Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Eastbooh
EastboohInnlegg: 695
19.07.17 21:15

Fædrelandsvennen skriver at Greenidge har fått et tilbud av Viking. Han skal trene med Start til og med fredag, før han må ta en avgjørelse.

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4084
19.07.17 21:17

Kan hende dette har blitt nevnt tidligere, men pytt pytt:

Reiss Greenidge hevder han har fått tilbud fra Viking. 

Inntrykket fra første trening i Start: På onsdagens økt fikk man inntrykk av en spiller med god fysikk, god defensivt, men som har litt å jobbe med når det kommer til ballbehandling.


Henningsen sier "en midtstopper til er på vei uavhengig av om engelske og uprøvde Reiss Greenidge (prøvespiller i Start nå) skulle få kontrakt."

 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:20
Wiggum: Jeg kan godt endre meg fra "alt" til det "aller meste", uten at det gjør så veldig stor forskjell på poenget mitt. Stort sett kommer det surmaget kritikk og negative synspunkter fra deg. Hvis du ikke ser det selv må du virkelig få øynene opp.

Ok. At du med flere ikke har sett at jeg har vært positiv til mange får så være da. Jeg skal ikke "kverrulere" mer på den, men er ikke enig.
Da synes jeg det er bedre å være skeptisk enn naiv.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 35264
19.07.17 21:20
Eastbooh: Greenidge har fått et tilbud av Viking. Han skal trene med Start til og med fredag, før han må ta en avgjørelse.

Ikke uventet det. Står i SA i dag at Viking jakter en rutinert stopper selv om de signerer Greenidge

Gregov har kun kontrakt ut sesongen. Da kan han få bruke høsten på å være klar for fast plass fra 2018 sesongen.

Martinsen er jo også en outsider her. Men vi kan ikke bare ha 2 eller  3 stoppere i troppen. Vi må ha 4. Både for å få et bra stopperpar, men også for konkurranse om plassene og kvalitet på trening. Dessuten kan fort Mets forsvinne i sommer hvis det kommer bud

(Innlegget ble redigert 19.07.17 21:20)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:23
PerfectSense: med god fysikk, god defensivt, men som har litt å jobbe med når det kommer til ballbehandling.

Hadde vært sykt om han hadde fart,fysikk,god defensivt og teknikk.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:25
TAdams6: Ikke alt, men du bør ta hintene fra flere her til etteretning. Det er ganske slitsomt når du ikke greier å ha to tanker i hodet samtidig og er bombastisk i alt du sier. Alt er ikke nødvendigvis svart eller hvitt. Det finnes mye imellom der.

Unnskylder så meget at jeg ikke helt ser hvordan han skal bli en stjerne i Viking og solgt videre.. For meg rimer det ikke helt at en så "god" spiller spiller langt nede i divisjonene tar seg et år i Viking og så blir solgt til League One/Championship.
Kanskje er det bare min skepsis som slår til igjen?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:29
storteple: Støtter Wiggum, Eastbooh og Odin fullt og helt. Det er ekstremt slitsomt, inkludert det du holder på med spørsmålene dine til Wiggum nå.  Støtter forslaget til Odin.

Yes! Yes! Yes! Jeg skal ikke spørre hvorfor spørsmålet mitt til Wiggum er slitsomt, for jeg tror ikke du kan svare. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6179
19.07.17 21:29

Kristwic7:"Unnskylder så meget at jeg ikke helt ser hvordan han skal bli en stjerne i Viking og solgt videre.. For meg rimer det ikke helt at en så "god" spiller spiller langt nede i divisjonene tar seg et år i Viking og så blir solgt til League One/Championship."

-----------

En engelsk spiller som utvikler seg i norge har nok lettere for å få sjansen i en engelsk klubb på et senere tidspunkt enn f.eks. en norsk spiller.

odin
odinInnlegg: 23470
19.07.17 21:32
PerfectSense: Inntrykket fra første trening i Start: På onsdagens økt fikk man inntrykk av en spiller med god fysikk, god defensivt, men som har litt å jobbe med når det kommer til ballbehandling.

Då føler Viking seg veldig trygge på at dei blir einige med Greenidge, og at oppholdet i Start berre er for å halde han i gang gjennom ferien.

Eastbooh
EastboohInnlegg: 695
19.07.17 21:34
Kristwic7: Unnskylder så meget at jeg ikke helt ser hvordan han skal bli en stjerne i Viking og solgt videre.. For meg rimer det ikke helt at en så "god" spiller spiller langt nede i divisjonene tar seg et år i Viking og så blir solgt til League One/Championship.

Han kan jo bli Vikings svar på Jamie Vardy. Eller Rune Bratseth, for å holde oss til midtstoppere. Jeg sier ikke at jeg tror det, eller at det er sannsynlig. Jeg sier heller ikke at jeg tror han kommer til å bli verdens beste, eller at han er bedre enn Mets, eller noe som helst du kan bruke mot meg senere. Men hvis Viking-lederne har troen og lønnskravene er rimelige så ser jeg ikke noe problem med å prøve. Forhåpentligvis er han bedre enn både Kieffer Moore, Bjørn Andersson og diverse andre.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:35
storteple: Enig i at han er et hakk opp ift Høiland, men nå som vi har signert Høiland synes jeg vi bør se bort fra Bakenga, og heller fokusere på noe vi mangler. Om vi skal hente en spiss til vil jeg heller bruke pengene på en 10-er eller en target spiss (stor og sterk), fremfor en type vi har fra før (om enn noe bedre).

Vær positiv til Tommy. Vent og se, han har tross alt scoret på en kald kveld i Istanbul. Hva er vel varme TL-arenaer ?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:36
Gorgi: En engelsk spiller som utvikler seg i norge har nok lettere for å få sjansen i en engelsk klubb på et senere tidspunkt enn f.eks. en norsk spiller.

Det har han nok om han har gode kontakter. Jeg forstår ikke hvordan Kieffer Moore kunne få en kontrakt i Ipswich, men han er sendt videre nå så.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6179
19.07.17 21:39

Kristwic7:"Jeg forstår ikke hvordan Kieffer Moore kunne få en kontrakt i Ipswich"

----------

Det er mye du ikke forstår med fotballen..., :-)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:40
Eastbooh: Han kan jo bli Vikings svar på Jamie Vardy. Eller Rune Bratseth, for å holde oss til midtstoppere. Jeg sier ikke at jeg tror det, eller at det er sannsynlig. Jeg sier heller ikke at jeg tror han kommer til å bli verdens beste, eller at han er bedre enn Mets, eller noe som helst du kan bruke mot meg senere. Men hvis Viking-lederne har troen og lønnskravene er rimelige så ser jeg ikke noe problem med å prøve. Forhåpentligvis er han bedre enn både Kieffer Moore, Bjørn Andersson og diverse andre.

Gi f i Mets nå, er han bedre enn han så er han brukandes.
Med den høyden så kan han trolig brukes som et våpen på slutten av kampene og, om vi jakter en utligning.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:43
Gorgi: Det er mye du ikke forstår med fotballen..., :-)

Pen scoring på hodet på treningsleiren i Østerrike hadde han dog.

storteple
stortepleInnlegg: 8493
19.07.17 21:44

Kristwic: "Vær positiv til Tommy. Vent og se, han har tross alt scoret på en kald kveld i Istanbul. Hva er vel varme TL-arenaer ?"

 

Jeg er ikke negativ til Høilands kvaliteter selv om jeg mener Bakenga er et hakk opp. Men at han har scoret en kald kveld i Istanbul sier lite om Høilands kvaliteter. Han er ingen glitrende spiller av den grunn, men jeg er ikke overrasket over at du trekker frem en enkeltepisode for å beskrive en spiller.  

Jeg ønsket likevel ikke Høiland til Viking, men det skyldtes hans mer usportslige side. Nå som han er her skal han selvsagt få vise seg frem før jeg mener noe om hans bidrag. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6179
19.07.17 21:45

Kristwic7:"om vi jakter en utligning."

--------

Ja. Eller til og med seier.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:47
Gorgi: Ja. Eller til og med seier.

ja..

Nevi
NeviInnlegg: 7579
19.07.17 21:49

http://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Starts-nye-provespiller-hevder-han-tygger-pa-Viking-tilbud-238990b.html

 

 

God fysikk. God defensivt. Men har litt igjen i ballbehandlingen. Dette er omtalen i reportasjen av den høyreiste stopperkjempen fra England som for øyeblikket har ett par dager i Kristiansand.

Han sier selv at han tygger på ett tilbud fra Viking.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20071
19.07.17 21:52
Kristwic7: Ok. At du med flere ikke har sett at jeg har vært positiv til mange får så være da. Jeg skal ikke "kverrulere" mer på den, men er ikke enig.
Da synes jeg det er bedre å være skeptisk enn naiv.

For å si det sånn, det er ikke noe jeg og de andre her inne finner på for moro skyld.

Jeg er også en del skeptisk og negativ, og har også vært enig med deg ved flere anledninger, men prøver å se hver sak saklig hver for seg.

(Innlegget ble redigert 19.07.17 21:54)

GuySajer
GuySajerInnlegg: 1387
19.07.17 21:53
Eastbooh: Han kan jo bli Vikings svar på Jamie Vardy.

Eller Chris Smalling, som ble hentet til Fulham fra nivå sju.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:54
storteple: Jeg er ikke negativ til Høilands kvaliteter selv om jeg mener Bakenga er et hakk opp. Men at han har scoret en kald kveld i Istanbul sier lite om Høilands kvaliteter. Han er ingen glitrende spiller av den grunn, men jeg er ikke overrasket over at du trekker frem en enkeltepisode for å beskrive en spiller.   Jeg ønsket likevel ikke Høiland til Viking, men det skyldtes hans mer usportslige side. Nå som han er her skal han selvsagt få vise seg frem før jeg mener noe om hans bidrag.

Jeg kan godt nevne flere episoder jeg? Hele nedrykksstriden med Sandnes Ulf hvor Tommy var sterkt medvirkende at de overlevde.
Kunne tenke meg at du visste hvor mye det mentale er i fotball,men den gang ei... Å score på straffe foran 50000 som buer deg huden full krever karakterstyrke,også på den måten han gjorde det på.

At du etter å ha støttet de andre i sine meninger om meg og selv mener jeg drar frem enkelthendelser likevel selv drar frem en enkel-ting mot Tommy viser dobbelmoralen din, det var nøyaktig det jeg tenkte på når jeg skrev yes,yes,yes. Så fortsett tvilen og så har jeg heller tro på at han kan gjøre det bra.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20071
19.07.17 21:55
Kristwic7: Jeg forstår ikke hvordan Kieffer Moore kunne få en kontrakt i Ipswich, men han er sendt videre nå så.

Her skal du få være så skeptisk du bare vil :)

(Innlegget ble redigert 19.07.17 21:55)

storteple
stortepleInnlegg: 8493
19.07.17 21:58

Kristwic: "Jeg kan godt nevne flere episoder jeg? Hele nedrykksstriden med Sandnes Ulf hvor Tommy var sterkt medvirkende at de overlevde.

Kunne tenke meg at du visste hvor mye det mentale er i fotball,men den gang ei... Å score på straffe foran 50000 som buer deg huden full krever karakterstyrke,også på den måten han gjorde det på.

At du etter å ha støttet de andre i sine meninger om meg og selv mener jeg drar frem enkelthendelser likevel selv drar frem en enkel-ting mot Tommy viser dobbelmoralen din, det var nøyaktig det jeg tenkte på når jeg skrev yes,yes,yes. Så fortsett tvilen og så har jeg heller tro på at han kan gjøre det bra."

 

Dette kommer altså fordi jeg mener at Bakenga er en bedre spiller enn Høiland. Er det mulig.... Dette er akkurat det pisset som irriterer folk. Håpløst. 

Hvilken enkeltting er det du mener at jeg drar frem mot Høiland? At han har en usportslig side? Kan vel neppe sies å være basert på noe Høiland har gjort kun en gang. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 21:58
Wiggum: For å si det sånn, det er ikke noe jeg og de andre her inne finner på for moro skyld. Jeg er også en del skeptisk og negativ, og har også vært enig med deg ved flere anledninger, men prøver å holde et visst saklighetsnivå.

Skal bli evig optimist.


Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 22:01
storteple: Dette kommer altså fordi jeg mener at Bakenga er en bedre spiller enn Høiland. Er det mulig.... Dette er akkurat det pisset som irriterer folk. Håpløst.  Hvilken enkeltting er det du mener at jeg drar frem mot Høiland? At han har en usportslig side? Kan vel neppe sies å være basert på noe Høiland har gjort kun en gang.

Jeg har ikke snakket om Bakenga, før han signerer for Viking er han totalt uinteressant. Jeg snakker om at du er skeptisk til Tommy.
Ikke snakk om andre folk nå, det er du som er skeptisk til han.

Hvorfor mener du han er usportslig? Fordi han falt litt lettere før?
Fordi han var litt spesiell? Gud bedre.. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 22:03
Wiggum: Her skal du få være så skeptisk du bare vil :)

Var kjipt han ikke lyktes i Viking, for han virket som en fin type som passet inn i laget.
Fikk det bare ikke til i Viking av eller annen grunn,men ser ut som han passer bedre i Rotherham. 
League One er også en liga som kan av det jeg ha sett passe han.

storteple
stortepleInnlegg: 8493
19.07.17 22:05

Kristwic: "Hvorfor mener du han er usportslig? Fordi han falt litt lettere før?

Fordi han var litt spesiell? Gud bedre.."

 

Jeg gidder rett og slett ikke ta denne diskusjonen med deg. Det er neppe en veldig kontroversiell uttalelse at Høiland er kjent for å tøye strikken. Denne tråden er et bedre sted uten deg.

 

 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43111
19.07.17 22:07
storteple: Jeg gidder rett og slett ikke ta denne diskusjonen med deg. Det er neppe en veldig kontroversiell uttalelse at Høiland er kjent for å tøye strikken. Denne tråden er et bedre sted uten deg.

Vær positiv til han fremfor å kritisere han, det er alt jeg ber deg om. Latterlig å se du kritiserer en spiller fordi han gjorde dumme ting før, det irriterer meg voldsomt. 
Kanskje er den en bedre sted uten meg, kanskje er det også et bedre sted uten deg.
 

(Innlegget ble redigert 19.07.17 22:07)

storteple
stortepleInnlegg: 8493
19.07.17 22:10

Huff. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Andre tjenester