Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
storteple
stortepleInnlegg: 8748
20.08.17 08:00

Hsiverts1: "Viking er værre"

 

Jeg skal la være å kommentere kvaliteten på utdanningen i Trøndelag, men forventer du å bli trodd på at Viking er et verre tilfelle enn Lyn?

Du fremstår jo helt bjørnebye med slike påstander. 

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 08:02

Er det en bevæpnet Kristian Valen du sikter til her eller? 

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 08:05

storteple:

Du kommer jo ikke akkurat med noen argument imot her da. Annet enn å gå til personangrep på mitt "utdanningsnivå". Jeg har gitt deg forklaring på hvorfor dere er verre enn Lyn. De fikk ikke penger fra den rike onkelen lenger og la dermed ned. I motsetning til dere som skal ta penger fra hardtarbeidende beboere i Stavanger by, for å redde dere fra vannstyret i klubben. Flaut og skammelig. Dere er på ingen måte den første klubben som får hjelp av kommunen, men å la kommunen overta en utgift på rundt 16 mill i året er rett å slett kvalmt. 

PerryAndre
PerryAndreInnlegg: 6896
20.08.17 08:21

Viking sin dårlige økonomi skyldes delvis at folk i Stavanger svikter sin egen klubb ved å ikke komme på kamp.

EinTe
EinTeInnlegg: 77
20.08.17 08:38
hsiverts1: De fikk ikke penger fra den rike onkelen lenger og la dermed ned. I motsetning til dere som skal ta penger fra hardtarbeidende beboere i Stavanger by, for å redde dere fra vannstyret i klubben. Flaut og skammelig. Dere er på ingen måte den første klubben som får hjelp av kommunen, men å la kommunen overta en utgift på rundt 16 mill i året er rett å slett kvalmt.

Stavanger kommune har tjent store pengebeløp på at Viking flyttet fra Eiganes til Jåttå.

Med flyttingen av Viking fikk Stavanger kommune bygd boliger på et særdeles attraktivt areal sentralt i byen. Samtidig bidro det til å vitalisere en del av byen som tidligere bare var et industriområde. Viking Stadion var sentralt i det å bygge opp området rundt Jåttåvågen.

Jeg forstår at du ikke vet dette, for dette krever kunnskap som går forbi det å lese overskrifter, og det er noe du absolutt ikke virker å ha for mye av.

Nå er jeg ikke en veldig stor fan av at kommunen må tre inn. Det er et nederlag for klubbens drift, og det skal egentlig ikke være det offentliges oppgave. Samtidig vil det bety kunstgress.

Likevel, det er hva det er. Klubbens overlevelse og mulighet til å spille videre på det flotteste anlegget i landet er langt viktigere enn stolthet i et slikt tilfelle, og det er faktisk ikke en stor belastning for de hardtarbeidende beboerne i Stavanger kommune.

Det som er kvalmt er denne uvitenheten du og flere andre virker å ha over det meste som foregår rundt om og i Viking, og denne arrogansen dere kommer med.

Dere får tydeligvis en form for pervers glede av å sparke noen som ligger nede. Dere om det. Karma kan fort dukke opp og bite dere i ræva, selv om dere er på toppen av verden akkurat nå.

Til sist, well fucking done Stig Inge med å skryte av at Samuel har smilt siden han kom til Rosenborg. Alt Samuel gjør er å smile. Det er derfor ingen klarer å si et vondt ord om ham, for det er ikke et vondt bein i den gutten på noen som helst måte.

 

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 11:22

Vel poenget mitt er jo at dere har forvaltet det dere har fått på en elendig måte. At Stavanger Kommune gjorde penger av gamle stadion området er jeg klar over, og det viser at de i motsetning til Viking kan business. 

 

Når det gjelder mine runder her inne bunner det i at mange Vikingfans har helt mistet grepet når det gjelder dagens situasjon. Dere skylder på RBK av for alt som skjer, og en har tilogmed sagt at RBK er det værste som har skjedd norsk fotball. Dette på tross av at vi har bidratt til å holde klubben deres flytende siste året, og generelt de siste 25 årene har sørget for at det kommer mer penger inn i Norsk fotball. Klart det meste sitter RBK igjen med, men hva forventer du?

 

Du må se litt på hvordan dere reagerer her inne på at dere selger spillere. Jeg forstår 100% at det er kjipt, men det har jo svartna totalt for enkelte av dere, der det er viktigere at RBK ikke skal få kjøpe noen, enn at klubben deres skal overleve (ref snakk om lån for å beholde Adegbenro)

Så må du gjerne fortelle meg hvor Bjørnebye "skryter" av at mannen smiler. Jeg regner med at han ringte selv til Dagbladet for å fortelle dette og skryte av at Nigerianer i Trondheim er blid og at dette ene alene er Trøndelags skyld. 

Bare alle disse meningene dere tillegger Bjørnebye og hans uttalelser viser jo at mange av dere har mista grepet totalt. Han svarer på spørsmål fra journalister om hvordan første dagene i RBK har vært, og han har verken tatt på seg æren for å oppdage Adegbenro (som noen påstår her) eller "skrytt" av at mannen smiler. 

Til sist vil jeg spørre om du føler du snakker på vegne av alle innbyggere i Stavanger når du sier at folk synes det er greit. Skal vi gå utifra oppmøte på kampene deres er det ikke mange i byen som støtter forslaget om at kommunen skal fikse det for dere. Dere har tapt enormt med terreng til Oilers, og det kan jeg forstå er vanskelig. Men uansett hvordan du vrir og vender på det er det helt på trynet at kommunen skal baile Viking ut av den skittne krisen de 100% selv har rotet seg inn i. 

I utgangspunktet var jeg ikke så opptatt av alt dette, men når jeg ser denne eder og gallen som kommer i denne tråden så kan jeg ikke la det stå uimotsagt, og da kommer det samme fra min kant tilbake. Det må dere faktisk bare forvente ;)

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4186
20.08.17 11:34

Det er de folkevalgte som avgjør dette, og de representerer innbyggerene i Stavanger. Alle er ikke enige i alt enten det er sånn eller sånn. Men folk er glad i Viking i Stavanger, som trøndere er i RBK. Som sagt har vi ett politisk folkevalgt styre til å avgjøre slike saker. Der sitter de som er stemt inn. Så å gå inn på hva en og en innbygger mener er jo håpløst.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 11:36

Jaja men så lenge de folkevalgte velger det så må det være riktig. Tipper det er slik Terrakommunene også rettferdiggjør de valgene de tok 

 

Lykke til

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4186
20.08.17 12:07

Det blir en flerbruksarena til glede for mange flere enn i dag. Dessuten klarer nok Stavanger kommune å få adskillig mer ut av den stadioen enn Viking.De betaler ikke gjelden til Viking men overtar utgiftene på stadioen og som sagt nå kan den brukes til mye mer til glede for mange flere. Finnes de Viking patrioter som er i mot dette og, men det må til for at Stavanger kommune skal overta. I disse tider nytter det ikke med storhetstanker og "eie" egen stadion. Det betyr null bare Viking kommer på fote igjen. Forstår ikke hvorfor du uroer deg for innbyggerene i Stavanger sitt vel og vel?

(Innlegget ble redigert 20.08.17 12:13)

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 13:24

Uroer meg ikke. Mener bare at man som prinsipp ikke skal la offentligheten rydde opp rotet en privat organisasjon har lagd for seg selv. Ser ikke helt forskjellen på å ta over en utgiftspost og det å betale gjeld. For at Stavanger Kommune skal kunne få noe ut av overtakelsen må de først bruke noen millioner på utbedringer på underlag og sikkert annet rundt stadion også. Så før de eventuelt tjener noe på det er det en del utgifter. Men kan godt hende de klarer å gjøre penger ut av det. Det vil i såfall være enda et hakk i plata for den dårlige økonomistyringen 

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 7658
20.08.17 14:03
hsiverts1: Bare alle disse meningene dere tillegger Bjørnebye og hans uttalelser viser jo at mange av dere har mista grepet totalt. Han svarer på spørsmål fra journalister om hvordan første dagene i RBK har vært, og han har verken tatt på seg æren for å oppdage Adegbenro (som noen påstår her) eller "skrytt" av at mannen smiler

Hei, svært så mye du skulle henge deg opp i angående dette. Skulle nesten tro at du var personlig såret. Uansett, veldig uinteressant diskusjonsemne, men jeg skal svare deg til tross for dette.

Først og fremst syntes jeg det alltid er interessant å lese mellom linjene. Ofte fokuserer jeg på hva folk ikke sier, kontra hva de sier. Bjørnebye velger å snakke om hvordan de "oppdager" spillere i TL og hvordan Samuel smiler så mye i Trondheim, uten å nevne den gode utviklings-jobben Viking har gjort med Samuel. Dette svir. Samuel hadde aldri sett snø før han ankom Stavanger. Dessuten brukte Viking mye midler på integrasjon av Samuel, blant annet med å sette han opp i en vertsfamilie i Stavanger. Uten denne jobben ville trolig aldri Samuel scoret det viktige målet for dere mot Ajax. Jeg skulle ønske Bjørnebye kunne anerkjenne det arbeidet Viking har lagt ned i denne spilleren.  

For det andre så begynner jeg å bli litt lei av at dere ikke forstår at klubben deres er en mellomstasjon på vei til større ligaer. Eneste grunnen til at Samuel spiller i Rbk er at han om trolig 1 eller 2 år drar videre til en større klubb. Dessuten har Samuel uttalt flere ganger at det ville sitte langt inne å spille for en annen norsk klubb enn Viking. Hadde noen andre klubber tilbydd like mye penger som Rbk ville trolig Samuel aldri endt hos dere. Det er ene og alene grunnet pengene dere kunne tilby, religiøs sikkerhet og Europa-ambisjoner at Samuel spillere hos dere, og ikke hos Malmø eller Bursaspor. Ikke føl dere spesielle. 

storteple
stortepleInnlegg: 8748
20.08.17 14:18

"Klovn" ble altså for sterk kost for Hsiverts1.

Like hårsår som Kåre Sitron.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4186
20.08.17 14:23

Viking betyr mye for Stavanger. Derfor er Stavanger kommune villig til å hjelpe til med å rydde opp slik at Viking kan bestå som toppklubb. Ser ikke ingenting galt i dette? Som innbygger er jeg lettet å glad for det.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 14:28

Haha dere er en herlig gjeng! Du sier man ikke annerkjenner den jobben viking har gjort med mannen, er ikke overgangssummen en annerkjennelse av en god jobb fullført? 

Hvor ofte hører du en annen norsk klubb bruke masse tid på skryte av hvordan klubben utvikler spillere. At vi handler flere klassespillere fra dere er jo tross alt et sunnhetstegn. Dessuten er jo Bjørnebye og alle trøndere lystløgnere så hva er poenget med å si noe positivt da? Er jo bare løgn uansett;)

Moro at dere tror jeg er såret, jeg bare svarer på den meningsløse kritikken dere kommer med, fordi dere er ekstremt butthurt over denne overgangen. 

Winthrop15 at du som fotballinteressert Stavangerinnbygger er positiv er vel ikke noe sjokk. Ville vært interessant med en meningsmåling. Kan godt hende det er overveldende overtall av positive Siddiser, men jeg er litt i tvil. 

Men skal gi meg nå da. Dratt det langt nok:)

(Innlegget ble redigert 20.08.17 14:31)

Nevi
NeviInnlegg: 7951
20.08.17 14:30

Litt om kampen i kveld.

Noen som hørt hvordan billettsalget har vært?
Kan se ut som det er solgt ganske så brukbart.
Men irriterer meg fortsatt at de ikke kan skrive fortløpende det eksakte tall som justerer seg fortløpende. De gjorde det for en del år siden. Kanskje fordi tilskuertallet da var mye høyere enn de siste sesongene.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 14:37

For å legge igjen noe positivt til slutt, så tror jeg dere vinner i dag. Det kan fort vise seg å være litt utløsende å miste en så sentral spiller, slik at andre på laget kan ta steget frem. Spillemessig burde dere ikke være der dere er, men det går litt på å drepe kampen. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4186
20.08.17 14:49

noen vil ikke ta i mot flyktninger, noen vil ikke hjelpe Viking, noen vil ikke osv...slik vil det alltid være. Kan ikke ha folkeavstemninger og meningsmålinger til alt. Vi har folkevalgte politikere. Noen vil alltid være missfornøyde. Veldig mange er glad i Viking uansett graden av fotball interesse. Så har man kanskje barn som spiller i Viking eller slike ting. Nå får flere glede av den stadioen. Nå må Viking drive forsiktig og nøktern framover. Veldig bra. Vi slipper å drømme om typer som Roy Hodgson og spillere som Søderlund. Passer meg helt fint med jærbuer og siddiser :-)

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 14:54

Fair enough - skal ikke dra den videre som sagt:) Lykke til i kveld!

HNilsen
HNilsenInnlegg: 10119
20.08.17 15:08

Det er forståelig (og nødvendig) at Viking solgte Adegbenro til RBK. Det som ikke er forståelig er at man ikke hadde ordnet seg med en offensiv erstatter innen salget var en realitet.

Viking sa de var interesserte i Bakenga. Viking sa Bakenga ikke var tilgjengelige for dem, fordi spilleren ville til utlandet. Så signerer Bakenga for TIL. Hvordan kan en spiller Viking ønsker glippe, samtidig som spillerens eier (RBK) forhandler om å kjøpe Eliteseriens beste angriper av Viking?

Det framstår for meg som dårlig håndverk.

PerfectSense
PerfectSenseInnlegg: 4116
20.08.17 15:45
hsiverts1: men det går litt på å drepe kampen.

Dessverre er vi bedre på å bli drept mot slutten av kampene...

Mistenker ellers at Fygaren har begynt å opptre under nytt navn, og det er jo hyggelig ;-)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
20.08.17 15:47
Rockets_AA: Ja, og det har du gjort hele veien i både denne saken og sagaen rundt de Lanlay. Og det har vist seg å vært feil i alle tilfeller så langt.

Jeg trodde bedre om de Lanlay, det skal jeg innrømme. Derfor er han aldri velkommen her igjen. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
20.08.17 15:48
Mc_lovin: Først og fremst syntes jeg det alltid er interessant å lese mellom linjene. Ofte fokuserer jeg på hva folk ikke sier, kontra hva de sier. Bjørnebye velger å snakke om hvordan de "oppdager" spillere i TL og hvordan Samuel smiler så mye i Trondheim, uten å nevne den gode utviklings-jobben Viking har gjort med Samuel. Dette svir. Samuel hadde aldri sett snø før han ankom Stavanger. Dessuten brukte Viking mye midler på integrasjon av Samuel, blant annet med å sette han opp i en vertsfamilie i Stavanger. Uten denne jobben ville trolig aldri Samuel scoret det viktige målet for dere mot Ajax. Jeg skulle ønske Bjørnebye kunne anerkjenne det arbeidet Viking har lagt ned i denne spilleren

Liker hvordan de tar ære for jobben med han.

hsiverts1
hsiverts1Innlegg: 417
20.08.17 15:54

Hahaha Kristwic7!

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
20.08.17 15:58

 

9000 solgte til kveldens kamp. Klarer vi 10000 spør Viking på facebook

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19938
20.08.17 16:15
Kristwic7: Jeg trodde bedre om de Lanlay, det skal jeg innrømme. Derfor er han aldri velkommen her igjen.

Og du trodde bedre om Adegbenro som aldri skulle til en annen norsk klubb.

Og du trodde bedre om Viking som ikke ville selge til en norsk klubb.

Kan det være annet du har trodd på som også ikke sant når det kommer fra Viking? Jeg synes nesten det er rart du fortsatt er så bastant i meningene dine når kildene dine utelukkende baserer seg på hva som kommer fra klubben. Husker jeg skrev at du var litt naiv når alt dette sto på, og det gjelder fortsatt.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4186
20.08.17 16:16

Ja Nilsen det med Bakenga var jo rart? Viking hadde vel ikke råd til lønnen? Tromsø har vel denne Mohn? 

SRSBS
SRSBSInnlegg: 88
20.08.17 16:44

Kåre om Samuel: "Viking fant ham, de utviklet ham - og de fortjener hver krone."

odtj
odtjInnlegg: 3537
20.08.17 16:49

viking, vinn i dag. Toget går. Nå må de levere. Taper vi poeng på overtid igjen klikker jeg. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4186
20.08.17 16:53

Ja nå må de vinne framover. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
20.08.17 16:54
SRSBS: Kåre om Samuel: "Viking fant ham, de utviklet ham - og de fortjener hver krone."

Sa han det?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg