Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
helvis
helvisInnlegg: 14949
03.04.17 21:07
happydeathsuite: Synst heller ikkje Danielsen hadde sin beste kamp i dag.

Nei det synes ikke jeg heller. For å si det sånn, Abdi var en god del bedre. 

storteple
stortepleInnlegg: 9208
03.04.17 21:08

Happydeathsuite: "Om me ikkje hadde klart å komma til dei sjansane, så hadde det blitt eit endå tøffare år. Det er ikkje personleg meint, altså, men du har vel ikkje for vane å vera den mest positive av oss her inne."

Joda, men frykter nok at vi må gjenleve det som ofte var kampbildet i fjor. Da var det også en gjenganger at vi skapte enorme sjanser uten å få mål, og så fikk vi et tåpelig mål i mot og klappet sammen. Som i dag. 

Er alltid mye "tenk om" med Viking. Tenk om vi hadde hatt marginene med oss i dag? Tenk hva det hadde betydd for Pedersen om han fikk puttet mot slutten der? Er en slitsom tilværelse. 

Tar det ikke personlig om du oppfatter meg som negativ, men litt overrasket blir jeg. Føler meg ganske midt-på-treet av folk her inne. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22535
03.04.17 21:09

Samuel - Appiah - Zymer

Kan bli dynamitt 

Nevi
NeviInnlegg: 9008
03.04.17 21:12
helvis: Han ble vel operert i desember og har hanglet

Kom helt klart på etterskudd i forhold til oppkjøringen ja. Ryerson  har ikke spilt så mye på backen i vinter men føles nå som ett mye tryggere valg.
Men kampformen kommer forhåpentligvis snart tilbake.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15382
03.04.17 21:15
storteple: Tar det ikke personlig om du oppfatter meg som negativ, men litt overrasket blir jeg. Føler meg ganske midt-på-treet av folk her inne.

Synst ikkje du er negativ. "Misforstå meg rett", som dei seier. Berre ikkje blant oss evig blåaugde. :)

Skjønar kva du meiner, men er ikkje like bekymra. Dette såg betre ut enn me har gjort på mange år, etter mi meining. Speler me som dette i kvar kamp, så blir det langt unna nedrykksstrid. Det er eg rimeleg trygg på.

Nevi
NeviInnlegg: 9008
03.04.17 21:16
fotballidiot2: Samuel - Appiah - Zymer
Kan bli dynamitt

Håper Michaelsen fortsetter utviklingen og holder seg skadefri.

Liker tanken med Michaelsen til høyre. Zymer som utfordrer innover fra venstekanten. Og Samuel i tierrollen.
Mangler i hvert fall ikke på teknikk, kreativitet og fart da.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15382
03.04.17 21:17

Likte det eg såg av Ryerson i dag. Blir av og til litt mykje armar og bein på han, men han er god til å komma i posisjon, hadde to store nesten-sjansar og var i evig returposisjon på headingar på dødball. Lovande.

jesman2
jesman2Innlegg: 17614
03.04.17 21:20
happydeathsuite: Likte det eg såg av Ryerson i dag. Blir av og til litt mykje armar og bein på han, men han er god til å komma i posisjon, hadde to store nesten-sjansar og var i evig returposisjon på headingar på dødball. Lovande.

For ikke å glemme den defensive jobben. Veldig viktig å stå høyt noen ganger, og sette trykk etter vi har angrepet. Fin kamp fra Ryerson i dag.

storteple
stortepleInnlegg: 9208
03.04.17 21:23

Happydeathsuite: "Skjønar kva du meiner, men er ikkje like bekymra. Dette såg betre ut enn me har gjort på mange år, etter mi meining. Speler me som dette i kvar kamp, så blir det langt unna nedrykksstrid. Det er eg rimeleg trygg på."

Rett etter kamp er jeg som regel alltid surmaga, og kona unngår meg (såfremt vi har tapt, selvsagt). Men det går fort over, og jeg er som regel alltid optimist før kamp. Så også i dag. 

Jeg klarer også å se at Viking har et helt annet tenningsnivå, og en offensiv vilje vi ikke har sett på svært lenge (2007?). Og det også på bortebane. Men vi MÅ score flere mål. Jeg er redd Vikingspillerne ikke er robuste nok psykisk til å ikke få betalt for innsatsen. Og om den forsvinner har vi ikke mye igjen å rutte med i år. 

Skal vi få publikum tilbake for å bedre økonomien må vi snu dette mønsteret som folk kjenner igjen som "typisk Viking". Da må vi begynne å score mål når vi skaper så enorme sjanser. Det mønsteret brøt vi ikke i dag. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22535
03.04.17 21:38

Gud det irriterer meg at Samuel ble syk. Denne kampen hadde vi vunnet med ham istedenfor Haukås. Då hadde vi fått en pangstart på sesongen og optimisme

helvis
helvisInnlegg: 14949
03.04.17 21:42
storteple: og jeg er som regel alltid optimist før kamp. Så også i dag.

Kanskje det har noe med dette å gjøre. Mitt inntrykk er at de som ofte er mest optimister før blir mest skuffet etter når det går skeis. 

storteple
stortepleInnlegg: 9208
03.04.17 21:58

Jeg er definitivt ikke blant de største optimistene. Jeg tenker heller ikke at denne bør vi vinne. Men jeg tenker at her kan vi fint ta poeng, med litt flyt. Så starter vi kampen bra og forventningene bygger seg opp. Og så kommer vi så nærme, men står igjen med null. Selv om vi burde hatt minst ett, kanskje også alle 3. 

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6887
03.04.17 22:10

Bra at vi klarer å produsere en del sjanser uten Samuel.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45394
03.04.17 22:19

Kronberg svak igjen,Ryerson inn på back. Zym zym meget bra i dag, sa jo at en god oppkjøring gjør underverker.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37582
03.04.17 22:26

Oppløftende førsteomgang, skuffende andreomgang.

Mye slurv ødela. Men innsatsen er det ingenting å si på. Det jeg likte best med dagens kamp er at vi angrep med mange spillere. Vi var ofte 4-5 spillere inne i boksen når vi avsluttet. Fortsetter vi med dette så får vi etter hvert mange mål. Vi har ikke vært så flinke til å fylle på med folk i feltet siden 2007 når Rösler var her.

Zymer hadde en god omgang, i dag hadde han også gode avleveringer og smarte bevegelser. Langt mer direkte i stilen, mer av det.

Vi sliter på høyrebacken, men er det fordi han er alene eller fordi Kronberg ennå sliter med formen etter operasjonen? Haugen hadde Haukås til å hjelpe, Kronberg hadde Zymer. Nå var Finne veldig god, var vel egentlig bare han som lagde problemer for Kronberg. Han ble alene mot han og venstrebacken til Vålerenga. Dette må skjerpes.

Appiah var god, veldig god under vanskelige forhold. Bommen til Pedersen er nesten utilgivelig. Han bare graver seg lenger og lenger ned i sumpen som upopulær og innefektiv.

Synes Shroot viste gode tendenser og Haukås absolutt gjorde en god innsats.

Kjipt å tape mot Vålerenga, men mye positivt å ta med seg til neste kamp.

odin
odinInnlegg: 23478
03.04.17 22:31
fotballidiot2: Då hadde vi fått en pangstart på sesongen og optimisme

Eg blei litt optimist av førsteomgangen eg. Og av at me ikkje knakk saman, men kom tilbake, sette Vålerenga under press og skapte sjansar på slutten. Sjølv om dei kvitkledde blei dyktig slitne. 

Det blir godt å få Samuel tilbake.

Ledger kom bra frå det, Ryerson kom bra frå det, Zymer er verkeleg på gang og Appiah ser ut til å vere eit funn.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20575
04.04.17 00:05
fotballidiot2: Gud det irriterer meg at Samuel ble syk. Denne kampen hadde vi vunnet med ham istedenfor Haukås. Då hadde vi fått en pangstart på sesongen og optimisme

Først var han skadet, så ble han syk. Det er slik at overgangsvinduet er stengt i alle land nå? Sånn at det ikke bare er en unnskyldning fordi han nærmer seg ny klubb?

Wiggum
WiggumInnlegg: 20575
04.04.17 00:08

Jeg ble positivt overrasket over Viking. 1.omgang er totalt sett godt gjennomført og vi hadde kanskje fortjent å lede også. 2.omgang ble en nedtur med baklengsmål og Vålerenga best, men positivt at Viking klarer å reise seg mot slutten At Pedersen ikke scoret er utrolig.

Jeg er fornøyd med det spillemessige i store deler, men er redd vi kommer til å få en del slike kamper i år. Der vi er fullt på høyde, men taper med ett mål. Rett og slett fordi vi ikke har målscorere i laget. Forhåpentligvis kan Appiah vise seg å være det.

I den andre enden gjorde Iven flere gode redninger, men scoringen er rett og slett svakt keeperspill. Han er nødt til å luke vekk de feilene hvis vi skal ta nok poeng i år.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45394
04.04.17 00:09
Wiggum: men scoringen er rett og slett svakt keeperspill.

Mets tar heller ikke ut mann i feltet da.. Ballwatcher som bare det.
Men gir denne til Austbø ja, han kan hoppe han og. 

Wiggum
WiggumInnlegg: 20575
04.04.17 00:25

Forøvrig må jeg gjenta igjen hvor merkelig jeg synes det var å se Abdi i Vålerenga-drakten. Han har ladet opp og trent seg opp til denne kampen i flere måneder, så ender det opp med at han spiller den for motstanderlaget. Var det ikke mulig å få til en deal om at han ikke skulle spille første kamp siden det var mot Viking?

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3327
04.04.17 05:46

Du vet du kan skifte navn storteple?

Surteple hadde passet til deg.

Tulling

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3327
04.04.17 06:17

Kanskje Pedersen skulle hatt en mental trener. Synes han bommer på mål når det er forventet at han burde kunne treffe målet

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22535
04.04.17 08:14
SteffenKristensenVFK: Kanskje Pedersen skulle hatt en mental trener.

Det bør han garantert ha. Lett å se at selvtilliten ikke akkurat er på topp.

odin
odinInnlegg: 23478
04.04.17 08:21
Wiggum: Jeg ble positivt overrasket over Viking. 1.omgang er totalt sett godt gjennomført og vi hadde kanskje fortjent å lede også. 2.omgang ble en nedtur med baklengsmål og Vålerenga best, men positivt at Viking klarer å reise seg mot slutten At Pedersen ikke scoret er utrolig.

Det viser at resultatet, måten me spelte på i slutten av omgangen og innsatsen har mykje å seie for totalinntrykket. For første halvdel av omgangen hang me i stroppene. Halvvegs i omgangen tvitra eg at me skulle vere glade om me fekk med oss eitt poeng frå Ullevål. Vålerenga skapte eit par sjansar og mange nestensjansar.

Men Viking-spelarane kjempa som løver, og det var godt å sjå. Det betalte seg også i form av at me kom oss høgare i banen og skapte sjansar. Kun marginar imot gjorde at me ikkje leia kampen til pause.

storteple
stortepleInnlegg: 9208
04.04.17 10:16
SteffenKristensenVFK: Du vet du kan skifte navn storteple? Surteple hadde passet til deg. Tulling

I alle dager...

Hva er dette for noe?

zetta
zettaInnlegg: 11754
04.04.17 13:54

Puh, DEt var godt for VIF at ikke Samuel spilte.

 Viking viste endel bra, men det var to ting. For det første effektiviteten. For det andre virket det som et par av spillerne ikke var vant med tempoet. De fikk kanskje mindre tid enn de var vant med.

 Men det går seg nok til. Det viktigste med første runde er tendensene i spillet og utviklingen fremover. Det kan bli bra.

Goldduck98
Goldduck98Innlegg: 102
04.04.17 16:49

Blir samuel klar til tromsø kampen? 

odin
odinInnlegg: 23478
04.04.17 19:30
Goldduck98: Blir samuel klar til tromsø kampen?

Ja, han trente i dag.

Nevi
NeviInnlegg: 9008
05.04.17 19:42
odin: Ja, han trente i dag.

Sto i gårsdagens SA at det var ca 50 % sjanse for at Samuel spiller. Kjenner fortsatt litt til lysken.
Men tipper at han løper ut på stadion i morgen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45394
05.04.17 19:55

Synd Viking ikke hentet Mortensson når man først raidet S08.

Klikk for å gå tilbake til toppen