Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
jesman2

Innlegg: 17899
jesman2
23.02.21 22:15
mr.le-del-se: At Selvig har et stort nettverk i England bør uansett være en fordel da det vil åpne for nye muligheter.Vi må ikke glemme at Andresson kom inn gjennom dette nettverket(og uten ham hadde vi ikke rykket opp i 2018). Synes heller ikke vi skal glemme at Selvig har bidratt rundt å hente inn lokale spillere. Blant annet Sebulonsen, Bjørshol og Østensen.

Usikker på om det der er særlig imponerende. Bjørshol bra, liten tvil om det. Østensen var stallfyll og fungerte helt greit. Sebulonsen har ikke spilt og Andresson var viktig i 2018, skadet siden det. Da ender vi vel opp med sånn ca helt ok. Ikke en mann jeg ville vurdert som sportsdirektør, men jeg styrer og steller heldigvis ikke i Viking.

aIseboy

Innlegg: 9534
aIseboy
23.02.21 23:58
mr.le-del-se: Synes heller ikke vi skal glemme at Selvig har bidratt rundt å hente inn lokale spillere. Blant annet Sebulonsen, Bjørshol og Østensen.

Har hørt at han er litt for "snill" og konfliktsky - man bør gjerne ha evne til å kunne fremstå som "drittsekk" både internt og eksternt i en slik rolle?

I sin tid i SULF var Asle Andersen den harde og kompromissløse, mens Selvig var det motsatte. 

Sa folk. 

tokk

Innlegg: 665
tokk
24.02.21 10:33

Maaseide som sportssjef da? 

Gorgi

Innlegg: 6938
Gorgi
24.02.21 10:40

tokk:»Maaseide som sportssjef da? »

————

Spørs om ikke han har nok å henge fingrene i. Ellers et godt forslag.

jesman2

Innlegg: 17899
jesman2
24.02.21 11:09

Skuffende få som har gått på det tulleryktet om Mike Oxlong fra Twitter. For de som har vært lenge på dette forumet er det vanskelig å glemme da AAFK skulle signere den lovende islendingen Haltur Trebeinsson.

Og JA, før noen kommenterer det, jeg er veldig klar for nye rykter/signeringer. :-)

wergi

Innlegg: 168
wergi
24.02.21 13:29

Kristian fardal Opseth noe for viking ? Er ledig hadde våre bra backup t veton

happydeathsuite

Innlegg: 15986
happydeathsuite
24.02.21 13:33
wergi: Kristian fardal Opseth noe for viking ? Er ledig hadde våre bra backup t veton

Er visst på veg til S08. Hadde sikkert elles vore fin backup, men tippar Jensen og Batty er på utkikk etter ein yngre kar.

Gorgi

Innlegg: 6938
Gorgi
24.02.21 14:03

Så var skaden til de Lanlay bedre enn fryktet. Forhåpentligvis er han tilbake om seks uker

Paddvart

Innlegg: 7080
Paddvart
24.02.21 14:17

Drid i Yanni (neida)! Me vil ha nyheter om nye spelarar! 

wergi

Innlegg: 168
wergi
24.02.21 16:04

Vis ikkje opseth kanskje hoven i Sogndal 24 år svær spiss 

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
24.02.21 20:30
Gorgi: Så var skaden til de Lanlay bedre enn fryktet. Forhåpentligvis er han tilbake om seks uker

Så bra, da når han nesten seriestarten. Vi er utrolig tynt besatt på kantene så vi er avhengig av Kabran og de Lanlay i de fleste kampene.

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
24.02.21 20:39

Håper vi får noen svar snart. 

Vi må ha en spiss som vet han er andrevalg. Eventuelt en spiss som også fungerer bra i hengende spissrollen i 4-2-3-1. 

Jensen og Aarsheim begynner å få hastverk nå. Spesielt hvis vi skal hente fra utlandet, da kommer det vel automatisk 10 dagers karantene

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
24.02.21 20:42
tokk: Maaseide som sportssjef da?

Ikke dumt det, selv om jeg nok tror han nok heller passer som styreleder. 

Ser Tore Andre Flo holder døra åpen for en jobb som sportsdirektør i Brann. Der legger de lista høyt. Flo er vel en som har veldig godt rykte etter sin tid i Chelsea. Er han trener der ennå?

Men siden vi spekulerer, er det realistisk å tro at Viking vil hente sportsdirektør i år? Jeg tviler egentlig. Jeg tror de som nå styrer liker å få bestemme slik de ønsker. Det er ikke optimalt for oss supportere, langt derifra. Men jeg tror ikke vi får noen sportsdirektør med det første.

Rantanplan

Innlegg: 114
Rantanplan
24.02.21 21:22
TAdams6: Men siden vi spekulerer, er det realistisk å tro at Viking vil hente sportsdirektør i år?

Spørs litt hva som skjer på neste medlemsmøte. Men i utgangspunktet står nok evaluering av dualmodellen høyt oppe på dagsorden hos begge styrene. Og en åpenbar løsning på den problemstillingen er å engasjere en sportsdirektør som rapporterer til FK.

Mr_Sjokomelk

Innlegg: 353
Mr_Sjokomelk
25.02.21 15:55

Fryktelig stille med nyheter angående de forsterkningene det var snakk om. Kanskje det er et godt tegn, men frykter litt at dette kan bli litt som høyrebackjakten til Viking i 2009. 

Noen som har sett noen rykter?

MartinSande

Innlegg: 518
MartinSande
25.02.21 16:01

Stille som i grava både på twitter og i media ellers. Hadde vært flott med noen navn før helga....

Gorgi

Innlegg: 6938
Gorgi
25.02.21 16:43

Mr_Sjokomelk:»Noen som har sett noen rykter?»

———-

Jeg hørte fra pålitelig hold i dag at det forhandles med og om de aktuelle kandidatene som ble nevnt tidligere i uken. Hvordan progressjonen er fikk jeg ikke vite.

 

 
DonW

Innlegg: 72
DonW
25.02.21 17:15

Jeg har ikke bare gode assosiasjoner til fordums sportssjefer i Vikinghistorien. Thorstvedt, Kjell Inge Olsen, Bård Wiggen og delvis Østenstad har ikke bidratt til at Viking har tatt steget helt opp i toppen over tid akkurat. Men, må vi så må vi.

Skal en slik stilling ha hovedvekt på speiding, kartlegging og innhenting av spillere som passer inn i den eksisterende spillefilosofien så er det ekstremt viktig at vedkommende søker seg til Viking fordi han liker det som allerede fungerer i klubben. Spillestil og klubbkultur er i så måte det viktigste.

Det BB og hans glade kumpaner har gjort er å dyrke det offensive og energiske. Innbitt og humørfylt fotball utført av spillere med sterkt samhold. Slik ønsker jeg meg at det fortsetter lenge, lenge. Det er med slik grunnholdning i klubben og laget at jeg har likt meg aller best som tilskuer og supporter gjennom flere år enn jeg liker å telle.

I diskusjonen om HVEM her inne så ser jeg at min favoritt som styreleder, Maaseide, blir nevnt. Brede H. Hadde vært perfekt, ihvertfall på papiret, men det blir ikke i denne omgang.

Hva så med Leif Gunnar Smerud ? Lokal men har vært ute og fartet, ikke en av "good ol' boys" som tar med seg kulturen fra år med ørkenvandring, stort nettverk via landslagene, viste bra teft på hvem som duger da han satte opp Nødlandslaget. Om han i tillegg får hjelp av psykologifaget sitt til å finne ut av det med de andre i klubben så kanskje...?

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
25.02.21 17:49
DonW: Skal en slik stilling ha hovedvekt på speiding, kartlegging og innhenting av spillere som passer inn i den eksisterende spillefilosofien så er det ekstremt viktig at vedkommende søker seg til Viking fordi han liker det som allerede fungerer i klubben. Spillestil og klubbkultur er i så måte det viktigste. Det BB og hans glade kumpaner har gjort er å dyrke det offensive og energiske. Innbitt og humørfylt fotball utført av spillere med sterkt samhold. Slik ønsker jeg meg at det fortsetter lenge, lenge. Det er med slik grunnholdning i klubben og laget at jeg har likt meg aller best som tilskuer og supporter gjennom flere år enn jeg liker å telle. I diskusjonen om HVEM her inne så ser jeg at min favoritt som styreleder, Maaseide, blir nevnt. Brede H. Hadde vært perfekt, ihvertfall på papiret, men det blir ikke i denne omgang. Hva så med Leif Gunnar Smerud ? Lokal men har vært ute og fartet, ikke en av "good ol' boys" som tar med seg kulturen fra år med ørkenvandring, stort nettverk via landslagene, viste bra teft på hvem som duger da han satte opp Nødlandslaget. Om han i tillegg får hjelp av psykologifaget sitt til å finne ut av det med de andre i klubben så kanskje...?

Veldig enig med deg. Det må være en som forstår Viking og regionen. Ikke en som vil endre til noe han står for og liker. Derfor ønsker jeg meg en lokal person. For det er ganske så klart hva vi liker i Stavanger og slik har det jo faktisk vært siden første gang Benny kom. BB hentet det tilbake og det fungerte med engang. 

Spillestil, klubbkultur, måte å framstå på, offensiv og underholdende fotball. Ikke noe balltrilling for balltrillingens skyld, men gå i angrep med engang man har muligheten.

Dette er en treners jobb, men en sportsdirektør må stå for disse prinsippene og faktisk veilede en trener i så måte hvis det blir trenerbytte. Det er det sportsdirektøren blir ekstremt viktig til, holde den blå linjen til Viking. Kontinuitet i måte å utvikle klubb og lag.

Jeg har og tenkt på Smerud. Flink, skolert og har mange av de riktige egenskapene. Gikk skolen i FC København, satte Hønefoss på kartet. Første han gjorde der var å bygge om garderoben slik at alle så alle. Samhold var viktig for Smerud og det ga resultater. Vi ser alle hvor klubben gikk etter at Smerud måtte gå derfra.

Spørsmålet er om han vil flytte "hjem". Har vel bodd borte i ca 20 år nå. Vet heller ikke om hans trener ambisjoner er lagt på is. Han er tross alt en rutinert trener som bare er 43-44 år gammel. Han har langt lengre CV en Aarsheim og Jensen og er i en alder midt mellom de.

Men et godt tips. Kan jo også være han blir en kandidat som ny hovedtrener hvis Jensen og Aarsheim må gå.

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
25.02.21 17:51
MartinSande: Stille som i grava både på twitter og i media ellers. Hadde vært flott med noen navn før helga....

Så rolig som det har vært etter treningsoppstart i slutten av januar kan jeg ikke huske det har vært før. Det jobbes i det stille og det er spesielle tider. Men det skaper ikke akkurat entusiasme. Det er jo såvidt vi vet at de faktisk trener. Litt over 1 måned til seriestart, hvem skulle trodd det.

Kopteff

Innlegg: 9
Kopteff
25.02.21 20:16

Syns ofte Viking har havnet i situasjoner hvor overgangene/overgangsplanene deres blir offentlige før det er sikkert i det hele tatt. Sånn sett foretrekker jeg dette, at man ikke har lekkasjer, men de trenger definitivt å få til et par gode signeringer for at godviljen skal fortsette.

 

(Innlegget ble redigert 25.02.21 20:18)

Rantanplan

Innlegg: 114
Rantanplan
25.02.21 21:48
DonW: Det BB og hans glade kumpaner har gjort er å dyrke det offensive og energiske. Innbitt og humørfylt fotball utført av spillere med sterkt samhold

Pysj. Jeg husker Bjarne lenger tilbake enn det. Han var rett mann på rett plass til rett tid når klubben trengte det som mest. Og det vil jeg alltid gi ham honnør for.

Men å lage mannen til en trenerguru går jeg ikke med på. Får meg er det Benny, Benny, Knapp, Scouen.

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
25.02.21 21:57
Rantanplan: Pysj. Jeg husker Bjarne lenger tilbake enn det. Han var rett mann på rett plass til rett tid når klubben trengte det som mest. Og det vil jeg alltid gi ham honnør for. Men å lage mannen til en trenerguru går jeg ikke med på. Får meg er det Benny, Benny, Knapp, Scouen.

Dette var vel ingen rangering av BB og andre trenere?

BB er helt der oppe de siste 30 årene. Han er foran mange store trenernavn i min bok.

happydeathsuite

Innlegg: 15986
happydeathsuite
26.02.21 16:36

Ser Viking støttar Tromsø i å oppfordra NFF til boikott av Qatar-VM. Skulle jo berre mangla, men positivt likevel.

siggi76

Innlegg: 3452
siggi76
26.02.21 16:46
happydeathsuite: Ser Viking støttar Tromsø i å oppfordra NFF til boikott av Qatar-VM. Skulle jo berre mangla, men positivt likevel.

Her er jeg dundrende uenig!

Moralen i Qatar og slaveriet de bedriver i aparteidstaten er umenneskelig, men det er hverken NFF eller norske klubber som har valgt å arrangere VM der. Hvorfor skal norske klubber og norske spillere straffes for at FIFA er korrupt. Blir det VM i Qatar, så håper jeg Norge blir med. Da får man heller sørge for en politisk markering under åpningsseremonien eller i forbindelse med kampene som viser hva Norge og Europa mener om slavestaten. 

siggi76

Innlegg: 3452
siggi76
26.02.21 16:47

Har noen hørt flere rykter om de to spillerne viking jakter? 

clavin

Innlegg: 33743
clavin
26.02.21 17:34
happydeathsuite: Ser Viking støttar Tromsø i å oppfordra NFF til boikott av Qatar-VM. Skulle jo berre mangla, men positivt likevel.

Hvis en boikott skal ha noe som helst for seg må flere, og adskillig større nasjoner enn Norge gjøre dette. Om Norge alene boikotter så vil ingen en gang registrere det, så hva er vitsen, utover å piske seg selv?

Norge har forsåvidt boikottet mange mesterskap de siste årene, blant annet alle fotball-VM siden 1998. Om man skal ofre seg "igjen", så bør det helst ha litt mer kraftfull effekt enn at myggen Norge alene skal ofre seg og "vise" vei. 

Nå bryr ikke jeg meg så mye om verken det norske landslaget eller VM, men vet at mange har våte drømmer om dette. Om disse skal fratas drømmene sine så bør det i det minste ha en hensikt utover symbolikk.

Tjaaah

Innlegg: 34177
Tjaaah
26.02.21 18:49

Bjarne Berntsen er visst en av de man vurderer som sportssjef i Brann. Hvor mye rakner det for dere hvis det skulle skje?

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
26.02.21 18:57
Tjaaah: Bjarne Berntsen er visst en av de man vurderer som sportssjef i Brann. Hvor mye rakner det for dere hvis det skulle skje?

Den er ikke grei i det heletatt. Det vil være et ballespark av dimensjoner og viser inkompetansen Viking har vist siste månedene.

TAdams6

Innlegg: 39580
TAdams6
26.02.21 19:03
clavin: Hvis en boikott skal ha noe som helst for seg må flere, og adskillig større nasjoner enn Norge gjøre dette. Om Norge alene boikotter så vil ingen en gang registrere det, så hva er vitsen, utover å piske seg selv?

Helt enig. Blir det snakk om boikott fra store nasjoner så må vi henge oss på. Men å lede an og ekskludere oss selv mens resten av verden spiller fotball blir bare helt feil.

I ishockey gikk hovedsponsoren Skoda ut og sa dette i januar
"Bilmerket Skoda kommer med en klar beskjed på Twitter om at de vil trekke seg fra å sponse verdensmesterskapet i ishockey - dersom det avholdes i Hviterussland."

Resultatet ble at bare dager etter at Skoda kom med dette så ble Hviterussland trukket som medarrangør av VM som skal spilles før sommeren i år.

Det må slike midler til for å skape blest. Om Norge går foran så er det ingen som vil merke det 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg