Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

NYTT TEMA
Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31005
18.07.19 10:14
MyWays: Jeg sikter til at det må gjøres noe, for det går ikke an å fortsette slik. Om alle er enig i det, så kan vi vel begynne å diskutere hva som bør gjøres. Jeg mener at man kan begynne med å bruke de beste spillerne når de er tilgjengelig. Samtidig kan man begynne å implementere en spillestil der man har klare instrukser om å ta flere overganger, og kommer etter med flere folk i et litt høyere tempo, når man har muligheten til det. Nå har vi e-cup imorgen, der det er vinn eller forsvinn for vår del. Da er det helt naturlig at vi prøver på noe av det som nevnes over. Om LAN skulle få fyken så er det helt greit for meg. Han er ingen "kong-gud" i min verden - men da er det altså viktig at han erstattes med en trener som vurderes som bedre. Å kvitte seg med treneren uten at man har en konkret plan for hvem som skal ta over er bare dumt.

Ok, det er greit nok det. LAN er vel også enig i at noe må skje, han sa jo at ting ikke blir som han ser for seg for tiden.


Det jeg sliter med å se, er hvordan vi kan gå for trenerbytte nå, uten at det blir enorm gambling. Det er en trygghet og stabilitet i klubben, som jeg ikke tror jeg har sett før. Jeg er redd for at dette skal rakne hvis LAN ryker, og at vi plutselig er tilbake til det samme gamle.


Men det er jo ikke sikkert at det stemmer heller.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14646
18.07.19 10:25
Tjaaah: Ok, det er greit nok det. LAN er vel også enig i at noe må skje, han sa jo at ting ikke blir som han ser for seg for tiden.

LAN er enig i at noe må skje?? Hvem er det som skal få dette til å skje da? Det må¨da være LAN sin oppgave.


Om jeg vil ha LAN ut, må jeg da vite hvem han skal erstattes av?


Det er da ikke min oppgave å ansette trener i Brann.


Jeg skulle gjerne visst hvem som har fått Fredrik Haugen til å bli en spiller som sender ballen mer bakover enn fremover, har sett han spille fra han var småguttespiller i Løv-Ham og frem til i dag. Han er nesten ikke til å kjenne igjen.


 

MyWays
MyWaysInnlegg: 5873
18.07.19 10:45
Tjaaah: Det er en trygghet og stabilitet i klubben, som jeg ikke tror jeg har sett før. Jeg er redd for at dette skal rakne hvis LAN ryker, og at vi plutselig er tilbake til det samme gamle.

Én ting er også hva vi ønsker eller diskuterer, noe annet er hva som faktisk er realistisk. Jeg tror at LAN sitter meget trygt i stillingen sin pdd. Man gjør det nok ikke særlig bra om man setter penger på at Brann får seg ny trener i løpet av sesongen.

Det som ikke er greit i mine øyne er supportere som lar være å ytre mishag mot en type fotball som ikke er bærekraftig, verken sportslig eller med tanke på underholdningsverdi. LAN må gjøre noe nå - og ja, det er nok LAN som må sørge for at det blir gjort (for det kommer ingen ny trener med det første). 
Man snakker hele tiden om at man må støtte laget i tykt og tynt. Det gjør ikke jeg. Spillere og trenere (les: laget) er representanter for klubben , og når disse ikke fremstår på en positiv måte så bør man ihvertfall reagere og si ifra om det.

Når det gjelder eventuelle fremtidige trenerkandidater som er i stand til å ta Brann videre så anser jeg Tom Nordlie som en soleklar kandidat ihvertfall. 

(Innlegget ble redigert 18.07.19 10:48)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31005
18.07.19 11:04
MyWays: Én ting er også hva vi ønsker eller diskuterer, noe annet er hva som faktisk er realistisk. Jeg tror at LAN sitter meget trygt i stillingen sin pdd. Man gjør det nok ikke særlig bra om man setter penger på at Brann får seg ny trener i løpet av sesongen. Det som ikke er greit i mine øyne er supportere som lar være å ytre mishag mot en type fotball som ikke er bærekraftig, verken sportslig eller med tanke på underholdningsverdi. LAN må gjøre noe nå - og ja, det er nok LAN som må sørge for at det blir gjort (for det kommer ingen ny trener med det første).
Man snakker hele tiden om at man må støtte laget i tykt og tynt. Det gjør ikke jeg. Spillere og trenere (les: laget) er representanter for klubben , og når disse ikke fremstår på en positiv måte så bør man ihvertfall reagere og si ifra om det. Når det gjelder eventuelle fremtidige trenerkandidater som er i stand til å ta Brann videre så anser jeg Tom Nordlie som en soleklar kandidat ihvertfall.

Det er en ting som kan velte LAN rimelig umiddelbart, og det er om han fullstendig mister garderoben. Da er det ikke mye supportere eller klubb kan si.


Ellers er det jo god tradisjon for å klage når det går dårlig med Brann, det er bra, man skal ikke applaudere for drit. Men så trenger vi ikke være helt trøndere heller, og gi opp hele klubben til vi føler at vi vinner nok igjen, og på riktig måte.


Jeg sliter voldsomt med å se Nordlie få til noe over lengre tid. Det går visst ok i en liten klubb som Skeid, men han har aldri fått til noe særlig i større klubber over tid.


 

Bjartesen
BjartesenInnlegg: 3283
18.07.19 13:54
Tjaaah: Jeg sliter voldsomt med å se Nordlie få til noe over lengre tid. Det går visst ok i en liten klubb som Skeid, men han har aldri fått til noe særlig i større klubber over tid.

Kjetil Knutsen bør være det soleklare valget om Nilsen ryker i nær fremtid.


Lokal, foretrekker en offensiv stil, garantert at han vil takke ja til jobben, i tillegg har han gjort en ekstremt god jobb med B/G.

lok1
lok1Innlegg: 5962
18.07.19 14:40
stikkpillen: Om jeg vil ha LAN ut, må jeg da vite hvem han skal erstattes av?

Ja. Hvis Brann sparker LAN nå så ender vi opp på samme måte som RBK. De sparker for å sparke, ønsker seg de beste og ender opp med en grå trener som Horneland. 

Og hvem kan man ansette som erstatter? Knutsen som nettopp har signert ny kontrakt med Glimt? Landro eller Nordlie? Nei takk. Hvem av de andre trenerne i Eliteserien er det man ønsker seg som er bedre enn LAN? Kommer ikke på noen, kanskje Valakari som eneste alternativ. Da blir det enten et dårligere alternativ eller en ukjent utlending.

Så ja, det går an å tenke litt lengre enn hva enkelte gjør.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3752
18.07.19 15:36
Tjaaah: Nordlie

Dette er helt sant, selv om det ikke høres sånn ut:

 

Møtte Barmen og Skaanes etter den berømte Levanger kampen, var mer eller mindre klart allerede da at det ble trenerbytte. Vi diskuterte nye trenere, å husker det godt når Barmen sa:

 

"Man vet hvor mye man har feilet som fotballspiller hvis man får Tom Nordlie som trener"

 

Husker det veldig godt den dag i dag. Ellers virket de som ordentlig flotte typer, ikke overrasket over at Barmen tok enorme steg etter å ha vært en hakkekylling på den tida. 

(Innlegget ble redigert 18.07.19 15:36)

HLund
HLundInnlegg: 18092
18.07.19 15:42
Bjartesen: Kjetil Knutsen bør være det soleklare valget om Nilsen ryker i nær fremtid.Lokal, foretrekker en offensiv stil, garantert at han vil takke ja til jobben, i tillegg har han gjort en ekstremt god jobb med B/G.

Han hadde vi rimelig sikkert fått tror jeg, men han har ikke imponert meg defensivt, vi risikerer fort å ende opp på stedet hvil. Bedre offensivt enn under LAN, men svakere defensivt.


Mest spennende innenfor Norges grenser ville i så fall vært Cifuentes etter min mening. Fullt mulig det også tror jeg. Men vil gi det minimum ut sesongen uansett.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3752
18.07.19 15:49
HLund: Cifuentes

Hvis man absolutt skal prøve å gå all in for noe noe eksotisk kan man like godt prøve treneren til Kongsvinger. Sett det spille en del i år, å synes de spiller en helt annen fotball enn noen av de andre laga i Norge. Å det funker jo, ihvertfall i Obos. 

HLund
HLundInnlegg: 18092
18.07.19 15:50
KongOjo: Hvis man absolutt skal prøve å gå all in for noe noe eksotisk kan man like godt prøve treneren til Kongsvinger. Sett det spille en del i år, å synes de spiller en helt annen fotball enn noen av de andre laga i Norge. Å det funker jo, ihvertfall i Obos.

Ja, men Cifuentes funket også i Eliteserien. Derfor ville jeg foretrukket det. Hvis man først skulle det.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14646
18.07.19 16:47

Neida jeg trenger selvsagt ikke vite hvem erstetteren skal være. Ikke kommer jeg noen gang til å være i posijon til å sparke LAN og ikke til å ansette hans etterfølger. Hva du tror du er i posijon til aner jeg ikke.


Men å ha meninger om Brann og klubbens trener har jeg likevel full adgang til.

Andajs
AndajsInnlegg: 3293
18.07.19 19:20

Vi skal selvsagt ikke ha Nordlie som trener. Fy faen. Ikke nevn navnet hans engang, takk.

 Heller noe nytt og naivt, som denne glimttreneren.

 

(Innlegget ble redigert 18.07.19 19:23)

Andajs
AndajsInnlegg: 3293
18.07.19 20:04

Bare en time til vi driter oss ut mot selveste Shamrock rovers, hvem stiller på Flesland i kveld?

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14149
18.07.19 20:12

Laget er ihvertfall klart


       Opdal
Teniste-Acosta-Rismark-Kristiansen
Haugen - Ordagic - Strand
Komsoon-Berisha-Gilli


Blir kjekt å se hva guttene har å by på.
Tar ikke sorgene på forskudd iallfall.

Andajs
AndajsInnlegg: 3293
18.07.19 20:47
keizersoze: Opdal
Teniste-Acosta-Rismark-Kristiansen
Haugen - Ordagic - Strand
Komsoon-Berisha-Gilli

Gilli? Hva faen.

MadBum
MadBumInnlegg: 9684
18.07.19 21:04

50 er satt på Veton med tre gåller til 76 i odds hos NT

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14149
18.07.19 21:09

Det var ikke rare oddsen.


Mye rot i begynnelsen.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36023
18.07.19 21:10

Gud for et nivå. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31005
18.07.19 21:12
InDeilawetrust: Gud for et nivå.

Generisk comeback om at VIF ikke har klart å nå kvalifisering på årevis...

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36023
18.07.19 21:14
Tjaaah: Generisk comeback om at VIF ikke har klart å nå kvalifisering på årevis...

Billig, men greit, du fikk en tommel. Tok meg der gitt. 

(Innlegget ble redigert 18.07.19 21:14)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31005
18.07.19 21:16
InDeilawetrust: Tok meg der gitt.

Skikkelig burn der.


Der hadde vi en avsluting også, dette blir garantert gruppespill.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36023
18.07.19 21:16
Tjaaah: Der hadde vi en avsluting også,

Utrolig!

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36023
18.07.19 21:17

BGG er nå i hvert fall glade gutter uansett hvordan det går. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31005
18.07.19 21:18
InDeilawetrust: BGG er nå i hvert fall glade gutter uansett hvordan det går.

Litt rart, jeg tenkter alltid på slitne og triste alkoholikere når jeg hører det navnet.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36023
18.07.19 21:20

Fint vær i Irland da. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36023
18.07.19 21:21
Tjaaah: Litt rart, jeg tenkter alltid på slitne og triste alkoholikere når jeg hører det navnet.

BLA- Bergens slitne alkoholikere?. Det klinger ikke like bra må jeg si. 

(Innlegget ble redigert 18.07.19 21:21)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31005
18.07.19 21:23
InDeilawetrust: BLA- Bergens slitne alkoholikere?. Det klinger ikke like bra må jeg si.

Nei, jeg får vel unne de den kunsteriske friheten.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10144
18.07.19 21:23

Forbanna Rolantsson, spill ballen der

vidar
vidarInnlegg: 31331
18.07.19 21:24

Shamrock Rovers er det bunnlaget fra Boing?

Bjartesen
BjartesenInnlegg: 3283
18.07.19 21:25

Jack Byrne på shamrock er en spiller de burde prøve å få med på flyet hjem til Bergen. Kontrakt til 31/12. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg