Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
clavin
clavinInnlegg: 29861
17.06.17 23:54
Nevi: Men ingen tvil at på sponsorsiden har det vært negativt at Oilers fikk sving på seg. Noe som har gjort at for min del har fått ett likegyldig forhold til Oilers. For alt som svekker Viking ønsker jeg bort.

Følgende tiltak kan herved iverksettes:

1) Legg ned kinoene i distriktet. I stedet for film kan folk heller tvinges til stadion.

2) Riv konserthuset av samme grunn som pkt. nr 1.

3) Steng all tilgang til utenlandske fotballligaer i England, Spania, Italia, Tyskland etc. Hva skal man med internasjonale storlag når man heller kan se Viking live på stadion?

4) Legg ned alle kleskjeder i byen, og tving folk til Vikings supportershop i stedet.

Jeg har sagt det før, men gjentar at det er tull å snakke om at Oilers hindrer Viking i å få til noe som helst. Det har de da f*** klart utmerket selv! At Vikings udugelighet skal være en grunn for at lag i andre idretter og som spiller på andre årstider skal ønskes bort blir noe patetisk. Sannheten er at folk hadde vært drittlei av Viking uansett om Oilers ikke hadde vært stiftet. Stavanger er landets fjerde største by. Se på landets femte største by. Start har her ganske enerådende (ja, jeg vet om Vipers) fått boltre seg fritt, uten at dette har hjulpet på publikumstallene, all den tid laget ikke har prestert. Om laget presterer så kommer publikum, og klubben blir følgelig attraktiv også for sponsorer, uavhengig av om byen har andre lag. På sponsormarkedet har vel Viking gjort det temmelig bra, også i de dårlige tidene.

Vikings konkurrent for tiden er Sandnes Ulf, som faktisk stjeler tilskuere fra klubben. Oilers stjeler ikke mye fra Viking på dette området.

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 00:10
clavin: Jeg har sagt det før, men gjentar at det er tull å snakke om at Oilers hindrer Viking i å få til noe som helst. Det har de da f*** klart utmerket selv!

Ingen tvil at mye er gjort gæent. Men heller ikke i tvil at noen som har tidligere prioriterte Viking prioterer Oilers nå. Enten om det er snakk om publikum eller sponsor.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 22927
18.06.17 00:18
kytec: Viking hadde nok fylt opp stadion om de spilte like bra som Mods.

Ja Mods har en låt....Tore Tang. Dere vet bare ikke hvor sulteforet dere har vært på kultur i Rogaland.

(Innlegget ble redigert 18.06.17 00:18)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15557
18.06.17 00:30
clavin: På sponsormarkedet har vel Viking gjort det temmelig bra, også i de dårlige tidene.

Joda, på samme måte som sesongkortsalget stiger hvert eneste år. Hva vi blir fortalt er som regel en pakke med sukker. Optimistiske halvløgner er hva som har driftet Viking de siste 10 årene.

Kutter man ut sukkeret, så går det til helvete på sponsormarkedet. Der man tidligere fikk dørene banket ned, så er man nå der at man selv må slå ned dører. Men hvor jakter man?

Oilers fikk en realitetssjekk, og satset bredere og nasjonalt. Har dette vært et alternativ for Viking, eller er man snevre i søken? Finnes det potensial nasjonalt, eller er Viking utelukkende en lokal skatt (skatt som i eksorsisme muligens kunne presset en krone ut av helvetet)?

(Innlegget ble redigert 18.06.17 00:31)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 33344
18.06.17 00:47
clavin: Jeg har sagt det før, men gjentar at det er tull å snakke om at Oilers hindrer Viking i å få til noe som helst. Det har de da f*** klart utmerket selv! At Vikings udugelighet skal være en grunn for at lag i andre idretter og som spiller på andre årstider skal ønskes bort blir noe patetisk.

Bulls eye, innertier og helt korrekt. De som skylder Vikings elendighet på Oilers framgang kan ta seg en lang tur og tenke seg om. 

Vikings nedgang, elendighet og dagens situasjon har de 100% ansvar for selv. Det er ikke pga Oilers frammarsj, det er på grunn av måten de har drevet klubben på og måten de har behandlet publikum på.

clavin
clavinInnlegg: 29861
18.06.17 00:54
Nevi: Men heller ikke i tvil at noen som har tidligere prioriterte Viking prioterer Oilers nå. Enten om det er snakk om publikum eller sponsor.

Kan det tenkes at de som i dag prioriterer Oilers, og som har sluttet å gå på Vikings kamper, ikke ville gått på Vikings kamper i dag, selv om Oilers ikke hadde eksistert? Denne trenden startet da vitterlig lenge før Oilers begynte å bli toneangivende.

Verken Viking eller Oilers utelukker hverandre, og i dagens samfunn finnes det også plenty av alternativer til begge, både når det gjelder fotball i større ligaer og annen kultur.

Viking engasjerer ikke, og har ikke gjort en dritt for å engasjere på veldig mange år. Det er dette som har vært problemet, og det er skivebom at folk plutselig ville finne engasjementet tilbake om ikke Oilers hadde eksistert.

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 00:55
TAdams6: Vikings nedgang, elendighet og dagens situasjon har de 100% ansvar for selv. Det er ikke pga Oilers frammarsj, det er på grunn av måten de har drevet klubben på og måten de har behandlet publikum på.

Er enig i mye her. At Viking er skyld i det meste her. At det ikke skal mer til enn sportslig suksess før at pilene peker oppover. Men kjenner flere som har fått Oilers på maten. Og fremdeles bryr seg om Viking, men som regel prioriterer Oilers fremfor Viking stadion.

clavin
clavinInnlegg: 29861
18.06.17 01:00
Bilvrag: Oilers fikk en realitetssjekk, og satset bredere og nasjonalt. Har dette vært et alternativ for Viking, eller er man snevre i søken? Finnes det potensial nasjonalt, eller er Viking utelukkende en lokal skatt (skatt som i eksorsisme muligens kunne presset en krone ut av helvetet)?

Tja, jeg vil nok tro at det er letter for Oilers å tenke nasjonalt enn Viking. Oilers har hatt nasjonal suksess, og er vel den hockeyklubben i Norge som har mest positiv omtale. Det er således forståelig at klubben er salgbar på landsbasis, akkurat som RBK er det i fotball. Viking på sin side er det ingen som bryr seg om nasjonalt. Lokalt har de fortsatt et navn, og sponsorer blir med for å promotere seg gjennom det som for så vidt fortsatt er den beste merkevaren i Stavanger.

Den eneste grunnen til at Viking kunne vært interessante nasjonalt sett er hvis noen selskaper hadde ønsket mer innpass i Rogaland, som vel var tilfelle for Fjordkraft og DNB.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 33344
18.06.17 01:04

Jeg går og heller på Oilers enn Viking. Det har med opplevelse å gjøre. Innsats, guts og vilje. I overflod i DNB Arena. Omtrent fraværende på Viking stadion. Ungene mine vil ikke på Viking Stadion, de kjeder seg. De vil på hockey kamp . Det er noe Viking må ta innover seg. Har hatt sesongkort i mange år. Gutten min og. Når han ikke ville mer så trakk jeg og meg tilbake.  Oilers er lysår foran  viking når det kommer til vilje. Med vilje kommer man langt

clavin
clavinInnlegg: 29861
18.06.17 01:08
Nevi: Men kjenner flere som har fått Oilers på maten. Og fremdeles bryr seg om Viking, men som regel prioriterer Oilers fremfor Viking stadion.

Denne lekkasjen du beskriver er ikke stor. Det er få kamper som her kolliderer, og det er få som står overfor et slik valg.

Det finnes helt sikkert mange som har sluttet å gå på kamp i Jåttåvågen, men som har sesongkort i DNB. Det jeg derimot tviler på er at mange av disse fortsatt ville gått på Viking-kamp om Oilers ikke hadde eksistert. Det er mye annet man kan finne på, og således skjønner jeg ikke formålet med å angripe kun et av disse alternativene. 

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 01:10
TAdams6: Jeg går og heller på Oilers enn Viking. Det har med opplevelse å gjøre. Innsats, guts og vilje. I overflod i DNB Arena. Omtrent fraværende på Viking stadion. Ungene mine vil ikke på Viking Stadion, de kjeder seg. De vil på hockey kamp . Det er noe Viking må ta innover seg. Har hatt sesongkort i mange år. Gutten min og. Når han ikke ville mer så trakk jeg og meg tilbake. Oilers er lysår foran viking når det kommer til vilje. Med vilje kommer man langt

Akkurat. Sansynligvis er dette mest pga Oilers. Og at de har blitt ett vinnerlag med en rik onkel og en dårlig konkurranse. Altså få lag som driver denne sporten.

Hadde Oilers fortsatt vært Viking Hockey hadde dere kanskje fortsatt vært på Viking stadion. Men håper det endrer seg for dere. Alle vi voksne mye ansvar her for å få med barna på stadion :)

 

kytec
kytecInnlegg: 32392
18.06.17 01:15
BigGeorge: Ja Mods har en låt....Tore Tang.

Har nok noen flere.

Eg kan tella til fem, ein, to tre, fir, fem. 

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 01:16

Det kunne vi i Viking og gjøre for to-tre år siden. Nå vi vant 5-0 mot Sandnes Ulf :)

clavin
clavinInnlegg: 29861
18.06.17 01:22
Nevi: Akkurat. Sansynligvis er dette mest pga Oilers. Og at de har blitt ett vinnerlag med en rik onkel og en dårlig konkurranse.

Nå er ikke konkurransen i hockey så dårlig som enkelte vil ha det til. Man skal uansett prestere på banen, og det er ikke så enkelt som at det bare er å slenge millioner på isen, og tro at alt ordner seg. Dette trodde jeg at de fleste som følger Viking hadde fått med seg.

Er det for øvrig pga. konkurransefortrinn at Sogndal og Kristiansund ligger foran Viking?

 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 33344
18.06.17 01:25

Nei Nevi

Uten Oilers hadde vi gått på kino. Oilers er ikke  istedenfor Viking

 Viking er utelukket av mine barn pga manglende vilje og entusiasme. Det er av fylle folk og barn man hører sannheten

 Når jeg selv har kjedet meg i 4-5-6 år og barna ikke vil bli med på sesongkortet de har fått av meg,  da skal vi skylde på Viking ikke Oilers. 

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 02:16
TAdams6: Oilers er ikke istedenfor Viking

For noen er det nettopp det.

Men som jeg har sagt. Viking har mest skyld idet selv. Men at Sandnes Ulf og Oilers gjør at konkurransen er mye hardere nå enn for ti år siden er jeg ikke i tvil om. Kanskje mest pga Sandnes Ulf i publikum. Selv om de ikke trekker så mye. Men kan forstå at barn i den byen trekker mot Sandnes Ulf. Og at på sponsorsiden trekker mot ett vinnerlag.
Men er helt sikkert mye ting som kan gjøres annerledes. Blant annet å søke litt mer nasjonalt på sponsorsiden som du sier.

Men vi får håpe på bedre tider.

Kommer Viking til Ullevaal igjen er det plutselig mange som er sure for å ikke få tak i billetter. Og nærmer Viking seg toppen igjen kommer folket tilbake. Så enkelt er det.

 

 

 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 33344
18.06.17 11:03
Nevi: Men som jeg har sagt. Viking har mest skyld idet selv. Men at Sandnes Ulf og Oilers gjør at konkurransen er mye hardere nå enn for ti år siden er jeg ikke i tvil om. Kanskje mest pga Sandnes Ulf i publikum. Selv om de ikke trekker så mye. Men kan forstå at barn i den byen trekker mot Sandnes Ulf. Og at på sponsorsiden trekker mot ett vinnerlag.Men er helt sikkert mye ting som kan gjøres annerledes. Blant annet å søke litt mer nasjonalt på sponsorsiden som du sier.

Konkurransen er sterkere. Men hadde Viking levert noe som publikum kan være stolt av så hadde ikke dette vært en problemstilling. De aller aller fleste greier å gå på 2 ting. Jeg har selv gått på både fotball og ishockey regelmessig siste 16-17 årene. Sesongkort på Viking og enkeltkamper hos Oilers. Viking hadde til og med samarbeid med Oilers i startgropen. Rett fra Stavanger Stadion til ishallen og se Oilers. Gjorde det selv en del ganger. I dag er det enkeltkamper hos Oilers og veldig få kamper på Viking stadion.

Nå snakker jeg for meg selv, men jeg tror ikke jeg skiller meg veldig ut fra mange andre. Er man interessert i fotball og hockey så er man interessert.

Sandnes Ulf trekker ikke publikum, men mange har nok litt større vegring for å holde med Viking nå enn tidligere pga Sandnes Ulf. Så det påvirker nok publikumstallene litt. 

Tror kanskje TV er en større årsak til nedgang enn Sandnes Ulf og Oilers. Nå vises alt. Merker selv at valget på TV er lett når Viking leverer elendig spill og innsats. Da jeg hadde sesongkort gikk jeg på alt, la ferier etter terminlista og reiste på bortekamper. Det er uaktuelt nå. Men for 10 år siden var det realiteten. Viking har gjort mye galt de siste 10 årene, det er hovedårsaken til at publikum ikke er tilstede som før.

 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 33344
18.06.17 11:14

Antakelig Zymer inn for Samuel ikveld.

Utrolig viktig kamp.Lillestrøm kommer fra 2 seire og en uavgjort, vi fra første seier på lenge. Vinner vi så er vi kun 3 poeng bak Lillestrøm. Utrolig viktig kamp, en kamp som absolutt ikke må tapes.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
18.06.17 15:04
TAdams6: Antakelig Zymer inn for Samuel ikveld.

Jeg hater slike setninger som det inne på linken.. Høy intensitet og god treningsuke. Det er sånt lag som rykker ned sier.

storteple
stortepleInnlegg: 8251
18.06.17 16:15

Skal på Åråsen i kveld. Kan ikke si jeg gleder meg nevneverdig. Tipper Knudtzon får gode arbeidsforhold. 

eppaen
eppaenInnlegg: 22949
18.06.17 16:32
storteple: arbeidsforhold

Tipper ikke. Viking kommer til å ligge lavt. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
18.06.17 16:40

Bør man stille med Sweeper i kveld og droppe offsidefeller?

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 17:51
TAdams6: Men hadde Viking levert noe som publikum kan være stolt av så hadde ikke dette vært en problemstilling

Dette er jeg selvsagt enig i. Men veien mot toppen tar litt lengre tid nå siden publikumsinntektene er gått såpass kraftig ned.

Men dersom Viking klarer å levere igjen etter hvert. Og publikumstallet går opp. Samt at de øker på sponsorsiden så håper jeg i hvert fall at de har lært noe. At selv om de har penger prøver de å hente inn spillerer smart uten å bruke penger som fulle sjømenn bare for å vise økonomiske muskler.

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 17:52
Kristwic7: Høy intensitet og god treningsuke. Det er sånt lag som rykker ned sier.

Jeg føler ofte at når man hører slike ting så går det i dass i kampen.

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6448
18.06.17 18:17

Har Iven problemer med kontaktlinsene?

eppaen
eppaenInnlegg: 22949
18.06.17 18:38

For et ubrukelig forsøk på blokkering fra vår kjære høyreback før sjansen til Knudtzon. 

helvis
helvisInnlegg: 13293
18.06.17 18:47

Heldige og svake til nå.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
18.06.17 18:50
Nevi: Jeg føler ofte at når man hører slike ting så går det i dass i kampen.

Ofte? Hver bidige gang. Er så latterlig svada.

Nevi
NeviInnlegg: 6932
18.06.17 18:51

Skal være glad for at det står 0-0. Og skal være fornøyd om det ender med ett poeng. Men da må Viking være bedre i andre omgang for å få minst ett poeng.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
18.06.17 18:52
helvis: Heldige og svake til nå.

Griseflaks.. Vi er i overtall i boks og likevel får de heade i stolpen.
Hvordan i svarte er det mulig egentlig? Sover i timen hver gang.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg