Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
odtj
odtjInnlegg: 3504
17.08.17 00:45

3 millioner kan ikke lønne hvem som helst nei, men du kan få inn spillere for den summen. Som mange har nevnt er vi svært tynne på spiss nå. Tommy skadet på søndag så er det over. Helt over. De kunne ha hentet inn en brukbar backup i det minste. Hvordan kan de være komfortable med dette? Det er meget lite robust. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 18280
17.08.17 00:48

På Alt om Fotball så står Viking listet opp med en A-stall på 30 mann. Stemmer det?

odtj
odtjInnlegg: 3504
17.08.17 00:57

Ah, er det det man gjør i medgang. Koser seg. Så lenge siden 91. Kan knapt huske det. 

 

Jeg skal gå. Har sesongkort. Dessuten går jeg alltid i begravelsen til folk jeg kjenner:) 

Nei det er håp enda og mot Brann lukter jeg litt seier. Men er skeptisk til at dette kan ende godt. Går de ned vil jeg fortsatt gå på kamper, men vil nok aldri mer ha sesongkort. Det er ikke så mye vits på en nå nesten tom stadion. Vi er 5 stykker som sitter sammen på de dyreste setene. Fornyer mer som en refleks, men med nedrykk  ,neppe. Uten sesongkort vil vi nok falle fra en etter en. Trist, er nok noen tusen av oss. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41327
17.08.17 01:02
Rockets_AA: På Alt om Fotball så står Viking listet opp med en A-stall på 30 mann. Stemmer det?

Flere jr.spillere som maks trener med laget.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15562
17.08.17 01:05
KingAnderson: vis at dere ikke er en gjeng med pingler som rømmer ved minste tegn på motgang!

Jeg begynte å skrive et lengre innlegg, men jeg har ikke tid. Det ville tatt uker. Jeg nøyer meg med innledningen;

Den minste motgang!?! Alt har blitt gjort feil etter Viking Stadion!

Edit: Jeg hadde også med at jeg ikke er enig med de som brenner flagget i kveld.

(Innlegget ble redigert 17.08.17 01:07)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41327
17.08.17 01:10
KingAnderson: Nå får dere faen meg skjerpe dere. Det er i motgang man ser hva man er laget av. Ta på dere drakter, knytt skjerfet godt rundt halsen, gå på kampen og vis at dere ikke er en gjeng med pingler som rømmer ved minste tegn på motgang! I medgang koser man seg, men i motgang bygger man karakter.

Motgang? Motgang?! Viking og motgang har vært et problem siden 1991, gudene må ha begynt å ha oss etter den gang.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18218
17.08.17 01:12
odtj: med nedrykk ,neppe.

Man forlater ikke sine kjære i nødens stund. Blir det nedrykk så trenger Viking dere mer enn noensinne, og sammen har dere muligheten til å slå tilbake og vise hva dere fra oljebyen er i stand til.

Jeg skjønner at ting er vondt nå, og jeg skjønner også at det er en refleks å søke seg bort fra det som smerter i disse tider. Men når alt kommer til alt så kommer dere til å bite tennene sammen, krumme nakken og vise at dere har ryggrad og hjerte for klubben.

Så mann dere opp for helvete, og vis at dere støtter klubben i deres hjerte. Viking har nok problemer og nok folk som sutrer rundt seg nå, så da trenger de noen som står med rak rygg i motvinden.

Wiggum
WiggumInnlegg: 19761
17.08.17 01:16
Kristwic7: Motgang? Motgang?! Viking og motgang har vært et problem siden 1991, gudene må ha begynt å ha oss etter den gang.

Årene med Benny i 2000 - 2002 var da ganske artig. Med medaljer, cupgull og seier over Chelsea.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18218
17.08.17 01:17
Bilvrag: Den minste motgang!?! Alt har blitt gjort feil etter Viking Stadion!

Hehe. Ja, jeg kunne kanskje tatt litt hardere i akkurat der, men jeg står på poenget mitt.

Wiggum
WiggumInnlegg: 19761
17.08.17 01:18
KingAnderson: Viking har nok problemer og nok folk som sutrer rundt seg nå, så da trenger de noen som står med rak rygg i motvinden.

Jeg er enig med deg og jeg skal fortsette som før. Allikevel forstår jeg også de som ikke orker mer. Å holde med Viking har de siste 15 årene gått fra skuffelse, nedtur, likegyldighet og nå katastrofe. Det tærer virkelig på.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18218
17.08.17 01:25
Wiggum: Det tærer virkelig på.

Det er da du vet at det er kjærlighet :)

For de som ikke har hjerte i klubben så skjønner jeg at det kanskje ikke er fristende å gå på Vikingkamper lengre, men dere som helt klart har sterke og ekte følelser må rett og slett bare ta slagene som kommer og se fremover mot bedre tider.
For bedre tider vil komme, og de som da har vært med på hele nedturen og den påfølgende oppturen vil da kunne sitte og være skikkelig fornøyde med seg selv:)

NahDawg
NahDawgInnlegg: 2876
17.08.17 01:31

Det har vært noen jævlige år, men de fleste av dere har i det minste opplevd suksess som Viking-supportere. Jeg var 2 år da Viking vant cupen i 2001, så det største jeg husker er bronsen fra 2007. Andre Danielsen har vært Vikingspiller så lenge jeg husker.

Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å ha sesongkort så lenge jeg bor i Stavanger, og jeg kommer til å støtte klubben, uansett hvor tøft og jævlig det måtte gjøre. Den dagen Viking er tilbake på topp, tenk hvor jævlig deilig det kommer til å være for oss som holder ut i disse helt forjævlige tidene. 

Wiggum
WiggumInnlegg: 19761
17.08.17 01:37
KingAnderson: For bedre tider vil komme, og de som da har vært med på hele nedturen og den påfølgende oppturen vil da kunne sitte og være skikkelig fornøyde med seg selv:)

Akkurat det der har jeg prøvd å trøste meg selv med lenge nå. Vanskelig å se lyset ut av den tunnelen akkurat nå.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18218
17.08.17 01:42
NahDawg: Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å ha sesongkort så lenge jeg bor i Stavanger, og jeg kommer til å støtte klubben, uansett hvor tøft og jævlig det måtte gjøre. Den dagen Viking er tilbake på topp, tenk hvor jævlig deilig det kommer til å være for oss som holder ut i disse helt forjævlige tidene.

Du kan ikke gi flere tomler i dag. Prøv igjen i morgen!

Du fortjener tommel for holdningen din, så skal huske å komme innom og gi deg en i løpet av torsdagen :)

 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18218
17.08.17 01:44
Wiggum: Akkurat det der har jeg prøvd å trøste meg selv med lenge nå. Vanskelig å se lyset ut av den tunnelen akkurat nå.

Ikke umulig at det er flere svinger før dere ser åpningen.

odtj
odtjInnlegg: 3504
17.08.17 01:47

Jeg går på kamp, har gått på kamp og kommer til å gå på kamper. Forklarer bare dynamikken i det. Er gammel nok til å ha opplevd dette før. Folk forsvinner, Sesongkort blir meningsløst på tom stadion omgitt av aftenbladbilletter. De kom opp igjen og nye folk kom til, men mange av de gamle traverne forsvant. Kona ble vant til at de var hjemme på søndagene. Selv ikke seriegull fikk dem tilbake. Er redd de unge ikke vil strømme inn slik som sist ved fremtidig sportslig suksess. Ser derfor mørkt på et nedrykk, 

storteple
stortepleInnlegg: 8258
17.08.17 09:09

Du har nådd bunnen som Vikingsupporter når en FKH-supporter forsøker å overtale deg til fortsatt å støtte laget ditt.

Jeg skjønner ikke at folk tar sånn på vei og faktisk vurderer å slutte å følge laget. Ja - ting ser håpløst ut. Ja - vi rykker med all sannsynlighet ned. Ja - det føles helt forjævlig. Men det har aldri vært noe alternativ å velge bort Viking. Jeg skjønner ikke engang at det er mulig.

Samtidig tar vi nå de nødvendige grep for å redde økonomien. Viking har hele tiden vært tydelige på at det er det som er førsteprioritet. Samuel Adegbenro til Rosenborg for 15 millioner, pluss eventuelle bonuser om de kvaller til Europaligaen, og sikkert også ved seriegull. I tillegg ytterligere bonuser ved spilte kamper og mål. Dette er nok til at jeg setter Rosenborghatet mitt "på standby" ut denne sesongen. Fordi jeg elsker Viking høyere enn jeg hater RBK. Rosenborg kommer til å være der de er i dag til neste år også, og da kan jeg hate dem igjen.

Om Viking spiller i OBOS neste år, så skal vi få til det også. Med stabil økonomi kan vi kanskje satse litt slik at vi klarer å rykke opp også.

  

TAdams6
TAdams6Innlegg: 33371
17.08.17 11:24
KingAnderson: Nå får dere faen meg skjerpe dere. Det er i motgang man ser hva man er laget av. Ta på dere drakter, knytt skjerfet godt rundt halsen, gå på kampen og vis at dere ikke er en gjeng med pingler som rømmer ved minste tegn på motgang!
I medgang koser man seg, men i motgang bygger man karakter.

Nå har vi hatt motgang i 10 år på rad mer eller mindre. Det startet for 10 år siden. Har hatt sesongkort i de fleste av disse årene, men kuttet det ut når nok ble nok. Lovnader og løgn hvert eneste år. Viking har bygget ned tilliten til publikum på en forskrekkelig måte, min inkludert.

De har jobbet godt siste året med å få tillit tilbake, det er enormt langt igjen, men mye positivt på gang. Men dette overgangsvinduet har satt min tillit på prøve nok engang.

Mange har reist og nye skulle komme inn. Vi skulle styrke oss. Vi har hentet 7 spillere sies det. Men vi har mistet like mange.

Ledger og Mets borte i midtforsvaret - 3 nye inn (hvorfor 3 rutinerte stoppere inn??? Jeg forstår det ikke. Martinsen har vi og)
Midtbanen var det minste problemet vårt, Jenkins er hentet inn. Foreløpig ser han ut som en forsterkning, noe som er positivt. Men midtbane var vel siste posisjon vi trengte spillere.
Angrep mistet vi Appiah, Pedersen, Udoh, Shroot og nå Samuel. Inn har vi hentet Torsteinsbø og Høiland. Ingenting i veien med de 2, men det er så tynt så tynt på topp nå.

Hvorfor henter vi 3 stoppere og kun 1 spiss? Hvorfor greier man ikke å hente spiller inn for Samuel når alle har vist at han ville bli solgt. Det har blitt sagt så mange ganger at Samuel skal erstattes hvis han blir solgt, joda, nok engang rævkjører Viking oss supportere.

Vi har ingen målscorere i troppen nå, med unntak av Høiland. Vi har scoret 20 mål i år. Samuel 6 og Appiah 3. De 2 står for 9 mål. Hvis vi ser på stallen vår nå, tar med alt fra keeper til angrep så står dagens Viking stall for totalt 9 seriemål denne sesongen, 9 mål på 19 kamper. Denne troppen skal score nok mål til at vi overlever. Vi hentet ikke spiss. Vi har Tommy Høiland som er god og nok vil score noen flere mål denne sesongen og vi har Matthias Bringaker, lokal gutt på 20 år som er lovende, men som ikke har slått til ennå. Han har totalt 39 kamper og 7 mål for Viking

Problemet mitt er at pengene som kom inn i sommer for å styrke oss ser ut til å være bortkastet. Muligens vi skal forsvare oss til overlevelse med 5-4-1. Det er det vi har stall til nå.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 11:34

Det ser ut som de ikke får de spilerene de ønsker inn på meg. At de prøver men ikke lykkes. Så isteden for tar de spillere de kan få? Så blir det ikke helt i posisjoner de alltid trenger? Tror folk forventer Viking kan velge å vrake i spillere? At de har så mange på lån og korte kontrakter forteller vel at det ikke var førstevalgene de fikk og er usikre på disse spillerene? Til slutt ender det med IB må hente inn bekjente fra England eller Sarpsborg08. Viking har ikke samme "tjangs" lengre. Er ikke det logisk da?

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 11:52

Og nå skulle de satse på unge spillere, men har jo ingen spesielt gode unge spillere i A-stallen nå. Ryerson og Martinsen kanskje? Hvem ellers? Steen og Kleppa er ingenting spesielt og nå i Vidar. Steen spiller vel ikke fast i Vidar engang? Sale og Udoh er vel heller ikke helt som forventet. Skimmeland? Ikke godt å si hvor god han bli. Bringaker mener jo de fleste er misslykket. Så ble den trenden med at Viking skulle satse ungt misslykket, og med ett nedrykk på gang har de heller ikke tid til det. Og så må de endre igjen til å hente mer modne spillere, og det er det som skal berge dem nå, men lite attraktive er Viking på bunnen av ES og i økonomiske vansker. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 12:00

http://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/wiggen-ville-gjerne-hatt-inn-noen-1.1011137. De har prøvd ingen tvil om det. Og også trener IB er enig om at det skal være bra nok. En spiller de hadde en avtale med her tydeligvis som har trukket seg?

(Innlegget ble redigert 17.08.17 12:10)

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 12:06

For ikke å glemme Stian Michaelsen som vi alle trodde skulle være det store i år. Var jo totalt bom.

odtj
odtjInnlegg: 3504
17.08.17 12:14

IB lyver, det er klart at de ikke kan være komfortable med spiss situasjonen. Han er lojal og takknemlig, det er jo sympatisk. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 12:20

Jeg forstår ikke hvorfor han skal frikjennes for alt? De er jo sammen om det. IB har sagt fra han tok jobben,at dette skulle gå og at han var komfertabel med troppen, ellers hadde han vel neppe tatt jobben om han så dette for seg? Klagingen kom etter horrible resultater. Forståelig nok også hans karriere er på spill her. Greit han er sympatisk og godt likt og Wiggen blir beskyldt for det motsatte. Men jeg mener det blir feil at de kjekke og snille skal fritas for all skyld og feil. Men sånn er jo livet overalt. De er jo ett team og sammen om dette. IB er bare en stakkars uskyldig kjempetrener emne som må trene detre elendige laget, med den stygge Wiggen styrende over seg... IB takket ja med det utgangspunktet som var!

(Innlegget ble redigert 17.08.17 12:23)

odtj
odtjInnlegg: 3504
17.08.17 12:20

Det er en del bra unge i klubben, men de er for unge til å gjøre en forskjell nå. Dette med å ikke kjøpe spillere men bare utvikle selv de pratet om på infomøtet før sesongen, var bare en kommunikasjonsstrategi for å dekke over den håpløse situasjonen. De fleste salg vil komme på nigerianere, islendinger og andre de kjøper inn. Derfor må de kunne handle noe. Ellers kan de ikke drive klubb på dette nivået. Vi supportere må akseptere salg, de må hente inn objekter. 

clavin
clavinInnlegg: 29878
17.08.17 12:24
Winthrop15: For ikke å glemme Stian Michaelsen som vi alle trodde skulle være det store i år. Var jo totalt bom.

Har jeg gått glipp av noe?

odtj
odtjInnlegg: 3504
17.08.17 12:24

Nei, IB har mye ansvar for poengfangsten. Jeg ville ha byttet trener hvis jeg hadde styrt viking og hatt midler til det. Han har rotet mye, men han har en vanskelig situasjon. Men han har gjort den verre. Går vi ned er han helt klart en av spikrene i kista vår. Men det finnes også andre. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 12:25

Men tror du ikke de alle har trodd dette var bra nok til å overleve å vel så det? De må de ha gjort. Helt enig at Vining har mange talenter og på sikt kan det bli veldig bra. Men de unge i a-troppen nå har ikke vist seg gode nok til å kunne følge strategien om å satse ungt.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 12:27

Ikke alle da... beklager men en god del. Ikke bare her inne men også såkalte eksperter på Twitter som Fidketjønn og Jackobsen. Han har vist ett enormt talent.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3389
17.08.17 12:29

Helt enig med deg Odtj,men nå var det slutt på tommler :-) Komme tilbake med de senere...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg