Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TAdams6
TAdams6Innlegg: 37597
18.04.17 21:02
Fygaren: Har ellers lyst til å ha historietime med de unge spillerne og fortelle om Magnus Svensson og andre helter. Ryerson ble helt fraværende i blikket når jeg nevnte Turbo til ham

Skremmende. Nå er han ikke fra Rogaland, men allikevel. 

Nevi
NeviInnlegg: 9038
18.04.17 21:27
TAdams6: Skremmende. Nå er han ikke fra Rogaland, men allikevel.

Har vært noen slike eksempler av norske unge fotballspillerer.

Blant annet mener jeg at Joshua King ikke visste hvem Tom Lund var.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
18.04.17 21:40
TAdams6: Skremmende. Nå er han ikke fra Rogaland, men allikevel.

Han var to år gammel når Turbo herjet i Stavanger. Turbo var før Youtube-tiden. Det er egentlig høyst forståelig. Om noen hadde nevnt Olav Nilsen til meg når jeg var 19 kan det godt tenkes at mitt blikk hadde vært noe blankt det også. Det må en desverre bare leve med. En blir bare litt skuffet når en spør slikt og en forstår at en eldes mer og mer. 

clavin
clavinInnlegg: 32441
18.04.17 21:53

Jeg ser ingen grunn til å bli sjokkert over at unge spillere ikke vet hvem Magnus Svensson er. Det er allmennkunnskap å vite hvem Reidar Kvammen og Svein Kvia er. Kanskje også Gunnar Aase og Thomas Pereira. Turbo er ikke i nærheten av å være i denne kategorien.

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6889
18.04.17 21:57
Fygaren: Turbo

Spør han om Mame Niang neste gang!

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
18.04.17 22:15
Fygaren: Ja? Ingen bestrider dette. Det er fremdeles ikke samme rolle som den Wiggen innehar. Skal du begynne å sammenlikne hans arbeid basert på det Østenstad hadde av ressurser også? For det er samme greie.

Er han sportsdirektør? Jeg trodde han var ansvarlig for talentarbeidet.
Tar jeg feil så kan du gjerne fortelle hva han faktisk gjør.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
18.04.17 22:19
Kristwic7: Er han sportsdirektør? Jeg trodde han var ansvarlig for talentarbeidet.

Stillingsbeskrivelsen til Wiggen:

"Personen skal ha helhetlig fotballfaglig ansvar i Viking, lede Vikings utviklingsavdeling, være ansvarlig for klubbens spiller- og trenerlogistikk og være faglig kontaktperson lokalt og nasjonalt."

Goodchild og Kjell Inge Olsen hadde aldri en så omfattende rolle i Viking. Vi hadde heldigvis nok penger til å ha personer ensidig fokusert på talentarbeidet på den tiden. Det har vi ikke nå. 

Jeg er ellers enig i at en ikke har kommunisert det spesielt bra utad når det gjelder Wiggens arbeid i Viking, men denne sammenlikningen med GG og KIO (to personer forresten) når det er en person som skal gjøre denne jobben samt samme jobb som Østenstad gjorde, det blir rett og slett for dumt. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
18.04.17 22:21
Fygaren: Stillingsbeskrivelsen til Wiggen: "Personen skal ha helhetlig fotballfaglig ansvar i Viking, lede Vikings utviklingsavdeling, være ansvarlig for klubbens spiller- og trenerlogistikk og være faglig kontaktperson lokalt og nasjonalt." Goodchild og Kjell Inge Olsen hadde aldri en så omfattende rolle i Viking. Vi hadde heldigvis nok penger til å ha personer ensidig fokusert på talentarbeidet på den tiden. Det har vi ikke nå.  Jeg er ellers enig i at en ikke har kommunisert det spesielt bra utad når det gjelder Wiggens arbeid i Viking, men denne sammenlikningen med GG og KIO (to personer forresten) når det er en person som skal gjøre denne jobben samt samme jobb som Østenstad gjorde, det blir rett og slett for dumt.

Det var ikke meningen å sammenligne, men jeg synes KIO og GG burde fått fortsette med sin jobb med talentene. Tror heller ikke de var veldig dyre å ha. 
2 stk med høy faglig kompetanse når det gjelder talentarbeid.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
18.04.17 22:30
Kristwic7: Det var ikke meningen å sammenligne, men jeg synes KIO og GG burde fått fortsette med sin jobb med talentene. Tror heller ikke de var veldig dyre å ha.

Det var ikke meningen å sammenligne, samtidig som det var nettopp det du gjorde. Du var heller ikke spesielt begeistret over arbeidet som ble gjort av GG de siste årene.

Så jeg har vansker for å se at du faktsk har stort med innsikt i hvor mye KIO og GG fikk betalt for sitt arbeide. Det var en annen tid økonomisk når de signerte sine avtaler, spesielt for KIOs sin del. Men for all del, mot tro kan en ikke argumentere. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
18.04.17 22:37
Fygaren: Det var ikke meningen å sammenligne, samtidig som det var nettopp det du gjorde. Du var heller ikke spesielt begeistret over arbeidet som ble gjort av GG de siste årene. Så jeg har vansker for å se at du faktsk har stort med innsikt i hvor mye KIO og GG fikk betalt for sitt arbeide. Det var en annen tid økonomisk når de signerte sine avtaler, spesielt for KIOs sin del. Men for all del, mot tro kan en ikke argumentere.

Det hadde vært urettferdig å sammenligne GG sin jobb i Viking og Wiggen egentlig, for Wiggen har fått sparken de fleste plasser og GG har gjort en god jobb med ungdomsavdelingen i klubben.
Nå lyver du litt.. Jeg var ikke spesielt begeistret over arbeidet til GG som speider. 
Speider og jr/Viking2 trener vil jeg påstå er litt forskjellige ting.

Da kan kanskje du med din enorme innsikt fortelle om Viking fikk store økonomiske problemer pga KIO og GG sitt arbeid? 
De drev tross alt på med et arbeid som har gitt Viking endel a-lagsspillere fra ungdomsavdelingen.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
18.04.17 22:48
Kristwic7: Da kan kanskje du med din enorme innsikt fortelle om Viking fikk store økonomiske problemer pga KIO og GG sitt arbeid?

Det kreves ikke akkurat en Einstein for å se at elendige økonomiske resultater kan føre til at personer som slett ikke fortjener det må ta sin hatt og gå. Rett og slett fordi klubben ikke har råd til lønningsposene lengre. Det er ikke verre enn det.

I tilfellet KIO gikk han uansett på dagen, og dette var før dagens administrasjon satt med ansvaret. Det er faktisk to år siden, ganske nøyaktig. Viking ville på det tidspunktet ha ham med videre, men erstattet ham aldri. En lønningspost mindre var liksom helt ok. 

GG ble offer for nedskjæringene, og kjøpt ut av kontrakten sin. Det var billigere for klubben. Det var ellers ikke mitt eller andres arbeid hos min tidligere arbeidsgiver som førte dem ut i økonomiske problemer eller til blodrøde tall når oljekrisen traff Stavanger, men selv om en gjør et godt stykke arbeid er det ikke alltid nok. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
18.04.17 22:49
Kristwic7: Helt enig her, hvorfor har f.eks ikke Goodchild fått fyken ? Han får fanken meg nye roller istedet!! Slik jeg ser det er kompetanse høyst etterspurt i Viking i dag

Mye ros til hans egenskaper som spillerutvikler her. Dette innlegget er fra 2014. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
18.04.17 22:56
Fygaren: Mye ros til hans egenskaper som spillerutvikler her. Dette innlegget er fra 2014.

Jeg tok feil av han den gang, såpass skal jeg innrømme.

storteple
stortepleInnlegg: 9208
18.04.17 23:06

Huff.

LongView3
LongView3Innlegg: 3708
19.04.17 08:18
Fygaren: Mye ros til hans egenskaper som spillerutvikler her. Dette innlegget er fra 2014.

:-)))

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4373
19.04.17 09:37

Viking2 vant over Sandnes 2. 2-0 med scoringer av Skimmeland og Jacobsen. Der har Sale også med. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37597
19.04.17 09:55

Liker effekten av RBK kampen. Det er langt mer godsnakk om Viking etter det tapet enn det har vært på lenge. Et lag man kan støtte, et lag man kan være stolt av. 

Håper virkelig Burchnall greier å få laget til å framstå slik framover, det er medisinen til å få folk på kamp igjen.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4373
19.04.17 10:22

Når det de var så gode mot RBK må det gå ann å håpe og tro på seier mot Odd og Brann.

helvis
helvisInnlegg: 14949
19.04.17 15:14
TAdams6: Liker effekten av RBK kampen. Det er langt mer godsnakk om Viking etter det tapet enn det har vært på lenge. Et lag man kan støtte, et lag man kan være stolt av.  Håper virkelig Burchnall greier å få laget til å framstå slik framover, det er medisinen til å få folk på kamp igjen.

Veldig mye positivt fra mange folk. Regner med det ikke er mange som var på Rosenborg-kampen som velger å bli hjem istedenfor stadion på Odd-kampen. Men spørs vel samtidig hvor mange nye det kommer med nok et tap. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
19.04.17 15:49
helvis: Veldig mye positivt fra mange folk. Regner med det ikke er mange som var på Rosenborg-kampen som velger å bli hjem istedenfor stadion på Odd-kampen. Men spørs vel samtidig hvor mange nye det kommer med nok et tap.

Det er eneste gang jeg har nærmet meg noe som minner om "fornøyd" etter et tap (vel, var ok fornøyd når vi tapte returoppgjøret mot Sporting), men et hederlig nederlag mot Odd vil ikke aksepteres.

Vi har faktisk klart å få til en slags medgangsbølge etter en tapt fotballkamp, den fjerde i rekken, men for å faktisk klare å ivareta noe som minner om "goodwill" må vi vinne på søndag. 

Skal i møte vedrørende sosiale medier-strategi for Viking i morgen, har dere noen innspill dere ønsker å komme med? Kan ikke love at jeg tar dem opp om jeg er dypt uenig, men setter pris på det dere har å komme med likefullt. 

(Innlegget ble redigert 19.04.17 15:49)

zetta
zettaInnlegg: 11874
19.04.17 17:10
Fygaren: Vi har faktisk klart å få til en slags medgangsbølge etter en tapt fotballkamp, den fjerde i rekken, men for å faktisk klare å ivareta noe som minner om "goodwill" må vi vinne på søndag.

Det må forventes samme type spill og glød og innsats i neste kamp.

 Ellers får man bare håpe at spillerne er friske og raske. Da kan det bli en meget interessant kamp. men husk at Odd også kan være veldig seige i forsvar.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4373
19.04.17 17:45

Kjekt med glød å innsats men ennå kjekkere med poeng. Og glød å innsats i lengden vil ikke trekke folk om de ikke snart vinner. 

(Innlegget ble redigert 19.04.17 17:45)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37597
19.04.17 18:46
Winthrop15: Kjekt med glød å innsats men ennå kjekkere med poeng

Det trengs begge deler for å få folk tilbake på stadion. 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 8102
19.04.17 19:27
Winthrop15: Der har Sale også med.

Sale var forøvrig ganske usynlig på høyrekanten den tiden han spilte. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4373
19.04.17 22:07

Hvem utmerket seg? Hørte Sandnes Ulf2 skal være ett bra lag?

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3328
20.04.17 11:01

Angående tilskuere på Viking stadion. Molde og Sogndal har omtrentlig 30-40% av kommunenes befolkning som tilskuere på hjemmekampene dems. Tenk hvis Viking hadde hatt 5% av regionens befolkningen på kampene sine. La oss si at det bor 350.000 i vår region 5% av dette hadde gjort at stadion hadde blitt for liten. Ingenting er så vakkert som en full Vikingstadion. 

Hvis vi klarer å fortsette et slikt oppløftende spill som mot trønderne tror jeg vi kan klare å fylle stadion igjen

 

Det blir kanskje litt feil å sammenligne Sogndal og Molde med Viking. Tror det er mer alternativer til ting å gjøre i Stavanger, men vår vakre stadion viser jo potensialet til klubben. 

 

Gleder meg til søndag. Heia Viking

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3328
20.04.17 11:07

"Skal i møte vedrørende sosiale medier-strategi for Viking i morgen, har dere noen innspill dere ønsker å komme med? Kan ikke love at jeg tar dem opp om jeg er dypt uenig, men setter pris på det der"

Kanskje litt mer videoer av treninger?

Ellers så er Viking gode på sosiale medier. Snapchat har blitt meget bra etter Wichne tok over. Liker også at de kommer med Burchnalls ideer og meninger før og etter kamp. Ser at enkelte kapteiner er mer aktive og takker publikum etter kamper på eksempelvis twitter. Kanskje kapteinen kunne kommet med noen ord etter kamp? 

Takk for artiklene du lager for Viking på deres hjemmeside. Gode mann, hyller slike som deg

 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 8102
20.04.17 15:52
Winthrop15: Hvem utmerket seg? Hørte Sandnes Ulf2 skal være ett bra lag?

Må innrømme at jeg fulgte mest med på de lyseblå (som forøvrig har hatt et "generasjonsskifte" og ikke fremstår like sterke som i fjor)

Men jeg synes keeper Amund Wichne virket stødig. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21943
20.04.17 15:57
Fygaren: Kan ikke love at jeg tar dem opp om jeg er dypt uenig, men setter pris på det dere har å komme med likefullt.

Er ikke meningen å legge meg opp i noe som jeg absolutt ikke har noe med, men håper det er greit at jeg kommer med min mening uansett.

Du kan vel fungere som et `talerør` mellom ledelsen i klubben og supporterne på VGd og andre plasser nå, og da mener jeg at disse supporterne fortjener at du tar opp deres spørsmål/bekymringer/ønsker etc, uansett hvor uenig du måtte være i dem. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
20.04.17 16:02
Winthrop15: Hvem utmerket seg? Hørte Sandnes Ulf2 skal være ett bra lag?

De vil slite denne sesongen tipper jeg. Viking 2 og Bryne 2 er bedre.

Klikk for å gå tilbake til toppen