Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Paddvart
PaddvartInnlegg: 6991
14.01.20 12:49

Tror ikke det er helt krise med Veton på kanten og Pereira på overlappen, selv om jeg har sett for meg Veton som spiss.


Med Slatko Tripic ut slipper vi i hvertfall alle de håpløse langskuddene og hasardiøse tversoverpasningene (sånn for å tenke litt positivt).

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15655
14.01.20 13:02

Fin kommentar av Stig Nilssen i SA. Neppe noko nytt for nokon av oss her inne, men det er nok ein del i ymse andre som kan ha bruk for å lesa det som står der.

soren_plystre
soren_plystreInnlegg: 522
14.01.20 13:14

.

(Innlegget ble redigert 14.01.20 13:14)

Nevi
NeviInnlegg: 9445
14.01.20 13:14

Er enig i at det bare er å hylle hans bidrag. Ble bare bedre og bedre i løpet av de ro sesongene han var i klubben vår.

 

Skal være spennende å følge med hvordan det går i Tyrkia. Plutselig er han tilbake i Viking om ett par tre sesonger til.

Nesten som jeg håper at Tripic-sangen fortsatt kan holdes liv i. For å vise Tripic vår takklemlighet. For å vise at han fortsatt er i våres hjerter. Kanskje det kan forsterkes for Zlatko at Viking er klubben hans i Norge.

(Innlegget ble redigert 14.01.20 13:19)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 32235
14.01.20 13:17
happydeathsuite: Fin kommentar av Stig Nilssen i SA. Neppe noko nytt for nokon av oss her inne, men det er nok ein del i ymse andre som kan ha bruk for å lesa det som står der.

Tripic skal hylles, vennligst betal oss penger for å lese hyllest om ham.


Sinnsvakt ego på denne Tripic. Skal ha meg til å betale for å hylle ham. Tipper det bare er snutter av at han filmer seg til frispark når man først betaler.


For en type!

Nevi
NeviInnlegg: 9445
14.01.20 13:25

Forresten ikke hele sangen til Tripic som passer, siden han ikke vil være i Viking neste år.

Nevi
NeviInnlegg: 9445
14.01.20 13:26

Ego på Tripic? Ego på banen? Eller ego for at han reiser til utlandet igjen?

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 16713
14.01.20 13:28

Berisha rakk å få seg en egen statue i Bergen. Kanskje Viking vil kjøpe den også? 

 

http://www.fotopluss.no/galleries/ordtak/photos/DSCN3117.jpg

(Innlegget ble redigert 14.01.20 13:28)

Wiggum
WiggumInnlegg: 21029
14.01.20 13:29
happydeathsuite: Fin kommentar av Stig Nilssen i SA. Neppe noko nytt for nokon av oss her inne, men det er nok ein del i ymse andre som kan ha bruk for å lesa det som står der.

Rett og slett en strålende kommentar av Nilssen dette.

Wiggum
WiggumInnlegg: 21029
14.01.20 13:30
Tjaaah: Sinnsvakt ego på denne Tripic. Skal ha meg til å betale for å hylle ham. Tipper det bare er snutter av at han filmer seg til frispark når man først betaler.

Kan kopiere inn noe. Her er til og med Brann nevnt: 

Derfor var det knapt så Viking-trener Bjarne Berntsen kunne tro det da en spiller som Zlatko Tripic valgte å komme gratis til klubben for å restarte egen karriere og hjelpe Viking med den store oppgaven de sto overfor.

Tripic ble trigget av oppgaven. Han så at han ville få en sentral rolle, han kunne være ledertypen og vinnerskallen som med sin erfaring fra utlandet og Molde dro de andre med seg. En rolle han elsker.

Derfor godtok han også en lønn langt lavere enn han kunne fått andre steder.

Det betyr at Viking-kapteinen fritt kunne valgt å signere for en annen klubb gjeldende fra 1. januar i år - helt gratis og uten at Viking fikk betalt.

Det manglet verken på interesse eller langt mer lukrative tilbud fra andre klubber, som for eksempel Brann og Vålerenga som begge var interesserte i ham. Men Tripic valgte å forlenge sin Viking-kontrakt med tre år.

Forutsetningen var at Viking ikke skulle stille seg i veien dersom det kom et tilbud fra utlandet som Tripic ønsket å hoppe på.

Selv om det ikke er lov å avtale faste summer eller klausuler for salg ut av Norge, og denne muntlige avtalen eller forståelsen kan være i gråsonen, er det lett å se at Viking ikke var i stand til å diktere forutsetningene.

(Innlegget ble redigert 14.01.20 13:31)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 32235
14.01.20 13:37
Nevi: Ego på Tripic? Ego på banen? Eller ego for at han reiser til utlandet igjen?

Prøvde virkelig å ta nok i for at ironien skulle være åpenbar i det innlegget. Men det er aldri nok på vgd, hehe.


Takk til Wiggum for å kopiere inn innlegget.

Nevi
NeviInnlegg: 9445
14.01.20 13:39

Ikke alltid like enkelt å forstå hva dere Bergenserer mener. Visste heller ikke om du hadde tilgang til senbe artikkelen fra Stig Nilsen.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 32235
14.01.20 13:42
Nevi: Visste heller ikke om du hadde tilgang til senbe artikkelen fra Stig Nilsen.

Det får du nesten ta på din egen kappe, føler jeg.

storteple
stortepleInnlegg: 9473
14.01.20 14:06

Ok. Tripic ut - Veton inn. Ny dag, så da er det bare å restarte.

Har ingen problemer med å forstå verken Viking eller Tripic når det gjelder den overgangssagaen. Synd med bare 4 millioner, men alternativet kunne vært null og niks. Da er det enklere å akseptere. Og Tripic har faktisk gitt oss både opprykk og cupgull. Vi skylder ham såpass tilbake. Han er en legende for meg allerede, og ville lett fått plass i den beste 11-eren i den tiden jeg har fulgt Viking (siden tidlig 90-tall).


19-24 millioner for Thorstvedt og Tripic samlet ser også litt penere ut. Og vi skal heller ikke undervurdere betydningen av at Viking nå er et lag som selger spillere til utlandet. I Thorstvedts tilfelle også for svært gode summer.


Så hva sitter vi igjen med? Egentlig masse spennende. Vi har fortsatt liraren Furdal. Vi har fortsatt vår egen unggutt Pereira. En skadefri De Lanlay har begeistret oss tidligere. Veton tilbake. Får BB dette mannskapet til å fungere kan det bli kjekt på stadion i år også. Og Andresson kan til dels være lederen og signalspilleren vi mister i Tripic. Sammen med Løkberg. Vi har en sterk sentrallinje.


Trenger dette bli så ille da? Plutselig drar Dr. Berntsen noe fortryllende opp av hatten sin også.


Jeg er positiv igjen. Nu kör vi.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 1262
14.01.20 14:34
storteple: Jeg er positiv igjen. Nu kör vi.

mnaaa....


Sitter langt inne denne. Tripic...Kongen...er borte. Flagget er på halv stang, maten smaker ikke like godt lenger, mistet følelsen i beina. Nei dette tar tid å fordøye...


En strekk på De Lanlay i første kamp så er vi ute og kjører. Stoler ikke helt på den karen, altfor ustabil.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15655
14.01.20 14:38
storteple: Jeg er positiv igjen. Nu kör vi.

Eg kjenner eg treng litt meir tid. Kanskje det er julenisse-håpet om at Zlatko skal snu i siste liten som riv litt i meg. Men det kjem.


Få unna nokre treningskampar, så kjem me i siget. Kanskje ei nysignering, så nærmar me oss. Eg er nesten garantert positiv når me skriv mars. Gler meg å dra på stadion til første heimekamp, andre påskedag. Det blir bra.


Men eg er ikkje positiv igjen heilt ennå.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45741
14.01.20 14:53

Dette er blytungt. Med mindre det kommer en storfisk inn så lukter det middelhavsfarer igjen. 

Vi mister vår desidert største signalspiller, en som trekker lasset når de andre faller av. En som klarte å få Viking tilbake til storhet og noe positivt, ikke noe ungene på gaten så på som noe negativt de snakket om.
Jeg har full forståelse for at han drar selv om jeg er litt skuffet over summen vi sitter igjen med. 
Så får vi drømme om at det er vi som får hente han når han en dag kommer tilbake noen grunker rikere.
For meg går Zlatko Tripic inn som kanskje den viktigste spilleren i nyere tid. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23476
14.01.20 14:58
happydeathsuite: Men eg er ikkje positiv igjen heilt ennå.

Jeg hater det faktum at Zlatco forsvinner. Samtidig er føler jeg meg trygg på at vi får en kjekk sesong.  Ikke nødvendigvis like gode resultater, men mange kjekke kamper med gutter som blør for drakten.

Veton har mye å revansjere og kommer til å gå foran som en leder i krigen, selvom få i Bergen tror det er jeg veldig sikker. Veton er en som vil vinne og som kommer til å krige i 90 minutter. Det vil dra med seg andre som Zlatco har gjort. En Veton som trives har mange av de samme kvalitetene som Zlatco, men da Zlatco light

Er usikker på hvorvidt en klarer å holde Yanni skadefri, men klarer de det så er jeg rimelig trygg på våre offansive kvaliteter. Nå kunne også Zlatco selvsagt pådratt seg en skade så vi kunne ikke gjort oss 100  % avhengige av ham heller. 

Det jeg er mest usikker på er hvorvidt vi klarer å erstatte målpoengene til Thorstvedt fra midtbanen. Det er andre som har andre kvaliteter og både større fart og bevegelighet enn Thorstvedt, men evnen til å være på rett sted til rett tid vet jeg ikke om vi har. 

Forventer dog at det kommer inn en spiller eller 2 til nå som Zlatco forsvinner. Veldig spent på å høre hvordan Bjarne tenker etterhvert. 

Vi mister lederen og vinnerskallen Zlatco, men tross alt ikke allverden av mål. Nå må andre gå foran som krigere. Det tror jeg vi kan få både gjennom Veton, Andersson og Løkberg.

Vi hadde i 2019 faktisk flere antatt sentrale spillere ute med lengre skader. Andersson, Furdal, Hove, Østensen og Høiland mistet allle flere kamper og noen viktige deler av oppkjøringen.

Gleder meg til kampene kommer igang og tror faktisk vi skal klare oss bra også uten vår stjerne. Andre kommer til å tre fram.

(Innlegget ble redigert 14.01.20 15:00)

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15655
14.01.20 15:03
fotballidiot2: Jeg hater det faktum at Zlatco forsvinner. Samtidig er føler jeg meg trygg på at vi får en kjekk sesong.  Ikke nødvendigvis like gode resultater, men mange kjekke kamper med gutter som blør for drakten.

Dette er altfor tidleg på dagen til å ikkje kunne gi fleire tomlar. :)

storteple
stortepleInnlegg: 9473
14.01.20 15:07

Et alternativ som ikke har vært nevnt så mye - hva med Høiland på kant? Er det aktuelt?

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3477
14.01.20 15:17

 "Såvidt jeg forsto er det fysiske tester i dag. Har de sneket inn en balløkt også?"


 


Tror du har rett med at det kun var fysiske tester. Jeg så bare at han var avbildet på Viking sin story Instagram. :)


 


Jeg har fulgt Viking i noen år, må si at jeg ALDRI har opplevd en viktigere spiller enn Tripic. Er stygt redd for at vi ikke kan klare å erstatte ham. Bytyqi kan jeg ikke huske å hatt gode kamper på venstre side. 


Aust/øst


Bjørshol-andresson-Vevatne-Pereira


Bytyqi-Ibrahimaj-Løkberg-Furdal


Høiland-Berisha


 


YEDL-Vikstøl-aust/øst-Østensen-Hove-Bell


 


 


fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23476
14.01.20 15:17

Uten jeg håper det så kan det jo også være en vurderer alternativer formasjoner, feks 3-5-2 med vingbacker eller 4-4-2. Da vil fort behovet for enda en spiss inn være større enn kant.


3-5-2 kunne vært


Bjørshol - Hove/Andersson - Vevatne


Yanni - Bell/Furdal - Løkberg - Ibrahimaj - Pereira


Veton - Høiland

Wiggum
WiggumInnlegg: 21029
14.01.20 15:19
Kristwic7: Dette er blytungt. Med mindre det kommer en storfisk inn så lukter det middelhavsfarer igjen.

Alle håper selvsagt på enda bedre plassering enn i fjor, men hvis Viking blir middelhavsfarer i 2020 er det overhodet ingen krise. Husk hva utgangspunktet var for ett og to år siden.

magpien
magpienInnlegg: 5099
14.01.20 15:25

Eneste relativisering mtp tabellplassering bør være at vi i tillegg spiller i Europa. Etter den sesongen og storsalget av Thorstvedt er det ingen grunn til at vi bør tenke det er helt ok å bli middelhavsfarer igjen. Vi skulle snu nå. Utvikle oss. Her har Viking arbeid igjen før sesongen. Pr nå er det ikke bra nok. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6885
14.01.20 15:26

Steffen:»Bytyqi kan jeg ikke huske å hatt gode kamper på venstre side.»


———


Jeg har ivret for Bytyqi på ventrekanten. En Zymer med selvtilliten og formen på plass kan utfordre begge veier. Han har en brukbar venstrefot til å slå innlegg med, og en veldig god høyrefot til å skyte med.


Zymer er for mye av og på. Litt for enkel for motstanderen å lese med sine overstegsfinter. Det virker som et litt «mørkt sinn» tar overhånd når han ikke lykkes. Jeg tror det hele er en mental greie som må på plass.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15655
14.01.20 15:26
magpien: Pr nå er det ikke bra nok.

Per nå har me hatt to treningar i 2020, og er vel fleire veker unna første kamp. Skal me slappa litt av, eller?

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15655
14.01.20 15:27
Gorgi: Zymer er for mye av og på. Litt for enkel for motstanderen å lese med sine overstegsfinter. Det virker som et litt «mørkt sinn» tar overhånd når han ikke lykkes. Jeg tror det hele er en mental greie som må på plass.

Det opnar seg iallfall ein sjanse for han nå. Ingenting hadde vore betre enn om han tok den.

magpien
magpienInnlegg: 5099
14.01.20 15:28

Per nå er jo nettopp det. Per nå. Aldri sagt det ikke er tid til å snu det. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23476
14.01.20 15:29
Gorgi: Jeg har ivret for Bytyqi på ventrekanten. En Zymer med selvtilliten og formen på plass kan utfordre begge veier. Han har en brukbar venstrefot til å slå innlegg med, og en veldig god høyrefot til å skyte med.

Hadde vært spennende å gitt ham litt tillit der i vinter ja. Tror også han kan fungere, men er vel den svakeste av angrepsspillerne våre i det defansive og det høye press spillet?

Gorgi
GorgiInnlegg: 6885
14.01.20 15:33

fotballidiot2:»men er vel den svakeste av angrepsspillerne våre i det defansive og det høye press spillet?»


——-


Enig i det. Men jeg synes han var bedre sist sesong til å komme seg på rett side. Selv om han var enkel å dra av.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg