Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 13:08
PapaSmurf: Har man fulgt littegranne med i timen så har man fått med seg at Molde har solgt spillere for hundrevis av millioner de siste ti årene. De fleste av disse har vi hentet for lommerusk. Mame Diouf, Pape Diouf, Forren, Linnes, Gulbrandsen, Håland, osv. Disse pengene har vi brukt på å kjøpe spillere for mitt større summer som vi også har tjent penger på sånn som f.eks. Sigurdarsson, Moi osv.
Etter denne sesongen er det kanskje Ohi som fyker ut dørene for 40-50 mill. Så må vi finne en annen målscorer som vi kan ha sportslig nytte av før han også gir klingende mynt i kassa.
Der er det vi har tjent pengene våre som vi bruker på spillerkjøp. Dette er det fritt frem for andre klubber å gjøre også. 
Smartness er gratis.

Jeg synes det er tåpelig når man skriver at trening er gratis, men dette er jo helt hinsides. Det er ikke gratis å hente spillere og selge med overskudd. Smartness er overhode ikke gratis. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 34357
22.05.19 13:58

Bilvrag: Tror ikke du forstår hva jeg snakker om. Viking kunne også hentet Mame og Pape, Linnes og Forren. Linnes betalte vi vel en halv milllion for, de andre langt mindre. 


Disse fire solgte vi for mellom 120-150 millioner. 


Poenget mitt er at man ikke kan syte over at en klubb fra et lite sted gjør det bra når man selv har alle muligheter til det samme. Det er ikke MFKs feil at de fleste av klubbene i Norge som logisk sett skulle ha vært oppe og kjempet om gull på jevnlig basis ikke har hatt dyktige nok mennesker til at man har greid det. 


 

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15022
22.05.19 14:07

Over til noko heilt anna enn Molde:


Eg ser på Twitter at Ylldren er tatt ut i Kosovos landslagstropp til EM-kvalkampane i juni. Hyggeleg for han. Hadde kanskje eit lite håp om at han kunne ha ei framtid på det norske landslaget, men då er vel det valet allereie tatt. Gratulerer til han i alle fall.

clavin
clavinInnlegg: 31710
22.05.19 14:19
happydeathsuite: Eg ser på Twitter at Ylldren er tatt ut i Kosovos landslagstropp til EM-kvalkampane i juni. Hyggeleg for han. Hadde kanskje eit lite håp om at han kunne ha ei framtid på det norske landslaget, men då er vel det valet allereie tatt. Gratulerer til han i alle fall.

Ikke det at det betyr så veldig mye for meg, men synes det er en uting at spillere med norsk statsborgerskap har mulighet til å representere en annen nasjon.


For øvrig forståelig at Ibrahimaj takker ja her, all den tid det er veldig usikkert om han noen gang får sjansen på Norges landslag. Odd Arne Espevoll ble eksempelvis aldri tatt ut, og om han hadde fått tilbud om å spille på Kosovos landslag, og takket nei, ville han nok angret bittert i dag.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 14:21
PapaSmurf: Bilvrag: Tror ikke du forstår hva jeg snakker om. Viking kunne også hentet Mame og Pape, Linnes og Forren. Linnes betalte vi vel en halv milllion for, de andre langt mindre. 
Disse fire solgte vi for mellom 120-150 millioner. 
Poenget mitt er at man ikke kan syte over at en klubb fra et lite sted gjør det bra når man selv har alle muligheter til det samme. Det er ikke MFKs feil at de fleste av klubbene i Norge som logisk sett skulle ha vært oppe og kjempet om gull på jevnlig basis ikke har hatt dyktige nok mennesker til at man har greid det.

Jeg skjønner absolutt hva du snakker om, og jeg spikker kanskje fliser, men ingenting av det du har nevnt har vært gratis.

Alt koster, og når man har lite og ingenting, så blir man mer varsom over hva man bruker penger på. Om man har en bank full av penger, så er det ikke like kritisk å hente en spiller for en halv million.

Jeg er fullt klar over Vikings misbruk av kronasjer, og jeg syter heller ikke over at Molde får det til.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15022
22.05.19 14:22
clavin: synes det er en uting at spillere med norsk statsborgerskap har mulighet til å representere en annen nasjon.

Så lenge ein har ein rimeleg grunn til å ønska å spela for eit anna landslag, så klarer eg ikkje heilt å ha dei store motforestellingane mot det. Eg synst ikkje eg har noko med kor folk føler dei høyrer mest heime.

(Innlegget ble redigert 22.05.19 14:23)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 14:26
clavin: Odd Arne Espevoll ble eksempelvis aldri tatt ut, og om han hadde fått tilbud om å spille på Kosovos landslag, og takket nei, ville han nok angret bittert i dag.

Det ryktes at han fikk tilbud fra Portugal etter at han ydmyket Schmeichel og Sporting en sen høstdag i '99.

clavin
clavinInnlegg: 31710
22.05.19 14:31
happydeathsuite: Eg synst ikkje eg har noko med kor folk føler dei høyrer mest heime.

Mulig ikke. Vi får i hvert fall håpe at landet ikke kommer i en alvorlig konfliktsituasjon (mer alvorlig enn fotball) hvor lojaliteten blir satt på prøve. Slik kalles nasjonalfølelse, og jeg begynner å tvile på hvor sterk denne er når spillere velger å spille for andre land enn det de er vokst opp i.

clavin
clavinInnlegg: 31710
22.05.19 14:34
Bilvrag: Det ryktes at han fikk tilbud fra Portugal etter at han ydmyket Schmeichel og Sporting en sen høstdag i '99.

Portugal på den tiden hadde allerede Figo, og det spørs om det ikke hadde utviklet seg til full maktkamp i garderoben om Espevoll hadde kommet i tillegg.


Espevoll besto i hvert fall lojalitetstesten med glans.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 14:43
clavin: Portugal på den tiden hadde allerede Figo, og det spørs om det ikke hadde utviklet seg til full maktkamp i garderoben om Espevoll hadde kommet i tillegg.
Espevoll besto i hvert fall lojalitetstesten med glans.

Espevoll gjorde trolig rett i å takke nei. En oransje haugalending i Lisboa?

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 15:51

Hinna i morgen. Et lag som kommer til å kruse gjennom 4. divisjon, kanskje også uten poengtap. De er fryktelig gode. Med Makhtar i spissen. Er vi bare bittelitt bakpå her, så taper vi.

Et litt knotete reglement gjør at vi stiller med våre beste menn. Det bør gå bra, men Hinna er såpass at vi må være på i 90 minutter.

storteple
stortepleInnlegg: 8932
22.05.19 15:52
happydeathsuite: Så lenge ein har ein rimeleg grunn til å ønska å spela for eit anna landslag, så klarer eg ikkje heilt å ha dei store motforestellingane mot det. Eg synst ikkje eg har noko med kor folk føler dei høyrer mest heime.

Jeg tror ikke dette nødvendigvis handler om hvor man føler seg mest hjemme. Det handler nok også om karriereutvikling.


Ibrahimaj er nok langt unna en plass på det norske A-landslaget. Om han kan få vise seg frem på den internasjonale arenaen for Kosovo så er sikkert det bra både for ham og Viking.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15022
22.05.19 16:03
storteple: Jeg tror ikke dette nødvendigvis handler om hvor man føler seg mest hjemme. Det handler nok også om karriereutvikling.

Det kan henda. Altså, eg vil òg gjerne at dei beste spelarane med norsk pass skal spela for det norske landslaget. Men eg gidd ikkje spekulera i korfor folk dei vel det eine eller andre landslaget. Det får andre ta seg av.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44620
22.05.19 16:06
PapaSmurf: Poenget mitt er at man ikke kan syte over at en klubb fra et lite sted gjør det bra når man selv har alle muligheter til det samme. Det er ikke MFKs feil at de fleste av klubbene i Norge som logisk sett skulle ha vært oppe og kjempet om gull på jevnlig basis ikke har hatt dyktige nok mennesker til at man har greid det.

Hei Ole Gunnar og Jim.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36718
22.05.19 17:10
happydeathsuite: Så lenge ein har ein rimeleg grunn til å ønska å spela for eit anna landslag, så klarer eg ikkje heilt å ha dei store motforestellingane mot det. Eg synst ikkje eg har noko med kor folk føler dei høyrer mest heime

Det er nok så enkelt som at man ønsker å spille for et landslag. I England har man hatt denne problemstillingen i alle år. Har man en bestefar eller noe slikt fra Wales så kan man spille landskamper for Wales. 

Det er ikke mange som er i den situasjonen at de kan velge det ene eller det andre. Valon Berisha er et av unntaka. Men stort sett vil jeg tro at de som velger f.eks Kosovo ikke er gode nok for Norge. Disse unge spillerne det er snakk om nå kan ennå skifte tilbake til norsk landslag. Ibrahimaj forstår jeg tar sjansen når han får den. Sier han nei nå så kan han risikere å aldri få spille landskamper. Konkurransen er stor i Norge på midtbaneplass.

Tror ikke det er noen som hadde takket nei til å spille landskamper hvis de fikk sjansen

(Innlegget ble redigert 22.05.19 17:10)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36718
22.05.19 17:12
Bilvrag: Hinna i morgen. Et lag som kommer til å kruse gjennom 4. divisjon, kanskje også uten poengtap. De er fryktelig gode. Med Makhtar i spissen. Er vi bare bittelitt bakpå her, så taper vi.

Dette er et lag 2-laget til Viking skal kunne slå på en god dag. Selvfølgelig skal det være "enkelt" for Viking. De må være påskrudd, men Hinna er ikke bedre enn at det bør bli kalassifre. Dette Viking laget har vist at de kan score mye mål når de setter i gang.

Nevi
NeviInnlegg: 8215
22.05.19 19:47

Hvordan er banedekket på Hinna?

Natur eller kunstgress?

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36718
22.05.19 20:06
Nevi: Hvordan er banedekket på Hinna?
Natur eller kunstgress?

Det er kunstgress

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 20:09
TAdams6: Dette er et lag 2-laget til Viking skal kunne slå på en god dag. Selvfølgelig skal det være "enkelt" for Viking. De må være påskrudd, men Hinna er ikke bedre enn at det bør bli kalassifre. Dette Viking laget har vist at de kan score mye mål når de setter i gang.

Vi vant 3-1 mot Frøyland, Hinna er et langt bedre lag. Selvsagt skal vi vinne, men kalassifre er tullball. Hinna holder kanskje til på nivå 5, men de har et lag som kanskje holder til et par divisjoner over.

Nå blir jo Viking presset til å bruke sine beste, så om man ikke sover fra start, så burde dette gå greit. Uansett et potensielt bananskrall. Må være på fra start.

Nevi
NeviInnlegg: 8215
22.05.19 20:09

Det er bra. Håper det er brukanes. Bedre det enn ett ujevnt og tregt naturgressdekke.

Nevi
NeviInnlegg: 8215
22.05.19 20:12

Vet ikke om forskjellen mellom Frøyland og Hinna. Men Frøyland har vel og vunnet det meste i sin fjerdedivisjonsavdeling.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 20:15
Nevi: Vet ikke om forskjellen mellom Frøyland og Hinna. Men Frøyland har vel og vunnet det meste i sin fjerdedivisjonsavdeling.

Både Frøyland og Hinna har vunnet alle kamper. Frøyland med 12 poeng, Hinna med 18.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36718
22.05.19 20:17
Bilvrag: Vi vant 3-1 mot Frøyland, Hinna er et langt bedre lag. Selvsagt skal vi vinne, men kalassifre er tullball. Hinna holder kanskje til på nivå 5, men de har et lag som kanskje holder til et par divisjoner over.

Greit at Hinna slo Sola som ikke har funnet rytmen sin ennå. Hinna er et bra lag, de har vunnet alle sine kamper i 4.divisjon. Det har Frøyland og gjort i sin avdeling.

 

Det skal være minst 5-måls seier mot Hinna. Ja de har et spennende lag og de driver godt på Hinna. Bjerga er en god trener, men de skal ikke ha sjangs i mer enn 1 av 100 kamper.

(Innlegget ble redigert 22.05.19 20:17)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 20:22
TAdams6: Det skal være minst 5-måls seier mot Hinna. Ja de har et spennende lag og de driver godt på Hinna. Bjerga er en god trener, men de skal ikke ha sjangs i mer enn 1 av 100 kamper.

Jeg kan være enig i at det skal være seier. Om det blir med 1, 5 eller 100 mål, det er ikke så farlig. Det ble med 2 mot Frøyland, og det var helt greit. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36718
22.05.19 20:23
Bilvrag: Jeg kan være enig i at det skal være seier. Om det blir med 1, 5 eller 100 mål, det er ikke så farlig. Det ble med 2 mot Frøyland, og det var helt greit

Jeg sier ikke at vi ikke kan tape, for det kan vi. Men i utgangspunktet skal dette være "enkel" kamp for Viking samme hvor gode Hinna er på sitt beste.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16305
22.05.19 20:34
TAdams6: Jeg sier ikke at vi ikke kan tape, for det kan vi. Men i utgangspunktet skal dette være "enkel" kamp for Viking samme hvor gode Hinna er på sitt beste.

Alle elitelag skal ha det enkelt de første rundene. Nå har tiden vist at så ikke alltid er tilfelle. Jeg kommer bare med betraktninger rundt Hinna. Det er lett å la seg lure av at de spiller på nivå 5. De gjør som de vil i den divisjonen, og hører således til på en høyere hylle.

Viking skal vinne, men dette blir en fotballkamp. 

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3056
22.05.19 22:41

I fotball kan man egentlig ikke være sikker på noenting. Se på Liverpool feks. Eller enda bedre se på Viking. Kamper de ikke skal vinne vinnes og kamper som ikke skal tapes, tapes.


 


Er Viking på og ikke undervurderer Hinna så tror jeg denne kampen blir en klar seier

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36718
22.05.19 22:45

Kieffer Moore uttatt i landslagstroppen til Wales mot Portugal 

storteple
stortepleInnlegg: 8932
22.05.19 23:52

Æsj. Bryne gikk videre i cupen. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 21948
23.05.19 00:16
storteple: Æsj. Bryne gikk videre i cupen.

Blir vel dem eller SULF neste runde og da er det fort stopp :-(

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg