Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Gorgi
GorgiInnlegg: 6401
22.09.18 00:51

Kristwic7:»Spent på utviklingen videre med Bjørshol.»

———-

Enig. Min mening er at han har lukket de fleste av de defensive problemene. Men så må vi til gjengjeld akseptere at vi blir svekket offensivt. Kronberg er nok divisjonens beste offensivt, men fotball spilles begge veier...

Vi har et lag som tradisjonelt scorer mye mål. Min mening er at vi trenger Bjørshol mer en Kronberg

 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6401
22.09.18 01:09

Ellers så er fiskesesongen over fra idag:)

Har hatt med meg spillere som har kost seg med dette. Spesielt Furdal og Vikstøl. De har virkelig vært på «hugget»

Ingen laks ble det på guttene, men de koste seg:)

Sesongens høydepunkt må være at Zlatco og Ydrill kom med hvite joggesko som fiske sko. Men Zlatco har en enorm vinnervilje. Selvfølgelig vant han 1.premien :) i den uhøitidelige premien som den beste fiskeren

Via dart....:)

 

(Innlegget ble redigert 22.09.18 01:16)

makki1899
makki1899Innlegg: 176
22.09.18 07:54
Gorgi: Har hatt med meg spillere som har kost seg med dette. Spesielt Furdal og Vikstøl. De har virkelig vært på «hugget» Ingen laks ble det på guttene, men de koste seg:) Sesongens høydepunkt må være at Zlatco og Ydrill kom med hvite joggesko som fiske sko. Men Zlatco har en enorm vinnervilje. Selvfølgelig vant han 1.premien :) i den uhøitidelige premien som den beste fiskeren

At spillerne finner på ting på fritiden sammen høres for meg ut som et prakteksempel på et lag hvor stemningen innad ikke er som den skal ;)

Fra spøk til revolver. Stusser over at det skal være misnøye i Viking garderoben. Begynner å bli noen år siden jeg opplevde et Vikinglag med så god kjemi og latter som i år. At enkelte spillere er mer misfornøyde enn andre mtp spilletid er noe man må kunne forvente. Håper og tror at dette er et skudd i blinde fra Mathiesen, og stoler derfor mer på Gorgi og hans oppfatning av situasjonen. 

Knud
KnudInnlegg: 5
22.09.18 08:54
makki1899: Fra spøk til revolver. Stusser over at det skal være misnøye i Viking garderoben. Begynner å bli noen år siden jeg opplevde et Vikinglag med så god kjemi og latter som i år. At enkelte spillere er mer misfornøyde enn andre mtp spilletid er noe man må kunne forvente. Håper og tror at dette er et skudd i blinde fra Mathiesen, og stoler derfor mer på Gorgi og hans oppfatning av situasjonen.

Enig, håper og at Gorgi sitter på bedre kilder. Skjønner imidlertid ikke motivasjonen for å skulle hevde at det er dårlig stemning i Viking pdd dersom det ikke skulle være et snev av sannhet. 

Men jeg er enig inntrykket mitt er og at det er bedre stemning i laget enn på flere år, og for oss supportere blir det endelig en høst der ikke alt er avgjort. I fjor hadde vi jo rykket ned på denne tiden. Håper vi feier over Sogndal i morgen, og at folk møter opp for å hjelpe laget til seier. Så får vi heller kose oss med Mjøndalen-Aalesund på tirsdag. 

soren_plystre
soren_plystreInnlegg: 427
22.09.18 09:17

Man skal ikke glemme at Mathisen er den mest tabloide eksperten i Norges største sportstabloid. Og selv om denne podcasten ikke er i TV 2-regi, vet han selvsagt hvilke knapper han skal trykke på. Nå er det ikke fullt hus her, men de sliter med oppmøtet der nede og. Å få bygget et rivaleri mellom Viking og Start kan være med å få opp interessen i begge leire.

Og hvis ikke spillere som Zymer, Ernemann og Kronberg ikke er forbanna på egne vegne hvordan denne sesongen har utviklet seg, er jeg overrasket. Når det er sagt, tror jeg BB ikke tåler mye negativ støy i garderoben. Han kjenner til hvor fort slike ting sprer seg. 

En kvallikfinale på Sørlandet hadde skapt cupfinalevibber tror jeg. Det hadde blitt en klassiker. Personlig kjenner jeg litt på nå at rivaleriet mot Start ikke var dødt allikevel. Litt samme følelsen som da Braut Håland klarte å dra fram noe brynehat som ikke hadde sett dagens lys på en stund og som jeg trodde hadde visnet fullstendig.

(Innlegget ble redigert 22.09.18 09:28)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36320
22.09.18 10:30

Vi har spillere som Ernemann, Martinsen, Zymer, Sale, Austbø og Kronberg som alle kan være misfornøyd med tilliten til BB, ja kanskje også Danielsen. Kan godt være disse er misfornøyde og at Mathisen kjenner en av disse og lager storm i et vannglass. Kunne tatt med Salte også her, men hvem står med megafonen etter kampene foran Viking supporterne, jo nettopp Salte. Kan aldri tro han er en som klager.

Det er mye utskifting. Mange som har hatt klippekort før får spille veldig lite. Klart de ikke er fornøyd. Men utifra den gruppa som spiller mye så ser det meget lystig og bra ut.

Nei, hadde Mathisen sagt det i fjor så skulle jeg trodd det, men i år, tvilsomt.

jesman2
jesman2Innlegg: 17405
22.09.18 11:01
soren_plystre: En kvallikfinale på Sørlandet hadde skapt cupfinalevibber tror jeg.

Meget tvilsomt. Sørlendinger er enda verre enn oss når det gjelder å  møte på stadion. Det feilslåtte eventyret som er Sparebanken Sør Arena har vært fullsatt en eneste gang i fotballsammenheng, og det var åpningskampen. Også den mot Viking. Og da var min erfaring at Viking fikk en hel tribuneseksjon vi fylte opp.

Men det hadde nok bragt en del parafin på det bålet som er rivalisering mellom Start og Viking, der har det vært altfor lystig de siste årene. Vi trenger de publikumsoppgjørene vi kan få nå som Bryne ligger brakk. Det sagt ønsker jeg meg overhodet ikke noe kvalikkkamp mot en av våre lillebrødre. Har de alt å vinne, og vi alt å tape, så taper vi alltid.

helvis
helvisInnlegg: 14387
22.09.18 11:46
TAdams6: Vi har spillere som Ernemann, Martinsen, Zymer, Sale, Austbø og Kronberg som alle kan være misfornøyd med tilliten til BB, ja kanskje også Danielsen. Kan godt være disse er misfornøyde og at Mathisen kjenner en av disse og lager storm i et vannglass.

Evt. at en av dem du nevner lager storm i vannglass og Mathisen presenterer det som den sier. 

helvis
helvisInnlegg: 14387
22.09.18 11:49
jesman2: Men det hadde nok bragt en del parafin på det bålet som er rivalisering mellom Start og Viking

Start - Viking er et bra rivaleri med mass potensiale. Rogalandsrivaleriene er for skjeve ene veien, mens "vestlandsderbyet" er dessverre for skjevt andre veien. 

Hadde virkelig vært gøy og hatt både Viking og Start oppe der vi var for 10 å siden igjen. 

jesman2
jesman2Innlegg: 17405
22.09.18 12:26
helvis: Start - Viking er et bra rivaleri med mass potensiale. Rogalandsrivaleriene er for skjeve ene veien, mens "vestlandsderbyet" er dessverre for skjevt andre veien. Hadde virkelig vært gøy og hatt både Viking og Start oppe der vi var for 10 å siden igjen.

Med Vestlandsderbyet, mener du da Viking-Brann? Uenig i at det er skjevt noen som helst vei, annet enn at Bergen/Brann har mer folk/tilskuere. Viking er en både eldre og mer suksessrik fotballklubb enn Brann. Ellers er klubbene ganske like. Jeg har i alle fall aldri sett på Viking som noen lillebror til Brann.

Angående Viking og Start er jeg veldig enig med deg. Kjekke kamper.

 

Nevi
NeviInnlegg: 7982
22.09.18 15:16

Noen som har hørt hvordan det går med billettsalget?

Virker som det er ganske ok når man ser billettluka. Muligens en del klubber tar med seg sine lag til en billig penge i morgen.

helvis
helvisInnlegg: 14387
22.09.18 15:34
jesman2: Med Vestlandsderbyet, mener du da Viking-Brann? Uenig i at det er skjevt noen som helst vei, annet enn at Bergen/Brann har mer folk/tilskuere. Viking er en både eldre og mer suksessrik fotballklubb enn Brann. Ellers er klubbene ganske like. Jeg har i alle fall aldri sett på Viking som noen lillebror til Brann.

Skjevt med tanke på at Brann har Rosenborg og Vålerenga som rivaler og mitt inntrykk er at Brann-supportere bryr seg mindre om Viking enn motsatt. 

Vi har mer trofeer i skapet enn Brann, men vi har ikke vært en toppklubb siden 1991. Det er harde fakta det. 

(Innlegget ble redigert 22.09.18 15:35)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44195
22.09.18 15:45
Gorgi: Enig. Min mening er at han har lukket de fleste av de defensive problemene. Men så må vi til gjengjeld akseptere at vi blir svekket offensivt. Kronberg er nok divisjonens beste offensivt, men fotball spilles begge veier... Vi har et lag som tradisjonelt scorer mye mål. Min mening er at vi trenger Bjørshol mer en Kronberg

Da er jeg enig at Bjørshol prioriteres. Jeg vil at backene skal ha mer kontroll defensivt, så kan heller de offensive som Høiland, Tripic og Yildren ta seg av det offensive.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20227
22.09.18 18:07
Knud: Jeg syns det var merkelig at en såpass respektert ekspert kunne uttale seg så bastant,

Det er jo det Mathiesen lever av. 

Wiggum
WiggumInnlegg: 20227
22.09.18 18:09
Nevi: Så tenkte jeg litt på denne duden fra Sørlandet. Me sga knuuuuuuusa Viking, itte at Start rykket opp i fjor. Bare ett år etter at Viking hjalp Start i siste runde.

Feil, dette sa han to minutter etter at Viking hadde reddet plassen for dem faktisk. "Nå klarer vi oss og neste år skal vi knuse Viking". 

Nevi
NeviInnlegg: 7982
22.09.18 18:14

Slik var det ja. Enda mer latterlig, men sier mer om fyren enn noe annet.

siggi76
siggi76Innlegg: 3006
22.09.18 19:48

Jeg ser ingen grunn til ikke å tro på Mathiesen selv om alt tilsynelatende bare er fryd og gammen i viking. Mathiesen er gammel lagkamerat av både Vikstøl og Tripic. Han kjenner nok også flere av de andre spillerne. Som flere har vært inne på så er det umulig å gjøre en hel spillergruppe til lags og Berntsen er ikke spesielt kjent for sitt demokratiske sinnelag. Tvert imot så var det konflikter både da han trente Bryne og da han trente kvinnelandslaget. I viking hadde han også sine feider som direktør.

Dersom noen har hvisket Mathiesen noe i øret så er det ganske råttent av ham å offentliggjøre misnøye som antagelig ikke var ment for offentligheten. Jeg håper det som eventuelt ulmer i viking bare er småting som går over av seg selv, for Berntsen har gjort det godt sportslig så langt.

(Innlegget ble redigert 22.09.18 19:48)

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 14941
22.09.18 20:03

Ingen grunn? Er du seriøs nå? Eg ser nemlig ganske mange.

(Innlegget ble redigert 22.09.18 20:04)

siggi76
siggi76Innlegg: 3006
22.09.18 20:18

Fortell!

helvis
helvisInnlegg: 14387
22.09.18 20:18
happydeathsuite: Ingen grunn? Er du seriøs nå? Eg ser nemlig ganske mange.

Og vi nevner i fleng?

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 14941
22.09.18 20:44

Mathisen lever av å vera tabloid og å snakka i krigstyper. Den jobben tar han på alvor. 

Gorgi er tett på laget, og eg synst iallfall rapportane hans tyder på generelt god stemning.

Eg kan ikkje sjå at det er synlege teikn på dårleg stemning i media heller, utover det Mathisen seier. Vil vel òg påstå at Østigård ha uttrykk for veldig god stemning då han var i klubben.

Eg seier ikkje at Mathisen ikkje kan ha rett, men eg synst det er rart å ta det han seier for god fisk utan betenkeligheiter.

helvis
helvisInnlegg: 14387
22.09.18 20:49
happydeathsuite: Eg seier ikkje at Mathisen ikkje kan ha rett, men eg synst det er rart å ta det han seier for god fisk utan betenkeligheiter.

Er vel ingen som tar alt han sier "for god fisk uten betenkeligheter". 

Poenget er vel først og fremst at han har ingen grunn til å finne dette opp. Men som flere har nevnt, det trenger jo ikke være mer enn virkelighetsoppfatningen til en spiller, og det kan være at de aller fleste andre spillerne har en anderledes virkelighetsoppfatning. 

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 14941
22.09.18 20:53

Viss ein ikkje ser nokon grunn til å ikkje tru på han, er ein iallfall etter mi meining ganske nære å ta det for god fisk utan betenkeligheiter. Men kan henda eg misforsto.

(Innlegget ble redigert 22.09.18 20:55)

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4192
22.09.18 21:04

En spiller som ikke trivdes i Viking i følge ryktene, gikk til Start før sesongen. Han har sagt miljøet i Viking var dårlig til en venn som jeg kjenner. Og at det var derfor han absolutt ville bort. Og forskjellige andre ting jeg ikke gidder å ta opp her. Tenkte at det ikke var noe nevne heller. Men siden dette kom opp... Så jeg tviler i grunnen heller ikke helt på det kan være noe i det Mathisen sier. Det gjaldt  noen eldre spillerene som er i Viking som forsuret en del..så ja ikke utenkelig det er noe i dette.

Nevi
NeviInnlegg: 7982
22.09.18 21:13

En ting at miljøet surnet i fjor. Da gikk det meste skeis. Og det tar rett og slett på humøret og muljøet. Den er enkel å forstå.

Men om miljøet ikke var på topp i fjor betyr ikke det at miljøet er på samme måte i år. Mnge nye spillerer. Ny trener. Og ett lag som ligger i toppen er med på å hjelpe på miljøet.

 

Det ser bra ut sett fra sidelinjen. Og når en person som Gorgi er såpass velger jeg å tro på hans versjon fremfor enn sørlendig som lever av å være tabloid.

(Innlegget ble redigert 22.09.18 21:16)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16217
22.09.18 22:31
Winthrop15: En spiller som ikke trivdes i Viking i følge ryktene, gikk til Start før sesongen.

Jaaaaaa! Det er en jævla seier! Få det bort!

Virkelig, Viking er en forbannelse. Selv spillere som ønsker å bidra går til helvete. Dog har vi en større mulighet for å vinne kamper dersom de som ikke trives forsvinner.

Du spiller ikke for treneren. Du spiller ikke for deg selv. Er du så jævla priviligert at du får sjansen i Viking, så spiller du for Viking! Det er kanskje den tøffeste plassen å spille, det er ikke for Hvermanssen, men trer du på deg den mørkeblå, så kommer det forpliktelser! Da er du en jævla Viking!

soren_plystre
soren_plystreInnlegg: 427
22.09.18 22:33

Bjarne Berntsen vet godt at en råtten kultur ikke skaper vinnerlag. Det viser seg kjapt at treneren som er på feltet hver dag ser hvordan stemningen i troppen er. At spillere forlater en klubb pga miljø er jo ikke bra. Men jeg er sikker på at Berntsen er en trener som vet at miljøbygging er en god investering. Så får en ta rykter fra spillere som var her under annen ledelse og med andre spillere slik en selv vil. Jeg er sikker på at kildene til Mathisen ikke har vært inne i årets vikingarderobe.

Og bare sånn forresten: Jeg tror vi hadde sett et dårligere vikinglag denne sesongen om ikke kursen ble endret her

(Innlegget ble redigert 22.09.18 22:35)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16217
22.09.18 22:37
Bilvrag: Du spiller ikke for treneren. Du spiller ikke for deg selv. Er du så jævla priviligert at du får sjansen i Viking, så spiller du for Viking! Det er kanskje den tøffeste plassen å spille, det er ikke for Hvermanssen, men trer du på deg den mørkeblå, så kommer det forpliktelser! Da er du en jævla Viking!

2 valium, et par magadrag, og pulsen nærmer seg 60. Det er en viktig kamp i morgen. En fryktelig viktig kamp.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36320
22.09.18 23:15
soren_plystre: Og bare sånn forresten: Jeg tror vi hadde sett et dårligere vikinglag denne sesongen om ikke kursen ble endret her

Jeg tror det som skjedde her er noe av det Bringaker mente var dårlig miljø. Det har ikke vært vanskelig å se at spillerne ikke har hatt det topp i Viking. Er ikke mange som har ost av selvtillit. Vi har jo sett Danielsen gå rundt og kjefte på de andre for hver minste ting selv om han gjør like mange feil selv. Det har vært en ukultur i Viking. BB tok et oppgjør med det i slutten av februar.

Kan godt være det henger noe igjen, men de det gjelder har vel utgående kontrakt og de kan bare komme seg langt bort. De som spiller for Viking nå virker å trives. Mange år siden jeg har sett slik spilleglede og vinnervilje som det vi har sett periodevis i år.

At spillere som Salte og Nakkim (tidligere også Østigård) står med megafonen etter kampene og drar i gang rop med Vikingsupporterne er herlig. Det er en endring på gang. De unge har tatt plass på en helt annen måte enn tidligere og det er positivt. Vi trengte nytt friskt blod inn som har personlighet og vinnervilje.

Helt sikkert noen som ikke har det topp i Viking, men jeg synes framtidsutsiktene ser lyse ut. Forhåpentligvis luker vi ut resten av de som sutrer og klager uten å prestere til vinteren.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44195
23.09.18 01:05

Kjenner til en spiller i klubben og han sier det er veldig bra stemning.. Så det hele høres rart ut. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg