Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

NYTT TEMA
KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52339
21.02.18 13:41
Tjaaah: Hadde du vært mye mindre skeptisk til å starte serien med kun Børven og Skålevik som alternativ på topp?

Bittelitt , men ikke mye nei . 

Men du må jo være enig i at dette er to problemstillinger 

Børven / Skålevik er problematisk fordi ingen av dem var gode nok 

Skålevik alene er problematisk i tillegg fordi vi ikke har noen backup ( Azar er ok til sitt bruk - men holder ikke 90 min i full fart ) 

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7129
21.02.18 13:44

Skålevik er god nok. Nå får han forhåpentligvis tillit over tid, og da blir det bra det. Ser gjerne at man henter et talent som kan være backup, men ser ikke helt hvem det skal være. 

 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 13:48
KaffeOrginal: Bittelitt , men ikke mye nei . Men du må jo være enig i at dette er to problemstillinger Børven / Skålevik er problematisk fordi ingen av dem var gode nok Skålevik alene er problematisk i tillegg fordi vi ikke har noen backup ( Azar er ok til sitt bruk - men holder ikke 90 min i full fart )

Joda, men nå har vi for mange på midten, og de er rimelig jevngode. Så om Barmen må vikariere lengre fremme på banen frem til sommeren, så synes jeg faktisk ikke at vi er noe særlig svekket i forhold til før vi solgte Børven.

Poenget mitt er at jeg ikke helt ser den store svekkelsen av Børven ut, og ingen inn. Selv om jeg jo håper på noen inn som er vesentlig bedre.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 13:49
Solvgutt1: Skålevik er god nok. Nå får han forhåpentligvis tillit over tid, og da blir det bra det. Ser gjerne at man henter et talent som kan være backup, men ser ikke helt hvem det skal være.

Han ser bedre ut, men han må jo fortsatt bevise at han er god nok, for oss.

Ellers er jeg enig med deg, ser gjerne at vi henter et talent som backup, men jeg aner heller ikke hvem det skulle være.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 7129
21.02.18 13:51
Tjaaah: Han ser bedre ut, men han må jo fortsatt bevise at han er god nok, for oss.

Han har jo vist tendensene, så da syns jeg han bør få sjansen til å bevise det over tid. Henter vi et "soleklart førstevalg" så vil det være denne spilleren som får denne tilliten og tålmodigheten. Uten at det er noen som helst garanti for at vedkommende presterer heller. 

Klarer man å få en storfisk på kroken så go for it. Jeg kunne også vært for å hente en spiller som Benjamin Stokke for å ha den type spiss i verktøykassa, men når jeg ser at KBK trolig krever 5 millioner for ham så er ikke det en sum som er forvarlig for en spiss som skal spille av og til. 

Barmen er jo spennende. Jeg syns han klarte seg greit de mulighetene han fikk i fjor mtp hvor lite han har spilt i rollen. Kanskje kan han bli en bra ES-spiss hvis han dyrkes der over tid. Men det virker ikke som det er LANs tanke. 

(Innlegget ble redigert 21.02.18 13:52)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 13:53
Solvgutt1: Han har jo vist tendensene, så da syns jeg han bør få sjansen til å bevise det over tid. Henter vi et "soleklart førstevalg" så vil det være denne spilleren som får denne tilliten og tålmodigheten. Uten at det er noen som helst garanti for at vedkommende presterer heller. Klarer man å få en storfisk på kroken så go for it. Jeg kunne også vært for å hente en spiller som Benjamin Stokke for å ha den type spiss i verktøykassa, men når jeg ser at KBK trolig krever 5 millioner for ham så er ikke det en sum som er forvarlig for en spiss som skal spille av og til.

Jeg er enig. Om vi ikke kan få en veldig god spiller, som er et klart førstevalg nå, så kan vi bare gå all in på Skålevik i vårsesongen.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2928
21.02.18 15:01

Jeg kaster meg uti driten og utroper Skålevik til en av årets overraskelser i ligaen. 13 mål og 5 målgivende, og har med sin oppofrende spillestil frontet et hardtarbeidende Brann-lag kun 5 poeng bak ligaleder når det gjenstår 3 runder.  

Forutsatt at han satses på som førstevalg.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2928
21.02.18 15:04

Barmen/Braaten/Karadas kan få vikariere når Skålevik trenger hvile/vi ønsker en helt annen kampplan. Vi henter et spisstalent fra Kalandseid som får et par innhopp.

Jeg er utrolig nok mer hypet for denne sesongen enn på flere år.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 15:15
Lew_Ashby: Jeg kaster meg uti driten

Et altfor lite brukt uttrykk, spør du meg.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 15:16
Lew_Ashby: Jeg er utrolig nok mer hypet for denne sesongen enn på flere år.

Det hjelper å få inn en frisk Koomson, merker jeg. For all del de andre også, men han er rett og slett gøy.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2928
21.02.18 15:22
Tjaaah: For all del de andre også, men han er rett og slett gøy.

Enig i at Cum Soon var en viktig signering, men for min del var Haugen den viktigste. Ikke nødvendigvis pga kvaliteten på spilleren, men pga det var signaler om en noe misfornøyd spillertropp der man var oppgitt over både spillestil og lønnsmodellen. At Haugen spesielt, men også Grønner, tar flere år i klubben tilsier en fornyet positivitet til prosjektet som smitter over på meg som ikke er blodsupporter.

 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 15:25
Lew_Ashby: Enig i at Cum Soon var en viktig signering, men for min del var Haugen den viktigste. Ikke nødvendigvis pga kvaliteten på spilleren, men pga det var signaler om en noe misfornøyd spillertropp der man var oppgitt over både spillestil og lønnsmodellen. At Haugen spesielt, men også Grønner, tar flere år i klubben tilsier en fornyet positivitet til prosjektet som smitter over på meg som ikke er blodsupporter.

Selvsagt, hadde vi mistet ham hadde jeg vært langt mindre optimist. I det hele tatt er optimismen rundt klubben bemerkelsesværdig nå, i forhold til desember.

Mye rett som har blitt gjort igjen, selv om alle rundt har tvilt og klaget. De har is i magen for tiden, det skal de ha.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2928
21.02.18 15:29
Tjaaah: Mye rett som har blitt gjort igjen, selv om alle rundt har tvilt og klaget. De har is i magen for tiden, det skal de ha.

Iskald, evt litt tilfeldigheter som har gjort at klubben har landet et fint grunnlag nå. At vi mister Børven burde heller ikke være noen form for krise for noen, hvor mange gode kamper har han spilt for klubben ila tiden han har vært her? 2 kamper over middels? 3? Skadene ser ut til å ha gjort at han har mistet snerten som gjør at han alltid var noen tideler forseint. Til å nå ballen ved gjennombrudd, til å få avsluttet uten at motstander blokkerer, til å passere motspiller. Dersom ikke det medisinske apparatet til Odd gjør underverker så kan jeg aldri tenke meg at han kommer til å få en ny vår i klubben. Kanskje han får noen mål ekstra, men jeg kan ikke se at han hadde vært en veldig positiv bidragsyter for Brann i 2018.   

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 15:31
Lew_Ashby: Kanskje han får noen mål ekstra, men jeg kan ikke se at han hadde vært en veldig positiv bidragsyter for Brann i 2018.

Nei, jeg tror heller ikke vi taper mye med Børven ut. Holder Barmen som like god i den spissrollen i Brann. Så svak var desverre Børven.

MyWays
MyWaysInnlegg: 3643
21.02.18 16:02
Tjaaah: Hadde du vært mye mindre skeptisk til å starte serien med kun Børven og Skålevik som alternativ på topp?

Mindre? Ja. Mye mindre? Nei.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2928
21.02.18 16:04
MyWays: Mindre? Ja

Kan helt ærlig ikke se hva Børven kunne bidratt med i årets Brann-utgave. For all del, det er muligheter for at han blomstrer i Odd, men kan aldri tenke meg at han hadde gjort det i Brann. Da er jeg helt ærlig langt mer positiv til at Barmen får sjansen. Noe som igjen vil kunne gi mer spilletid til midtbanespillere som fortjener spilletiden mer enn Børven gjør på topp.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
21.02.18 16:13
Lew_Ashby: Da er jeg helt ærlig langt mer positiv til at Barmen får sjansen. Noe som igjen vil kunne gi mer spilletid til midtbanespillere som fortjener spilletiden mer enn Børven gjør på topp.

Her er jeg helt enig med deg. Barmen har vist at han faktisk klarer å komme til sjanser og putte jevnlig i Brann sitt system. Som den eneste, omtrent. Å erstatte ham på midten lar seg gjøre nå, vi har stor bredde der.

den12mann
den12mannInnlegg: 9474
22.02.18 09:20
MyWays: Men synes behovet for en ny spiss før seriestart er veldig stort.

Deler ikke krisemaksimeringen. Spiss under LAN er mer førsteforsvarer enn angriper. Barmen og Skålevik er tynt, men ingen krise.

den12mann
den12mannInnlegg: 9474
22.02.18 09:21
Corio: Uansett dårlig timing å selge Børven

Når noen banker på døren og tilbyr million(er?) for Børven så skal man selge før motpart rekker å tenke seg om. Hvem vet når den muligheten dukker opp igjen. Kan ikke snakke om timing da. Grip sjansen når den er der.

Spelaren
SpelarenInnlegg: 9819
22.02.18 11:47

Gammel moro, BrannTV om ny prøvespiller til Brann. "Spiller med fart, avslutter, målgivende pasninger". Floppen Niasse...

Corio
CorioInnlegg: 1363
22.02.18 15:36
den12mann: Når noen banker på døren og tilbyr million(er?) for Børven så skal man selge før motpart rekker å tenke seg om.

Enig der. Ble jo kvitt en god lønnsutgift også tenker jeg. Er jo mulig Skålevik endelig får den tilliten han trenger til å bli god. Jeg er mer usikker på om han er den rette spisstypen for LAN uansett.

MyWays
MyWaysInnlegg: 3643
22.02.18 16:05
den12mann: Deler ikke krisemaksimeringen.

Jeg sier at behovet er veldig stort. Men det betyr ikke at det er en krise. Det får være opp til hver enkelt å definere hva en krise er i denne sammenhengen, men jeg mener at Brann trenger å hente en ny spiss før vi kan si at laget er komplett. 

Men sånn ellers ser det bra ut før seriestart. Jeg er vel en av de som er uttalt optimist med tanke på sesongen.

zetta
zettaInnlegg: 9274
22.02.18 18:03

Åssen blir det med underholdningen i år?

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 20806
22.02.18 18:14
zetta: Åssen blir det med underholdningen i år?

Det blir ingen, vi skal spille 10-0-0, det er derfor de river stadion.

MyWays
MyWaysInnlegg: 3643
24.02.18 13:34
zetta: Åssen blir det med underholdningen i år?

Tror at det blir bra. Vi har jo per i dag en veldig bra midtbane, og et solid forsvar. Spesielt kantene er jo veldig spennende..

Jeg tror vi kommer til å følge opp de to siste sesongene med å score relativt mye, og slippe inn lite. Men jeg tror også at vi må ligge litt om på spillestilen, så lenge vi ikke har en veldig duellsterk spiller på topp. Håper at vi kommer til å være litt mer kontringsvillig enn tidligere.

De helt store endringene tror jeg derimot ikke på.

Ellers tipper jeg Brann blant de 4-5 beste i år. Og det er helt naturlig å ha forventinger om medalje med det laget vi stiller per i dag.

(Innlegget ble redigert 24.02.18 13:35)

zetta
zettaInnlegg: 9274
24.02.18 18:58

Treningskamp og ikke ett innlegg?

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 2329
24.02.18 19:13

Det er bare å se på forumet til Bataljonen, ikke et knyst etter kamp. Greit nok at det er lørdag kveld, men det må da sitte noen med mobilversjon av VGD eller Bataljonen, som har en formening. Fryktelig kjedelig kamp for øvrig. Brann kjørte power play rundt Åsanes 16, men i og med at man har med norsk toppnivå å gjøre og ikke engelsk, tysk, for eksempel, så endte innlegsforsøkene enten i blokken eller alle andre steder enn på et Brannhode. De kan øve seg ihjel på trening, men det hjelper ikke, å treffe en medspiller, samt at denne medspilleren beveger seg inn i rett sone, når han skal, det er virker å være helt umulig. Men av og til klaffer det, som på 2-0, der Skålevik på mesterlig vis styrer innlegget fra Skaanes i mål med pannebrasken. Steffen er virkelig en dukk opp-spiller, elendig teknikk til tross, så klarer han å utnytte sjanser, der andre hadde vært litt for sene inn i situasjonen. (Børven)

Ellers skuffende at ikke Marengo fikk slippe til, han er alltid morsom å se, etter min mening like morsom som Koomson.

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 2329
24.02.18 19:20

Det mest positive? Radlingers redning på Huseklepps supersjanse i 2 omgang, den redringen var det klasse over.

Corio
CorioInnlegg: 1363
24.02.18 23:42

Utrolig at det bare er én kamp igjen før alvoret begynner. Føler at vi har spilt veldig få treningskamper i år, men det er vel som normalen?

MyWays
MyWaysInnlegg: 3643
25.02.18 08:07

Åsane byttet inn en ung friskus ved navn August Selnes i 2.omg. Teknisk god spiss. Kan bli spennende å følge denne sesongen - men vanskelig å avgjøre hvor god han egentlig er basert på 45 min.

Karadas ute med skade? Ikke bra.. Da har vi bare Skålevik. Greit spissvalg på fantasy manager da ;)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg