Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
aIseboy
aIseboyInnlegg: 4777
17.03.18 21:50
TAdams6: Hvem er det som trener Egersund nå?

Tidligere midtstopper på Brann, Ólafur Örn Bjarnason.

Det var avtalt på forhånd at EIK skulle ligge svært dypt, og de holdt avtalen. Vi har slitt i flere år med å bryte gjennom lag som legger seg dypt (diverse cupflauser friskt i minne..) og slet også i dag.

Nevi
NeviInnlegg: 7244
17.03.18 21:55
aIseboy: Tidligere midtstopper på Brann, Ólafur Örn Bjarnason.

Samme mann som trente de i fjor da. Som var med på å sende Viking ut av cupen.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 4777
17.03.18 22:11
Nevi: Samme mann som trente de i fjor da. Som var med på å sende Viking ut av cupen.

Mener å huske det var en Bubacarr Sumareh som var on fire da. At ingen større klubber plukket opp han etter fjorårssesongen tyder på at det er en del penger rundt klubben. Mener det er sponsorer som betaler alt av spillerlønninger. 

I tillegg har de fått en 1/4 av fjorårets Ulf-lag.. 

Nevi
NeviInnlegg: 7244
17.03.18 22:15
aIseboy: Mener å huske det var en Bubacarr Sumareh som var on fire da.

Det var det. 

Banens suverene ener. Fart og styrke viste han da. Og lederegenskaper på banen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
17.03.18 22:17
aIseboy: Mener å huske det var en Bubacarr Sumareh som var on fire da. At ingen større klubber plukket opp han etter fjorårssesongen tyder på at det er en del penger rundt klubben. Mener det er sponsorer som betaler alt av spillerlønninger.

Sumareh ønsket noen summer Viking ikke hadde mulighet å tilby. Han var også i forhandlinger med Bryne.

Nevi
NeviInnlegg: 7244
17.03.18 22:20
Kristwic7: Sumareh ønsket noen summer Viking ikke hadde mulighet å tilby. Han var også i forhandlinger med Bryne.

Han var vel på prøvespill oppe i Kristiansund og om jeg ikke husker helt feil. Enten om det var i sist sommer eller før denne sesongen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
17.03.18 22:32
Nevi: Han var vel på prøvespill oppe i Kristiansund og om jeg ikke husker helt feil. Enten om det var i sist sommer eller før denne sesongen.

Det kan nok stemme.. Mulig også FKH siden han var i Vard.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34270
18.03.18 13:24
Kristwic7: Sumareh ønsket noen summer Viking ikke hadde mulighet å tilby

"Bob Sumareh var banens beste spiller. Det er litt ironisk siden Viking takket nei til ham i vinter.

– Jeg ser at de skylder på at han var for dyr. Agenten ringte meg da han så oppslaget på nettet, og lurte på hva dette var for noe. Ikke kostet han oss penger og lønna hans er halvdelen av lønna til vikingspillere. Når det er sagt: Bob fikk den beste scenen torsdag til å vise seg fram"

Viking hadde muligheten. Etter cuptapet forsto jeg det slik at Viking gjorde framstøt, men at Egersund ville ha penger for Sumareh siden han var under kontrakt.

Jeg har aldri sett Sumareh spille, men han kunne helt sikkert vært med og bidratt i fjor.

 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34270
18.03.18 13:26
aIseboy: Tidligere midtstopper på Brann, Ólafur Örn Bjarnason.

Jeg er fascinert av satsingen i den lille byen. Ross, Magnus Powell, Bjarnason, utenlandske spillere med kvalitet. Det må være veldig kjekt å være fra Egersund og se at egen klubb satser såpass.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 4777
18.03.18 13:39
TAdams6: Jeg er fascinert av satsingen i den lille byen. Ross, Magnus Powell, Bjarnason, utenlandske spillere med kvalitet. Det må være veldig kjekt å være fra Egersund og se at egen klubb satser såpass.

Absolutt. Nikolai Geertsen ble jo også hentet fra EIK til SULF for noen år siden. Det var litt "hat" mot Sandnes da, når han og Sæternes forsvant, men tror det er langt bedre forhold nå. 

Men jeg tipper at det snart kreves sportslige resultater i Egersund. Middelhavsfareri er nok ikke godt nok i lengden med så mange høyt gasjerte fremmedarbeidere. Det er ikke veldig mange på laget som sier "okka". (skal forøvrig ikke snakke for høyt om egenavl i Sandnes heller, men det er tross alt 3. nivå i Egersund) 

(Innlegget ble redigert 18.03.18 13:39)

helvis
helvisInnlegg: 13635
18.03.18 13:51
TAdams6: Jeg er fascinert av satsingen i den lille byen. Ross, Magnus Powell, Bjarnason, utenlandske spillere med kvalitet. Det må være veldig kjekt å være fra Egersund og se at egen klubb satser såpass.

EIK har satset lenge uten suksess på kjente navn. Jeg er ikke imponert. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34270
18.03.18 14:01
helvis: EIK har satset lenge uten suksess på kjente navn. Jeg er ikke imponert.

Ikke av resultatene nei, men av satsingen. Det er litt mer jordnært enn SIF og Randaberg sin satsing, men allikevel spenstig. Kjekt at noen prøver selv om utgangspunktet med Egersund ikke er det beste. 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 4777
18.03.18 14:10
TAdams6: Det er litt mer jordnært enn SIF og Randaberg sin satsing, men allikevel spenstig

Da Randaberg faktisk oppnådde en viss suksess, så var vel Ingebrigtsen for lengst ute av dansen? 

SIF er jo skrekkeksemplet på hva som skjer når noen uten kompetanse og langsiktighet finner ut at de vil drive et fotballag.

5. til 1. divisjon og tilbake til 5. divisjon på 9 år? 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34270
18.03.18 15:07
aIseboy: Da Randaberg faktisk oppnådde en viss suksess, så var vel Ingebrigtsen for lengst ute av dansen? SIF er jo skrekkeksemplet på hva som skjer når noen uten kompetanse og langsiktighet finner ut at de vil drive et fotballag.
5. til 1. divisjon og tilbake til 5. divisjon på 9 år?

SIF var ei luftboble, det var ikke vanskelig å se. Det må være noe bærekraftig under. Det gikk som det måtte gå med SIF.

Randaberg hadde Ingebrigtsen som startet det hele og som var den økonomiske tryggheten under. De bygde opp noe veldig spennende på Randaberg og jeg tror at de i dag hadde vært et stabilt OBOS lag hvis Ingebrigtsen fortsatt var med. Kjenner en som var så "heldig" å bli hentet til Randaberg under den perioden. Det var som et eventyr. Det var skikkelig luksus for "normale" spillere.

Sandnes Ulf har også ØsterHus gruppen som trygghet og som har støttet de i oppbyggingen av klubben. Det trengs trygghet økonomisk, for det tar tid. Det skjer ikke over natten. Er usikker på hvem som står for pengene i Egersund, for noen må det være. Prosjektet står og faller på penger til syvende og sist. Noen som vet hvem som finaniserer satsingen i Egersund?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
18.03.18 15:28
aIseboy: Absolutt. Nikolai Geertsen ble jo også hentet fra EIK til SULF for noen år siden. Det var litt "hat" mot Sandnes da, når han og Sæternes forsvant, men tror det er langt bedre forhold nå.  Men jeg tipper at det snart kreves sportslige resultater i Egersund. Middelhavsfareri er nok ikke godt nok i lengden med så mange høyt gasjerte fremmedarbeidere. Det er ikke veldig mange på laget som sier "okka". (skal forøvrig ikke snakke for høyt om egenavl i Sandnes heller, men det er tross alt 3. nivå i Egersund)

Har en del spennende egersundere på laget og. Sleveland x2, Perttamo, Romslo og Sverre Larshus Larsen hvor de 2 sistnevnte har OBOS-erfaring med Bryne. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
18.03.18 15:31
TAdams6: "Bob Sumareh var banens beste spiller. Det er litt ironisk siden Viking takket nei til ham i vinter. – Jeg ser at de skylder på at han var for dyr. Agenten ringte meg da han så oppslaget på nettet, og lurte på hva dette var for noe. Ikke kostet han oss penger og lønna hans er halvdelen av lønna til vikingspillere. Når det er sagt: Bob fikk den beste scenen torsdag til å vise seg fram" Viking hadde muligheten. Etter cuptapet forsto jeg det slik at Viking gjorde framstøt, men at Egersund ville ha penger for Sumareh siden han var under kontrakt. Jeg har aldri sett Sumareh spille, men han kunne helt sikkert vært med og bidratt i fjor.

Han kunne nok gjort en jobb og bidratt, det er litt spesielt at man klager på lønna hans når man faktisk bydde 3 millioner for Fridjonsson som nå spiller i Aalesund.
Men Sumareh ble på det tidspunktet priset ut for både Viking og Bryne, jeg er dermed litt mer overrasket at ikke Ulf valgte og gå for han da.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
Nevi
NeviInnlegg: 7244
18.03.18 16:56

Litt om det som sto i RA

 

Udo ble veldig skuffet når han ikke kunne bli med Viking på treningsleiren.
I tillegg føler han at det er litt urettferdig å ikke få forlenget oppholdstillatelse. Har vært litt skadet. Noe som gjør at det ikke alltid er like enkelt å gå inn på laget. Men har og fått en del kamper i fjor på sine utlån.

Udo håper veldig på at det ordner seg med Viking.

Men om det ikke går seg til har han tilbud fra svenske klubber. Blant annet fra Ljungskille som han var på utlån hos i fjor høst.

helvis
helvisInnlegg: 13635
18.03.18 17:09

Kommer til å mase om dette frem til det ordnes over lengre tid så beklager til de som er lei av repetering. Men: 

FY FAEN så KRISE hjemmesidene til Viking er. Er dette måten å bygge opp før sesongen? 

De er jo ikke på nett eller i sosiale medier for den saks skyld. Det er alt for dårlig! 

Nevi
NeviInnlegg: 7244
18.03.18 17:19
helvis: Kommer til å mase om dette frem til det ordnes over lengre tid så beklager til de som er lei av repetering. Men:
FY FAEN så KRISE hjemmesidene til Viking er. Er dette måten å bygge opp før sesongen?
De er jo ikke på nett eller i sosiale medier for den saks skyld. Det er alt for dårlig!

Rett og slett krisedårlig.

 

Men her er det vel noe på gang? De søker i hvertfall etter en person på dette området.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
18.03.18 18:26

Rart å se på Eliteserien uten at Viking er involvert.. Blitt så vant med de ukentlige skuffelsene at det nesten blir trist. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34270
18.03.18 20:34
Nevi: do håper veldig på at det ordner seg med Viking.

Jeg forstår egentlig ikke hvorfor han ikke får forlenget arbeidstillatelsen. Han har spilt på utlån. Ser de begge sesongene under ett er det nok for få kamper, men i 2017 bør han jo hatt nok kamper til å få forlengelse. Er sikker på at det er andre spillere i Norge som har spilt mindre enn han og som fortsatt har arbeidstillatelsen i orden.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34270
18.03.18 20:35
Nevi: Rett og slett krisedårlig.

Men her er det vel noe på gang? De søker i hvertfall etter en person på dette området.

Det er krisedårlig ja. Utrolig svakt. At de har noen på gang nå er alt for sent. Denne personen burde vært på plass i god tid før jul. Det er oppbygging til sesong. 

Viking har virkelig sovet i timen.

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4064
18.03.18 20:59
Nevi: Rett og slett krisedårlig.   Men her er det vel noe på gang? De søker i hvertfall etter en person på dette området.

Flott at de jobber med det og leter etter en person som kan ta seg av den biten, men er det virkelig ingen i administrasjonen som kan bruke en liten time om dagen til dette? Evt at de deler litt på det? 

Det tar ikke så lang tid å komme med en liten videosnutt fra trening eller et kjapt intervju på vei inn i garderoben etter trening på sosiale medier. En liten oppdatering på nettsidene tar heller ikke lang tid.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 4777
19.03.18 00:24
TAdams6: Sandnes Ulf har også ØsterHus gruppen som trygghet og som har støttet de i oppbyggingen av klubben.

Dog ikke sammenlignet med f.eks Ingebrigtsen i Randaberg. 

Øster Hus var hovedsponsor i Sandnes Ulf i flere år, men lå på et nivå som var vanlig for det nivået. I 2012 gjorde Njål et engangsstunt hvor han lovte å bidra like mye som hovedsponsoren gjorde i Viking. Senere (i 2017) så har de jo også kjøpt navnet på den nye stadionen. 

EinTe
EinTeInnlegg: 70
19.03.18 08:22
TAdams6: Viking har virkelig sovet i timen.

I forkant av jul var det litt andre ting som foregikk i Jåttåvågen. Det er kanskje noe sent akkurat nå, men når en jobber beinhardt for å sikre klubbens videre eksistens er det ikke mye tid å bruke på å finne en ny bidragsyter. Samtidig er en, naturlig nok, usikker på om en selv vil ha en jobb i måneden som kommer etter.

Betyr det at det har vært jobbet godt nok med den? Absolutt ikke. Vikings venner tok også dette opp i et møte vi hadde med klubben, hvor viktig nettsiden er og hvor lite som faktisk skal til. Min største frykt har vært at alt skal legges over på Facebook.

Jeg vet at de har navn på blokken og vil få produksjonen opp, men i oppkjøringen har andre mer presserende ting blitt prioritert. Og beklager, men økningen av sponsorbudsjettet er langt mer viktig enn oppdateringer på nettsiden.

Jeg forstår at det er lett å kritisere beinhardt for dette. Jeg ville, og har gjort, akkurat det samme selv. Jeg synes det har tatt for lang tid, noe jeg selv har gitt utrykk for til dem. Samtidig forstår jeg veldig godt hvorfor det falt totalt igjennom sprekkene i desember.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 1841
19.03.18 09:45

Suksessen på Randaberg etter at Ingebrigtsen var borte og mange av "profilene" hadde forsvunnet. Laget som rykket opp til Adeccoen var et ribbet lag, forhåndsdømt til nedrykk fra 2. div. Istedet presterte de over evne med mange lokaler gutter og rykket opp til Adeccoen. Det grunnlaget Ingebrigtsen la, skal ha svært lite kred for opprykket. 

Det kan godt hende man kunne etablert seg som et Adecco/OBOS-lag, dersom Ingebrigtsen fortsatt var i bilde, men da på litt lengre sikt. Laget fult av gamle travere som ble bygd under hans styre presterte ikke.

Gorgi
GorgiInnlegg: 5966
19.03.18 12:29

TAdams6:"Ser de begge sesongene under ett er det nok for få kamper, men i 2017 bør han jo hatt nok kamper til å få forlengelse."

----------

Men ved skade skal de ta hensyn til det når det søkes forlengelse. Udo var mer eller mindre skadet hele 2016 sesongen.

tokk
tokkInnlegg: 174
19.03.18 18:24

Treningskamp mot AaB på onsdag, noen som vet om den er mulig å få sett noe sted? 

Ellers blir det mange kamper på få dager inn mot seriestart. BB har nesten laget klart, men hvem som blir kaptein og hvem som står i mål drøyer han lengt mulig med.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42224
19.03.18 18:37
tokk: Treningskamp mot AaB på onsdag, noen som vet om den er mulig å få sett noe sted?  Ellers blir det mange kamper på få dager inn mot seriestart. BB har nesten laget klart, men hvem som blir kaptein og hvem som står i mål drøyer han lengt mulig med.

Kanskje lokalavisen i Ålborg?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg