Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

NYTT TEMA
keizersoze
keizersozeInnlegg: 15810
12.08.20 23:29
Tjaaah: Jeg godtar også BT og BA sine.

Det var da meget tolerant av dem min gode mann.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
13.08.20 08:17

Fantastisk video Brann la ut i går på FB av Rune som var å hentet Kåre på Flesland. Smilene er hvertfall tilbake og håper de fortsetter å by litt mer på seg selv, det har de ikke vondt av og folk vil jo de til syvende og sist bare godt.

Firensju
FirensjuInnlegg: 2348
13.08.20 09:47

Kåre får iallfall 3 kamper med dagens stall før sommervinduet åpner en gang i september (husker ikke datoen). Forhåpentligvis finner han ut av hva han trenger.

Imponerende at Fridjonsson skåret 8 mål for et lag som ligger på bunnen. Hvis vi får ham billig, så ser jeg ikke problemet. Men hvis han skal ha samme lønn som Wormgoor, er det en glemmesak. 

(Innlegget ble redigert 13.08.20 09:48)

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15810
13.08.20 17:16

Hmm.. Skal vi se en forandring ganske kjapt?


Trønderen holdt Brann-spillerne på Stadion-matten i rundt to timer. Der trente de på alt fra lette ballinnehav-økter til offensivt spill mot etablert forsvar. Som man trolig møter mye av mot Mjøndalen søndag.


Etter treningen bemerket flere spillere BA snakket med at det var et tydeligere offensivt preg på dette enn det de var vant med.


– Være offensive i hodet. Tørre å gå frem. Offensive pasningsvalg, ha en positiv tilnærming til det. Han begynte å jobbe med enkeltspillere, også. Det gir mye. En kjekk økt, synes Fredrik Haugen.


– Kan du nevne en stor forandring du selv merker deg?


– Ja, det er det med den offensive tilnærmingen. Å få brukt hver enkelt spillers spisskompetanse, at alle skal bli brukt på det de er gode på innenfor sine roller. Det synes jeg du så i dag, svarer Branns elegante midtbanespiller, som trives best når Brann går villig fremover. Det har tidvis vært etterlyst under Lars Arne Nilsen.


Ifølge ba+  Vel kjekt at de forsøker på noe nytt.


Satse på dette blir noe greier.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
13.08.20 20:13

Så lenge på dagens trening. Er nok ikke en menneskekjenner av rang, men for meg var det hvertfall helt tydelig at smilene satt mye løsere enn det jeg har sett på aøt for lenge. En type som f.eks Petter Strand så nesten ut som han hadde mister 100 kg vekter av skuldrene, tror aldri jeg har sett han smile sånn siden han kom til klubben.


Man kan selvfølgelig aldri vite om det går bra, heldigvis er det ikke sånn fotball fungerer. Men jeg liker det Kåre sier om sine planer for det laget, selv om jeg var glad i LAN også er det nok mye nærmere det jeg vil foretrekke mtp spillestil, offensivitet osv. "Det må helst gå bra" som Lars Arne sa det.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15810
13.08.20 20:37
KongOjo: Det må helst gå bra" som Lars Arne sa det.

Hehe vi får si som Trump: It is what it is...Så får vi se da...Ser jo ikke ille ut iallfall.

HLund
HLundInnlegg: 19794
13.08.20 23:01

Diomande nå free agent. Den type spiss vi trenger. Trolig litt over vår hylle lønnsmessig, men på sikt burde vi sikte oss inn på spillere av den kvaliteten.

lbeb
lbebInnlegg: 2076
13.08.20 23:08

Ingebrigtsen lader kanonen i kjent stil og snakker om gull neste år. Da ender det som regel med fiasko i forhold til ambisjonen. Ikke alltid like smart i uttalelsen, Ingebrigtsen.

Fernandovonarb
FernandovonarbInnlegg: 5479
13.08.20 23:11

Ja, for han har lite gull å vise til. Han vet ikke hva han snakker om. Hahaha.


Han kommer dessverre til å bli bra for Brann. Det sier jeg som trønder.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15810
13.08.20 23:19
Fernandovonarb: Ja, for han har lite gull å vise til. Han vet ikke hva han snakker om. Hahaha.
Han kommer dessverre til å bli bra for Brann. Det sier jeg som trønder.

Håper jo selvsagt du har rett. Han får jo litt motstand da, blant annet fra trøndelag.

Fernandovonarb
FernandovonarbInnlegg: 5479
13.08.20 23:30

Det kommer an på hvem du snakker med. Vet det var veldig mange som var dypt uenige at han fikk sparken. Resultatene han dro frem kan ingen bruke mot ham. Det som har skjedd i ettertid sier sitt.


Så kan det argumenteres at han nå har en form for revansjesug i å vise at de tok feil. Den skal aldri undervurderes. Han slipper nå også telefoner i pausen fra Koteng om hvordan frispark, etc skal taes. Ufattelig at han giddet så lenge i RBK med en så amatør og uproff styreleder. 

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15810
13.08.20 23:34
Fernandovonarb: Det kommer an på hvem du snakker med. Vet det var veldig mange som var dypt uenige at han fikk sparken. Resultatene han dro frem kan ingen bruke mot ham. Det som har skjedd i ettertid sier sitt.
Så kan det argumenteres at han nå har en form for revansjesug i å vise at de tok feil. Den skal aldri undervurderes. Han slipper nå også telefoner i pausen fra Koteng om hvordan frispark, etc skal taes. Ufattelig at han giddet så lenge i RBK med en så amatør og uproff styreleder.

Ja han får jo unektelig mer spillerom her. 
Tenkte mer på det at dere fyrer jo på med Hareide, og Glimt og Molde virker jo ganske ok.


Satser på det blir spennende fremover. :)

Zanick
ZanickInnlegg: 12228
13.08.20 23:43

Kåre satt altfor lenge i RBK. Burde fått fyken i 2017!

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15810
13.08.20 23:46
Zanick: Kåre satt altfor lenge i RBK. Burde fått fyken i 2017!

Vel det ble jo litt uryddig, men satse på at spillerne våre har skjønt han rett, og han er mer offensiv nå. Virker som god stemning iallfall.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 17618
13.08.20 23:56

Vi får se hva Kåre leverer. Så dårlige som RBK er nå, har vært siden Kåre og var før Kåre så var han kanskje undervurdert. Er ingen stor fan av signeringen, men er stor av trenere som sier vi skal vinne gull og at klubben bare må lære seg den innstillingen. Slutt på feigheten.

den12mann
den12mannInnlegg: 10563
14.08.20 07:04

Lovende uttalelser nedenfor og så får vi se om det blir noe walk the walk også


Vi skal få til å være offensiv i hodet og det å gå utpå her og virkelig ha lyst å score mål. På trening i dag så er det ikke så fryktelig mange avslutninger fra distanse. Så vi har litt å jobbe med, vi må tørre å avslutte, vi må tørre å gå i boksen og vi må tørre å være mye folk inne der, sier den ferske Brann-treneren.

Forestspirit
ForestspiritInnlegg: 1678
14.08.20 07:19

Liker den offensive innstillingen. Bergen bør ha et topplag. Dog hadde jeg ønsket at lag gikk enda mer inn for å ta et lag inn i EL og CL enn nødvendigvis det å vinne gullet. Nå er det dessverre for sent for EL1 da EL2 har sitt inntog neste år. 

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
14.08.20 08:05

Forestspirit:


Mener å huske at vinneren av EL2 blir kvallet til EL1? Det må isåfall bli den eneste veien inn i EL1 for ett evnt norsk lag. Sånn så jeg forsto den gangen burde det ikke være umulig for ett norsk lag å faktisk vinne EL2. 


Da blir jo nettopp det med gullet enda viktigere. For Norge f.eks ender vi vel opp med kunn ett lag til CL kval og ett drøss av lag til EL2 kval.


At Kåre kommer inn å sier momentant at han skal vinne titler er nok mer i hans natur enn i Brann, det er det han må klare å implementere til alle de andre i Brann. Når Brann ledet ligaen med 800 poeng til sommeren 2018 sa treneren den gang at nå var topp 5 innen rekkevidde, det blir jo alt for defensivt igjen å noe jeg tror du taper på i lengden.

Firensju
FirensjuInnlegg: 2348
14.08.20 08:20

Jeg driter egentlig i europaspill ettersom UEFA er ganske griske og vil kun ha lagene fra de største ligaene for å få mer tv-penger. Det er helt fint hvis vi kommer oss videre i europaspill, men det er ikke viktig for min del. Jeg vil heller at Brann skal gjøre det bra i Norge.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
14.08.20 08:23

Firensju:


Det er der pengene ligger, kommer Brann seg ett par ganger inn i Europa kommer de til å ha ett kanongodt grunnlag å bygge på. De var egentlig jævlig synd at vi bare rotet bort den muligheten når vi var i kvallikk med LAN.


Nå er jo f.eks Sarp ett bevis på at man bare kan rote bort pengene etter en slik deltagelse å bli fryktelig mye dårligere. Så noen garantier har man aldri.

Forestspirit
ForestspiritInnlegg: 1678
14.08.20 08:39

KongOjo: Det må være lov å si at en skal være med i kampen om gull, og så feile, uten å nødvendigvis bli sett som mislykket i Eliteserien. Hvis alle lag tok utgangspunkt i hva de måtte gjøre for å vinne gull neste sesong så hadde nok nivået hevet seg betraktelig. Så er det jo viktig å ha andre faktorer som motiverer for de lagene som ser at den skuta har gått. 


Har en et mål om å havne på 5. plass blir det fort aksept i troppen i å levere 10-20% unna maksnivå i hver kamp og trening, og da blir den 5. plassen raskt en 10. plass selv med spillere med mye høyere potensiale. 


Når folk i Bergen sier de har forventninger om gull, så opplever jeg det halveis som litt ironisk. Litt som "Nå ligger vi på topp, og vi får nyte det så lenge det varer før smellen kommer"-tankegang. Når Kåre sier det er det ikke ironisk, for han sin er den en åpenbar målsetning. Men om han går for gull til neste år, og havner på 5. plass så synes jeg han bør få ha jobben ihvertfall en sesong til. 

Firensju
FirensjuInnlegg: 2348
14.08.20 08:44

Vi kan klart samle litt penger fra Europa, men nåløyet er mye mindre enn den tiden da RBK dominerte. Champions League er ikke hva den var den gangen. Da var ligaen for de beste lagene fra hver liga. Nå er det heller 4-5 lag fra de store ligaene - og fuck off resten.


Hvis man har en viktig kamp i Eliteserien nesten samtidig som en europakamp, vil jeg heller prioritere Eliteserien. RBK som stadig drømmer om Champions League får bare drømme videre...

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
14.08.20 08:59

Forestspirit:


Tom Norling gikk ut å snakket varmt om gull, han ble jo godt likt i Bergen. Når det gikk til helvete ble uttalelsene latterliggjort i resten av Norge, men i Bergen er han på en litt rar måte egentlig fortsatt godt likt. Jeg ser jo bare selv at når han tar sommerferien ifjor i Bergen og Stadion at jeg blir litt glad, sånn skal det være i Brann spørr du meg.


Er man Brann supporter så er man jo født pessimist. Sånn så f.eks i Molde er jeg helt klokkesikker på poengtap selv om vi leder store deler av kampen.


Men at Kåre kommer inn å trykker på litt rette knapper har jeg troa på. Han virker som en god match på Brann og Bergen på den måten. Og at han er trønder seg jeg på som null problem. Som nordnorsk Brann supporter vet jeg alt om at det er null problem, på alle Brann kamper jeg har vært på har det vært null stress, heller nysgjerrighet på hvorfor jeg heier på Brann. F.eks i Bodø kan de finne på å spørre meg hvorfor jeg ikke heier på Glimt, pga Charlie Miller sier jeg bare, da forstår alle med hjertet i Brann hva jeg mener.

bønna1
bønna1Innlegg: 43771
14.08.20 09:01
KongOjo: Er man Brann supporter så er man jo født pessimist.

Dere er bipolare nesten hele gjengen?

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
14.08.20 09:03

Firensju:


Ja, at de største lagene en periode truet med å danne en europeisk superliga er jo latterlig. Det er jo akkurat det Champions League er blitt. Er umulig for klubber utenfor de 3-4 ligaene å gjøre seg bemerket der som det er nå, det må være Ajax f.eks som får en gyllen generasjon som i fjor.


Jeg hadde nok prioritert Europa, men ikke langt oppfor hjemlig serie. Men det går nok mer på at jeg har en barndomsrøm om å se Brann på en av de største baner, nærmeste vi har vært i min tid er når vi var ett kussehår unna å få møte Everton på Goodison.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 4078
14.08.20 09:04

bønna1:


Er bipolaere pessimist hele tiden når vi først er inne på det sporet? Hadde en venninne i ungdommen så hadde det, hun var mer som en rakett i humøret, opp og ned i en helvetes fart. Så kanskje litt som å være Brann supporter ja når du sier det.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14874
14.08.20 09:12

Om ikke en klubb som Brann skal ha ambisjoner om gull hver eneste sesong,  hvem skal da ha det?

 

Joda jeg kjenner historien bedre enn de fleste,  men det er jo nettopp mangelen på ambisjoner som er en del av vår historie. 

 

På 60 og 70  tallet var vi den klubben med størst potensial,  så kom 80 tallet og Eggen, og alle kjenner historien. Men selv nå etter flere magre 10 år  ispedd noen lyspunkt er vi klubb nummer 2 hva gjelder potensial. 

 

Så glem alle uten ambisjoner som har trent denne klubben i de siste 50 årene, og hyll heller en som har tenkt å prøve.

 

Vanskelig, ja umulig, nei.

 

Jeg heier alt jeg kan på Kåre, og glemmer enn så lenge at han er trønder.

 

HEIA BRANN

(Innlegget ble redigert 14.08.20 09:14)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47415
HLund
HLundInnlegg: 19794
14.08.20 09:53

Onde tunger vil kanskje si han har vært i karantene hele sesongen. Får håpe det går bra med ham og at det ikke sprer seg videre forhåpentligvis.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 09:53)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47415
14.08.20 13:04

Tveita skadet igjen. Stakkars mann.

Koomson også skadet nå. 

(Innlegget ble redigert 14.08.20 13:07)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg