Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
NahDawg
NahDawgInnlegg: 3103
29.05.17 21:58

Kristiansund-kampen er siste sjanse. Alt annet enn seier der og vi er garantert Obosliga 2018.

Vet ikke lenger hva jeg skal si, er jo det samme elendige greiene gang på gang. Danielsen bør benkes i neste. Finnes bedre alternativer både på back og på midtbane.

(Innlegget ble redigert 29.05.17 21:58)

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 21:58

Clavin. I fotball som i mange andre virksomheter kan ledelse inspirere og motivere og selvsagt også gjøre det motsatte. De ansatte er fortsatt gode sosionomer, advokater etc. Og vil kunne prestere godt under en annen ledelse/andre betingelser. Det er vel ikke særlig kontroversielt å hevde? 

Spradebassen
SpradebassenInnlegg: 1627
29.05.17 21:59

Det er i tunge stunder lag trenger supportere som viser kjærlighet og støtte til spillere, trenere og klubb. Når Sarpsborg 08 i 2013 tapte 8 kamper på rad og lå totalt fortapt i bunn ble det negative snudd til noe positivt. Via supportersiden på facebook og med Fossefallet i spissen så møtte supporterne bl.a. opp på trening for å gi hele laget støtte og support i en vanskelig tid. Dette ble satt utrolig stor pris på og var en av årsakene til at laget snudde den negative trenden. Selvsagt betydde det også en hel del med gode spillertilganger i sommervinduet men den supporten spillere og trenerduo fikk gjorde at det verste presset avtok. Man skal aldri undervurdere hva positive handlinger kan utføre. Kanskje en oppskrift verdt å prøve...

Interessant fakta fra denne perioden er at Burch var assistenttrener og Ernemann var en av de som kom inn og snudde det for oss. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 21:59
craaazy: Går på Eurosport Norge, fygaren. Med kommentator.

Ble vant med den uten kommentator. Det var en befrielse faktisk.

storteple
stortepleInnlegg: 9335
29.05.17 22:00

Odtj: "Innsats er vel og bra men kan ikke redde oss hvis taktikken bommer, laguttak er feil og leder ikke klarer å motivere spillerne."

 

Jo faktisk. Det er akkurat innsats som kan redde oss hvis taktikken bommer eller laguttaket er feil. Tippeligaen er såpass jevn at alle lag som peiser på og går i duellene vil ta jevnt med poeng. Sånn er det bare. 

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16572
29.05.17 22:00
Gorgi: Det er kun du og meg som ikke har gitt opp. Men ærlig talt så blir dette særdeles vanskelig. Når ingen går foran og gir laget guts, så er det ikke mulig å vinne kamper i ES. De mest rutinerte svikter radikalt.

Hadde hver eneste kamp vært så hjelpeløs som i dag, så hadde jeg også gitt opp. Men jeg vet at spillerne kan løpe som om de har fanden i hælene om de bare gidder/ønsker det hardt nok. De har vist prov på guts og aggressivitet tidligere. De har til og med vist at kan treffe på flere pasninger etter hverandre og samtidig skape sjanser.

Men da vi har vært gode, så har alltid det som er gratis ligget i bunn; innsats. Trøkk. Guts. Stolthet. Offervilje. Aggressivitet. Det er totalt fraværende om dagen, og det er skremmende.

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:01

Storteple: Ikke til å nå 30 poeng. Vi må finne en måte å spille på som funker. 

(Innlegget ble redigert 29.05.17 22:06)

clavin
clavinInnlegg: 32765
29.05.17 22:04
Fygaren: Jeg sikter til en rundkjøringsvits Tom Nordlie gjorde om Jone Samuelsen som jeg har sett ham resirkulere tre-fire ganger.

Bare så jeg ikke blir liggende og gruble hele natta, hvordan gikk egentlig den?

For alt jeg vet, kanskje jeg her får et påfyll i et vitselager som nok kan vise litt antydning til slitasje enkelte ganger. Det er liksom grenser for hvor morsomt folk synes det er å høre om Ijehs alder i ulike varianter fra år til år. Jeg har jo prøvd å variere her, ved å i stedet bruke tidligere debattant Lokalfotball som objekt, men føler likevel at jeg stadig oftere merker en slags taus hosting i salen blant øvrige debattanter. Hvis den rundkjøringsvitsen er bra ser jeg for meg at jeg kan bruke denne i økende grad, eksempelvis i stedet for at stakkars Ijeh skal være offer HVER gang.

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:08

Fra RA 

Keeper Iven Austbø tror uansett ikke Viking rykker ned.

– Det er noen poeng opp, men heldigvis ikke så ekstremt mange. Med tre seirer på rad er vi med igjen. Vi har et lag som vet vi kan snu dette, men når du har havnet nede i sumpa, er det vanskelig å komme ut av det. Vi tror uansett vi skal klare det, sa Viking Austbø til NTB.

– Hva må gjøres?

– Vi må bare se oss selv i speilet og trykke på de rette knappene. Vi er et lag som ikke kommer til å gi opp, sa Austbø – som ikke tror Viking rykker ned.

– Det er vi for gode til. Vi har nok ferdigheter i laget til å holde oss, sa han.

storteple
stortepleInnlegg: 9335
29.05.17 22:09

Det kommer til å tilte helt for meg om det kommer noen artikler der spillerne gir uttrykk for at det trengs et trenerskifte nå. Da ønsker jeg alle spillerne dit pepperen gror. 

Har ikke gitt opp jeg heller, men Danielsen sitt "returløp" på 3-0 scoringen er bare så utrolig symptomatisk for hvordan jeg mistenker at spillerne tenker. 

De er sikkert misfornøyde med taktikken fordi den innebærer mye løping. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 22:10
clavin: Bare så jeg ikke blir liggende og gruble hele natta, hvordan gikk egentlig den?

Var det du som fant opp rundkjøringen Jone?

Ijeh-vitser går aldri ut på dato. Ulikt Tom Nordlie som trener.

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:11

Austbø responderer vel som du ønsker. Trykke på knapper, ikke gi opp, tre seiere på rad så er vi med igjen? 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 22:11

Rødt kort til en Braunschweig-spiller. Dette gikk virkelig til hundene.

kytec
kytecInnlegg: 48091
29.05.17 22:12

Kanskje det blir godt med et år i OBOS? 

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:14

En dag Fygaren (ikke i dag) må du fortelle hva som har skjedd mellom deg og Nordlie. Virker nesten personlig. Du har vel 7 innlegg i dag om hvor mye han suger. 

clavin
clavinInnlegg: 32765
29.05.17 22:14
odtj: Clavin. I fotball som i mange andre virksomheter kan ledelse inspirere og motivere og selvsagt også gjøre det motsatte. De ansatte er fortsatt gode sosionomer, advokater etc. Og vil kunne prestere godt under en annen ledelse/andre betingelser. Det er vel ikke særlig kontroversielt å hevde?

Kanskje klubben bør ta med spillere på råd når de skal ansette ny trener? Spørsmålet kan kanskje være av typen: "Er dette en person dere kunne tenke dere å bevege dere litt for"?

I andre klubber så yter verdensstjerner maks for en trener som kanskje ikke er regnet som helt i toppen, og kanskje liker de ham ikke heller. De vet imidlertid at de er profesjonelle spillere, og plikter å yte maks for klubben de spiller for. Denne innstilningen har de som regel både pga. at de har en profesjonell ærekjærbarhet og at de vet at det er deres plikt og ansvar.

I Viking derimot kan altså spillere "streike" mot den sittende treneren gang på gang ved at de altså ikke gidder å yte maks for ham. Hva i h***** tror de at de er om dette er tilfellet? Altså en drøss middelmådigheter som ikke har gitt klubben en dritt utover å få den i mer og mer trøbbel skal altså opptre slik, og du mener det er greit?

Hva som er tilfelle med advokater, sosionomer osv er irrelevant, da disse ikke har samme prestasjonsmål som toppidrettsutøvere. Jeg sier ikke at de ikke HAR prestasjonsmål, men altså ikke på samme måte som idrettsutøvere som må prestere der og da.

clavin
clavinInnlegg: 32765
29.05.17 22:15
Fygaren: Var det du som fant opp rundkjøringen Jone?

Det er nok en grunn til at jeg ikke husket den, eller har gjenfortalt den her på forumet. Grunnen er ikke at Jone har forlatt klubben.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45569
29.05.17 22:17
odtj: Fra RA  Keeper Iven Austbø tror uansett ikke Viking rykker ned. – Det er noen poeng opp, men heldigvis ikke så ekstremt mange. Med tre seirer på rad er vi med igjen. Vi har et lag som vet vi kan snu dette, men når du har havnet nede i sumpa, er det vanskelig å komme ut av det. Vi tror uansett vi skal klare det, sa Viking Austbø til NTB. – Hva må gjøres? – Vi må bare se oss selv i speilet og trykke på de rette knappene. Vi er et lag som ikke kommer til å gi opp, sa Austbø – som ikke tror Viking rykker ned. – Det er vi for gode til. Vi har nok ferdigheter i laget til å holde oss, sa han

Bizarro world.

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4177
29.05.17 22:20
clavin: Kanskje klubben bør ta med spillere på råd når de skal ansette ny trener? Spørsmålet kan kanskje være av typen: "Er dette en person dere kunne tenke dere å bevege dere litt for"?
odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:21

Clavin: Mange trenere som mister garderoben rundt omkring i verden. Mange arbeidsplasser som ikke klarer å prestere pga svak ledelse og andre som overerpresterer. Er det ikke slik? 

Det handler ikke om å streike men om hva man klarer å yte. På sykehuset, på skolen, på banen, i styrerommet. Det er bare slik. 

Hvor  får du det fra at jeg mener at dårlig innsats/streik er greit? Heller ingenting som tyder på at noen på viking driver noe spill mot trener. 

helvis
helvisInnlegg: 14966
29.05.17 22:25

Jeg har ikke gitt opp. Og er heller ikke for å sparke treneren. Men blitt et par taktiske bommerter som vi rett og slett ikke har råd til. 

clavin
clavinInnlegg: 32765
29.05.17 22:26
odtj: Hvor får du det fra at jeg mener at dårlig innsats/streik er greit?

Ikke ta det personlig, det var ikke slik ment.

Poenget mitt er at Viking har nå prøvd altfor mange trenere uten at dette har positiv effekt på resultater og spillernes utvikling, slik at jeg stiller spørsmål om problemet ligger hos spillerne og ikke trenerne.

Spillerne FÅR uansett ta ansvar i denne situasjonen, noe de til nå har gjort til stryk.

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:27

Har heller ikke gitt opp. Håper det kan komme litt folk på søndag. Det blir en utrolig viktig kamp. Vet ikke om det hjelper laget, men er godt for psyken til oss tribuneslitere. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 22:28
odtj: En dag Fygaren (ikke i dag) må du fortelle hva som har skjedd mellom deg og Nordlie. Virker nesten personlig. Du har vel 7 innlegg i dag om hvor mye han suger.

Intet har egentlig skjedd mellom meg og Nordlie. Ingen krangel eller noe.

Jeg har bare ikke sansen for ham som type, og likte ikke måten han forlot Viking på tilbake i 2006. Jeg har et problem med personer som fører andre bak lyset, samtidig som de snakker i store ordelag om ryddige prosesser og alt det der. I tillegg har han kommet med ymse utsagn om Stavanger-publikummet. Og om sine berømmelige muldvarper i Stavanger.

Nevi
NeviInnlegg: 9256
29.05.17 22:29
helvis: Jeg har ikke gitt opp. Og er heller ikke for å sparke treneren. Men blitt et par taktiske bommerter som vi rett og slett ikke har råd til

Ikke jeg heller.

Men ekstremt viktig å vinne neste kamp. Det er ett must.
Så tar vi minst U på Åråsen så er vi i nærheten.

Skulle ønske folket kunne tatt oppfordringen av Rekdal. At man nå som det ser ut som verst kunne møtt opp i hopetall på stadion.
Men det blir nok ikke slik er jeg redd.


Ellers hadde Fredheim / Rekdal ikke gjort hjemmeleksa si angående Skimmeland Aasheim. Står det ene navnet på drakta. Og det andre i lagoppstillingen. Tror de ikke skjønte at det var samme personen; viss jeg hørte riktig :)

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 22:31
Nevi: Ellers hadde Fredheim / Rekdal ikke gjort hjemmeleksa si angående Skimmeland Aasheim. Står det ene navnet på drakta. Og det andre i lagoppstillingen. Tror de ikke skjønte at det var samme personen; viss jeg hørte riktig :)

Du hørte riktig.

Ingebretsen
IngebretsenInnlegg: 261
29.05.17 22:31

Når Danielsen blir fratatt klippekortet å benka så kan det bare bli bedre. Ubrukelig spiller. Neste på listen er Bringaker. Holder knapt obosnivå. Ernemann. Hjelp for en temposvak treig spiller. Ut med disse spillerene og erstatt de så fort som mulig.

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:31

Sist vi var i denne situasjonen byttet vi trener og det funket. Når vi ikke kan bytte spillere pga vindu, vil det være det grepet de kan ta. 

Tror det er så enkelt som at vinner de på søndag fortsetter han, taper vi må de vurdere om de skal resignere eller handle. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
29.05.17 22:33
odtj: Sist vi var i denne situasjonen byttet vi trener og det funket.

Sist vi var i denne situasjonen hadde vi økonomi til å gjøre det.

(Innlegget ble redigert 29.05.17 22:33)

odtj
odtjInnlegg: 3540
29.05.17 22:36

Men det er midler på gang? Er det ikke slik å forstå? Hvis ikke er det jo bare å resignere. Da er det umulig. Selges de beste fra laget nå, slik planen åpenbart var, er det 0 håp. Nedrykk og en kjemperegning til AS for å kunne drive videre. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg