Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

NYTT TEMA
MyWays
MyWaysInnlegg: 3590
15.11.17 08:19

Nå spekulerer Pamer i at også forholdet mellom Haugen og Brann begynner å bli forsuret (greit at han er på vei vekk, men hvorfor er forholdet til klubben dårlig?). I tillegg nevner han Gilli, som han mener ønsker seg vekk. Skaanes er allerede nevnt, og det samme er Nouri.

Link

Sistemann som nevnes er Kristiansen, som kanskje krever for mye i lønn. Men er forholdet til klubben ok, så ser jeg ingen grunn til at han ikke skal forlenge. Hvor ellers skal han spille fotball og være en så sentral del av laget (som er bedre lønnet)?

Alle disse har kontrakter som løper ut i løpet av 2018.

Spillere kommer og går - det er helt greit. Men vi må for all del ikke få rykte på oss som en klubb det er utrivelig å være i, eller at økonomien (lønnutbetalinger ol.) er rotete. Et godt rykte er alfa omega.

MyWays
MyWaysInnlegg: 3590
15.11.17 08:20

PS: På en annen side er det bare bra at det ryddes plass til POL sine forsterkninger. 

Bare vent, om et par år er han tilbake som sportssjef i Brann :)

Firensju
FirensjuInnlegg: 1443
15.11.17 10:08

Enig med at BT fokuserer for mye på det negative. Bør heller hylle for POL og El Fakiri. Hører knapt om dem jeg.

Jeg håper fortsatt på gode signeringer snart. Det har vært altfor dårlig på det i det siste. Spesielt sommervinduet istad. "Laget er godt nok, trengte ikke flere", sa sportssjefen, så kom skadene/karantene (akkurat som ventet).

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2023
15.11.17 10:13

Anders "Paranoia" Pamer.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 10:45
Solvgutt1: Det var du som sa at tallene var lave.

vel ...nå roter du  

det var som ett svar på at du påstod at han var bedre 

Synes det er artig at du lager en nummerert punktliste med ting du ikke har sjekket og som ikke stemmer :-) 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 11:18
MyWays: Sistemann som nevnes er Kristiansen, som kanskje krever for mye i lønn. Men er forholdet til klubben ok, så ser jeg ingen grunn til at han ikke skal forlenge. Hvor ellers skal han spille fotball og være en så sentral del av laget (som er bedre lønnet)?

Kan ikke fatte at han får noe bedre betalt ett annet sted 

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7018
15.11.17 11:44

Nei. Det er du som roter. Du svarte at antall målpoeng var så lavt at de ikke kunne brukes til sammenligning. Jeg er enig i at tallene er lave, iallefall for Nouri, men man kan iallefall se at Jonsson produserer flere målpoeng, at vi i snitt tok flere poeng med ham på banen enn uten og at vi scoret flere mål med ham på banen uten.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 11:50
Solvgutt1: Nei. Det er du som roter. Du svarte at antall målpoeng var så lavt at de ikke kunne brukes til sammenligning. Jeg er enig i at tallene er lave, iallefall for Nouri, men man kan iallefall se at Jonsson produserer flere målpoeng

Enten er du bare dum eller så lyger du 

Jeg svarte på DETTE innlegget under at backer generelt har så få målpoeng at dette ikke er det mest avgjørende

I tillegg tar du jo feil på faktaene . Man kan IKKE se at Jonsson på noen som helst måte produserer flere målpoeng. 

Ikke overrasket over at du ikke gir deg selv når du har tatt feil . Det ser vi jo gang på gang på gang  

Innlegget siden du ikke husker ==> 

"Solvgutt1 - 14.11.17 12:16

På hvilken måte er Jonsson en kjedelig type? Han har på sine ti kamper like mange målpoeng som Nouri hadde i hele fjor, og en mindre enn Nouri har på 25 kamper i år."

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7018
15.11.17 11:53

Hvor står det at Jonsson er bedre enn Nouri i det du siterer? Bedre offensivt mener jeg han er. Ikke totalt. Og hvor i ditt svar står det backer generelt? 

Knallharde fakta viser at Jonsson produserer flere målpoeng enn Nouri. At du ikke forstår at antall kamper spiller en rolle her er ikke mitt problem.

(Innlegget ble redigert 15.11.17 11:55)

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 12:23
Solvgutt1: Hvor står det at Jonsson er bedre enn Nouri i det du siterer?

Knallharde fakta viser at han IKKE har produsert flere målpoeng. 

Uansett hvor mye du krangler på det. 

 

Og bedre ? Det var vel ikke spørsmålet . 

Fortsatt imponert over alt du klarer å kverulere på 

Om du gidder å ta diskusjonen med "poeng pr minutt" igjen så får du ta den med noen andre. 

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7018
15.11.17 12:31
KaffeOrginal: Knallharde fakta viser at han IKKE har produsert flere målpoeng.  Uansett hvor mye du krangler på det.    Og bedre ? Det var vel ikke spørsmålet .  Fortsatt imponert over alt du klarer å kverulere på  Om du gidder å ta diskusjonen med "poeng pr minutt" igjen så får du ta den med noen andre.

Jo, fakta viser at han produserer flere målpoeng. 3 målpoeng på 10 kamper er 0,3 per kamp.

4 målpoeng på 25 kamper 0,16 per kamp. Altså rundt halvparten. 

Si at du har to spisser. Den ene har scoret 15 mål, den andre har scoret 20 mål. De 15 målene har imidlertid blitt scoret på 20 kamper, mens de 20 målene har blitt scoret på 60 kamper. Ingen vil si at spilleren med 20 mål på 60 kamper scorer mer enn spilleren med 15 mål på 20 kamper. 

Du påstod du svarte på at jeg kalte Jonsson bedre enn Nouri. Jeg lurer på hvor i det du siterte dette står. Du påstod at du svarte at backer generelt har så få målpoeng at det ikke er en målestokk. Fakta er at jeg skrev at Jonsson er bedre offensivt enn Nouri og begrunnet det delvis med at han produserer flere målpoeng enn Nouri. Du mente at de har få målpoeng at det derfor ikke er noen målestokk. Jeg er enig i at de har få målpoeng, men Jonsson har sine på 10 kamper. Så over en hel sesong er det rimelig å anta at han vil levere flere enn de få Nouri leverer i løpet av en sesong. Fordi han en bedre offensivt.

karamell
karamellInnlegg: 2602
15.11.17 12:43

Er det lov å håpe på like stor uro internt i spillegruppa som det er blant dere supportere pga kontraktsforhandlinger før helgens kamp mot Godset?  :)

den12mann
den12mannInnlegg: 9415
15.11.17 14:55
Solvgutt1: Ingen vil si at spilleren med 20 mål på 60 kamper scorer mer enn spilleren med 15 mål på 20 kamper.

Ehh.. jo. 20 er mer enn 15 alle dager i uken, men du kan gjerne si at målsnittet er bedre til han med 15. 

Andreas Lund: 8 landskamper og 4 mål (0,5 i snitt)
John Carew: 91 landskamper og 24 mål (0,26 i snitt)

Hvem hadde du valgt? 

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7018
15.11.17 15:07
den12mann: Ehh.. jo. 20 er mer enn 15 alle dager i uken, men du kan gjerne si at målsnittet er bedre til han med 15.  Andreas Lund: 8 landskamper og 4 mål (0,5 i snitt)
John Carew: 91 landskamper og 24 mål (0,26 i snitt) Hvem hadde du valgt?

Carew var langt mer enn bare en målscorer. Jeg hadde ikke nødvendigvis valgt ham foran Andreas Lund på bakgrunn av den relativt svake målstatistikken hans iallefall. Nå er det store forskjeller her i både antall kamper og antall mål. I Nouri vs. Jonsson er det nesten helt like antall målpoeng, men store forskjeller i antall kamper.

Det er forskjell på ha produsere mest, og å ha produsert mest. Når man snakker om hvem som scorer eller produserer mest så ser man selvfølgelig på antall mål relativt til antall kamper. Noe annet er fullstendig meningsløst. På samme måte som du ikke kan si hvem som løper raskest kun ved å se på tiden dersom de løper to forskjellige distanser.

La oss si at du er trener, og har en spiss som har vært i klubben en stund og står med 20 mål på 50 kamper. Så har du en ferskere, yngre spiss som står med 19 mål på 19 kamper. Du får beskjed om å velge den spissen som scorer mest. Hvem av de velger du?

 

(Innlegget ble redigert 15.11.17 15:09)

den12mann
den12mannInnlegg: 9415
15.11.17 15:54
Solvgutt1: Det er forskjell på ha produsere mest, og å ha produsert mest.

Fair enough, jeg skal ikke være for bombastisk her

Men siden det er snakk om en forsvarsspiller så hopper diskusjonen litt bukk over det defensive. Jonsson scorer gjerne hakket bedre fremover, men det er liten tvil om hvem som er best andre veien. Totalt sett er Nouri ut en svekkelse. 

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7018
15.11.17 16:42

Jeg er er enig i at Nouri totalt sett er bedre, men jeg reagerte på at han blir beskrevet som en kjedelig type. Bedre offensivt og svakere defensivt er ikke kjedelig i mine øyne. Så syns jeg det er feil å avskrive Jonsson som "ikke god nok" så fort. Han er ung, uerfaren og har spilt lite for oss. Svakhetene hans er ikke uvanlig for slike spillere og det kommer seg gjerne når spilleren har fått tid til å tilpasse seg. Han har ferdigheter som gjør ham veldig spennende.

Et av de største ankepunktene mot Nouri er netttopp sluttproduktet. Han slår for dårlige i innlegg og har vel knapt mer enn et par scoringer på toppnivå i karrieren. Svake innlegg er et problem for hele laget. Jonsson virker bra på dette og det er lovende. Det er kjipt hvis Nouri forlater på grunn av sånt rot, men selve byttet Nouri ut og Jonsson inn er det ingen grunn til å kkrisemaksimere. En solid back ut og en yngre, svært lovende back inn. Med den rette utviklingen kan Jonsson bli Islands høyreback i VM. Da snakker vi videresalgspotensiale også. Det er ikke mange spillerne vi kan forvente godt betalt for. Tallene viser jo at det ikke var noe voldsomt Nourisavn i de kampene  Jonsson spilte.

(Innlegget ble redigert 15.11.17 16:47)

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 20:51
Solvgutt1: Jeg er er enig i at Nouri totalt sett er bedre, men jeg reagerte på at han blir beskrevet som en kjedelig type. Bedre offensivt og svakere defensivt er ikke kjedelig i mine øyne

Nouri er bedre . Det er vi enig i . Både offensivt og defensivt 

Noe tallene viser - selv om du tok feil på dem ( artig at du ikke gir deg på det ) 

Ett interessant tall du bør merke deg er det Nifs kaller indirekte assists. Her scorer Nouri og ikke islendingen. Dette bare bekrefter inntrykket at han er bedre også offensivt . Vi får flere overlapper og godt gammeldags vingspill med ham på banen .  

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 20:52
Solvgutt1: Jo, fakta viser at han produserer flere målpoeng

Nei - det er feil 

6 poeng har Nouri på Nifs , "din mann" har 3 

6 er større enn 3 . Det kan en førsteklassing fortelle deg 

(Innlegget ble redigert 15.11.17 20:52)

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
15.11.17 20:54
den12mann: Men siden det er snakk om en forsvarsspiller så hopper diskusjonen litt bukk over det defensive. Jonsson scorer gjerne hakket bedre fremover, men det er liten tvil om hvem som er best andre veien. Totalt sett er Nouri ut en svekkelse

Ja , backene er viktig for så vidt i angrepet . Her scorer Nouri også mest 

Enig i at vi er svekket 

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7018
15.11.17 23:03

Indirekte assist er ikke målpoeng og du mangler grunnleggende tallforståelse hvis du tror 4/25 er bedre enn 3/10. Det er som å si at en som løper hundremeteren på et minutt er raskere enn en som løper 3000m på sju minutt fordi ett minutt er raskere enn sju. Selv ikke med de indiekte assistene har Nouri høyere snitt enn Jonsson

lok1
lok1Innlegg: 4666
15.11.17 23:12

Hva tror dere hadde skjedd under RBH?

 

Nouri: Hvor er bonusen min?
RBH: Hvor mye var den på?
Nouri: Egentlig 300k, men synes jeg fortjener det dobbelte
RBH: Selvfølgelig. 600k er på vei med en eneste gang.

OK, kanskje prinsippene til Soltvedt denne gangen kostet oss en solid høyreback, og kanskje var det ikke helt rettferdig for alle, men styringen av kontrakter, lønn og spillerlogistikk er så enormt mye bedre enn det var under RBH, så da får vi heller godta at det blir noen medmennesklige feilskjær i starten.

Gulløl
GullølInnlegg: 129
16.11.17 01:36


Fra Barcelona B til Brann. Midtbanespilleren Usman Mohammed har kommet til Norge for å trene Brann. 

http://scorenigeria.com.ng/2017/11/15/rio-olympics-star-usman-mohammed-begins-sk-brann-trials/

https://no.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Usman

(Innlegget ble redigert 16.11.17 01:36)

MyWays
MyWaysInnlegg: 3590
16.11.17 03:59

Er det POL-effekten?

Firensju
FirensjuInnlegg: 1443
16.11.17 08:18
MyWays: Er det POL-effekten?

Håper det :)

Leffa
LeffaInnlegg: 4838
16.11.17 09:28
Gulløl: Fra Barcelona B til Brann. Midtbanespilleren Usman Mohammed har kommet til Norge for å trene Brann.

Kanskje ikke så lurt å stole på slike sider. Dette stemmer ikke. Han har ikke kommet til Bergen for å trene med Brann.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
16.11.17 09:31
lok1: OK, kanskje prinsippene til Soltvedt denne gangen kostet oss en solid høyreback, og kanskje var det ikke helt rettferdig for alle, men styringen av kontrakter, lønn og spillerlogistikk er så enormt mye bedre enn det var under RBH, så da får vi heller godta at det blir noen medmennesklige feilskjær i starten.

Er styringen så mye bedre ? 

Ja , det brukes mindre penger - det kan jo sies å være styring ,men det kunne jo en hvilken som helst apekatt klare . Det er bare å skru igjen 

Det som er interessant er jo hvordan man bruker de pengene man faktisk bruker. 

Når vi ikke er på markedet med spennende nye spillere , når vi ikke klarer å fornye kontrakter med eksisterende spiller , når vi klarer å komme i krangler med spillere om utbetalinger så vil jeg faktisk ikke si at det hele er så mye bedre

For meg er han enn så lenge en gniten RBH - så her er det mye å bevise. 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
16.11.17 09:36
Solvgutt1: Indirekte assist er ikke målpoeng og du mangler grunnleggende tallforståelse hvis du tror 4/25 er bedre enn 3/10.

Du preiker som vanlig fjas . 

For NIFS så er dette målpoeng og uansett om det er ett "offisielt begrep" eller ei så forteller det noe om spilleren. 

Det forteller at han er mer involvert i angrepet . 

Snakk om grunnleggende tallforståelse. Du har til og med tidligere laget en nummerert list der du skriver islendingen scorer flere poeng enn Nouri. Noe som beviselig er feil . Du kunne gjerne skrevet at han scoret flere poeng pr kamp , men det gjorde du altså ikke og da har du tydelige mangler med din tallforståelse. 

Kan jo også nevne at Karadas hadde bedre uttelling enn Helstad i 2007 . Hvem tror du var viktigst av de to dette året ? 

( uten å ta noe som helst av æren bort fra Karadas som var en kanonspiller som definitivt var med å avgjøre for vår del ) 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51901
16.11.17 09:37
Solvgutt1: Det er som å si at en som løper hundremeteren på et minutt er raskere enn en som løper 3000m på sju minutt fordi ett minutt er raskere enn sju

Definitivt ikke 

Det blir mer for din del å si at en som har klart å tjene 3 kroner på 10 minutter har skaffet mer penger enn enn som tjente 7 på 25 minutt siden det er mer pr minutt 

Prøv å gå å kjøpe noe så vil du se hva som er mest av 7 og 3 ( i den grad du får noe som helst for noe av summene ) 

Firensju
FirensjuInnlegg: 1443
16.11.17 09:40

Enda en ny spiller linket til Brann (har ikke BA-abonnement), men det gjelder visst Henrik Bjørdal (som "spiller" for Brighton):
https://www.ba.no/sk-brann/fotball/sport/brighton-spiller-frir-til-brann/s/5-8-689501

(Innlegget ble redigert 16.11.17 09:40)

Small_boi
Small_boiInnlegg: 5199
16.11.17 09:52
KaffeOrginal: Definitivt ikke  Det blir mer for din del å si at en som har klart å tjene 3 kroner på 10 minutter har skaffet mer penger enn enn som tjente 7 på 25 minutt siden det er mer pr minutt  Prøv å gå å kjøpe noe så vil du se hva som er mest av 7 og 3 ( i den grad du får noe som helst for noe av summene )

Litt dumt at denne semantiske debatten gjemmes vekk i klubbtråden og at resten av forumet ikke får ta del i den...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg