Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
25.05.17 20:30

De kan ikke skifte ut en hel spillertropp ledelsen i Viking har gått ut å sagt de har stor tro på. Da må de gjøre noe med IB som ikke klarer å få noe ut av det. På hvilken måte tyder dette på en fantastisk trener på sikt?

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 20:31
clavin: I såfall kan de bare vurdere spillernes posisjon i samme slengen. Hvis de ikke har forstått alvoret mer enn dette så kan de bare dra et visst sted.

Hvis man ikke bryr seg om klubben, hvorfor yte ekstra? Lønna kommer hver måned. Rykker man ned, så finnes det alltid andre beilere som kan betale det samme.

Jeg ser mye lokalfotball; hadde viking vært i nærheten av å vise samme innsats, glød og "passion" som 10 av 10 klubber i nærmiljøet viser, så hadde man vært med i trekningen av 3. runde.

Jeg skrev tidligere at det ikke kom til å gjøre vondt når man ryker mot EIK, men jeg er ikke helt død enda. Jeg kjenner på pinligheten.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 20:32
stc887: Er ikke pussig at Britiske trenere flopper i det store og hele da trenerutdanningen dems er fra steinalderen. "Come on you fucking boys and run" mentaliteten lever i beste velgående i (u)kulturen på balløya.

Jeg hadde ELSKET å ha en slik type trener. Der innsats er det eneste som betyr noe. Jeg hadde applaudert hvert tap!

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
25.05.17 20:33

Han må ut mens det ennå er ett snev av håp igjen

stc887
stc887Innlegg: 16400
25.05.17 20:39
Bilvrag: Jeg hadde ELSKET å ha en slik type trener. Der innsats er det eneste som betyr noe. Jeg hadde applaudert hvert tap!

Jeg er ikke pro Arne Erlandsen typer fra steinalderen men forskjellige preferanser på folk.

clavin
clavinInnlegg: 32819
25.05.17 20:41
stc887: Jeg er ikke pro Arne Erlandsen typer fra steinalderen men forskjellige preferanser på folk.

Folk her i tråden vil ikke tilbake til steinalderen. Her er det vikingtida som gjelder.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 20:41
stc887: Bare synd at NFF er så anglofile at å reise til Portsmouth og ha Hodgson som gjesteforeleser på cupfinaleseminaret for trenere er veien å gå.

Du er faktisk ikke spesielt klok når du henger ut det å ha Roy Hodgson på et seminar for trenere. Vet du hvor karrieren til Roy har tatt ham? Det er ikke slik at han bare har vært i engelsk fotball. Han har trent Inter (to ganger), han har trent Sveits til et VM ingen trodde de ville nå, han har trent Udinese etc. Roy Hodgson er ekstremt respektert i fotball-Europa.

Og med all respekt å melde, de forutinntatte meningene du har om Burchnall basert på nasjonalitet er pisspreik. Burchnall, i likhet med flere andre unge britiske trenere, er flasket opp på noe helt annet enn det Tony Pulis & co. står for.

De er mer inspirert av trenere som Guardiola og liknende, og det er den type fotball de vil spille. En fotball som får mer og mer gjennomslag også på lavere nivåer i britisk fotball. Ikke en utvikling jeg personlig ønsker velkommen, men den holdningen din der er som å si at alle Serie A-kamper ender 0-0 og de kun spiller destruktiv drittfotball. Det stemmer rett og slett ikke.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 20:43
stc887: Jeg er ikke pro Arne Erlandsen typer fra steinalderen men forskjellige preferanser på folk.

Samtidig som du tydeligvis ikke gidder å ta deg bryet med å lese deg opp på hva enkelte trenere står for og hvordan ståa er i et bestemt land, du har allerede bestemt deg for at det kun er en bestemt type trener som kommer fra England. På tide å ta inn litt ny kunnskap over hva som faktisk foregår over dammen.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
25.05.17 20:44

Han får dette uansett ikke til, uavhengig av hvor han kommer fra. På tide å innse det. 

storteple
stortepleInnlegg: 9351
25.05.17 20:48

Bilvrag: "Jeg hadde ELSKET å ha en slik type trener. Der innsats er det eneste som betyr noe. Jeg hadde applaudert hvert tap!"

 

Som nevnt tidligere i tråden var jeg og så LSK-Viking (G16) tidligere i dag. Viking tapte 6-0.

Treneren til Lillestrøm jaget verbalt på hver eneste spiller i hver eneste situasjon. Og de jobbet som om de hadde fanden i hælene.

Vikingtreneren (som jeg enda ikke vet hvem er) satt på benken i 90 minutter. Spillerne hadde de utroligste balltap og driblet seg inn i livsfarlige situasjoner, uten at treneren sa et ord. Det var null bevegelse, og slapt duellspill. Da tenker jeg at det må være en sammenheng. Det var lett å se den "blå tråden" mellom g16 og A-lag.

Vet ikke hva det skyldes, men får en følelse av at det hersker en fotballfilosofi i Viking som ikke fokuserer på de grunnleggende tingene som er gratis. Innsats, stolthet og fandenivoldskhet. Følte jeg så på en skoleforestilling fra Steinerskolen i dag, der spillerne for all del ikke må få karakterer.

 

 
Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 20:50
storteple: Da tenker jeg at det må være en sammenheng. Det var lett å se den "blå tråden" mellom g16 og A-lag.

Send en mail til Wiggen med din rapport. Det mener jeg fullstendig seriøst.

Her er infoen for G16.

(Innlegget ble redigert 25.05.17 20:54)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 21:02
storteple: Som nevnt tidligere i tråden var jeg og så LSK-Viking (G16) tidligere i dag. Viking tapte 6-0. Treneren til Lillestrøm jaget verbalt på hver eneste spiller i hver eneste situasjon. Og de jobbet som om de hadde fanden i hælene. Vikingtreneren (som jeg enda ikke vet hvem er) satt på benken i 90 minutter. Spillerne hadde de utroligste balltap og driblet seg inn i livsfarlige situasjoner, uten at treneren sa et ord. Det var null bevegelse, og slapt duellspill. Da tenker jeg at det må være en sammenheng. Det var lett å se den "blå tråden" mellom g16 og A-lag. Vet ikke hva det skyldes, men får en følelse av at det hersker en fotballfilosofi i Viking som ikke fokuserer på de grunnleggende tingene som er gratis. Innsats, stolthet og fandenivoldskhet. Følte jeg så på en skoleforestilling fra Steinerskolen i dag, der spillerne for all del ikke må få karakterer.

Det er trist som faen at vi er dårligst på det som koster minst. Dersom det er et ugress som også vokser nedover i systemet, så er det helt krise. Eller enda verre; det starter hos de yngre! Da er det Game Over.

Hvorfor gidder man mot topplagene, mens man slipper seg mer og mer nedpå jo svakere motstanderen blir? Det henger ikke på greip, og det er hysterisk pinlig.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
25.05.17 21:19

Ja det gjør han nok, han sjøl er uten ansvar. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45604
25.05.17 21:22
Bilvrag: Hvorfor gidder man mot topplagene, mens man slipper seg mer og mer nedpå jo svakere motstanderen blir? Det henger ikke på greip, og det er hysterisk pinlig.

Akkurat her er jeg uenig. Mot topplagene trenger man ikke motivasjon, den får du uansett mot topplag.
Men Ian makter dessverre ikke å motivere mot de svakere lagene og i dag var det så daft og tafatt at jeg nesten ble skremt.
Det var så forbannet dårlig at jeg ble målløs faktisk.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
25.05.17 21:25

De må gjør noe Viking nå!

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 21:26
Kristwic7: Akkurat her er jeg uenig. Mot topplagene trenger man ikke motivasjon, den får du uansett mot topplag.
Men Ian makter dessverre ikke å motivere mot de svakere lagene og i dag var det så daft og tafatt at jeg nesten ble skremt.

Men hvorfor skal man være motivert mot Odd og Brann, men ikke mot andre? Hvorfor i helvete er man ikke motivert av å trekke på seg den mørkeblå og av å representere Viking og Stavanger?!? Motstander skal bety nada, eget lag skal være nok til å blø for egen drakt!

Søren klype!

Nevi
NeviInnlegg: 9290
25.05.17 21:31
Kristwic7: Men Ian makter dessverre ikke å motivere mot de svakere lagene og i dag var det så daft og tafatt at jeg nesten ble skremt

Her tjener spillerne en del mer enn en vanlig industrilønn. Og dersom spillerne tror at de kan klare å vinne uten å yte maks mot litt "mindre" får de ta seg en bolle. De er voksne mennesker som bør klare å gire seg opp selv.

Ikke så veldig mye tidligere jeg har sett av Wichne. Men det jeg har sett har vært såpass ok at jeg har trodd at endelig kan vi få opp en ung keeper som klarer å ta steget helt opp. Men dette var fryktelig skrale greier. Er vel klare minuser på alle baklengensmålene. Det andre målet var vel det verste. Ett løst skudd fra nesten 25 meter som gikk inn.

Er og merkelig at den desidert beste spissen på banen tilhører laget fra divisjon to. Rett og slett meget god. Både med og uten ball. Møtte ballen. Gikk i bakrom. Måten han tok med seg ballen når han satte ballen i tverliggeren var langt over det våre angriperer klarer.

one2mas
one2masInnlegg: 1039
25.05.17 21:35

Føler med hordene nå. Men ante at slikt kunne skje når man ansetter Bård Wiggen. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45604
25.05.17 21:35
Bilvrag: Men hvorfor skal man være motivert mot Odd og Brann, men ikke mot andre? Hvorfor i helvete er man ikke motivert av å trekke på seg den mørkeblå og av å representere Viking og Stavanger?!? Motstander skal bety nada, eget lag skal være nok til å blø for egen drakt! Søren klype!

Det er et godt spørsmål, men det er vel lettere å finne motivasjon mot RBK og Brann enn Sogndal, Tromsø og Aalesund.
Hvorfor det er slik aner jeg jammen ikke, det er en skamløs gjeng som per dags dato spiller for Viking. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45604
25.05.17 21:40
Nevi: Her tjener spillerne en del mer enn en vanlig industrilønn. Og dersom spillerne tror at de kan klare å vinne uten å yte maks mot litt "mindre" får de ta seg en bolle. De er voksne mennesker som bør klare å gire seg opp selv. Ikke så veldig mye tidligere jeg har sett av Wichne. Men det jeg har sett har vært såpass ok at jeg har trodd at endelig kan vi få opp en ung keeper som klarer å ta steget helt opp. Men dette var fryktelig skrale greier. Er vel klare minuser på alle baklengensmålene. Det andre målet var vel det verste. Ett løst skudd fra nesten 25 meter som gikk inn. Er og merkelig at den desidert beste spissen på banen tilhører laget fra divisjon to. Rett og slett meget god. Både med og uten ball. Møtte ballen. Gikk i bakrom. Måten han tok med seg ballen når han satte ballen i tverliggeren var langt over det våre angriperer klarer.

At Wichne sitter på benken bak Austbø sier vel egentlig det meste..
Bob Sumareh var veldig god i dag, men det er litt rart hvordan han har gått under radaren til flere andre lag.
Hvordan vi ender opp med å betale 2 millioner for Patrick Pedersen som attpåtil sitter på benken mens man kan hente en spiller nesten gratis i hjemlig 2.div irriterer meg voldsomt.

Tenk at spillere som lever av fotballen leverer så svakt som i dag, jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 21:41
Winthrop15: Ja det gjør han nok, han sjøl er uten ansvar.

Martinsen var Messias, det er helt klart.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 21:47
odtj: Treneren slakter spillerne.

Han bommer på en ting. Det var ikke offside. Såvidt jeg kunne se fra reprisen startet Sumareh på egen banehalvdel. Var dog et soleklart straffespark, men ellers har jeg ikke mye å utsette på dommeren. Ganske merkelig at han ikke klarte å se at Kronberg ble klippet ned, men dog. Forstår uansett at vinkelen til Burchnall ikke var den beste når det gjaldt det å se om det var offside eller ei.

Når det gjelder slakten av spillerne, helt på sin plass. Enten tar de det til seg, eller så har Burchnall mistet garderoben. Mitt inntrykk har hele tiden vært at de har troen på prosjektet hans og at de vil samle seg rundt treneren, men det er merkelig hvor tafatt det fremstår mot et andredivisjonslag. Samt at han var helt klar på i går at han visste nøyaktig hvem den største trusselen var. En skulle trodd at det ville bli innprentet i spillerne også, slik at de kunne ta det deretter. Med all respekt for Sumareh, som var virkelig god i dag, han fikk en god del lettere arbeidsforhold enn han skulle fått.

Samtidig som vi senest mandag, uavhengig av hvordan andreomgangen var, faktisk fikk med oss et sterkt bortepoeng. Det har ikke bare vært sorgen denne uken, selv om denne kampen definitivt får det til å fremstå sånn.

(Innlegget ble redigert 25.05.17 21:48)

Nevi
NeviInnlegg: 9290
25.05.17 21:49
one2mas: Føler med hordene nå. Men ante at slikt kunne skje når man ansetter Bård Wiggen

Wiggen har lite å gjøre med resultatene til A-laget

stc887
stc887Innlegg: 16400
25.05.17 21:49
Fygaren: Og med all respekt å melde, de forutinntatte meningene du har om Burchnall basert på nasjonalitet er pisspreik. Burchnall, i likhet med flere andre unge britiske trenere, er flasket opp på noe helt annet enn det Tony Pulis & co. står for.

Ikke vær så indignert. Jeg likte S08 med Deane og Burchnall svært godt og har hatt en fascinasjon for Paul Clement siden jeg leste et større intervju om han når han var i PSG så jeg er ikke på noen på anti anglofil at alt som kommer bra balløya er søppel.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20812
25.05.17 21:50
stc887: Bare synd at NFF er så anglofile at å reise til Portsmouth og ha Hodgson som gjesteforeleser på cupfinaleseminaret for trenere er veien å gå.

Nå er det strengt tatt ikke NFF som arrangerer cupfinaleseminaret, selv om poenget ditt blir det samme.

(Innlegget ble redigert 25.05.17 21:50)

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 21:51
stc887: Ikke vær så indignert.

Ikke vær så uvitende som du var i første innlegg, så skal jeg spare min indignasjon. For det der, spesielt det med å harselere med Hodgson når det gjelder å være en som kan læres fra, det var regelrett vås fra ende til annen. Enkelt.

one2mas
one2masInnlegg: 1039
25.05.17 21:52
Nevi: Wiggen har lite å gjøre med resultatene til A-laget

Vel, det kan du gjerne tro

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 21:53
one2mas: Vel, det kan du gjerne tro

Kan du øse ut din visdom? Du vet tydeligvis mye i dette tilfellet. Jeg regner med du kan gå i detalj.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
25.05.17 21:55

Bra svar. Martinsen er roten til alt

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg