Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 29978
14.01.17 17:17
odtj: . Bringaker som backup,

Vil vel heller si Bringaker inn siste 20 minuttene, forutsatt at dere finner en bedre spiss enn Pedersen. Han MÅ levere bedre enn ifjor.

odtj
odtjInnlegg: 3540
14.01.17 17:32

Ja, blir nok mye av det. Backup i den forstand at jeg tror det vil være 2 spisser foran i køen hvis vi henter Tommy H fra Godset. Han er like bra som dansken, og mye mer lovende. Nigerianeren har jeg tro på. Han har kvaliteter, skader og tilpassing satt han tilbake. Kan bli hans år. 

odtj
odtjInnlegg: 3540
14.01.17 17:34

Gorgi tror du ikke vi selger Haugen nå? Regner både han og Mets som tapt. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6865
14.01.17 17:36

Jeg tror begge spiller i Viking når serien starter. Har ingen info om det ene eller andre. Bare min tro.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45392
14.01.17 18:25
BigGeorge: Bringaker, ingen som tror på han? og Ryerson ? Flaska er åpenbart halvtom i Stavanger, ikke halvfull.

Ryerson kommer garantert til å spille mye.

Nevi
NeviInnlegg: 8991
14.01.17 23:58
Kristwic7: Ryerson kommer garantert til å spille mye.

Føler selv at Ryerson er etablert i Viking. Synes at det ikke er mange i tippeligaen som er bedre å høyrebacken, til tross for sin unge alder. Men det spørs selvsagt litt hvor Danielsen kommer til å evt spille.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
15.01.17 00:00

Ser på Pedersen som en med større potensiale enn Bringaker. Bringaker brakte høy energi og lite fotballforståelse til bordet. Ble veldig skuffet når han startet kamper. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6865
15.01.17 00:09

Fygaren:"Ser på Pedersen som en med større potensiale enn Bringaker. Bringaker brakte høy energi og lite fotballforståelse til borde"

----------

Her er jeg enig. Pedersen er en smart spiller og en god avslutter. Han har hvertfall vist det på trening, så jeg tror han har mer inne enn han har fått vist i kamp.

Det som kan bli spennende denne sesongen er at Burchnall mener at Udo er enda litt hvassere når det gjelder avslutninger. Også at han kom tilbake fra ferie særdeles veltrent og klar for ny sesong.

(Innlegget ble redigert 15.01.17 00:11)

Gorgi
GorgiInnlegg: 6865
15.01.17 00:22

Nevi:"Føler selv at Ryerson er etablert i Viking. "

----------

Håper Ryerson fortsetter utviklingen fra sist sesong og gjør h.backen til sin.Danielsen kan vikariere ved eventuelle skader/suspensjoner.

Ernemann inn betyr ikke at han spiller 30 kamper i sesongen, så jeg mener Danielsen og nevnte må gjøre opp om en plass sentralt på midtbanen, sammen med Abdi.

Vi har også Kleppa som forhåpentligvis kan melde seg på med en god og skadefri sesongoppkjøring.

 

Nevi
NeviInnlegg: 8991
15.01.17 00:26
Gorgi: Vi har også Kleppa som forhåpentligvis kan melde seg på med en god og skadefri sesongoppkjøring.

Hvor er Kleppa sin posisjon på banen. Har vel hatt ett innhopp eller to  i tippeligaen. Ellers er han ett ubeskrevet blad for min del.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6865
15.01.17 00:30

Nevi:"Hvor er Kleppa sin posisjon på banen."

-----------

Han er helst sentral midtbanespiller, selv om de korte innhoppene han har hatt har vært i andre possisjoner.

Han blir vurdert som en moderne midtbanespiller med fart og kan passere ledd hos motstanderen med ballen i beina. Spennende type hvis han holder seg skadefri.

Nevi
NeviInnlegg: 8991
15.01.17 00:33
Gorgi: Han blir vurdert som en moderne midtbanespiller med fart og kan passere ledd hos motstanderen med ballen i beina. Spennende type hvis han holder seg skadefri.

Oki. Har de innad i Viking tro på at Kleppa vil være en fremtidens mann i Viking; du som er i mye kontakt med de sportslige :)

Gorgi
GorgiInnlegg: 6865
15.01.17 00:35

Nevi:"Har de innad i Viking tro på at Kleppa vil være en fremtidens mann i Viking"

-------

Det har de utvilsomt :)

odtj
odtjInnlegg: 3540
15.01.17 01:01
Fygaren: Ser på Pedersen som en med større potensiale enn Bringaker. Bringaker brakte høy energi og lite fotballforståelse til bordet. Ble veldig skuffet når han startet kamper.

Pedersen er vel et ferdig produkt, i den forstand at det vi så er vel også det vi får også fremover spillemessig. Han kan selvsagt plutselig begynne å treffe mål med avslutningene sine. Noe som ville vært gledelig. Han er 25 år og ikke i samme grad ung, uerfaren og i utvikling, slik Bringaker er. Vi får se hva vi får denne sesongen fra disse.

Pedersen hadde aldri fått kontrakt med Ipswich Town. Således når han aldri Kieffer Moore til knærne.) Det er et empirisk faktum.

(Innlegget ble redigert 15.01.17 01:03)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45392
15.01.17 01:32
Nevi: Føler selv at Ryerson er etablert i Viking. Synes at det ikke er mange i tippeligaen som er bedre å høyrebacken, til tross for sin unge alder. Men det spørs selvsagt litt hvor Danielsen kommer til å evt spille.

Absolutt, etter min mening den beste unge høyrebacken i ligaen. 
Også en som tørr å si ifra til lagkameratene
Danielsen synes jeg var ganske bra på midten og håper han fortsetter der neste år fremfor som høyreback hvor han er begrenset.

(Innlegget ble redigert 15.01.17 01:36)

ExtremeFan
ExtremeFanInnlegg: 1171
15.01.17 12:50

Kan ikke se annet at det kommer en til midstopper inn før sessongen starter, nå skal vel franskmannen fra 2.divisjon trene med laget fra om med mandag ? Tipper det blir noe ala den typen eller en kontraktløs spiller litt lenger ned i det Engelske ligasystemet. Forsvinner Haugen og/eller Mets er forsvarer vårt noe av det tynneste i hele TL, så regner med de som sitter borte i Jåttå har en plan rundt det hele. 

Kanskje det blir noen av disse ? 

Leo Chambers tidligere West Ham U23

Tom Kennedy med en fortid fra 2010-2012 i Leicester ( kanskje Ian vet om han ?)

Aziz Deen-Conteh tidligere Chelsea unggutt, prøvd seg i Hellas og England uten det store hellet til nå.

Recce Warbara, kan bleke så og si alle rollet i forsvaret. 

Stephen Arthurworrey - Unggutt (1994) som ble fristilt fra Fulham i sommer, her bør Hangeland kunne være behjelpelig.

 

 

 

helvis
helvisInnlegg: 14949
15.01.17 17:30
odtj: Pedersen er vel et ferdig produkt, i den forstand at det vi så er vel også det vi får også fremover spillemessig. Han kan selvsagt plutselig begynne å treffe mål med avslutningene sine. Noe som ville vært gledelig. Han er 25 år og ikke i samme grad ung, uerfaren og i utvikling, slik Bringaker er. Vi får se hva vi får denne sesongen fra disse.

Mye fotball i Pedersen, det er ikke vanskelig å se. Som Bringaker var fjoråret første sesong på dette nivået. I motsetning til Bringaker hadde dog Pedersen mye press på seg. Han skulle ta nivået med en gang og være målscoreren vår. Tror vi har sett langt i fra det beste fra Pedersen til nå. Og jeg synes han var helt ok i fjor. 

Med Bringaker referer jeg til det Fygaren skrev. Han ble avslørt ganske fort da han fikk starte. Fremdeles veldig ung så han kan selvsagt motbevise meg. Men jeg synes det er klasseforskjell på de to. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37565
15.01.17 18:09
odtj: Pedersen er vel et ferdig produkt, i den forstand at det vi så er vel også det vi får også fremover spillemessig. Han kan selvsagt plutselig begynne å treffe mål med avslutningene sine. Noe som ville vært gledelig. Han er 25 år og ikke i samme grad ung, uerfaren og i utvikling, slik Bringaker er. Vi får se hva vi får denne sesongen fra disse.

Pedersen er et ferdig produkt ja, men han kan tilvenne seg nivået og dermed forbedre spillet sitt. Men i mine øyne burde han vært tilvennet etter et helt år. Det er ikke Pedersen jeg tror blir vår redning på spissplass, det er Udoh. Han må også heve seg, men han er ung og virker å ha mer spisskompetanse enn Pedersen.

Bringaker må brukes riktig.

Vi har egentlig 3 spisser som alle har mye å bevise og lite å slå i bordet med foreløpig.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22529
storteple
stortepleInnlegg: 9208
15.01.17 19:13

Gorgi: "Burchnall mener at Udo er enda litt hvassere når det gjelder avslutninger. Også at han kom tilbake fra ferie særdeles veltrent og klar for ny sesong."

 

Det lover godt. Det er ikke alle afrikanske spillere som kommer tilbake fra lang ferie hjemme og er bedre trent enn da de dro. La oss håpe dette betyr at han er særdeles motivert også. Vi trenger flere uromomenter, slik at Adegbenro ikke blir så lett å ta ut. Det er nok mye av grunnen til at han tapte seg utover i sesongen i fjor. Da abdullahi dro var det bare Samuel å passe på.

Udo og Pedersen på topp kan bli veldig bra. Den ene som en kraftig type som er kjip å møte, og den andre fotballklok. Det er ikke på topp jeg tror vi får problemer i år. Det er nok bredden. Det kan bli svært tøft når vi går inn i mai, som tradisjonelt inneholder mange kamper.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6865
16.01.17 16:06

Første treningsøkt for prøvespiller Jansen i dag.

Jeg var spent, og jeg tok turen og så treningen. Der var vanskelig å danne seg et bilde av ham allerede, men førsteinntrykket var at han er en fysisk robust spiller. Noe han også viste ved å vinne de to-tre hodeduellene han var innvolvert i.

Jeg kan se at det er noen forskjeller på treningene nå i forhold til sist sesongoppkjøring. Om det er Aarsheim som allerede setter sitt preg, skal jeg ikke si så mye om. Men ord som går igjen fra ham er tempo og kvalitet. Øvelsene det er lagt opp til skal gå hurtig, og det skal gjøres med kvalitet.

Siste 20-25 minuttene ble de delt i to lag på redusert bane. Troppen er ikke stor nok til å spille 11 mot elleve (Kronberg og Skimmeland deltok ikke i dag).

Gult lag besto av Wichne, Mets, Ryerson, Danielsen, Ernemann, Sale, Pedersen, Bytyqi, og Udo. De vant kampen 3-0 mot Austbø, Jansen, Haugen, Martinsen, Kleppa, Haukås, Michalsen, Abdi, Adegbenro og Bringaker. Målscorere var Sale, Bytyqi og Ryerson.

Det var godt trykk i spillsekvensen der jeg syntes Ryerson og Bytyqi viste best igjen på gult lag, mens Haugen og Adegbenro var hakket bedre enn de andre på blått lag.

(Innlegget ble redigert 16.01.17 16:08)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45392
16.01.17 16:54
Gorgi: Det var godt trykk i spillsekvensen der jeg syntes Ryerson og Bytyqi viste best igjen på gult lag, mens Haugen og Adegbenro var hakket bedre enn de andre på blått lag.

Godt å høre at ZymZym er på gang igjen.. Men kjipt at ikke Viking heller kan få til en lånedeal på en stopper når de ikke har råd til å kjøpe noen.
Det burde man faktisk fått til nå.

Ingebretsen
IngebretsenInnlegg: 261
16.01.17 17:38

SA burde byttet ut Stig Nilssen med Gorgi. Mye mer kvalitet over va du beriker debatten her med. Takk for god info.

(Innlegget ble redigert 16.01.17 17:39)

odtj
odtjInnlegg: 3540
16.01.17 18:34

Moore om tiden i Viking (og andre ting). https://www.youtube.com/watch?v=Ym56SKJv14Q

helvis
helvisInnlegg: 14949
16.01.17 18:34
Kristwic7: Godt å høre at ZymZym er på gang igjen.. Men kjipt at ikke Viking heller kan få til en lånedeal på en stopper når de ikke har råd til å kjøpe noen.
Det burde man faktisk fått til nå.

Jeg har mast om mer lån i årevis. Funket bra for klubber som Godset og Stabæk. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37565
16.01.17 18:36
Gorgi: Det var godt trykk i spillsekvensen der jeg syntes Ryerson og Bytyqi viste best igjen på gult lag, mens Haugen og Adegbenro var hakket bedre enn de andre på blått lag.

Takk for god info om dagens trening. Hvem som er best i dag betyr lite egentlig, men det er jo godt å høre at det var bra trøkk og at Aarsheim var opptatt av tempo og kvalitet. Det er musikk i mine øre.

Jansen får vise seg fram, men var det andre prøvespillere? Denne 16-åringen fra Stryn, var han med?

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37565
16.01.17 18:38
helvis: Jeg har mast om mer lån i årevis

Utifra hva Burchnall uttalte for en stund siden så ønsker han ikke å utvikle spillere for andre og dermed er lån noe de ikke vurderer.

Forstår han vil utvikle spillere selv, men det må ikke gå på bekostning av et for dårlig lag. Ja takk begge deler mener jeg. 

helvis
helvisInnlegg: 14949
16.01.17 18:43
TAdams6: Utifra hva Burchnall uttalte for en stund siden så ønsker han ikke å utvikle spillere for andre og dermed er lån noe de ikke vurderer. Forstår han vil utvikle spillere selv, men det må ikke gå på bekostning av et for dårlig lag. Ja takk begge deler mener jeg.

Enig. Vi er ikke en posisjon hvor vi kan være for prinsippfaste. Spesielt ikke om det går ut over det sportslige.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37565
16.01.17 18:45
helvis: Enig. Vi er ikke en posisjon hvor vi kan være for prinsippfaste. Spesielt ikke om det går ut over det sportslige.

Ser Johan Selvig har skrevet om akkurat dette i dag.

Synes han skriver mye fornuftig også i dag.

Nevi
NeviInnlegg: 8991
16.01.17 20:06
Gorgi: Jeg var spent, og jeg tok turen og så treningen. Der var vanskelig å danne seg et bilde av ham allerede, men førsteinntrykket var at han er en fysisk robust spiller. Noe han også viste ved å vinne de to-tre hodeduellene han var innvolvert i.
Jeg kan se at det er noen forskjeller på treningene nå i forhold til sist sesongoppkjøring. Om det er Aarsheim som allerede setter sitt preg, skal jeg ikke si så mye om. Men ord som går igjen fra ham er tempo og kvalitet. Øvelsene det er lagt opp til skal gå hurtig, og det skal gjøres med kvalitet.
Siste 20-25 minuttene ble de delt i to lag på redusert bane. Troppen er ikke stor nok til å spille 11 mot elleve (Kronberg og Skimmeland deltok ikke i dag).
Gult lag besto av Wichne, Mets, Ryerson, Danielsen, Ernemann, Sale, Pedersen, Bytyqi, og Udo. De vant kampen 3-0 mot Austbø, Jansen, Haugen, Martinsen, Kleppa, Haukås, Michalsen, Abdi, Adegbenro og Bringaker. Målscorere var Sale, Bytyqi og Ryerson.
Det var godt trykk i spillsekvensen der jeg syntes Ryerson og Bytyqi viste best igjen på gult lag, mens Haugen og Adegbenro var hakket bedre enn de andre på blått lag.

Alltid fornøyelig å lese din oppsummering av treningen som du har vært på :)

Klikk for å gå tilbake til toppen