpig ikke kommentere det økonomiske innholdet i avtalen, men det dreier seg etter all sannsynlighet om en viss sum pr. kamp og etter de opplysningene som har sivet ut tidligere ligger det trolig an til at Glimt har sikret seg inntekter på rundt 4 millioner, selvsagt avhengig av hvor langt Rosenborg når i Mesterligaen. Trønderne har gjort det klart at de ikke vil la Glimt overta Christian Steen som del av avtalen med mindre de får opsjon på å kjøpe Arild Berg. En slik forkjøpsrett har ikke Arild vært villig til å gå med på, dermed er Steen ikke del av denne avtalen. Om Glimt har fått rett til å leie andre RBK-spillere er ikke klart.

Ørjan er klar for Rosenborg om 12 dager og dermed får broder Runar dra til Venezia snart. Glimt er dermed også sikret sin del av fortjenesten ved overgangen hans, noe som vil beløpe seg til omlag 600 000 kroner. Ørjan blir forøvrig å finne på tribunen under dagens UEFA-cupkvalifisering i og med at han nå er under kontrakt med Rosenborg."

Trapattoni,
som tror RBK kommer laaaangt i årets CL.....

steffen
steffenInnlegg: 24607
12.08.99 21:05
Får håpe Ørjan har jobb her i byen til ut i mai 2000...

Steffen,
som stusser litt over bare 1-0 i kveld til klubben han liker nest best
Klikk for å gå tilbake til toppen