Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

NYTT TEMA
Brannfan84
Brannfan84Innlegg: 127
18.10.19 10:16

Helt enig Gatling, endelig skjer det noen ting!


Norsk fotball er vel så godt som 80% stillferdige orienteringsløpere som legger seg 20.30 etter gullrekken, uten de 20% som lager litt drama nå og da ville det blitt for kjedelig. Jeg synes ikke det er riktig av Mike Jensen å slenge knyttneven i nebbet til spillere når han er utenfor kameravinkel, jeg synes heller ikke RBK-Trondens sin "kakking/tråkking" på legger og føtter som han gjør i hver eneste kamp er bra og mener faktisk at å gå etter føtter på den måten han gjør burde medføre utestenging. Men at spillere viser følelser, blir forbannet eller lei seg og takler hardt på lovlig vis og går fysisk røft til verks i dueller..det liker jeg godt.

Firensju
FirensjuInnlegg: 2167
18.10.19 10:43
Brannfan84: Nei jeg er ikke for meningsløs vold men eliteserien var litt mer spennende når Eirik Bakke eller Rudy bestemte seg for å skru opp volumet litt.

Ja, jeg vil ha en tøff en som viser hvem som er sjefen på banen. Bamba er dessverre ikke en sjef, men en drittunge. Om han ikke magisk vis plutselig skårer i alle gjenværende kampene, synes jeg at vi bør selge ham. Han passer tydeligvis ikke i Brann.

Brannfan84
Brannfan84Innlegg: 127
18.10.19 11:37

Han kommenterte engang at han synes det var rart at P.S skjøt ballen ut til siden når han var alene foran mål. Svaret han fikk var at slik skal de spille. 

 

Det minner meg litt om når Solskjær endelig kom på landslaget...nå blir det action tenkte jeg. Nei det ble det ikke så mye av..han ble satt på siden og fikk være alt annet enn spiss. Er det en tendens blant norske/nordiske trenere at de ikke helt vet hva de skal gjøre med talenter...talentet blir litt som en varmpotet og de skal "ufarliggjøre" talentet litt?

 

Vega er for meg den beste spilleren i Eliteserien, men ingen trener ser ut til å vite hvordan de skal bruke han. I Norge har du helt ok midtbanespillere som liker å løpe og du har trenere som kan bruke helt ok midtbanespillere...men spisser..der forstår de fint lite og de vet liksom ikke helt hva de skal gjøre med dem.

Bortsett fra Eggen, han ville ha ha spissen rett foran mål og løpet rett mot mål og han har også uttalt at han aldri forstod hvorfor de andre norske trenere absolutt skulle ha ballen ned til cornerflagget for å slå innlegg. Lenge leve Eggen.

(Innlegget ble redigert 18.10.19 11:39)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30734
18.10.19 14:35
GatlingGun: men han kommer fra en annen kultur og er ennå relativt ung.

Kunne kjøpt den med annen kultur, om det ikke var for at han har bodd en fjerdedel av livet i Norge.


Mediene tar tak i det på trening, fordi det er en av mange ting. Det hadde ikke blitt noen stor sak om det hadde vært isolert. Men det er med på å tegne et bilde av at Bamba er i ferd med å bli alvorlig mislikt i resten av troppen.

Firensju
FirensjuInnlegg: 2167
18.10.19 16:02

Agenten til Bamba raser mot LAN:
https://www.nrk.no/hordaland/bambas-agent-hardt-ut-mot-brann-treneren_-_-utsetter-ham-nesten-for-karakterdrap-1.14747589


Ja, det var vært få skandaler i Brann siden LAN overtok. Nå begynner Brann å bli seg selv..? 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30734
18.10.19 16:10
Firensju: Agenten til Bamba raser mot LAN:
https://www.nrk.no/hordaland/bambas-agent-hardt-ut-mot-brann-treneren_-_-utsetter-ham-nesten-for-karakterdrap-1.14747589 Ja, det var vært få skandaler i Brann siden LAN overtok. Nå begynner Brann å bli seg selv..?

Raser mot at LAN sier det helt åpenbare, som alle skjønner.


Neppe hjelpsomt for Bamba. Fyren er ustabil nok selv, han trenger ikke agenter som lager mer drama.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 13753
18.10.19 18:41
Tjaaah: Neppe hjelpsomt for Bamba. Fyren er ustabil nok selv, han trenger ikke agenter som lager mer drama.

Nei dette begynner jo bare å bli trist. Regner med at oppførselen hans ikke hjelper han ved evt ny klubb, eller Brann sin finansielle status. 


Trodde mer om fyren når han kom. Men dette har vært skuff, og blitt mer skuff. 

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3676
18.10.19 19:32

Jeg tror nesten det er første gangen jeg hører om en spiller som lager bråk i første kamp tilbake fra en veldig lang utestengelse. Du skal gå så ufattelig stille i gangene når du komme tilbake etter å ha gjort det Bamba gjorde. Han gjør det stikk motsatte, da er jeg fryktelig usikker på om det er liv laga for Bamba i Brann. Hadde han scoret 20 mål det siste året, kunne man kanskje gått for å bedre forholdene, men når han bare har visst seg fram i veldig korte glimt blir heller ikke det sportslige noe argument.


Denne er faktisk kinkig for Brann som klubb. Jeg er spent på hva de ender opp med å gjøre. 


Skålevik til Sarp = Fail


Bamba til Brann = Fail


Gikk ikke særlig bra det der virker det som. Av og til så er det kanskje det grå og triste fra Sotra man må gå for å ikke det eksotiske fra Elfenbenkysten. 

keizersoze
keizersozeInnlegg: 13753
18.10.19 19:47
KongOjo: Jeg tror nesten det er første gangen jeg hører om en spiller som lager bråk i første kamp tilbake fra en veldig lang utestengelse. Du skal gå så ufattelig stille i gangene når du komme tilbake etter å ha gjort det Bamba gjorde. Han gjør det stikk motsatte, da er jeg fryktelig usikker på om det er liv laga for Bamba i Brann. Hadde han scoret 20 mål det siste året, kunne man kanskje gått for å bedre forholdene, men når han bare har visst seg fram i veldig korte glimt blir heller ikke det sportslige noe argument.

Vil ikke ha ham om han hadde scoret 20 mål slik han oppfører seg nå. Men ingenting hadde jo vært bedre enn om han faktisk oppførte seg, og samtidig puttet en haug med mål.


Er vel på tide å kikke litt rundt etter en ny spiss? Tviler på et ungguttene våre blir tiltrodd oppgaven.

MyWays
MyWaysInnlegg: 5618
18.10.19 20:46

Skal jeg være helt ærlig så tror jeg at Bamba er en stor drittunge. Slutt å romantiser oppførselen hans. Det er jævlig avleggs å holde på slik som Bamba har gjort. 

Utelat han fra troppen et par kamper, og så får vi se hva han er laget av. Kommer han tilbake og bidrar da så er han en mann med karakter. 

keizersoze
keizersozeInnlegg: 13753
18.10.19 20:51
MyWays: Skal jeg være helt ærlig så tror jeg at Bamba er en stor drittunge. Slutt å romantiser oppførselen hans. Det er jævlig avleggs å holde på slik som Bamba har gjort.  Utelat han fra troppen et par kamper, og så får vi se hva han er laget av. Kommer han tilbake og bidrar da så er han en mann med karakter.

Er det noen som har romantisert oppførselen hans? 


Uansett enig med deg at om det viser seg at han kan være en lagspiller, så skal ikke armen kuttes av. Synes dog ikke det ser lyst ut for fyren. Voldelig, og samtidig sutre over han ikke får spille nok. 


Uansett så håper jeg på en ny spiss som leverer. Bamba blir for slitsom.

kytec
kytecInnlegg: 47559
18.10.19 20:53
Firensju: . Om han ikke magisk vis plutselig skårer i alle gjenværende kampene, synes jeg at vi bør selge ham. Han passer tydeligvis ikke i Brann.

Da må først det magiske skje at han får spille og er mentalt klar til det. 

keizersoze
keizersozeInnlegg: 13753
18.10.19 20:55
kytec: Da må først det magiske skje at han får spille og er mentalt klar til det.

Er vel stor fare for at det ikke kommer til  skje ja.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3676
18.10.19 23:15
keizersoze: oppførte

Er så rart å se han glise på snappen til Brann med en haug med barn han spiller fotball med, før han dagen etterpå havner i bråk med medspiller på trening. Jævlig synd.


Tror allerede de ser på nye spisser. Vanskelig å si hvem det skulle være, Bamba går jo også for under norgeskvoten. Søderlund hadde passet bra under LAN tipper jeg, synd vi ikke fikk han selv om han også ofte er drit for RBK. 

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47139
19.10.19 00:06
Tjaaah: Mediene tar tak i det på trening, fordi det er en av mange ting. Det hadde ikke blitt noen stor sak om det hadde vært isolert. Men det er med på å tegne et bilde av at Bamba er i ferd med å bli alvorlig mislikt i resten av troppen.

Kanskje du har rett, kanskje ikke. Jeg har vært borti knuffing på fotballtrening mange ganger og det går over på et blunk. Fordi vi er menn, og vi tilgir og glemmer fort.

 

Bamba har masse talent og han trenger folk rundt seg som kan hjelpe ham, ikke kjefte på ham når han ligger nede.

 

Jeg er villig til å gi ham tid, for han har ennå ikke fått sjansen i mange kamper på rad. Noe jeg synes er merkelig, da LAN ikke kimser av å la Koomson starte absolutt ALLE kampene, selv om han har vært dårligst av alle på laget denne sesongen.

"Man management" kan man iallefall si ikke akkurat er LAN sin beste kvalitet.

(Innlegget ble redigert 19.10.19 00:07)

kytec
kytecInnlegg: 47559
19.10.19 00:10
GatlingGun: "Man management" kan man iallefall si ikke akkurat er LAN sin beste kvalitet.

Det er ikke coaching i verdensklasse?

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47139
19.10.19 00:15
kytec: Det er ikke coaching i verdensklasse?

Heller couching i verdensklasse.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 13753
19.10.19 00:31
GatlingGun: Jeg har vært borti knuffing på fotballtrening mange ganger og det går over på et blunk.

Selvsagt. Det skjer jo i hver kamp. Noe annet er jo å slå motspillere, sitte seg over laget bl annet. 


Det er jo mer som har skjedd. Men det begynner å bli mye.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30734
19.10.19 00:36
GatlingGun: Kanskje du har rett, kanskje ikke. Jeg har vært borti knuffing på fotballtrening mange ganger og det går over på et blunk. Fordi vi er menn, og vi tilgir og glemmer fort.

Har jo vært mye av sånt tidligere, hvor det stort sett nevnes som positivt. Men nå er saken den at Bamba har gjort mye galt på kort tid, og media nevner at andre lagkamerater reagerte på måten han taklet Berisha på.


Han må gjerne skjerpe seg, men jeg tviler dessverre på at det skjer. Ellers er fyren 24, får godt betalt, og er mer opptatt av å grine og krangle, enn å nyte sin priviligerte tilværelse og prøve sitt beste. Han ligger ikke akkurat nede.

keizersoze
keizersozeInnlegg: 13753
19.10.19 00:41
Tjaaah: Han må gjerne skjerpe seg, men jeg tviler dessverre på at det skjer. Ellers er fyren 24, får godt betalt, og er mer opptatt av å grine og krangle, enn å nyte sin priviligerte tilværelse og prøve sitt beste. Han ligger ikke akkurat nede.

Vet ikke hvilken lønn han har i Bergen, men basert på siste tids oppførel, og faktisk utførelse på banen, så tror jeg han gjerne må ned i lønn snart.

den12mann
den12mannInnlegg: 10324
19.10.19 12:50

Jeg er ikke veldig lysten på det selv, men hvor sannsynlig er det at Brann er keen på Søderlund? Og hvor aktuelt vil det være for spiller og RBK? 

BrannSeriemester07
BrannSeriemester07Innlegg: 4152
19.10.19 13:14

Poenget mitt fra forrige side, er at det overrasker meg ikke at det er nettopp de to som havner i krangel. Problemet til Berisha er at han reagerer så voldsomt. Ikke bare når han blir frustrert. Det er UANSETT. Ta forrige kamp (?) f.eks. Han reagerte som han pleier etter en pasning allerede etter 3(!) min. Hans væremåte kan umulig være bra for en spillergruppe.


Bamba er enormt frustrert og det kommer tydelig fram med den motgangen han har nå. Etter alle hendelsene nå så spørs det om han får muligheten til å bevise Brann at han har noe i stallen å gjøre. Jeg håper dog han får det. 

BrannSeriemester07
BrannSeriemester07Innlegg: 4152
19.10.19 13:16

Søderlund er forøvrig en utrolig dårlig fotballspiller. Det er noe Brann ikke trenger. 

twu
twuInnlegg: 11060
19.10.19 14:20

Bamba med fire mål så langt for Brann 2. Vestfossen er vel kanskje ikke det nivået han å for seg å spille mot..?

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3676
19.10.19 15:26
twu: fire

5 mål til slutt faktisk. Like mange så på hele sesongen i ES... 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 30734
19.10.19 16:06
twu: Bamba med fire mål så langt for Brann 2. Vestfossen er vel kanskje ikke det nivået han å for seg å spille mot..?

Bra. Nå skal man ikke håpe for mye, men det er i det minste positivt at han virker å gjøre en innsats når han må spille for andrelaget.

kytec
kytecInnlegg: 47559
19.10.19 22:20

RBK vil sende Søder til Brann og samtidig betale penger for det. De sender til og med en landslagsstopper med på gaven og en trener om det er ønskelig. 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 55120
19.10.19 22:22
kytec: RBK vil sende Søder til Brann og samtidig betale penger for det. De sender til og med en landslagsstopper med på gaven og en trener om det er ønskelig.

Tung på flasken i kveld ?

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 55120
19.10.19 22:22
Tjaaah: Nå skal man ikke håpe for mye, men det er i det minste positivt at han virker å gjøre en innsats når han må spille for andrelaget.

Nok av andre som ikke har klart tilsvarende på det nivået av Branns spillere sånn sett også

kytec
kytecInnlegg: 47559
19.10.19 22:30
KaffeOrginal: Tung på flasken i kveld ?

He, he, nei.


Det er bare meldinger fra supporterne på VGD ikkje offisielt fra Brakka :-)  

Klikk for å gå tilbake til toppen