Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 20805
07.08.17 11:08
GGzahid: Slik jeg forstår der ble dette og avslått, men virker som Bursasspor eg veldig hypp på å signere Samuel. Håper vi klarer å presse opp prisen til rundt 2

Faktum er at vi garantert rykker ned uten Samuel. Eller i det minste må det hentes et par erstattere som i sum kan erstatte ham om han selges.

Men det er nok ikke et spørsmål om han blir solgt, men når og til hvem.

http://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/bursaspor-med-nytt-bud-pa-adegbenro-1.1005512

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 11:25

Ingen tvil at de der oppe i Kristiansund og Tromsø kan være veldig fornøyd dersom Viking selger Samuel. Da har de i hvert fall en mindre konkurrent i forhold til å redde plassen.

Fishstick
FishstickInnlegg: 25325
07.08.17 11:38

Er det ikke litt rart at lokalpressen i Stavanger lager nyhetssaker om Viking med tyrkiske medier som eneste kilde? Hvorfor skulle noen i Tyrkia vite mer om RBK og Malmø sine påståtte bud enn noen norsk eller svensk journalist?

Virker jo forsåvidt troverdig om Bursaspor, men hva andre klubber byr tror jeg alle bør ta med en god klype salt. Tror ikke dette handler om penger for vår del, iallefall. Alt stopper ikke opp fordi Viking vil ha 2-3 millioner mer. Det er nok andre ting som gjør at dette drar ut, nemlig at Viking og Samuel vil ha mer attraktive klubber på banen.

helvis
helvisInnlegg: 13292
07.08.17 12:05
Fishstick: Alt stopper ikke opp fordi Viking vil ha 2-3 millioner mer. Det er nok andre ting som gjør at dette drar ut, nemlig at Viking og Samuel vil ha mer attraktive klubber på banen.

Hva Viking ønsker har jo også økt. For hver kamp Samuel spiller nå om dagen stiger verdien. Jo lenger Viking venter virker det (i alle fall for øyeblikket) som om han blir mer lukrativ. I tillegg vil Viking nok ha han så lenge som mulig. Mulig de også håper på en skikkelig budkrig når vinduet nærmer seg slutten. 

Hadde jeg vært sportsdirektør i en Bundesliga-klubb hadde jeg lagt noenogtjue-millioner kroner på bordet med en gang. Samuel kan gå rett inn i startoppstillingen på de fleste Bundesliga-klubber. 

Jeg håper at han ikke blir solgt. Ingenting under 30 millioner kroner er verdt det for meg som supporter (ikke at 50 millioner kroner ville være verdt det for meg som supporter heller, skjønner aldri hvorfor supportere jubler for at laget deres blir svekket). Men ser selvsagt at saken er en annen for dem som prøver å få Viking til å gå rundt. 

(Innlegget ble redigert 07.08.17 12:07)

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 20805
07.08.17 12:38
helvis: I tillegg vil Viking nok ha han så lenge som mulig. Mulig de også håper på en skikkelig budkrig når vinduet nærmer seg slutten.

Det er i alle fall bekreftet at de har fått et bud i den størrelsesorden som nevnt.

Mandag mottok Viking et formelt og skriftlig bud på 14 millioner kroner for 21-åringen. Dette bekrefter klubbdirektør Eirik W. Henningsen overfor Aftenbladet. - Jeg kan bekrefte at vi har mottatt et bud i den størrelsesorden vi har sagt vi må ha dersom vi skal vurdere et salg, sier Henningsen.

Hva svarer dere den interesserte klubben?

– Vi har takket for budet og skal nå bruke litt tid på å vurdere det, svarer Vikings klubbdirektør.

 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 3366
07.08.17 13:04

14 milloner? Gikk de ikke nettopp ut å sa prisen var steget til 18 milloner?

helvis
helvisInnlegg: 13292
07.08.17 13:14
fotballidiot2: 14 millioner

Billigsalg dessverre. Men vi får se. Håper de holder seg rolige. 

(Innlegget ble redigert 07.08.17 13:14)

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 20805
07.08.17 13:19
helvis: Billigsalg dessverre. Men vi får se. Håper de holder seg rolige.

Det er det, men gjenspeiler nok den situasjonen vi er i.

Tror heller ikke Tyrkia er rett land for Samuel med tanke på utvikling etc. Et land preget av politisk uro og hvor vel hans sterke kristne tro ikke er akseptabel blant alle?

Hadde faktisk heller gjerne sett han gikk til Malmø om det stemmer at de har bydd så mye som RA sier. Da forutsatt en god videresalgsklausul.

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 13:26

Er redd for at Viking gikk for forsiktigut når de snakket om pris. Hadde de snakket litt høyere hadde budene vært tilsvarene, tror jeg.

Men uansett bør de få inn en god videresalgsavtale om det blir salg. Men jeg mener fortsatt at den risken med at de taper noen mill bør de ta, med å avvante til etter sesongen. 
La oss si at de kan få 15 nå. Men da rykker de ned. Istedenfor å vente til etter sesongen. Tror selv da at prisen kan være rundt ti mill med ett år igjen. I hvert fall om han er like mye "på" utover sesongen. Ser ingen grunn til at han ikke skal være det. I hvert fall om Ian & Batty plasserer han på venstrekanten

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 8246
07.08.17 13:31
fotballidiot2: Hadde faktisk heller gjerne sett han gikk til Malmø om det stemmer at de har bydd så mye som RA sier. Da forutsatt en god videresalgsklausul.

Enkelte vil kanskje mene at Sverige snart ikke er det "rette" landet for mennesker med sterk kristen tro, men det får være en annen debatt =).

Håper vi slår kloa i han for en billig penge.

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 13:38
Kurtkanon2: Håper vi slår kloa i han for en billig penge.

Billig blir det garantert ikke. Men en god investering kan det bli. La oss si 25 mill pluss 20 prosent for ett videresalg. Da bør nok Viking vurdere det. Dessverre.

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 14:05

Sverige har den samme terminlista som oss. Så her burde kanskje gå an å gjøre en avtale nå, så kommer Samuel først etter sesongen.

Her er det uansett bare å betale. Det vil være en god inverstering uansett for den kjøpende klubb. Er jeg rimelig sikker på dersom det blir en lengre avtale med den aktuelle klubben.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 14531
07.08.17 14:19

Stig Nilssen på Twitter:

"Jeg oppfatter Bursaspor-budet mer som en reell åpning av budrundene enn at Adegbenro faktisk havner der."

Det er håp om meir pengar, altså.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41286
07.08.17 14:45
Fishstick: Er det ikke litt rart at lokalpressen i Stavanger lager nyhetssaker om Viking med tyrkiske medier som eneste kilde? Hvorfor skulle noen i Tyrkia vite mer om RBK og Malmø sine påståtte bud enn noen norsk eller svensk journalist? Virker jo forsåvidt troverdig om Bursaspor, men hva andre klubber byr tror jeg alle bør ta med en god klype salt. Tror ikke dette handler om penger for vår del, iallefall. Alt stopper ikke opp fordi Viking vil ha 2-3 millioner mer. Det er nok andre ting som gjør at dette drar ut, nemlig at Viking og Samuel vil ha mer attraktive klubber på banen.

Tyrkiske medier har vel mer greier på Bursaspor enn lokalpressen i Stavanger? Er vel heller ikke de som skriver at Malmø har bydd, men derimot Aftenbladet.
Skal RBK eller noen andre norske lag kjøpe Adegbenro må de bydd betydelig mer enn utenlandske lag. 
Hverken spiller eller klubb ønsker å selge til norske lag.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41286
07.08.17 14:45
happydeathsuite: Stig Nilssen på Twitter: "Jeg oppfatter Bursaspor-budet mer som en reell åpning av budrundene enn at Adegbenro faktisk havner der." Det er håp om meir pengar, altså.

Jeg finner det pussig at ikke lag fra mellomstore ligaer legger inn bud, f.eks laget som hentet Mets. 

Fishstick
FishstickInnlegg: 25325
07.08.17 15:37
Kristwic7: Tyrkiske medier har vel mer greier på Bursaspor enn lokalpressen i Stavanger? Er vel heller ikke de som skriver at Malmø har bydd, men derimot Aftenbladet.

Det var vel den tyrkiske avisa som skrev om Malmø (var der jeg leste det først, iallefall), akkurat som det var en tyrkisk avis som ikke bare skrev at RBK hadde bydd - men også hvor mye vi hadde bydd. Med mindre Viking sladrer til tyrkiske journalister er det jo bare noe de har funnet på.

Tror nok alle summer og detaljer som har opphave i bursasporexpress.tü kan tas med en klype salt, spesielt de som går på skandinaviske lag. Jeg nekter som sagt å tro at Viking og RBK ikke hadde klart å bli enige om avstanden på bud og krav var 2-3 millioner, slik man kunne få inntrykk av. Han hadde vært på plass før Celtic om det var så enkelt.

Eneste som får Adegbenro vekk med det første, tror jeg er et bud fra en mer attraktiv klubb utenfor Skandinavia, men nord for Tyrkia. Hvis ikke det kommer, tipper jeg dere beholder spilleren ut sesongen.

siggi76
siggi76Innlegg: 2762
07.08.17 17:29
Fishstick: Tror nok alle summer og detaljer som har opphave i bursasporexpress.tü kan tas med en klype salt, spesielt de som går på skandinaviske lag. Jeg nekter som sagt å tro at Viking og RBK ikke hadde klart å bli enige om avstanden på bud og krav var 2-3 millioner, slik man kunne få inntrykk av. Han hadde vært på plass før Celtic om det var så enkelt. Eneste som får Adegbenro vekk med det første, tror jeg er et bud fra en mer attraktiv klubb utenfor Skandinavia, men nord for Tyrkia. Hvis ikke det kommer, tipper jeg dere beholder spilleren ut sesongen.

Dette tror jeg du har helt rett i. Det handler ikke bare om ønskene til viking og kjøpende klubb. Spilleren Adegbenro er den som til syvende må ønske overgangen.

I viking bør det jobbes knallhardt for en annen måte å oppnå et budsjett lisensnemda i NFF kan godta enn salg av Adegbenro. Et salg nå er bortimot ensbetydende med nedrykk, og da regner jeg med at store deler av overgangssummen uansett havner i konkursboet til viking AS.

Hvor mye penger viking taper på at overgangen utsettes til etter sesongen beror på om Adegbenro selges fra en ES-klubb eller fra en OBOS-klubb. Dersom han selges fra en ES-klubb har han antagelig hatt såpass stor suksess i høstsesongen at 10+ millioner fremdeles er oppnåelig.

(Innlegget ble redigert 07.08.17 17:30)

HNilsen
HNilsenInnlegg: 10095
07.08.17 19:13
TAdams6: Cruz har vært på Sekunda B. 3 nivå.

Skeptisk! Veldig skeptisk. Viking er selvsagt ikke i en posisjon der de kan velge fra øverste hylle, men i den situasjonen klubben er i nå så forventes det at man velger sikrere kort enn sekunda-varer. Et premiss som i det minste burde vært lagt til grunn med tanke på slike spillere, var at man hadde finsiktet dem over tid. Denne overgangen synes mer som et skudd i blinde. Det er imidlertid lov å håpe at det blir noe av Nordvik-overgangen ...

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 20:36

Godset leder. Og vinner trolig. Men har vel uansett ikke følt at Godset er et lag som vil havne helt der nede i sumpa.
Men nå er det vel bare tre lag igjen som vi sloss mot. Blir tøffere og tøffere dette her.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 20805
07.08.17 20:39

Godset sitt toppnivå er altfor høyt til at de vil rykke ned

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 20:52
fotballidiot2: Godset sitt toppnivå er altfor høyt til at de vil rykke ned

Joda. Har egentlig aldri regnet de med der nede selv.

odin
odinInnlegg: 23466
07.08.17 21:15

Ein spelar som utelukkande brukar twitterkontoen sin til å lovprise JESUS 100% trur eg ikkje skal reise til Tyrkia i dag. Fansen vil nok akseptere det, men likevel.

Praise the Lord.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41286
07.08.17 21:27
odin: Ein spelar som utelukkande brukar twitterkontoen sin til å lovprise JESUS 100% trur eg ikkje skal reise til Tyrkia i dag. Fansen vil nok akseptere det, men likevel. Praise the Lord.

Tror du Lord Bendtner er noe for Tyrkia?

Pugachev
PugachevInnlegg: 13037
07.08.17 22:12

Jeg var på Viking stadion for første gang i går. Stadion er veldig bra. Det er masse tilbud rundt stadion. Stemningen var og og bra med folk på stadion. Jeg vil likevel trekke litt for mangefull trafikkavvikling og kork utenfor stadion som medførte at vi satt uvirksomme i bil i 30 minutter totalt etter kampen. Men ellers er jeg fornøyd.

(Innlegget ble redigert 07.08.17 22:12)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15557
07.08.17 22:29
Pugachev: Jeg var på Viking stadion for første gang i går. Stadion er veldig bra. Det er masse tilbud rundt stadion. Stemningen var og og bra med folk på stadion. Jeg vil likevel trekke litt for mangefull trafikkavvikling og kork utenfor stadion som medførte at vi satt uvirksomme i bil i 30 minutter totalt etter kampen. Men ellers er jeg fornøyd.

Jeg har ingen sympati for de som parkerer ved Stadion. Infrastrukturen er rævva, og det går èn vei ut av området. Den samme veien som kanskje 80% av tilskuerne passerer etter kampslutt. Slik har det vært siden Viking Stadions fødsel. Nå er det riktignok ikke skiltet at parkering ved Stadion ved kamp er håpløst, men jeg blir irritert på de jævla bilistene som presser seg frem blandt folkemengden etter kamp, samtidig som de syter og klager.

Du er unnskyldt som trolig uvitende, men det har vært slik i 13 år. Det er samme greia hver kamp. Parkerer du 10 minutter i gåavstand unna, så går alt som en drøm.

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 22:47
Bilvrag: Jeg har ingen sympati for de som parkerer ved Stadion. Infrastrukturen er rævva, og det går èn vei ut av området

Det er som du sier på slutten i innlegget vanskelig for folk fra gjestene lag som besøker stadion for første gang å vite. Så litt sympati må man ha :)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18217
07.08.17 22:58
Nevi: Så litt sympati må man ha :)

Forviller noen seg inn på Viking stadion så fortjener de all sympati det er mulig å oppdrive :D

For å være ærlig så gikk vi på den samme smellen som Pugachev for en del år siden, og vi lærte da som Bilvrag skriver at det var fornuftig å parkere i gåavstand fra stadion for å spare tid etter kampen.

Nevi
NeviInnlegg: 6926
07.08.17 23:00
KingAnderson: Forviller noen seg inn på Viking stadion så fortjener de all sympati det er mulig å oppdrive :D

Kanskje i hvert fall om man holder med Vikinglaget.

Bruker og å gå 12-13 minutter fra stadion.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41286
07.08.17 23:08
KingAnderson: Forviller noen seg inn på Viking stadion så fortjener de all sympati det er mulig å oppdrive :D

Er det ikke hyggelig å være bortefan på Viking stadion? Vi pleier jo å dele ut 3 poengere til FKH.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg