Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Bilvrag
BilvragInnlegg: 16371
19.08.17 20:18
Winthrop15: Her benekter RBK å ha betalt så mye som Viking påstår. Viking forventet 1,5-2 milloner euro(13-18 milloner). Det kan vi ikke betale selv om mediene tror vi har betalt dette sier Bjørneby.

Adegbenro var på tilbud, uansett om det var 10 eller 15 millioner. Men Bjørnebye er ikke veldig troverdig, for å si det mildt.

Adegbenro er bare nok en trønder nå. Han er ferdig og Viking lever til å gi oss flere nedturer. Det er det viktigste.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36837
19.08.17 20:33
siggi76: Grunnen til at jeg vil ha Zymer er at så mye kreativt forsvant med Samuel. Zymer har litt av dette, og han er en som kan slå den siste avgjørende pasningen. Aasheim er bedre defensivt og veldig bra en-mot-en, men han er likevel lite skapende

Du vet at Zymer har 1 assist siden han kom til oss, i 2015. Han skaper omtrent ingenting. Han er flink å kjæle med ballen, men sluttproduktet er dessverre helt borte. 

Skulle veldig gjerne sett at Zymer tok skrittet og ble en mann. Han må bli langt mer effektiv i spillestilen, han bruker for mange touch. Så må han også bli mer fysisk og vinne 50-50 dueller, han er alt for veik der.

Denne situasjonen med Aasheim og Zymer, 2 unggutter som ennå ikke har nivået som trengs inne er de vi må stole på siden vi ikke hentet flere offensive forsterkninger. Regner da med at Sale og Torsteinbø spiller, de er ivertfall klart foran nå. Da har vi kun Bringaker igjen av de offensive. Tynt.

Hadde jo vært veldig kjekt hvis Green tok nivået og fant sin plass, han er vel en typisk nr 10 og dermed kan Torsteinbø spille kant i stedet for bak Høiland. Men akkurat det er vel å drømme litt for mye.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36837
19.08.17 20:39
Winthrop15: Her benekter RBK å ha betalt så mye som Viking påstår. Viking forventet 1,5-2 milloner euro(13-18 milloner). Det kan vi ikke betale selv om mediene tror vi har betalt dette sier Bjørneby.

Vi liker å spille med åpne kort sier Bjørnebye samtidig som Viking sier de ikke kan si summen pga Rosenborg. Viking benekter at summen på 10 millioner stemte.

Hvis Bjørenbye har sant så har Henningsen stått og fortalt skrøner til alle Viking supportere. Tør han det? For meg framstår han som en mann med ryggrad og imponerte meg den siste uka. Bjørenbye har jeg aldri hatt sansen for.

Gjort er gjort nå. Økonomien er reddet for denne gang. Nok en grunn til å hate Rosenborg noe så inderlig. De unge i dag virker ikke å ha fått dette inn med morsmelka. Det må til, for det er en usympatisk klubb som vi skal elske å slå og elske å se tape. 

Temperaturen må opp. Følelser og engasjement er det som bygger klubber.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 7906
19.08.17 21:21
Winthrop15: https://www.dagbladet.no/sport/adegbenro-har-tatt-rosenborg-miljoet-med-storm/68606183. Her benekter RBK å ha betalt så mye som Viking påstår. Viking forventet 1,5-2 milloner euro(13-18 milloner). Det kan vi ikke betale selv om mediene tror vi har betalt dette sier Bjørneby.

Spenstig hvordan Bjørneby vinkler det mot at han fortjener skryt for å ha "oppdaget" en så god spiller i egen liga som Samuel.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.08.17 21:24
Bilvrag: Adegbenro var på tilbud, uansett om det var 10 eller 15 millioner. Men Bjørnebye er ikke veldig troverdig, for å si det mildt.

Men lederen i klubben som har et massivt omdømmeproblem ved å selge en spiller til Rosenborg er det? Er det en som har grunn til å lyve om salgssummen her så er det jo Henningsen for å skape et inntrykk om at de fikk inn nok til å rettferdiggjøre et salg til "erkefienden".

10 mill + 2-3 mill i klausuler har blitt rapportert såpass mye nå at det begynner å bli etablert som den mest kredible summen.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 21:25

Da synes jeg du tillegger ekstra mening i det Bjørnebye sier. Han sier bare at klubben er pliktig å følge med på de som utvilker seg i ES. Sier vel ingenting om at "han oppdaget SA" ?

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16371
19.08.17 21:29
Rockets_AA: Men lederen i klubben som har et massivt omdømmeproblem ved å selge en spiller til Rosenborg er det? Er det en som har grunn til å lyve om salgssummen her så er det jo Henningsen for å skape et inntrykk om at de fikk inn nok til å rettferdiggjøre et salg til "erkefienden".

Bjørnebye uttaler at de ikke kan betale så mye som €1.5M for Adegbenro. Du må gjerne tro på det, jeg gjør det ikke. Jeg tror nesten det er på grensen til løgn.

Om du har noe dritt på Henningsen, så kom gjerne med det.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 21:32

Hehe du er ganske trangsynt om du ikke ser at Henningsen har i hvertfall vel så mye grunn til å lyve om overgangssummen som Bjørnebye har. Tror du det blir mest ramaskrik av at

a) RBK har betalt 15+ mill

b) Viking har fått mindre enn det som har kommet frem? 

Tenk hardt nå, hvem er mest bitter og grinete for tia? RBK-fans eller Viking-fans?

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.08.17 21:33

Dritt? Han er jo i en presset situasjon ved at alle klubbens støttespillere er i harnisk over at han selger sin beste spiller til "erkerivalen" Rosenborg. Det er ikke vanskelig å se for seg at han kan legge på noen millioner for å si at "vi fikk det vi trengte". Tallene kommer jo aldri ut uansett. I regnskapene så er det så mye som skal til gammel klubb, aksjonærer osv at det reelle tallet drukner.

Om Bjørnebye handler en spiller for 10 eller 15 mill så er det ikke det noe som skaper bølger i Trøndelag akkurat. Om noe så øker det bare statusen til han og klubben gjennom at de har såpass med midler.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 7906
19.08.17 21:34
hsiverts1: Da synes jeg du tillegger ekstra mening i det Bjørnebye sier. Han sier bare at klubben er pliktig å følge med på de som utvilker seg i ES. Sier vel ingenting om at "han oppdaget SA" ?

Bjørnebye sier basically at Rbk var gode som så at Samuel holdt et høyt nivå. Jeg mener at enhver person med fotball-IQ større enn et spedbarn kunne se at Samuel ville styrket ethvert lag i ES.

 

 

 

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 21:36

Mc_lovin: 

Han sier følgende: "For alle som følger fotball har det vært lett å se en spiller i utvikling. Og er du en ung spiller - i utvikling - gjør du deg attraktiv for andre klubber"

Du har bra fantasi da, det skal du ha - men du må gjerne sitere der Bjørnebye tar på seg noe ære her!

(Innlegget ble redigert 19.08.17 21:36)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16371
19.08.17 21:37
hsiverts1: Hehe du er ganske trangsynt om du ikke ser at Henningsen har i hvertfall vel så mye grunn til å lyve om overgangssummen som Bjørnebye har. Tror du det blir mest ramaskrik av at a) RBK har betalt 15+ mill b) Viking har fått mindre enn det som har kommet frem? Tenk hardt nå, hvem er mest bitter og grinete for tia? RBK-fans eller Viking-fans?

Jeg vet ikke hvem du svarer, men jeg kan godt ta den jeg.

Jeg setter ikke noen opp mot noen. Jeg svarer på at Bjørnebyes utsagn om at pakket ikke kan betale €1,5M for Adegbenro. Jeg ser ikke på det som troverdig. Ikke i det hele tatt.

Og jeg vet hvem som er minst usmaklige om dagen. Det er våre egne. Pakket har toppet listen over mest usmaklige ganske lenge, og har ikke blitt bedre etter forrige overgang.

(Innlegget ble redigert 19.08.17 21:38)

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 7906
19.08.17 21:38
hsiverts1: Du har bra fantasi da, det skal du ha - men du må gjerne sitere der Bjørnebye tar på seg noe ære her!

Haha, svært så hårsår. 

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 21:44

Haha ja jeg sitter her å gråter over dette :D

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 21:47

Bilvrag

Nesj selvfølgelig kan de i teorien betale det, men det er vel trolig at man har noen rammer på hvor mye klubben kan bruke på en handel. 15 mill er nok absolutt i øverste sjiktet av hva klubben er villig å bruke. 

Poenget mitt er uansett at Bjørnebye har mindre grunn til å lyve om overgangssummen enn Henningsen. Må gjerne kalle oss usmakelig, jeg kan tilogmed forstå at den gjengse Vikingsupporter er bitter. Men du burde se at Henningsen har mer å tape enn Bjørnebye her

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 7906
19.08.17 21:52
hsiverts1: Men du burde se at Henningsen har mer å tape enn Bjørnebye her

Med tanke på den økonomiske krisen Viking er i - og den påfølgende intense mediedekningen av regnskapet etc samt viktigheten av enhver million - vil jeg finne det merkelig om Henningsen skulle lyve om et beløp på flere millioner kr.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 21:56

Det er jo nettopp derfor han har en grunn til å lyve utad da spørr du meg. Det virkelig beløpet kommer vi aldri til å finne ut av uansett, så han det er jo relativt liten risiko for han å legge på et par mill bare for å blidgjøre Vikingfansen. Han har vel også nevnt at det har vært mye pes fra supportere som forteller han hva de mener om salget, så jeg har i hvertfall ingen problemer med å se at han kan ha grunn til å legge på litt. 

Til syvende og sist spiller det liten rolle for meg, mannen kan jo ha nedbetalt overgangssummen 3-4 ganger i løpet av denne uken ;)

storteple
stortepleInnlegg: 9013
19.08.17 21:56

Bjørnebye (og enhver annen i Rosenborg) lyver bare for moro skyld. Slik har det alltid vært der oppe. De sitter på brakka og smører seg i sin egen fortreffelighet. Rosenborg er det verste som har skjedd norsk fotball.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16371
19.08.17 21:56
hsiverts1: Nesj selvfølgelig kan de i teorien betale det, men det er vel trolig at man har noen rammer på hvor mye klubben kan bruke på en handel. 15 mill er nok absolutt i øverste sjiktet av hva klubben er villig å bruke. Poenget mitt er uansett at Bjørnebye har mindre grunn til å lyve om overgangssummen enn Henningsen. Må gjerne kalle oss usmakelig, jeg kan tilogmed forstå at den gjengse Vikingsupporter er bitter. Men du burde se at Henningsen har mer å tape enn Bjørnebye her

Alle har mye å tape på å lyve. Uansett om du heter Henningsen eller Bjørnebye. Man taper troverdighet. Jeg tror ikke nødvendigvis at noen lyver, men at Bjørnebye har langt mindre troverdighet enn Henningsen? Absolutt.

Kan ikke betale €1,5M. Hvem i alle dager tror på det?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44742
19.08.17 21:58
Bilvrag: Kan ikke betale €1,5M. Hvem i alle dager tror på det?

Når de akkurat betalte 15 mill for Trondsen.. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.08.17 22:00

10 mill for han også. Samme struktur.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44742
19.08.17 22:01
hsiverts1: Hehe du er ganske trangsynt om du ikke ser at Henningsen har i hvertfall vel så mye grunn til å lyve om overgangssummen som Bjørnebye har. Tror du det blir mest ramaskrik av at a) RBK har betalt 15+ mill b) Viking har fått mindre enn det som har kommet frem?  Tenk hardt nå, hvem er mest bitter og grinete for tia? RBK-fans eller Viking-fans?

Tror du altså at Henningsen sier noe for å gjøre fansen fornøyd? De kommer GODT i pluss med denne avtalen og de hadde budsjettert med 8 mill i salg. 
Skal de ha solgt for 10 mill hvor det afrikanske laget skulle ha 2-3 mill kommer de ikke godt i pluss. 

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 22:02

Nei er absolutt ikke uenig i at RBK selvfølgelig kan betale den summen. Men jeg står på at Henningsen har en større grunn til å lyve om overgangssummen. Men jeg tror ikke vi blir enige her :)

"Rosenborg er det værste som har skjedd norsk fotball" - hahaha, herlig :D

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44742
19.08.17 22:02
Rockets_AA: 10 mill for han også. Samme struktur.

Åja, Adressa bare kjørte 15 mill for moro? 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.08.17 22:02
Kristwic7: Tror du altså at Henningsen sier noe for å gjøre fansen fornøyd?

Utvilsomt.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44742
19.08.17 22:03
hsiverts1: Nei er absolutt ikke uenig i at RBK selvfølgelig kan betale den summen. Men jeg står på at Henningsen har en større grunn til å lyve om overgangssummen. Men jeg tror ikke vi blir enige her :) "Rosenborg er det værste som har skjedd norsk fotball" - hahaha, herlig :D

Henningsen har en klubb å redde, hvorfor har han da en større grunn å lyve? 


Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44742
19.08.17 22:03
Rockets_AA: Utvilsomt.

Åja, så da bare driter han i jobben sin med å redde klubben? For å gjøre fansen fornøyd? Ser ikke helt sammenhengen der.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.08.17 22:04
Kristwic7: Åja, Adressa bare kjørte 15 mill for moro?

Nyere (idag) artikkel:

"Rosenborg har hentet fire nye spillere i sommervinduet i Morten Konradsen, Jonathan Levi, Anders Trondsen og Samuel Adegbenro.

Det er definitivt de to siste som har fått mest oppmerksomhet, og det er kanskje ikke så rart, i og med at de begge ble hentet inn for 10 millioner kroner pluss 2-3 ekstra millioner dersom det skulle bli suksess."

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
19.08.17 22:05

Vel klubben er vel like avhengig at folk fortsatt kommer på stadion og følger klubben, med tanke på hvor mye mas som kom fra Vikingsupportere rundt denne avtalen så er det vel ikke så fryktelig merkelig om han blir nervøs for om avtalen er "god nok" for folket. 

Ganske rart at dere ikke gang ser at dette kan være en mulighet

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
19.08.17 22:07
Kristwic7: Åja, så da bare driter han i jobben sin med å redde klubben? For å gjøre fansen fornøyd? Ser ikke helt sammenhengen der.

Nei, det er ikke så overraskende at du ikke gjør. Du har jo vist flere ganger at du mister gangsynet når det kommer til Viking og overganger.

Det er ingen som har sagt at han driter i jobben sin. Men at det ligger et elemt av å holde supportere og sammarbeidspartnere fornøyd når de selger sin beste spiller ser vel du også? Du var jo en av de som sa at du ikke skulle på stadion mer, at du har kjøpt din siste billett osv. Er jo sånne som deg han vil holde på godsiden ved smøre litt på.

Dere kan få opptil 13 mill hvis klausulene slår inn, noe de sikkert gjør med en så god spiller. Så da kan han si at summen de har fått møter kravene. Spørs litt på Euro-kursen.

(Innlegget ble redigert 19.08.17 22:08)

Klikk for å gå tilbake til toppen