Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
storteple
stortepleInnlegg: 8493
22.04.18 19:48

Kan ikke huske sist jeg så Viking så trygge og komfortable som det siste kvarteret. Selv ikke medregnet cupkamper. 

clavin
clavinInnlegg: 30634
22.04.18 19:49

Jeg hadde faktisk tenkt å gjøre et poeng av at Thorstvedt scoret, noe hans far, legenden, aldri klarte. Speakeren kom meg i forkjøpet.

Det blir ikke moro her framover hvis han skal ta ALLE min poeng før jeg har fått dem på trykk. Rettferdig er det heller ikke, all den tid det er fortere gjort å utbasunere disse over høytaleranlegget enn å skrive kvalitetsinnlegg på VGD.

Er det noen som vet hvor jeg henvender meg for å få satt en stopper for dette?

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 14691
22.04.18 19:50
clavin: Er det noen som vet hvor jeg henvender meg for å få satt en stopper for dette?

Du kan søka om å overta jobben hans?

storteple
stortepleInnlegg: 8493
22.04.18 19:53

2 assist på 7 minutter fra Torsteinbø? Solid søknad. 

clavin
clavinInnlegg: 30634
22.04.18 19:53
happydeathsuite: Du kan søka om å overta jobben hans?

Jeg husker Lyse fikk kritikk sin første tid for å komme med for mange "morsomheter". Jeg tror rett og slett ikke at man er klar for noe slik på nåværende tidspunkt.

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 2642
22.04.18 19:53

Kommentatoren var ihvertfall ikke nøytral hehehe. Deilig resultat. Viking var gode i andre omgang

eppaen
eppaenInnlegg: 24328
22.04.18 19:59

Veldig kjekt at Viking drar i land en sånn seier! Viktig å få den selvtilliten på hjemmebane. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
22.04.18 20:24

Første kamp på stadion for mitt vedkommende i år og en ganske så grei debut på kunstgress stadionet SR-Bank Arena

Viking har mer kvalitet enn Åsane og de fleste andre lagene i OBOS. Men det som virkelig skiller seg ut er faktisk kondisjonen. Viking virker veldig godt trente og kjører kampen helt ut. Når vi ventet på innspurten fra Åsane så greide de det enkelt og greit ikke, Viking løp de i senk.

Det er vanskeligst å lære de eldste nye ting. Det er det ennå. Noen helt uforståelige tilbakespill fra Kronberg og Ernemann i dag. Det ligger nok i blodet fra Burchnall tiden. Men når de få helt unødvendige tilbakespillene er det som er å pirke på, så har det vært en godt gjennomført kamp.

Godt å se at Tripic begynner å nærme seg formen. Herlig å se Thorstvedt vokse og vokse. Ballsikker og veldig flink å gi ballen fra seg i lengderetning.

Det sies at man får de dommerne man fortjener og nå er vi i OBOS, så nå må vi ta til takke med dommerne. Men fytti for et dårlig nivå, grunn nok til å rykke opp med engang. Får jo Eliteseriedommerne til å framstå som noe glamorøst og fantastisk i forhold.

Dette var vel første seier på nye kunstgresset og herlig var det.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 21164
22.04.18 20:25

Synd å se at bytyqi har litt kjip dag.. Når blomstrer han? Han mangler selvtillit og det ser noen ganger ut som at han ikke helt er vant med umderlaget

Synes Zymer gjør et meget bra innhopp i dag jeg. Lykkes ikke med alt, men forsøker hele tiden og lykkes også med en god del. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
22.04.18 20:27
fotballidiot2: Synes Zymer gjør et meget bra innhopp i dag jeg. Lykkes ikke med alt, men forsøker hele tiden og lykkes også med en god del.

Kødder du? Det var jo helt krisedårlig. Litt bedre siste 10 minuttene, men ellers var han ikke i nærheten. Absolutt nederst på karakterbørsen i dag. Jeg ventet egentlig bare på at BB skulle bytte han ut igjen.

Noen går alltid på fintene hans, bare så synd at det er han selv 4 av 5 ganger i dag.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 21164
22.04.18 20:34

Nei kødder ikke og er uenig. Han utfordrer hele tiden og selv om han mislykkes en del så skaper han mye uro for motstander. Min vurdering er mye lik Stig Nilsen sin.

Inn for en skadet Danielsen etter 20 minutter. Får ikke alltid til det han prøver på, men har gode initiativ.

(Innlegget ble redigert 22.04.18 20:35)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
22.04.18 20:39
fotballidiot2: Nei kødder ikke og er uenig. Han utfordrer hele tiden og selv om han mislykkes en del så skaper han mye uro for motstander. Min vurdering er mye lik Stig Nilsen sin.
Inn for en skadet Danielsen etter 20 minutter. Får ikke alltid til det han prøver på, men har gode initiativ.

Helt greit å være uenig. Jeg ønsker meg en spiller som evner, ikke prøver uten å evne.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 21164
22.04.18 20:53

I dag er jeg fornøyd med det meste iallefall i 2 omgang.

Austbø lite å gjøre, men synes han oser av autoritet i dag. Også en del gode igangsettelser.

Begge backene løper mye og bidrar bra offansivt. 

Stopperene virker solide og med stor ro til tross for sin unge alder.

Ernemann fungerer vel helt ok som anker, men skulle gjerne sett han var mer framovertettet til tider.

Indreløperne våre dominerer midtbanen. Ryerson jobber og kriger enormt og Thorstvedt er meget fornuftig med ball. Kunne fort hatt flere mål i dag. 

Tripic er klasse, Høiland jobber godt og samspillet begynner å fungere. Zymer jobber godt og kunne fort endt opp med et par målgivende i dag.  Tror samspillet mellom våre fremste bare vil bli bedre.

Torsteinbø med et meget bra innhopp og viser at vi har et nra alternativ på topp. Nå må han bare få tid på seg for å bli i topoform etter skade. 

(Innlegget ble redigert 22.04.18 20:56)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
22.04.18 20:58

Himmel og hav, i dag var det utrolig gøy på stadion. En feiende flott fotballkamp av Viking. 
Hadde ikke vært noe å si om Viking hadde scoret 1-2 flere mål heller, så stor var forskjellen. 
Slet litt i 1 omg, men når man fikk mørnet Åsane i 2 omg skikkelig slet de med å hele tatt få låne ballen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
22.04.18 21:01
fotballidiot2: Tripic er klasse, Høiland jobber godt og samspillet begynner å fungere. Zymer jobber godt og kunne fort endt opp med et par målgivende i dag.  Tror samspillet mellom våre fremste bare vil bli bedre.

Zymer må tråkke mere til i duellene, herregud så feig han er. 
Skaper jo mye på sin side, men er litt for upresis med innleggene og fintene foreløpig. 
Tripic derimot... for en spiller! 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 21164
22.04.18 21:06

Enig der Kristwic. Men jeg synes faktisk det var framskritt også fra Zymer i dag. Men han var selvsagt ikke på Tripic nivå

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 14691
22.04.18 21:42
TAdams6: Jeg ønsker meg en spiller som evner, ikke prøver uten å evne.

Me skulle nok alle helst hatt feilfrie spelarar, men sånn er nå ein gong ikkje verda.

Det er tydeleg at Zymer manglar sjølvtillit meir enn noko anna, men likar at han fortsette å prøva, og synst han tok seg godt opp mot slutten av kampen. Fin rabona mot slutten der, tyder på at han turte å sleppa seg laus. Håpar han får sjansen frå start neste gong.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
22.04.18 22:35
happydeathsuite: Det er tydeleg at Zymer manglar sjølvtillit meir enn noko anna, men likar at han fortsette å prøva, og synst han tok seg godt opp mot slutten av kampen. Fin rabona mot slutten der, tyder på at han turte å sleppa seg laus. Håpar han får sjansen frå start neste gong.

Jeg blir ikke så blendet av rabona så lenge det ikke resulterer i noe. Jeg liker ikke fiksfakseri så lenge det ikke skaper farligheter. Fjorten overstegsfinter uten at det blir farlighet er heller ikke min greie. Det må være langt mer effektivt. Nydelig grunnteknikk som blir utført og skaper store sjanser eller mål er fantastisk. Å stå med cornerflagget og ta noen overstegsfinter før man i neste trekk mister ballen er noe en junior gjør. Ja han prøvde og han vil prøve igjen. Men det skaper ingenting. 

Zymer mangler kanskje selvtillit, det har han i såfall gjort de siste 2-3 årene. Jeg tror han må endre litt spillestil hvis han skal slå gjennom. Han er for feig, for veik i dueller, bruker farten sin helt feil. Fantastisk talent som ikke får det til annet enn bare av og til. Jeg håper virkelig BB og resten av trenerteamet kan gjøre Zymer til den spilleren han kan bli. Ennå bare 21 år, blir 22 etter sommeren. Det er en ung spiller med et enormt potensial.

Forstår at andre synes han var bra i dag. For min del var han Vikings svakeste.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
22.04.18 23:16
fotballidiot2: Enig der Kristwic. Men jeg synes faktisk det var framskritt også fra Zymer i dag. Men han var selvsagt ikke på Tripic nivå

Vanskelig å si. For meg blir det litt tungt å bedømme i en kamp det meste går veien. La oss se i kamper hvor vi sliter. Men han må begynne og tråkke til, jeg blir sur når jeg ser han trekker seg. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 21164
22.04.18 23:51

Enig Tadams at han var en av de svakere på Viking, men likevel synes jeg han spilte til godkjent i dag. Ga meg mer troen på at vi har noe godt i vente. Blir likevel ikke overasket om han starter på benken neste gang, men håper ikke det.

Litt tøffere medspillere i boksen, og med litt mer nese for hvor balken kommer, ved flere anledninger og han kunne stått med flere assist i dag.

 

(Innlegget ble redigert 22.04.18 23:51)

soren_plystre
soren_plystreInnlegg: 382
23.04.18 17:10

Føler noen av posisjonene hvor det har vært stilt spørsmålstegn ved, ga svar i går. Kronberg etablerer seg nok på høyrebacken. Thorstvedt legger inn en bra søknad om indreløperposisjonen til høyre på midten.

Spørsmålet nå blir hvor man gjør av Salte. Han er mer eller mindre viking sin eiendom og en spiller jeg har veldig sansen for. Ernemann var god i går og får med seg laget på en annen måte enn Salte som anker. Østigård har vært en av lagets beste denne sesongen og det er naturlig å tenke han inn som stopper. Et stopperpar med Salte og Østigård blir vel litt vel ungt? Og Nakkim har ikke på noen måte spilt seg ut. Jeg er redd Salte havner i en skvis her og det vil være dumt for hans og Viking sin utvikling hvis minst en av de innleide stopperne forsvinner. OM vi skulle rykke opp. Er det også viktig at talentene får kjent på en god sesong i OBOS først. 

Uansett må pri en være å vinne hver kamp framover. 

(Innlegget ble redigert 23.04.18 17:11)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
23.04.18 19:02
soren_plystre: Jeg er redd Salte havner i en skvis

Tror jeg ikke. Salte og Østigård spiller vel sammen på U19 landslaget og der er Salte kaptein. Salte blir vår eiendom hvis ikke noe helt overraskende skjer. Salte er og bør være bankers på laget, så blir det opp til BB om det er Ernemann, Østigård eller Nakkim som skal sitte på benken.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
23.04.18 19:08

Dagen derpå og fått ting på avstand.

Det er noen få ting som er store plusser synes jeg.

Tripic. Måten han pisker sine medspillere og publikum. Når spillerne kom ut til 2.omgang var han ute lenge før de andre, klar som et egg og klappet til publikum. Gikk og ga direktiver til Nakkim og Salte. Han er virkelig en leder som går foran. God spiller, men også fantastisk som ledertype virker det som.

Kondisjonen. Spillerne ser ikke trøtte ut i forhold til motstanderne. De løper bra. I alle år har Danielsen og de andre sagt at de gir alt. Men det har ikke sett slik ut. Nå ser det slik ut. Nå løper de mye, de løper samtidig og de hjelper hverandre. Herlig.

Aggresiviteten. Ryerson var ikke blendende i går, men Åsane hadde noen krigere på midten og den kampen tok han. Vi var til tider aggresive i presset selv om vi var enda bedre til det mot Tromsdalen. 

Forsvarsspillet. Vi er organsiert på en måte som gjør at forsvaret ser meget bra ut. Austbø framstår sikker, stopperne gjør jobben, backene bidrar både framover og bakover og så har vi en sittende midtbanespiller som hjelper og gjør hele forsvaret komplett. Om det er Salte eller Ernemann har ikke noe å si, de utfører jobben de er satt til i sin rolle. 

Forsvar, aggresivitet, kondisjon og ledertyper er det som skiller seg veldig ut i forhold til i fjor. Dette pluss en formasjon som kler spillerne. 

helvis
helvisInnlegg: 13921
23.04.18 20:15
TAdams6: Dagen derpå og fått ting på avstand.

Så kampen i sin helhet i reprise i dag etter bare å ha fått med meg bruddstykker i går. 

Jeg er rett og slett veldig imponert. Vanskelig å si hvor mye det hadde å si at jeg visste resultatet men jeg synes igrunnen Viking var veldig solide også i første omgang hvor de rullet opp angrep etter angrep. Spesielt Thorstvedt var på fra start mens spillere som Tripic og Vevatne kom mer med etterhvert. 

Veldig mye positivt å spille på etter denne kampen. Og da tenker jeg ikke bare om det som skjer på banen. Kanskje et nedrykk ikke var det verste som kunne skje oss?

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 2642
23.04.18 21:00

Nedrykk til obos er og var en krise, men ikke det verste som kunne skjedd. Nå er vi tidlig i sesongen og vi har enda ikke møtt de antatt beste lagene. Når vi møtte Mjøndalen ble vi rundspilt.

Selvfølgelig glad og fornøyd, men tar ikke av etter seiere mot Åsene, Tromsdaln og Kongsvinger. Mange tøffe kamper igjen og den sterkeste motstanderen vi har møtt var vesentlig bedre enn oss, i hvertfall i den kampen. Ligger vi på topp tre ved halvspilt sesong så har det vært en god første halvdel. Klarer vi topp 3 ved sesongslutt så har det vært en meget god sesong

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4084
23.04.18 21:35
SteffenKristensenVFK: Selvfølgelig glad og fornøyd, men tar ikke av etter seiere mot Åsene, Tromsdaln og Kongsvinger.

Dette laget har ikke akkurat for vane å imponere mot antatt dårligere motstand, så sånn sett er det grunn til å være optimistisk.

Er selvsagt enig med deg at det er tabellposisjonen til slutt som avgjør hvordan denne sesongen har vært.

Eastbooh
EastboohInnlegg: 695
23.04.18 22:57
helvis: Så kampen i sin helhet i reprise i dag

Er det noen her inne som har Eurosport Player? Kan man se kampene i opptak der? Jeg ser ikke for meg at de går i reprise på lineær-TV i løpet av uken?

Champis
ChampisInnlegg: 1086
24.04.18 00:29
Champis: Jeg har fulgt Stabæk både på A-lag og akademi en del år, og jeg tror Thorstvedt kan bli god! Jeg vet også at Stabæk-folket mener at han kan bli god, men konkurransen om plassene på hans plass er stor, og man kan ikke skrive kontrakt med alle. Det har også gjort at han ikke har spilt fast, men allikevel ganske mye på 2. laget. Han har trent jevnlig med A-laget det siste året. I hans generasjon har han kjempet om plassen med Emil Bohinen, Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet om en plass sentralt på midten, i tillegg til John Hou Sæter, som man hentet fra RBK (alle de fire startet for A-laget mot IFK-Göteborg i dag). Jeg er usikker på om jeg vil kalle Thorstvedt en klassisk indreløper. Han kan nok spille der, men kan like godt spille som én av to sentralt eller i den dype rollen i en treer. Han kan også spille i en 10'er-rolle. Fantastisk venstrefot, både til skudd, frispark og pasninger. Kan også slå smarte stikkere og vekter pasninger godt. Største utfordringen er at han er litt treig, men har bra fysikk. En god ballspiller, er veldig smart og er en fantastisk type! Framtidig kapteinsemne.

Hva synes dere om KT så langt? Jeg er ikke overrasket over at han spiller.

Champis
ChampisInnlegg: 1086
24.04.18 00:31
Fotballkonge: Et ganske klart og tydelig signal at Stabæk har valgt å satse på og gi kontrakt til 2 spillere født i hhv 2002 og 2001 ! Og har totalt 10 jr spillere i a troppen , men ingen Thorstvedt!!

Fortsatt like skeptisk?

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15898
24.04.18 01:37
helvis: Jeg er rett og slett veldig imponert. Vanskelig å si hvor mye det hadde å si at jeg visste resultatet men jeg synes igrunnen Viking var veldig solide også i første omgang hvor de rullet opp angrep etter angrep. Spesielt Thorstvedt var på fra start mens spillere som Tripic og Vevatne kom mer med etterhvert.

Vi så kanskje litt av samme kamp. Viking gikk akkurat i samme spor som mot Mjøndalen i første omgang. Omstendelig og forutsigbart i starten. Det gikk for tregt og de personlige feilene florerte. Åsane skapte ingen sjanser, men de var farlig frempå ved et par anledninger der Viking ble for ambisiøse.

Selv målet like før pause var et resultat av ræva angrepsspill. Heldigvis fikk Tripic ballen og gjorde mål.

2. omgang var derimot en nytelse. Etter 2-0, så ga Åsane opp, det gjorde jo alt enklere. Der motstanden var flinke til å være agressive i presset og gi Viking lite rom, så var plutselig låvedøren åpen. Litt mer kløkt og litt mindre ego offensivt, så hadde vi fort puttet 3 og 4 til.

En god kamp, og jeg er fryktelig fornøyd, men så jævla mye å gå på. Ernemann kommer med autoritet, men han mangler fryktelig mye ellers. Bør ikke være i startoppstillingen neste kamp om Leo er tilbake. Gi plassen til Salte. Eller Andy.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester