Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4384
31.05.17 17:49

Tveita? Kunne det vært noe? 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
31.05.17 17:50
Kristwic7: På ingen måte et stort tap, har knapt bidratt på banen.
Vi har 4 svært svake spisser i troppen dessverre, alle sammen burde enten vært solgt eller lånt bort.
Så en kvalitetsspiss inn i sommer er et must for å overleve.

Det er nok, dessverre for Viking, etter all sannsynlighet for sent. Mobiliseringen burde skjedd i vinter.

Jeg tror ikke klubben har noe valg uansett. Sammen med sine støttespillere MÅ Viking investere og satse knallhard, uansett hvor mørkt det ser ut. Om ingen ting annet enn for å vise omgivelsene at dere ikke legger dere på rygg og gir opp.

Snuoperasjonen som skal re-etablere Viking på øvre halvdel av ES-tabellen må starte nå, selv om den - i verste fall - ikke får effekt før OBOS er en realitet.

Det er synd at slike skippertak blir nødvendig.

eppaen
eppaenInnlegg: 27847
31.05.17 17:54
Kurtkanon2: sent

Helt enig. Hele landet visste jo på forhånd at Viking ble et bunnlag med gjeldende stall. At man nå først skal begynne å slokke branner med vannpistoler er rimelig svakt. 

GGzahid
GGzahidInnlegg: 291
31.05.17 18:03

Verdt å nevne at Chris Dawson er blitt fristilt av Rotterham, og står vedlagsfritt å hente. Tror dere Ian og Bjarte kan prøve å hente han tilbake ?

Til dere som tror vi henter Torsteinbø, så tror jeg desverre det toget har gått. Han var lysten på en retur for 1-2 år siden men da ville ikke vi, har etter den tid så og si spilt seg inn i elveren til Hammarby. Forlenget også  kontrakten før sesongen til ut 2018 sesongen, ergo vi må ut med overgangssum. Tipper ikke de lar han gå for under millionen, og jeg tror Viking prioriterer bosmanspillere.

 

Samme gjelder vel Landu, bare at han har ut 2017 sesongen. Tromsø har ikke så god bredde at de lar Landu gå gratis, har spiller trossalt jevnt og trutt der borte og blir brukt som potet. 

 

Tripic hadde vært en kjempe signering, det er jeg sikker på. Får ikke forlenget borte i Tyskland, hvor han heller aldri har klart å overbevist. Er forsatt kun 24 år gammel, og har enda sin beste tid foran seg på en fotballbane. Ian sa den 2 mai følgende til RA om muligheten for at Tripic kan komme i sommer : – Zlatko Tripic er en god spiller, men jeg er ikke sikker på at han er den rette spilleren for oss. Men han er absolutt en som kan være verdt å vurdere, sier Burchnall til RA.

GGzahid
GGzahidInnlegg: 291
31.05.17 18:08
Winthrop15: Tveita? Kunne det vært noe?

Kontrakt ut 2017 sesongen, er ikke i elveren til SA08, men er dog. en av de som blir mest benyttet som innbytter. Har vel ikke klart å spilt seg til en fast plass der borte frem til nå, men har absolutt ikke gjort seg bort. Må huske på hvor bra Sarpsborg har prestert de siste sesongen forhold til stall/budsjett etc. Vi burde aldri latt han dratt spør du meg, men absolutt rett karrierevalg av han å dra da han ikke ble satset på her. Jatakk fra meg, men er veldig tvilende på at Sarpsborg lar han gå gratis med mindre han har et brennende ønske om det. 

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
31.05.17 18:09
eppaen: At man nå først skal begynne å slokke branner med vannpistoler er rimelig svakt.

De hadde ikke penger i vinter. Investorene ville ikke stille de midlene til rådighet i vinter. Det er kalde harde fakta. Senest ifjor bidro de samme investorene til emisjonen som på kort sikt reddet klubben. Det er verd å tenke på oppe i alt dette.

Og disse investorene trengte reality-check'en som en nå får på det sportslige for å få øynene opp også i år for hva som faktisk kan skje.

For la det være klinkende klart, klubben skulle gjerne handlet i vinter. Selvsagt skulle den det. Men når pengene ikke er der så er de ikke der. En kan liksom ikke trylle.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
31.05.17 18:10
GGzahid: Verdt å nevne at Chris Dawson er blitt fristilt av Rotterham, og står vedlagsfritt å hente. Tror dere Ian og Bjarte kan prøve å hente han tilbake ?

Ballsikker midtbanespiller som kunne vært en god makker til Ryerson. Jeg er absolutt ikke avvisende til at Dawson kan få en retur til klubben, om ikke annet på en halvårskontrakt.

Fygaren
FygarenInnlegg: 56420
31.05.17 18:13
GGzahid: Vi burde aldri latt han dratt spør du meg, men absolutt rett karrierevalg av han å dra da han ikke ble satset på her. Jatakk fra meg, men er veldig tvilende på at Sarpsborg lar han gå gratis med mindre han har et brennende ønske om det.

Tveita er stallfyll. Ikke en som vil utgjøre en forskjell på dette Viking-laget. Når han da er under kontrakt med andre er det ikke noe poeng i å gjøre noe fremstøt mot ham. Eneste grunnen til at jeg er tilbøyelig på det når det gjelder Dawson er at han er "gratis", selv om jeg ikke tror han heller vil utgjøre forskjellen sånn sett.

Det er gledelige nyheter med Tommy. Den avtalen må de rett og slett klare å få til med Aneke. Høiland som spillertype er nøyaktig det Viking trenger. Der er til og med jeg og Winthrop enige, så det må da bety noe.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4384
31.05.17 18:32

http://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/torsteinbo-apen-for-viking-1.966632. Torsteinbø er ikke lengre fast der og er åpen for Viking nå.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20996
31.05.17 18:33
Fygaren: På grunn av en ok vårsesong. Med et helt annet lag. Det vi viste på høsten var nedrykksmateriale.

Vi tok ikke under et halvt poeng i snitt per kamp på høsten i fjor. Det var ikke all verden, men laget evnet i alle fall å slå Molde to ganger og tette igjen i en del bortekamper. Vi tok blant annet fire poeng på to av bortekampene vi regelrett har blitt pisset på nå.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4384
31.05.17 18:42

Tror de henter Torsteinbø og Høiland. Og med Høiland inn tar jeg turen på Vikingkamp. Det hadde vært fantastisk med Høiland. Da er Viking berget :-)

GGzahid
GGzahidInnlegg: 291
31.05.17 18:51
Winthrop15: Torsteinbø er ikke lengre fast der og er åpen for Viking nå.

Hm spennende, ser at etter den artikkelen (12 mai) ble skrevet, har han vært involvert i alle de fire kampene som har blitt spilt. Første to som innbytter, de to siste nå fra start - men for all del, vi kan desvere ikke velge og vrake og han gjør nokk en grei jobb hvis han kommer.

zetta
zettaInnlegg: 13079
31.05.17 18:51

Det blir nok nedrykk i år. Men da er det viktig at man bruker tiden i Obos på å komme på rett spor. Fordelen der er at man får noe mer ro på seg.

 Det første Viking må finne ut av er hvorfor de stinker sånn bakover. Her må trenerne og sportssjefen virkelig analysere. Så kan man jo drømme om en god spiss. Men de færreste klubber har en god spiss.

clavin
clavinInnlegg: 32954
31.05.17 19:04

Jeg må nok innrømme at jeg sliter litt med å plukke ut de tre største øyeblikkene med Shroot i mørkeblått.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4384
31.05.17 19:19

Ikke sikkert det blir nedrykk hvis de får så mange nye inn som hever laget? Folk her har jo kjempetro på IB. Med nye spillere inn må det jo da være håp? Uansett er dette spillere Viking vil trenge i Obos også.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45718
31.05.17 19:50
Kurtkanon2: Det er nok, dessverre for Viking, etter all sannsynlighet for sent. Mobiliseringen burde skjedd i vinter. Jeg tror ikke klubben har noe valg uansett. Sammen med sine støttespillere MÅ Viking investere og satse knallhard, uansett hvor mørkt det ser ut. Om ingen ting annet enn for å vise omgivelsene at dere ikke legger dere på rygg og gir opp. Snuoperasjonen som skal re-etablere Viking på øvre halvdel av ES-tabellen må starte nå, selv om den - i verste fall - ikke får effekt før OBOS er en realitet. Det er synd at slike skippertak blir nødvendig.

Absolutt enig med deg her, det burde vært gjort noe i vinter.
Sitter og ser på EIK-FKH nå, FKH imponerer heller ikke på noen måte.
Men de er liksom så langt mer solide bakover enn det Viking er.
Manglende i laget er så enorme at en knapt aner hvor en skal starte.

Skal man snakke om tilskuersvikten så blir det et annet kapittel.
Men jeg er ganske sikker på at folk hadde strømmet til som i 2007 om Viking VIRKELIG kjempet om noe stort.
Det har lite med satsing på den og den spiller og om de er lokale, det er prestasjonene som teller for folk.

Hvordan er muligheten for å hente Bjørdal i sommer tenker du?

(Innlegget ble redigert 31.05.17 19:51)

storteple
stortepleInnlegg: 9453
31.05.17 20:01

Til og med jeg vil takke ja til Høiland slik ståa er nå. Spissene i dagens stall har skuffet enormt. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45718
31.05.17 20:14
storteple: Til og med jeg vil takke ja til Høiland slik ståa er nå. Spissene i dagens stall har skuffet enormt.

Han er ikke fantastisk, men et skritt opp. Passer bra for et bunnlag med sin spillestil.

GGzahid
GGzahidInnlegg: 291
31.05.17 20:40

Elmar Bjarnason , tidligere tippeliga kjenning fra Lyn faktisk og det Islandske landslaget, ble idag fortalt at han ikke fikk fornyet kontrakten med AGF. Det virker som om Sverrison har tatt plassen hans der, og han står nå fritt frem for å signeres av andre klubber. Han her kan gå inn å løfte Viking, det er jeg sikker på. Spilt flere år i Norge, Svergie og Danmark nå, og er virkelig det beste vi kan realistisk håpe på at kommer inn. Håper ledelsen har følere ute, for han her bør vi virkelig få inn hvis det er mulig innenfor rammene vi har. 30 år gammel å står med 36 a kamper for Island, passer beskrivelsen av det vi jakter perfekt - JATAKK

eppaen
eppaenInnlegg: 27847
31.05.17 20:46

Ser VIF-gjengen ikke akkurat lovpriser Ibrahim. Kunne nok gjort en jobb hos oss likevel. 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
31.05.17 20:49
Kristwic7: Hvordan er muligheten for å hente Bjørdal i sommer tenker du?

Hvis vi ikke henter noen nye stoppere i sommer, tror jeg Bjørdal blir ut sesongen.

zetta
zettaInnlegg: 13079
31.05.17 21:02
Winthrop15: Ikke sikkert det blir nedrykk hvis de får så mange nye inn som hever laget?

Da er det bare tretten kamper igjen

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4384
31.05.17 21:04

Må være mulig å vinne noen kamper før det og. 

zetta
zettaInnlegg: 13079
31.05.17 21:09
Winthrop15: Må være mulig å vinne noen kamper før det og.

Det virker som om de er for bløte til det. Mangler selvtillit og har raknet totalt. Da må de kanskje ta 27p på de siste tretten. Få inn en del spillere med alandslagserfaring så skal det bare et lite mirakel til

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16608
31.05.17 21:12

Da var aftenens køppkamper over, og i kveld røk vi ikke ut. I dag er en god Vikingdag.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20996
31.05.17 22:11
clavin: Jeg må nok innrømme at jeg sliter litt med å plukke ut de tre største øyeblikkene med Shroot i mørkeblått.

Den missen mot Tromsø kommer i alle fall med på en eller annen oversikt.

odtj
odtjInnlegg: 3540
31.05.17 22:15

Fra RA: Burchnall er ikke enig i at det er over med tap mot Kristiansund og Lillestrøm i de to neste kampene, men sier at viktigheten av kampene ikke kan stikkes under stol.

 

Jo, da er det nok over. 

clavin
clavinInnlegg: 32954
31.05.17 22:24
odtj: Fra RA: Burchnall er ikke enig i at det er over med tap mot Kristiansund og Lillestrøm i de to neste kampene, men sier at viktigheten av kampene ikke kan stikkes under stol.

Taper de begge disse kampene kan de bare glemme å hente forsterkninger. Da er det rett og slett kjørt.

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4177
31.05.17 22:35
zetta: Da er det bare tretten kamper igjen

Holder sikkert å vinne 10 av de...

;-)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg