Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Nevi
NeviInnlegg: 9276
25.05.17 21:55
one2mas: Vel, det kan du gjerne tro

Hva mener du med det?

Jeg vet hvem som er trener for A-laget til Viking. Og der er ikke Wiggen.
Og dersom man ser frukter av talentarbeidet der Wiggen er en del av så ser man sjelden resultater over natten.

one2mas
one2masInnlegg: 1039
25.05.17 21:55
Fygaren: Kan du øse ut din visdom?

En sportsdirektør - og ikke innflytelse på det sportslige?? Hvor detaljert trenger man å være?

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 21:57
one2mas: En sportsdirektør - og ikke innflytelse på det sportslige?? Hvor detaljert trenger man å være?

Nei, jeg bare regnet med at du kunne utdype litt. Jeg registrerer at du ikke kan det. Så det er jo ok det.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20777
25.05.17 21:57
Bilvrag: Men hvorfor skal man være motivert mot Odd og Brann, men ikke mot andre? Hvorfor i helvete er man ikke motivert av å trekke på seg den mørkeblå og av å representere Viking og Stavanger?!? Motstander skal bety nada, eget lag skal være nok til å blø for egen drakt!

Hvis man ikke er motivert til å yte innsats når situasjonen er som nå har man alvorlige problemer.

Andropov
AndropovInnlegg: 33456
25.05.17 21:58

Det går meget Tragisk med Viking denne season

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 21:58
Winthrop15: Bra svar. Martinsen er roten til alt

Bare litt uskyldig harselering, og det er åpenbart for de fleste at jeg ikke på noen måte sier at Martinsen er rot eller skyld i noen problemer.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 22:04
Nevi: Jeg vet hvem som er trener for A-laget til Viking. Og der er ikke Wiggen.
Og dersom man ser frukter av talentarbeidet der Wiggen er en del av så ser man sjelden resultater over natten.

Jeg vil gi ham delvis rett siden Wiggen faktisk er den overordnede sportslige ansvarlige, men det er bare en liten del. Aldri har en sportsdirektør i Viking hatt så umulige arbeidsforhold å jobbe under. Og jo, akkurat i forkant av denne sesongen har faktisk arbeidet vært bortimot umulig kontra andre klubber. Å faktisk drive på bortimot et nullbudsjett når det gjelder å hente inn nye spillere er noe f.eks Stabæk ikke har gjort, selv om de også er i rød sone.

Når det er sagt skal ikke Wiggen frikjennes helt for å ha vært med på å sanksjonere kjøpene av Sale og Udoh. Jeg forstår at vi alle ble revet med av Abdullahi og Samuel, men vi snakker millionbeløp brukt på disse. Der burde noen satt foten ned. Samme gjelder det å hente inn Abdi. Selv om den er langt mer forståelig og noe jeg bifalte, rett skal være rett.

stc887
stc887Innlegg: 16399
25.05.17 22:08
Fygaren: Ikke vær så uvitende som du var i første innlegg, så skal jeg spare min indignasjon. For det der, spesielt det med å harselere med Hodgson når det gjelder å være en som kan læres fra, det var regelrett vås fra ende til annen. Enkelt.

Jeg beklager om du tok det ille opp at jeg kjørte en useriøs tone for å understreke at jeg mener det er mye som er feil med trenerutdanningen og (fotball)kulturen i England så nøyer jeg med med å avslutte med at fotballen trenger flere Eddie Howe og Clement og at vi trenger færre turer i regi av NTF (Norsk toppfotball) som reiser til Stoke for spillerutvikling og for å se League One-kamp..

Ha en fortreffelig kveld.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:13

Interessant at Viking prøvde å hente Sumareh i januar. Det kan ikke ha vært særlig til forsøk, ettersom han kom gratis til EIK og spiller for noe som kan ligne på knapper og glansbilder. Om man "prøvde" ved å tilby spilleren nye sko og samtidig lovet ham å ikke måtte selge lodd, så er det jo greit, men da prøvde man ikke. Da har man virkelig ikke prøvd.

Nevi
NeviInnlegg: 9276
25.05.17 22:15
Fygaren: Jeg vil gi ham delvis rett siden Wiggen faktisk er den overordnede sportslige ansvarlige,

Måtte faktisk inn for å se hva tittelen til Wiggen er. Og ble faktisk litt overrasket at det sto sportsjef.
Men som du sier. Wiggen har ikke veldig mye skyld i de sportslige problemene som er i klubben.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 22:18
Bilvrag: Interessant at Viking prøvde å hente Sumareh i januar.

Hvor står det? Virker på Burchnall som om de ikke gjorde det, fordi de ikke hadde råd.

Samtidig som EIK-sjefen ikke helt har forstått hva et nullbudsjett innebærer når han sammenlikner lønna Sumareh har med det Viking-spillere har. Det innebærer at en ikke kan bruke penger. Selv ikke lave lønninger. Det var full stopp. Det er merkelig hvor vanskelig det er for enkelte å innse. Ernemann var den ene mannen de fikk lov til å hente inn inn, og på papiret og i oppkjøringen fremstod det som fornuftig.

Nevi
NeviInnlegg: 9276
25.05.17 22:18
Bilvrag: Interessant at Viking prøvde å hente Sumareh i januar. Det kan ikke ha vært særlig til forsøk

Kan neppe vært noen særlige forsøk nei. Mitt tips er at ingen i klubben engang har snakt med denne spilleren.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20777
25.05.17 22:20
Bilvrag: ettersom han kom gratis til EIK og spiller for noe som kan ligne på knapper og glansbilder

Er han proffspiller i Egersund? Eller jobber han ved siden av?

Nevi
NeviInnlegg: 9276
25.05.17 22:23
Wiggum: Er han proffspiller i Egersund? Eller jobber han ved siden av?

Er vel få spillerer i en etablert klubb på tredje nivå i Norge som kan leve av fotballen.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:25
Fygaren: Hvor står det? Virker på Burchnall som om de ikke gjorde det, fordi de ikke hadde råd. Samtidig som EIK-sjefen ikke helt har forstått hva et nullbudsjett innebærer når han sammenlikner lønna Sumareh har med det Viking-spillere har. Det innebærer at en ikke kan bruke penger. Selv ikke lave lønninger. Det var full stopp. Det er merkelig hvor vanskelig det er for enkelte å innse. Ernemann var den ene mannen de fikk lov til å hente inn inn, og på papiret og i oppkjøringen fremstod det som fornuftig.

– Hvis Sumareh hadde vært hos oss, hadde han spilt mot Strømsgodset mandag. Han er veldig god. Vi prøvde å hente ham i januar, men vi har ikke penger. Han var fantastisk i denne kampen.

Sitat Burchnall til NRK via VG.

Jeg skjønner at man ikke har penger, så hva tilbudte man Sumareh? En mulighet til å spille på det engang så stolte laget Viking? Gratisbilletter til hjemmekampene? Sirkusbilletter til Arnardo?

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:27
Wiggum: Er han proffspiller i Egersund? Eller jobber han ved siden av?

Jeg håper av hele mitt hjerte at han ikke gjør en god årslønn i EIK. Så min kommentar var basert på antagelser. Jeg vet ikke hva han tjener, men jeg regner med at han ikke valgte EIK pga pengene.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45587
25.05.17 22:29
Bilvrag: Jeg skjønner at man ikke har penger, så hva tilbudte man Sumareh? En mulighet til å spille på det engang så stolte laget Viking? Gratisbilletter til hjemmekampene? Sirkusbilletter til Arnardo?

Han takket også nei til Bryne og ja til et langt bedre økonomisk tilbud i Egersund. 

Fritz_
Fritz_Innlegg: 12340
25.05.17 22:31
Bilvrag: Spillerne er ikke i nærheten av å ha noen stolthet. Det koster dem ingenting å tape. Drakten betyr ingenting. Klubben betyr ingenting. Det er en gjeng med patetiske individer (fotballspillere) som ikke evner eller gidder noenting som helst. Om det er trenerens feil? Kanskje han kunne vært en bedre motivator, men det er de latterlige balltrillerne i klubben som er hovedproblemet. Æreløse rasstapper som bryr seg nada om klubben. Med noen få hederlige unntak.

Jeg synes du burde ta denne talen i garderoben til Viking. Det kunne kanskje vekke dem til liv. :)

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 22:31
Bilvrag: Jeg håper av hele mitt hjerte at han ikke gjør en god årslønn i EIK. Så min kommentar var basert på antagelser. Jeg vet ikke hva han tjener, men jeg regner med at han ikke valgte EIK pga pengene.

Når en ser alle utlendingene på EIK tenker en sitt om hvor alle pengene til dette kan komme fra. Det virker noe snodig, gjør det ikke det? At så mange øst-europeere, dansker og en gambier skal spille på en norsk andredivisjonsklubb?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45587
25.05.17 22:31
Bilvrag: Interessant at Viking prøvde å hente Sumareh i januar. Det kan ikke ha vært særlig til forsøk, ettersom han kom gratis til EIK og spiller for noe som kan ligne på knapper og glansbilder. Om man "prøvde" ved å tilby spilleren nye sko og samtidig lovet ham å ikke måtte selge lodd, så er det jo greit, men da prøvde man ikke. Da har man virkelig ikke prøvd.

Spiller for langt langt mer enn bare glansbilder.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:34
Kristwic7: Han takket også nei til Bryne og ja til et langt bedre økonomisk tilbud i Egersund.

Kanskje han lever av fotallen i EIK. Trist som faen, men det er allikevel et tafatt forsøk Viking gjorde for å hente ham. Jeg prøvde å bli president i USA, jeg ringte Obama en gang...

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
25.05.17 22:34
Bilvrag: Jeg skjønner at man ikke har penger,

Ja, jeg vet du skjønner det, verre med EIK-lederen :-)

Wiggum
WiggumInnlegg: 20777
25.05.17 22:39
Bilvrag: Jeg håper av hele mitt hjerte at han ikke gjør en god årslønn i EIK. Så min kommentar var basert på antagelser. Jeg vet ikke hva han tjener, men jeg regner med at han ikke valgte EIK pga pengene.

Poenget mitt var at Viking måtte ha lønnet han bedre. Så selv om han spiller for "knapper og glansbilder" i EIK er det ikke sånn at han hadde spilt for samme summen i Viking, der han måtte hatt proffkontrakt.

clavin
clavinInnlegg: 32788
25.05.17 22:40

Forøvrig var Sale åpenbart helt feilplassert da han som bakerste mann jaget EIK-spissen før utvisningen. Hvem ga ham tillatelse til å forlate sin vante offside-posisjon?

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:41
Fygaren: Når en ser alle utlendingene på EIK tenker en sitt om hvor alle pengene til dette kan komme fra. Det virker noe snodig, gjør det ikke det? At så mange øst-europeere, dansker og en gambier skal spille på en norsk andredivisjonsklubb?

Det er vel innflyttere og ikke spillere headhunted fra øverste hylle i respektive land?

Jeg vet ikke. Dersom ikke EIK lønner spillerne som konger, så har altså Viking prøvd, og feilet, på å hente en spiller som man ikke matcher EIK på lønn. Hvor hardt har man da prøvd å hente en spiller?

Eller er EIK Randaberg anno 2011?

clavin
clavinInnlegg: 32788
25.05.17 22:44
Bilvrag: Jeg prøvde å bli president i USA, jeg ringte Obama en gang...

Skal en nordmann klare å komme i kontakt med Obama er det bare en ting som nytter, nemlig å gi ham fredsprisen.

Spørs dog om ikke dette trikset er litt oppbrukt nå. Det er liksom SÅ 2009.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:45
Wiggum: Poenget mitt var at Viking måtte ha lønnet han bedre. Så selv om han spiller for "knapper og glansbilder" i EIK er det ikke sånn at han hadde spilt for samme summen i Viking, der han måtte hatt proffkontrakt.

Det er "å prøve" jeg stusser på. Uten penger; hva kan man tilby Sumareh og samtidig si at man "prøvde" å hente ham? Store øyeblikk?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45587
25.05.17 22:50
Bilvrag: Kanskje han lever av fotallen i EIK. Trist som faen, men det er allikevel et tafatt forsøk Viking gjorde for å hente ham. Jeg prøvde å bli president i USA, jeg ringte Obama en gang...

Det er jeg absolutt helt enig i. Nitrist om de hele tatt har prøvd, men jeg tviler egentlig på at de gjorde det.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16584
25.05.17 22:50
Fygaren: Ja, jeg vet du skjønner det, verre med EIK-lederen :-)

Jeg siterer og skriver litt om hverandre. Det er ikke alt som henger på greip. :)

kytec
kytecInnlegg: 48167
25.05.17 23:02

Viking, Viking, Viking, kva faen???!!!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg