Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

NYTT TEMA
KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 55120
11.04.19 18:05
GatlingGun: Stakkars Grøgaard som måtte stole på ham bak der.

vel .... gjorde jo ikk en god jobb den godeste Grøgård heller da


 


svakest på Brann

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3844
11.04.19 20:07
KaffeOrginal: Grøgård

Ble det ikke bedre utover i kampen da? Eller når Ruben gikk å snakket med LAN 10 min før pause, ble mye bedre etter det ihvertfall.


Skulle ikke så mye til egentlig, var jo helt krise en periode. Lett å forstå at Kristiansen kommer til å spille i 90% av kampene hvis han holder seg skadefri. Gilli er forsåvidt også en bedre back enn Grøgaard. 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
11.04.19 20:17
KongOjo: Ble det ikke bedre utover i kampen da? Eller når Ruben gikk å snakket med LAN 10 min før pause, ble mye bedre etter det ihvertfall. Skulle ikke så mye til egentlig, var jo helt krise en periode. Lett å forstå at Kristiansen kommer til å spille i 90% av kampene hvis han holder seg skadefri. Gilli er forsåvidt også en bedre back enn Grøgaard.

Tror kanskje Eggen må dele skyld med Grøgaard på en del av det defensive trøbbelet. Ellers var det jo tydelig at de slet litt med hvem som skulle ta hva bak der.


Synes sånn sett ikke at det er nødvendig å slakte enkeltspillere for rot i denne kampen. Uvant formasjon, to rustne spillere på samme side. De kan nok bedre, begge to.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3844
11.04.19 20:41
Tjaaah: Eggen

Jepp, er jo han som knoter det til når det virkelig gikk galt. 


Synes ikke kampen i går var så krise mtp ny formasjon og 5 bytter fra helgen. Synes spissparet Veton og Bamba ser friskt ut, litt kjipt sånn sett at det er en del ting som tyder på at laget er best når vi spiller 4-3-3.


 

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47281
11.04.19 20:44
KongOjo: Synes ikke kampen i går var så krise mtp ny formasjon og 5 bytter fra helgen. Synes spissparet Veton og Bamba ser friskt ut, litt kjipt sånn sett at det er en del ting som tyder på at laget er best når vi spiller 4-3-3.

Det er mange nye spillere som enda ikke har kjemien sammen, det vil ta tid. Men det som bekymrer meg mest er den generelle mangelen på kreativitet over hele linjen.


Laget består stort sett av maratonløpere som ikke er spesielt flinke til å trille ball. Likevel velger LAN å spille ut kort bakfra, som om vi er Barcelona.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
11.04.19 20:49
GatlingGun: Laget består stort sett av maratonløpere som ikke er spesielt flinke til å trille ball. Likevel velger LAN å spille ut kort bakfra, som om vi er Barcelona.

Det var nå en del fine samspill mellom Strand og Berisha, synes de er langt bedre offensivt enn de andre. Det vil si, det er jo en del bra fra Bamba også. Litt bedre avslutter, så hadde han scoret mange flere mål.

Edit: Det knepne 2-1 tipset ditt fikk du god uttelling på, forresten.

(Innlegget ble redigert 11.04.19 20:50)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47281
11.04.19 20:51
Tjaaah: Det var nå en del fine samspill mellom Strand og Berisha, synes de er langt bedre offensivt enn de andre. Det vil si, det er jo en del bra fra Bamba også. Litt bedre avslutter, så hadde han scoret mange flere mål.

Enig der, men vi sliter voldsomt med oppbygningen av spillet. Fra forsvar, gjennom midtbanen og frem til angrepet. Når vi først er der fremme og finner rom, blir det enklere.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47281
11.04.19 20:51
Tjaaah: Edit: Det knepne 2-1 tipset ditt fikk du god uttelling på, forresten.

Jøss, den hadde jeg glemt. Du hørte det faktisk der først :-)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
11.04.19 20:54
GatlingGun: Jøss, den hadde jeg glemt. Du hørte det faktisk der først :-)

Men ikke sist, som jeg hadde fryktet. Jeg får svartmale litt før lørdagens kamp da.


Tror vi tar ledelsen når Berisha putter det obligatoriske målet han må score, så blir vi rævkjørt så hard av Tommy Høiland, at hele Bergen vil stå på bussene i flere uker.


4-1.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47281
11.04.19 20:56
Tjaaah: 4-1.

Kan fort ende opp med slakt dette her ja. Alle bør være på fra første spark.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
11.04.19 20:58
GatlingGun: Kan fort ende opp med slakt dette her ja. Alle bør være på fra første spark.

Jeg må innrømme at jeg sliter med å se at vi skal få noe særlig ut av den kampen. Vi har en litt vinglete sesongstart, de har flying start, masse entusiasme og så videre...


Bra vi har Berisha, han er mitt eneste håp her, er jo typisk at han skal score.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 55120
11.04.19 21:12
KongOjo: Ble det ikke bedre utover i kampen da?

Jo , men det er jo bare snakk om å starte virkelig elendig så kan det bare gå en vei .


all over Branns dårligste etter min mening .


noe annet er jo at vi hadde enorme problem på venstrekanten gjennom hele kampen . spørsmålet er jo om vi burde gjort noe med det underveis


mulig ikke viktig siden vi halte det i land , men tror at mot en bedre motstander så hadde vi virkelig fått problem der

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 55120
11.04.19 21:15
GatlingGun: Laget består stort sett av maratonløpere som ikke er spesielt flinke til å trille ball. Likevel velger LAN å spille ut kort bakfra, som om vi er Barcelona.

Viktig at vi lar ballen gjøre jobben da . Og når vi fikk til det så slet faktisk både Godset og Kristiansund .


Mange bevegelser samtidig skaper problem.

Corio
CorioInnlegg: 1614
11.04.19 22:12

Tror ikke laget er så "primitivt" aom mange vil ha det til. Jeg mener absolutt LAN burde prioritere teknikk litt mer enn løpskraft. Spesielt når lag ligger eg bakpå, er det vansdkelig å "løpe dem i senk". En mer tekniskm spillestil vil tilføre laget en ny dimensjon.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 31635
11.04.19 22:17
Corio: Tror ikke laget er så "primitivt" aom mange vil ha det til. Jeg mener absolutt LAN burde prioritere teknikk litt mer enn løpskraft. Spesielt når lag ligger eg bakpå, er det vansdkelig å "løpe dem i senk". En mer tekniskm spillestil vil tilføre laget en ny dimensjon.

Litt av poenget er vel at man skal mestre begge deler, men så går det ikke alltid som det skal.


Tror bare at laget ikke er i den vanvittige formen de var fra start i fjor. Det kan egentlig være bra, håper de finner kjempeformen i sommer egentlig.


Strand er fantastisk, Berisha ser glimrende ut, Bamba fikk putting nå, så det slipper å bli mye mas om det. Hvis forsvaret nærmer seg et nivå vi vet de kan ha, og midtbanen får det litt bedre til, da ser det egentlig ganske lovende ut.


Jeg har troen på at vi kan klare topp 3, og gjøre det litt bedre i EL-kvalik og cup, enn vi har gjort før under LAN. Det må nok bare sette seg litt i år, før det blir skikkelig bra.

den12mann
den12mannInnlegg: 10454
11.04.19 22:22
Tjaaah: Bra vi har Berisha, han er mitt eneste håp her, er jo typisk at han skal score.

Han har jo bursdag og greier på lørdag så det må han jo feire med minst hattrick!

keizersoze
keizersozeInnlegg: 14599
11.04.19 23:58
Tjaaah: Jeg må innrømme at jeg sliter med å se at vi skal få noe særlig ut av den kampen. Vi har en litt vinglete sesongstart, de har flying start, masse entusiasme og så videre...

Husker Tromsø trodde de hadde vunnet serien etter to kamper. Dette er helt åpent. Tror vi har en god sjanse her. Men da bør Nilsen sørge for at vi faktisk har et forsvar.


Men artig at vi ikke lenger vet hvem han starter med, eller hvilken formasjon han vil forsøke.

Corio
CorioInnlegg: 1614
12.04.19 02:09

Synes det er rart at LAN har valgt å prøve 3-5 2 og ikke 4 4 2 hittil i år. B&B kan bli et radarpar på topp og 4 mann bak virker mye sikrere. Gilli og Strand på kantene gjør midtbanen god defensivt, og da trenger vi ikke mer enn to sentrale (tre sentralt har ikke fungert skikkelig siden Sivert dro uansett).

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3844
12.04.19 08:34
GatlingGun: kreativitet

Ser var du mener. Blir litt sånn når en spiller som Løkberg går inn på plassen til Haugen, liker Løken, men han kommer aldri til å bli like kreativ som FH. 


Vi har ett hav av gode midtbanespillere, men alle de er best som indreløper. Strand, Barmen og Ruben kan spille andre plasser, men etter mitt syn er de best når de spiller indreløper. 


Tenkte jeg skulle kommentere etter jeg så litt av reprisen på KBK kampen hvor ufattelig mange ganger Ruben slår ballen bakover i banen, men etter å ha fulgt ekstra med på han tipper jeg at han har fått instrukser om å slå ballen bakover til Eggen, Vito eller Bis så de kan slå langt eller starte opp angrep bakfra. 

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3844
12.04.19 08:38
KaffeOrginal: dårligste

Det var ikke en bra kamp fra Grøgaard nei, en periode i 1 omgang der var det nesten som man burde byttet innpå Kristiansen, men synes det kom seg litt ihvertfall etterhvert. Målet er jo Eggen sin feil så Grøgaard har ingen avgjørende feil, selv om det var fryktelig nært opp til flere ganger.


Gilli hadde derimot stålkontroll på høyresiden, deilig spiller å ha i troppen. Synes han er best som back faktisk. Ett meget bra kjøp av Brann i sin tid vil jeg si, Soltvedt mastermind. 

MyWays
MyWaysInnlegg: 5909
12.04.19 09:31
Tjaaah: Nå er det jo åpenbart at Eggen den tredje ikke var i 100% tilstand. Det, kombinert med at formasjonen er relativt ny, tror jeg spilte i hvert fall en del inn på det defensive.

Ja, og så er jeg litt usikker på om Grøgaard er god nok til å spille i den rollen han hadde på onsdag.

Keeperplassen er også et svakt punkt.

HLund
HLundInnlegg: 18539
12.04.19 09:38
Tjaaah: Jeg må innrømme at jeg sliter med å se at vi skal få noe særlig ut av den kampen. Vi har en litt vinglete sesongstart, de har flying start, masse entusiasme og så videre...
Bra vi har Berisha, han er mitt eneste håp her, er jo typisk at han skal score.

Det faktum at man har et veldig mye bedre lag enn Viking burde jo være grunn nok til optimisme. Heldigvis er den mest kreative spilleren deres skadet også. Testes det forsvaret der ordentlig (som tross alt er av de aller svakeste i ligaen), er jeg sikker på at vi scorer minimum 2 mål. Vi kommer nok også til å slippe inn mål.

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6965
12.04.19 10:15
HLund: svakeste

Det er ikke et av de svakeste, det er det aller svakeste. Så har vi også den dårligste keeperen i Eliteserien. Håper vi klarer til å krige til oss et poeng likevel.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47281
12.04.19 12:27

Greit.


1. Vi har ny keeper, som må danne kjemi og bygge tillit med forsvaret. Det tar tid.


2. Det er fortsatt fire stk fra startoppstillingen mot KBK som er relativt nye i klubben og som også trenger noen kamper sammen for å kjenne hverandres bevegelser.


3. I tillegg til dette har vi da også enda tre enda nyere signeringer i Veton, Petter og Løkberg.


4. Vi har da altså 8 spillere sm startet mot KBK som ikke engang var i klubben på samme tid ifjor. Det er store utskiftninger. Jeg tipper vi får se Brann slite en del frem mot sommerpausen før de får seg en oppsving fra juli/august.


Råtips: 3. plass.


 

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3430
12.04.19 12:42

Dere er favoritter i morgen, større sjanse for en borteseier enn hkehjemmese. Ingen poeng er delt ut før kampen er ferdig, men jeg tror dessverre at vi mangler pondus til å slå dere.


 


Håper jeg tar feil og at vi vinner. Hadde vært enormt deilig. 

Firensju
FirensjuInnlegg: 2239
12.04.19 14:06
SteffenKristensenVFK: Dere er favoritter i morgen, større sjanse for en borteseier enn hkehjemmese. Ingen poeng er delt ut før kampen er ferdig, men jeg tror dessverre at vi mangler pondus til å slå dere.

Som jeg kan huske, har Brann alltid slitt borte mot Viking. I år blir nok ingen unntak. Jeg er spent på hvordan Viking kommer til å spille mot Brann. Defensiv eller offensiv?

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47281
12.04.19 16:48
SteffenKristensenVFK: Håper jeg tar feil og at vi vinner. Hadde vært enormt deilig.

Hvordan går det med skaden til Even Østensen?

HLund
HLundInnlegg: 18539
12.04.19 16:51
Paddvart: Det er ikke et av de svakeste, det er det aller svakeste. Så har vi også den dårligste keeperen i Eliteserien. Håper vi klarer til å krige til oss et poeng likevel.

Til gjengjeld er dere kanskje topp seks fremover på banen (eller hadde i alle fall vært det med Tripic og Furdal intakt). Tror ganske sikkert at dere ikke rykker ned.

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3430
12.04.19 17:53

Østensen er på vei tilbake. Har bygget opp fysikken og trener med ball :-)

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3430
12.04.19 17:55

Tenker at vi kommer til å variere. Ta mulighetene når de kommer. Blir nok defensivt. I relativt store deler av kampen. Tror spillerne har respekt for motstanderne, men også troen på seg selv. Nesten 70mål i fjor på nivå 2 vitner om at laget vet hvordan mang lager mål

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg