Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
clavin
clavinInnlegg: 32765
29.05.17 20:57
Svartbaken: Clavin: Oss? Hvorfor det? Hva har vi gjort for å fortjene din vrede? :)

Det er mer enn nok å ha vært til stede på en bortekamp hvor Norges mest useriøse speaker "dominerte".

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
29.05.17 20:58

Asle Andersen er vel ledig. 

eman
emanInnlegg: 11913
29.05.17 21:01

Årets utgave av Viking minner skremmende om Brann anno 2014.

Vi beholdt treneren også etter nedrykket, og var på god vei til å rykke ned enda et hakk før han endelig fikk fyken.

Ikke å anbefale, da Nilsen'er ikke vokser på trær.

helvis
helvisInnlegg: 14966
29.05.17 21:03

Jeg gjentar. Det Andre Danielsen gjør på 0-3 er utilgivelig. 

Jeg har mast en del om at det  handler om mangel på selvtillit osv men det Danielsen gjør der handler faktisk kun om innsats og vilje. Han gir rett og slett faen. Og det er vår kaptein. 

Det bør straffes og Danielsen bør miste kapteinsbindet snarest. Jeg driter i hvem som får det. 

(Innlegget ble redigert 29.05.17 21:04)

Spradebassen
SpradebassenInnlegg: 1627
29.05.17 21:09

Nå ser det jammen mørkt ut for dere. Sitter Burch trygt eller er det slik at dere ikke har råd til å sparke han? Noe må vel gjøres og det mest nærliggende er vel et trenerskifte? Lykke til i resten av sesongen. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6885
29.05.17 21:13

helvis:"Danielsen bør miste kapteinsbindet snarest. Jeg driter i hvem som får det."

--------

Utilgivelig dårlig av Danielsen.

Vi har få ledere i laget. Austbø er visekaptein. Ser ikke at han skal være lederen som snur dette.

Men i kveld var Danielsen elendig...

(Innlegget ble redigert 29.05.17 21:14)

GLarsen
GLarsenInnlegg: 4173
29.05.17 21:17

Frem til nå har jeg hatt et en viss tro på at dere skulle kunne manøvrere dette i havn men ......

 

Nå er det ikke rettferdig å bedømme på bakgrunn av en slett innsats mot Godset som på en god dag kan spille virkelig god fotball fortsatt men en av grunnene til at Godset var så gode i dag var jo nettopp Viking.

En sesong uten Viking blir rart men jeg tror faktisk det skjer nå, beklager, håper dere i det minste klarer dere økonomisk og ikke tar en FFK

storteple
stortepleInnlegg: 9335
29.05.17 21:17

Synes vi skal beholde Burchnall. Om enn bare på trass. 

Så bør både klubb og supportere gå ut og signalere kraftig til spillerne at nå er det faen meg opp til dem. 

Jeg er så møkk lei av å høre at trenere har "mistet garderoben" osv. Det er en håpløs unnskyldning for at du ikke selv vil ta ansvar for at du ikke presterer. 

Og det Danielsen leverer i dag er utilgivelig. Han kan ikke være vår kaptein. Sett heller bindet på Austbø eller Ryerson. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45569
29.05.17 21:21

Fy faen, for en gjeng.. Er jo ikke en mann på dette laget som tar i.
Danielsen som skal være kaptein er jo den svakeste av de alle, han har vært med i så mange år og gir totalt f nå.
På tide å fjerne det klippekortet han har.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6885
29.05.17 21:21

storteple:"Synes vi skal beholde Burchnall. Om enn bare på trass. "

---------

Så enig, så enig. Burchnall kan intet gjøre med innsats. De mest rutinerte er de som svikter. Ikke bare i kveld, men alltid....

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54306
29.05.17 21:22
Fygaren: Og da funker det dårlig å bruke rundkjøringsvitsen for ørtende gang.

Mente det ikke som en vits, det var faktisk seriøst. Tom kjenner norsk fotball, han kjenner klubben. Som et slags desperat grep for å kunne unngå nedrykk har jeg troen på ham som motivator, nok til å snu dette. Men bare som en midlertidig løsning.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37866
29.05.17 21:23

Hvor få kommer på kamp på søndag? Ikke bare er vi elendige. Men det er langhelg og mange reiser bort. Greier vi over 5000 tilskuere?

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:23
storteple: Synes vi skal beholde Burchnall. Om enn bare på trass.

Jeg er enig, selv om det ikke akkurat var et taktisk mesterstykke.

Refererat forøvrig. Om en ønsker å gjennoppleve dette helvetet.

Eintracht Braunschweig spiller opprykkskamp nå forøvrig. Mot Wolfsburg. Wolfsburg leder 1-0 sammenlagt, det er 45 minutter igjen. På Eurosport Player.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:25
KingKongHalvor: ente det ikke som en vits, det var faktisk seriøst.

Jeg sikter til en rundkjøringsvits Tom Nordlie gjorde om Jone Samuelsen som jeg har sett ham resirkulere tre-fire ganger. Ikke at ditt forslag var ment som en vits, selv om jeg ser på det som et utrolig dårlig forslag :-)

Nordlie har ikke det samme navnet lenger. Ikke blant spillerne. Det er to spillere på det laget som har et forhold til Nordlie, Iven og Danielsen. De andre? Kunne ikke brydd seg mindre. Nordlie får ikke toppjobber lenger og det er en grunn til det.

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 21:27

Hva vil vi oppnå med det? Spillerne som er bra går bare videre hvis klubben rykker med, De kan ikke skremmes til å prestere. 

 

Det er selvsagt godt mulig å miste garderoben. Folk må tro på det de skal være med på. Spesielt når det ikke går godt. Et lag må fungere sammen og vinner og taper sammen. Innsats er vel og bra men kan ikke redde oss hvis taktikken bommer, laguttak er feil og leder ikke klarer å motivere spillerne. Slik er det bare. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
29.05.17 21:31

Det virker som det er viktigst av alt å beholde IB som trener. Det er faktisk merkverdig. Danielsen har klippekort og er ubrukelig. Hvem som tar ut laget? Danielsen selv?

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54306
29.05.17 21:32
Fygaren: Nordlie har ikke det samme navnet lenger. Ikke blant spillerne. Det er to spillere på det laget som har et forhold til Nordlie, Iven og Danielsen. De andre? Kunne ikke brydd seg mindre. Nordlie får ikke toppjobber lenger og det er en grunn til det.

Det er sant, men det var den eneste jeg kom på. Er ikke mange andre ledige på markedet som kan gå rett inn og gjøre noe her. Rekdal tar seg nok en god pause fra trenerjobben nå, mer behagelig å snakke om fotball. Og da er det ikke mange med litt pondus igjen som er ledige.

Håper det ordner seg for dere, at et nedrykk ikke betyr farvel for godt.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16572
29.05.17 21:34

Blir mye gjentakelser når en elendig prestasjon blir avløst av en enda verre prestasjon. Dette er det ynkeligste laget jeg har opplevd i min tid som Vikingsupporter. Jeg har riktignok bare vært forgiftet av denne forbannelsen av en fotballklubb i rundt 20 år, men 20 år er fremdeles litt tid.

Helt ubegripelig hvordan en gjeng med middelmådige fotballspillere har blitt forvandlet til små mus. Taper alt av dueller. "Gode i gjenvinningsfasen" var mantraet før sesongen. Vi så til og med prov på det i treningskampene. Selv i enkelte kamper i EL! Nå er det forsvunnet som dugg for solen. Finnes ikke aggressivitet igjen i laget. 0 karakter. Ingen som står opp.

Ynkelig. Jeg har ikke gitt opp, men jeg klarer ikke i det hele tatt å se hvordan dette skal snu.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
29.05.17 21:36

Viking kan få ett spennede lag i Obos.Det tror jeg på faktisk. Tror ikke det trenger å bli så galt. Bare å innstille seg på at det skjer om det ikke skulle skje ett mirakel snart...

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:37

Og der gikk Wolfsburg opp i ledelsen. Ja, det var jo forbanna kjekt. Blir en virkelig god dag dette.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37866
29.05.17 21:39
Bilvrag: Taper alt av dueller. "Gode i gjenvinningsfasen" var mantraet før sesongen. Vi så til og med prov på det i treningskampene. Selv i enkelte kamper i EL! Nå er det forsvunnet som dugg for solen. Finnes ikke aggressivitet igjen i laget. 0 karakter. Ingen som står opp.

Dette er skremmende. Er det en ting man ikke mister i en slik situasjon så er det intensitet, innsats og aggresivitet. Men vi framstår som passive saltstøtter som står og ser på at de andre triller ball.

Jeg har sagt det mange ganger, dere er sikkert leie, men aggresiviteten og gutsen er avgjørende for om vi skal begynne å ta poeng eller ei. Vi kan ikke stå med hele laget på 30 meter og vente på motstander som vi gjorde i dag. Da vinner vi 1 av 10 på et lykketreff. Vi må faktisk stille til kamp med en plan og vilje til å vinne kamper. Den viljen er helt fraværende nå.

Vi skulle være så godt trent dette året. De unge spillerne tålte den store mengden trening. Joda, jammen kan de skrøyte. Den taktikken og måten å spille på som vi ble forespeilet har vi omtrent ikke sett i Eliteserien denne sesongen. 

Dagens forestilling var pinlig selv om vi fikk 2 mål tilslutt.

clavin
clavinInnlegg: 32765
29.05.17 21:41
odtj: Det er selvsagt godt mulig å miste garderoben. Folk må tro på det de skal være med på. Spesielt når det ikke går godt. Et lag må fungere sammen og vinner og taper sammen. Innsats er vel og bra men kan ikke redde oss hvis taktikken bommer, laguttak er feil og leder ikke klarer å motivere spillerne.

Nei, i dagens situasjon er det en dødssynd om spillerne svikter treneren, og dermed også klubben ved å vende seg mot ham, som du beskriver. Om spillerne ikke gidder å bidra uten "motivasjon" fra treneren så sier dette alt om både kultur og spillere som klubben rår over i dag. 

Hvis de ikke forstår at de er betalt for å yte maks for klubben, uansett om de er "uenige" med treneren, samt klarer å forstå alvoret i dagens situasjon, så er de rett og slett verdiløse for klubben. Dette er faktisk ikke første gang slike tendenser skjer, da det har skjedd veldig mange år på rad nå. At årets mannskap ER dårligere enn tidligere årganger forhindrer ikke det faktum at de ofte har prestert under det som har vært forventet, og når de ikke har gjort dette har de likevel ikke prestert annet enn middelmådighet (jeg gidder ikke å kreditere noen for å bli nummer 5).

For å stille spørsmålet på en annen måte, hva har egentlig disse spillerne prestert utover å enten komme direkte fra juniorfotball eller være en del av dårlige eller middelmådige fotballag? Svaret er omtrent ingenting, så hvorfor skulle den gjengen være i posisjon til å ikke ha tillitt til treneren?

Diego71
Diego71Innlegg: 1462
29.05.17 21:41

Dere må få inn en trener som får spillerne til å ta returløpene. Den tafatte opptredenen til kapteinen på 0-3 er jo rett og slett ikke til å begripe. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6885
29.05.17 21:43

Bilvrag:"Jeg har ikke gitt opp, men jeg klarer ikke i det hele tatt å se hvordan dette skal snu."

----------

Det er kun du og meg som ikke har gitt opp.

Men ærlig talt så blir dette særdeles vanskelig.

Når ingen går foran og gir laget guts, så er det ikke mulig å vinne kamper i ES. De mest rutinerte svikter radikalt. 

 
Dimmi
DimmiInnlegg: 11466
29.05.17 21:45

Dere har min dypeste medfølelse, alle Viking-supportere.

Det var fælt å se dette Viking-laget den første timen i dag. Det virker jo helt blottet for innsats og tæl i tillegg til en helt meningsløs kælk og mæl fotball uten adresser eller samarbeid.

Bedre spill den siste halvtimen, da. Og noen av unggutta som kom inn markerte seg positivt.

Ligger kanskje redningen deres der?

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:46

Abdullahi har kommet inn for å prøve å snu kampen og få penger på Vikings konto. Jeg vet ikke om det er bortemål i disse kampene, fordi det er ikke kommentator.

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4177
29.05.17 21:47
Gorgi: Det er kun du og meg som ikke har gitt opp.

Jeg har heller ikke gitt opp. Neste helg, derimot...

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:49

Jeg gir ikke opp før Sally synger "Ein blåe dag" på Viking Stadion.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:51

Det er ellers bortemål i tyske opprykkskamper, og Braunschweig ble tydeligvis bortdømt i første oppgjør. Så med andre ord er det en hel fotballverden som konspirerer mot Viking.

craaazy
craaazyInnlegg: 6280
29.05.17 21:56

Går på Eurosport Norge, fygaren. Med kommentator.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg