Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
tokk

Innlegg: 660
tokk
26.11.20 21:40

Vel... 

Har egentlig ikke ord nå. 

Vet ikke hva jeg tenker om noe. 

Om det er rett eller ikke. Er. Måten det skjer på helt feil. 

Virker som om styrelederen her ville ha ny trener med engsng det gikk litt dårlig i sommer. 

storteple

Innlegg: 10018
storteple
26.11.20 21:45

Viking har publisert brevet på Facebook også nå. De får totalslakt.

AxelRudi

Innlegg: 7670
AxelRudi
26.11.20 21:50

Jeg er Rosenborger, men dette er skammelig. Og fullstendig tullete.

happydeathsuite

Innlegg: 15931
happydeathsuite
26.11.20 21:53

Kjenner eg blir både meir trist og meir forbanna og frustrert jo meir eg får reflektert over det. Det er så uakseptabelt å gi Bjarne ein slik sorti etter det han har gjort for klubben nå. Gud hjelpes så trist.

storteple

Innlegg: 10018
storteple
26.11.20 21:54
happydeathsuite: Det er så uakseptabelt å gi Bjarne ein slik sorti etter det han har gjort for klubben nå. Gud hjelpes så trist.

Han siste kamp som trener blir oppe i Bodø. Hans siste hjemmekamp blir foran 600 tilskuere..... Det er så trist og uverdig. 

Winthrop15

Innlegg: 4431
Winthrop15
26.11.20 21:57

https://www.aftenbladet.no/sport/i/M3AeGm/det-er-slutt-naa-viking-trenger-ikke-ringe-mer.   Han nevner blant episoder der styrelederen sammen med Eirik W. Henningsen skal ha hatt møter med deler av Berntsens støtteapparat og deler av kapteinsteamet i laget uten at Berntsen ble informert eller deltok. Han ble informert av trenerteamet i etterkant. Det reagerte han.  Dette var jo litt spesielt? 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:59)

Wiggum

Innlegg: 21479
Wiggum
26.11.20 22:43
TAdams6: Mens supportere, sponsorer, spillere og trenere tenker kamp for kamp, uke for uke, må klubbens styre hele tiden ha et mer langsiktig perspektiv. Vi deler gleder og skuffelser med dere der og da, men må samtidig alltid tenke flere måneder og år fram i tid.

Jeg synes da mange supportere, både her inne og ellers, evner å se fremover i tid.

(Innlegget ble redigert 26.11.20 22:44)

storteple

Innlegg: 10018
storteple
26.11.20 22:48

Man kan jo ikke reagere med annet enn vantro. Hva trodde de helt ærlig skulle skje? De kan umulig ha tenkt det ikke ville bli bråk av dette. Oppgaven til Jensen og Aarsheim blir jo helt umulig nå. De må ha suksess fra første stund, ellers vil «spøkelset» BB henge over dem. 

Pressekonferansen i morgen kommer til å bli et pinlig skue, med mindre Sandvik trekker seg med umiddelbar virkning og BB får fortsette som sportsdirektør de neste to årene.  

happydeathsuite

Innlegg: 15931
happydeathsuite
26.11.20 23:04

Pressekonferansen er avlyst, ifølgje Flygind og Nilssen. Viking ville ha fokus på Start-kampen. For ein gjennomført fadese.

storteple

Innlegg: 10018
storteple
26.11.20 23:11
happydeathsuite: Pressekonferansen er avlyst, ifølgje Flygind og Nilssen. Viking ville ha fokus på Start-kampen. For ein gjennomført fadese.

I alle dager.... Når man trodde det ikke kunne bli verre! Vanvittig feigt!

clavin

Innlegg: 33671
clavin
26.11.20 23:59
happydeathsuite: Pressekonferansen er avlyst, ifølgje Flygind og Nilssen. Viking ville ha fokus på Start-kampen. For ein gjennomført fadese.

En skulle tro at noen som fattet en slik hinsidig avgjørelse i det minste var modige, men de er åpenbart bare dumme. Dumme nok til å gjøre det, og dumme nok til å tro at de kunne gjøre det uten at det ville bli bråk av det.

Ellers tenker de visstnok langsiktig. Jeg vet ikke om det finnes noen fasit på hva dette betyr, men vi får se hvor langsiktig denne løsningen blir. Jeg tipper (dessverre) at den blir veldig kortvarig.

clavin

Innlegg: 33671
clavin
26.11.20 23:59
happydeathsuite: Pressekonferansen er avlyst, ifølgje Flygind og Nilssen. Viking ville ha fokus på Start-kampen. For ein gjennomført fadese.

Dobbel

(Innlegget ble redigert 26.11.20 23:59)

storteple

Innlegg: 10018
storteple
27.11.20 10:02

Da har VG laget en sak om bannerne som ble hengt opp på stadion i går. For en gangs skyld er jeg helt enig med uttalelsene til Åkerlund i Hordene. 

Sandvik kommenterer i dag bannerne på følgende måte: «Styreleder Sandvik i Viking FK sier til VG at han ikke ønsker å uttale seg om saken foreløpig. Han varsler at han er på vei til stadion og vil komme med en lengre uttalelse når han har fått samlet tankene.»

Nå bør han ikke komme med ytterligere svada. Håper virkelig det ikke er noe i ryktene om at Jensen og Aarsheim står bak dette. Da er nok de ferdige også, og det blir komplett kaos. En ting er om de evt har stilt ultimatum om å overta treneransvaret. Det kan jeg leve med. Men om det også har vært en forutsetning at de ikke ville ha Bjarne som sportssjef, så har de et stort problem. 

storteple

Innlegg: 10018
storteple
27.11.20 10:09

Kjartan Salvesen kommenterer bannerne slik til Aftenbladet:

» – Vi har fått dette med oss. Vi samles nå for å diskutere hva vi skal gjøre med dette. Vi ønsker å ha en dialog med Felt O og våre supportere om den type ting og den type ytringer. Vi er ikke så glade i at noen blir en målskive, samme hvem det er. Vi ønsker at stadionet skal være fritt for sånt, sier Kjartan Salvesen.»

Hva han mener med at «noen blir en målskive» er vanskelig å forstå. Hvem skal svare for denne saken om ikke styreleder? Må da være helt legitimt å mene at en styreleder må gå etter å ha satt klubben i et slikt uføre som Sandvik har gjort nå. 

villevesten

Innlegg: 1627
villevesten
27.11.20 10:13
storteple: Håper virkelig det ikke er noe i ryktene om at Jensen og Aarsheim står bak dette. Da er nok de ferdige også, og det blir komplett kaos. En ting er om de evt har stilt ultimatum om å overta treneransvaret. Det kan jeg leve med. Men om det også har vært en forutsetning at de ikke ville ha Bjarne som sportssjef, så har de et stort problem.

Hvor kommer dette fra?

 

jesman2

Innlegg: 17873
jesman2
27.11.20 10:18
storteple: Må da være helt legitimt å mene at en styreleder må gå etter å ha satt klubben i et slikt uføre som Sandvik har gjort nå.

Hvilket uføre?

storteple

Innlegg: 10018
storteple
27.11.20 10:32
villevesten: Hvor kommer dette fra?

Vet ikke. Rykter, så de må jo tas med en klype salt. Jeg leste om det i en Vikinggruppe på Facebook, fra en som angivelig hadde snakket med noen på «innsiden». Umulig å vurdere hvorvidt det er noe i dette. 

storteple

Innlegg: 10018
storteple
27.11.20 10:36
jesman2: Hvilket uføre?

Tja, hvor skal jeg begynne?

- Kastet ut klubbens redningsmann 

- Fått store aksjonærer mot seg

- Fått supporterne mot seg

- Gjort det nærmest umulig for det nye trenerteamet å lykkes. 

Jeg synes det er vanskelig å beskrive situasjonen Viking er i nå med mer positive ord enn et «uføre». 

jesman2

Innlegg: 17873
jesman2
27.11.20 11:16
storteple: - Kastet ut klubbens redningsmann - Fått store aksjonærer mot seg - Fått supporterne mot seg - Gjort det nærmest umulig for det nye trenerteamet å lykkes.

1. Det kan diskuteres hvorvidt Bjarne bærer den tittelen helt alene. Selv peker han på sine to assistenter og tidligere styreledere som minst like viktige som han selv. Det sagt, Bjarne er en levende legende i klubben.

2. Aksjonærer har rett på egen mening, og alle kan ikke alltid være enige i alle avgjørelser. At aksjonærer uttaler andre meninger og at dette skaper en del støy, er vi godt vant med. Senest med den Granfeldt-greia. Da kom Viking rimelig styrket ut av litt aksjonærfeide. Det samme med emisjonen for en stund tilbake. Styrket.

3. Se punkt 2. Det er uheldig at store deler av supporterne reagerer negativt, men det er en dagligdags affære at supportere er uenige med styrebeslutninger i en fotballklubb. Mange supportere var fks. imot/skeptiske til ansettelsen av Bjarne i utgangspunktet. Viking kom styrket ut av det også.

4. Det er i beste fall en spådom. Man kan like gjerne hevde at Vikings styre har gitt det nye trenerteamet akkurat den plattformen og tilliten de trenger. Hvem vet hvor haren hopper?

Poenget mitt er IKKE at styret har gjort en klok beslutning, eller at styret har håndtert dette særlig spiselig. Denne timingen det snakkes om er så riktig, virker å være svada, ganske enkelt. Poenget mitt er at dette like gjerne kan slå positivt ut for Viking, men at altfor mange allerede har bestemt seg for at dette MÅ bli negativt. Det er enhvers rett å mene akkurat hva de vil, men noen ganger er det greit med litt balanse.

Wiggum

Innlegg: 21479
Wiggum
27.11.20 11:23

Ser Tommy Høiland takke Bjarne på sosiale medier i går. Det var fint gjort av en som jeg antar har vært frustrert denne sesongen. Har ikke sett noen av de andre spillerne har gjort det, men det handler kanskje mest om at de ikke vil ytre så mye i en betent sak og at kommentarfeltet deres skal bestå av drittkasting mot styret.

(Innlegget ble redigert 27.11.20 11:25)

storteple

Innlegg: 10018
storteple
27.11.20 11:33
jesman2: Poenget mitt er IKKE at styret har gjort en klok beslutning, eller at styret har håndtert dette særlig spiselig. Denne timingen det snakkes om er så riktig, virker å være svada, ganske enkelt. Poenget mitt er at dette like gjerne kan slå positivt ut for Viking, men at altfor mange allerede har bestemt seg for at dette MÅ bli negativt. Det er enhvers rett å mene akkurat hva de vil, men noen ganger er det greit med litt balanse.

Vurderer man dine punkter hver for seg kan jeg være tilbøyelig til å være enig, men det samlede bildet gir helt klart et bilde av at Viking har havnet i et "uføre".

Jeg mener rett nok ikke at det er umulig å komme seg ut av dette uføret, men akkurat nå er det vanskelig å se at det kan skje med Sandvik som styreleder. Da må han gjøre en helomvending i måten han akkurat nå kommuniserer med supporterne, og han må begrunne hvorfor "timingen var så god" akkurat nå. At BB skal måtte evalueres i eventuelt vintervindu før han tilbys forlengelse er jo bare sprøyt.

jesman2

Innlegg: 17873
jesman2
27.11.20 11:40
storteple: Jeg mener rett nok ikke at det er umulig å komme seg ut av dette uføret, men akkurat nå er det vanskelig å se at det kan skje med Sandvik som styreleder. Da må han gjøre en helomvending i måten han akkurat nå kommuniserer med supporterne, og han må begrunne hvorfor "timingen var så god" akkurat nå. At BB skal måtte evalueres i eventuelt vintervindu før han tilbys forlengelse er jo bare sprøyt.

Vanskelig å være uenig i dette.

utenforallfarvei

Innlegg: 1420
utenforallfarvei
27.11.20 12:02
Springer1: Opprykket og NM gull skapte Bjarne av "Gråstein". Det står jeg for.

Sannelig naar jeg titter paa endel bilder av gjengen saa kan du
jo ha rett...
flere av gutta ser ut som hugget av stein,  triste og graa uten
livslyst.

Du vinner!

Mc_lovin

Innlegg: 8634
Mc_lovin
27.11.20 12:48

Aftenbladet ute med podcast-episode med styreleder Sandvik. Blir spennende å høre.

jesman2

Innlegg: 17873
jesman2
27.11.20 12:51

Vikings styreleder legger seg flat

Dette var litt andre takter fra Sandvik, men det vil neppe kjøle ned fansens vrede. Det er i alle fall en litt mer ydmyk tone enn svadaet i går. Om de oppriktig var bekymret for hvor godt Bjarne ville fungert i rollen som sportsdirektør, har styret og Sandvik et aldri så lite poeng med avgjørelsen sin. Svaret på hvordan Bjarne hadde fungert, får vi dessverre aldri.

happydeathsuite

Innlegg: 15931
happydeathsuite
27.11.20 13:00
jesman2: Om de oppriktig var bekymret for hvor godt Bjarne ville fungert i rollen som sportsdirektør, har styret og Sandvik et aldri så lite poeng med avgjørelsen sin

Dei må naturlegvis styra ut frå eigne vurderingar, ikkje andre sine. Men når dei gjer ei vurdering som det burde gå an å spå at er nokså kontroversiell, må dei sjølvsagt rekna med at det blir bråk.

Ser på Twitter at det ryktast at spelarane er nøgde med at han måtte gå som trenar, men misnøgde med at han ikkje tar over som sportssjef. Aner jo ikkje kva som stemmer her, eller korfor spelarane eventuelt ville ha han vekk som trenar, men det er vel grunn til å utvisa ein viss skepsis til at det spelarane meiner, skal vega særleg tungt.

Madlaveien

Innlegg: 1444
Madlaveien
27.11.20 13:22

Trenerkupp er det vi er vitne til. Verken Aarsheim eller Jensen får mye påvirkning på kampene Viking spiller. Tenker at de har fått tilbud fra andre klubber og slår nå i bordet med det. De er leie av å bli overkjørt at BB.

happydeathsuite

Innlegg: 15931
happydeathsuite
27.11.20 13:27
Madlaveien: Trenerkupp er det vi er vitne til. Verken Aarsheim eller Jensen får mye påvirkning på kampene Viking spiller. Tenker at de har fått tilbud fra andre klubber og slår nå i bordet med det. De er leie av å bli overkjørt at BB.

Kva? Eg trudde det var benkinga av Høiland som låg bak dette? Du må bestemma deg.

clavin

Innlegg: 33671
clavin
27.11.20 13:33

Rart at man er bekymret for hvordan BB ville fungert i en sportsdirektørstilling, når man åpenbart ikke har samme bekymring for at klubben er gjennomsyret av personer med liten erfaring i nøkkelstillinger. 

Hvorfor er man bekymret for Bjarne her? Har han for lite erfaring? Er han for uprøvd i rollen?

villevesten

Innlegg: 1627
villevesten
27.11.20 13:59
clavin: Rart at man er bekymret for hvordan BB ville fungert i en sportsdirektørstilling, når man åpenbart ikke har samme bekymring for at klubben er gjennomsyret av personer med liten erfaring i nøkkelstillinger.  Hvorfor er man bekymret for Bjarne her? Har han for lite erfaring? Er han for uprøvd i rollen?

Enig! Jeg ser ikke problemet med å gi han 2 år og så heller ta den tunge avgjørelsen å sparke han om et år dersom det ikke funker. Det eneste de ville risikert er lønna hans i et år. 

Syntes det kan bli veldig tynt i rekkene her nå... Spesielt dersom det blir litt motgang i starten... 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg